da...jos 57 dana do prve pobjede za LEGALNI F60Scuderia je napisao/la:Narvno, a najjaca stvar u svemu ovome je ova:Ferrari-BiH je napisao/la:
nisu oni od jucer u ovome.....
Sta hoce reci: Novi Ferrari time je u skladu s pravilima, nista se vise ne moze isprijeciti na pocetku prve utrke.Damit entspricht der neue Ferrari in diesem Punkt hundertprozentig dem Reglement, sodass einem Start beim Saisonauftakt in Australien nichts mehr im Weg steht.
Bravo majstori
Pa nek sad netko kaze da je F60 ilegalan
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ferrari-BiH
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
DaFerrari-BiH je napisao/la: da...jos 57 dana do prve pobjede za LEGALNI F60![]()
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 30 sij 2009, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.

- Ferrari-BiH
- Veteran

Pa i bio bi red....i jos da Vettel bude 3. to bi bio start sezone iz snova....za meneScuderia je napisao/la:DaFerrari-BiH je napisao/la: da...jos 57 dana do prve pobjede za LEGALNI F60![]()
, pomogucnosti dvostruke pobjede, bilo bi vrijeme, vec 5 godina nismo tamo imali 2. vozaca na 1-2
- MP4don
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren - Mercedes
LOL. Propeti konjići će biti opasni na stazi... kad vidite u prijenosu da u zrak lete dvije žute kacige znat ćete da su Massa i Lewis imali mali incident... ka bummmmmm...
Takni me i letiš u zrak... 
Citiram kolegu Scuderiu: "Ma znaju oni šta rade"... lol
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Ferrari-BiH
- Veteran

nemoj nam kvariti atmosferuMP4don je napisao/la:LOL. Propeti konjići će biti opasni na stazi... kad vidite u prijenosu da u zrak lete dvije žute kacige znat ćete da su Massa i Lewis imali mali incident... ka bummmmmm...Takni me i letiš u zrak...
- Scuderia
- Moderator

Ako se gledaju ukupne statistike, sto se tice Australije Mclaren je bolji od nas.tj. ima vise pobjeda.
Oni 9, mi 7.
Ali ako gledamo samo statistiku po tome gdje se vozilo / Melborune/, tu ispada da smo mi bolji
Mi imamo 6 pobjeda, Mclaren 4.
Eto malo statistike, nikome ne skodi.
Oni 9, mi 7.
Ali ako gledamo samo statistiku po tome gdje se vozilo / Melborune/, tu ispada da smo mi bolji
Mi imamo 6 pobjeda, Mclaren 4.
Eto malo statistike, nikome ne skodi.

- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.

- Navijam za: Lotus F1 team
Ferrari-BiH je napisao/la:Pa i bio bi red....i jos da Vettel bude 3. to bi bio start sezone iz snova....za meneScuderia je napisao/la:DaFerrari-BiH je napisao/la: da...jos 57 dana do prve pobjede za LEGALNI F60![]()
, pomogucnosti dvostruke pobjede, bilo bi vrijeme, vec 5 godina nismo tamo imali 2. vozaca na 1-2
vettel vozi red bull renault... bolje se nadaj da buemi bude na trećem... hehehe... zeza... znam šta želiš da kažeš...

- darky
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
Na znam koliko je ukupna masa tih baterija, ali zamisli si ploćice velićine mobitel baterija zaljepljene ispod krila (naravno u još manjem praktičnijem (minimalnom pakiranju)47 je napisao/la:pa vjerovatno bi i na drugim krilima imali baterije, pa ako treba mjenjati, mjenja se sve komplet. ne?
a kolike su te baterije uopće? kužim da ih stave u nos, ali baš na krilo...čudno!
Što opet postavlja pitanje što kad počne kiša????? i ako vlaga dohvati baterije?
Doduše imali su kiše ovo proljeće na testiranjima dovoljno, no testiranja su jedno, ali drugo je kad ti auto ispred tebe digne oblak vode
- jaki
- Rezervni vozač

Ako ih dohvati vlaga!? LOL
Pa nisu ih valjda samo selotejpom zaljepili ispod krila. Vjerovatno se netko sjetio nekog pametnijeg rješenja.
Pa nisu ih valjda samo selotejpom zaljepili ispod krila. Vjerovatno se netko sjetio nekog pametnijeg rješenja.
- Ferrari-BiH
- Veteran

pa imali su pehova nekih u proteklim godinama, ali da su toliki idioti tesko je povjerovati....nisu to ljudi sa 4 razreda osnovne skole (i to preko stele)darky je napisao/la:Na znam koliko je ukupna masa tih baterija, ali zamisli si ploćice velićine mobitel baterija zaljepljene ispod krila (naravno u još manjem praktičnijem (minimalnom pakiranju)47 je napisao/la:pa vjerovatno bi i na drugim krilima imali baterije, pa ako treba mjenjati, mjenja se sve komplet. ne?
a kolike su te baterije uopće? kužim da ih stave u nos, ali baš na krilo...čudno!
Što opet postavlja pitanje što kad počne kiša????? i ako vlaga dohvati baterije?![]()
Doduše imali su kiše ovo proljeće na testiranjima dovoljno, no testiranja su jedno, ali drugo je kad ti auto ispred tebe digne oblak vode
- Schumy.d
- Legenda

Gledaj malo i s druge strane, ne bi oni to samo bezeveze stavili na krilo. Sigurno imaju neke dobre razloge za to. Možda se to čini nama kao promašaj, a možda se ispostavi da je zapravo taj potez odličan i možda ga svi počnu koristiti. Mi nećemo znati kakve vizije imaju ti stručnjaci u svojim glavama!Ferrari-BiH je napisao/la: pa imali su pehova nekih u proteklim godinama, ali da su toliki idioti tesko je povjerovati....nisu to ljudi sa 4 razreda osnovne skole (i to preko stele)
- Scuderia
- Moderator

Zaboravio si reci ovo: " Nisu ludi trosit novce na to, da ne valja". A cini se da valja, tako da.....Schumy.d je napisao/la: Gledaj malo i s druge strane, ne bi oni to samo bezeveze stavili na krilo. Sigurno imaju neke dobre razloge za to. Možda se to čini nama kao promašaj, a možda se ispostavi da je zapravo taj potez odličan i možda ga svi počnu koristiti. Mi nećemo znati kakve vizije imaju ti stručnjaci u svojim glavama!

- zvjerko
- Svjetski prvak

- Navijam za: Pirelli i DRS
Ne vjerujem u tu priču jer gubitak i rizik za vozača bi bio jako velik pošto kablovi bi trebali proći kroz vozačev "radni prostor", a negdje sam pročitao da se spominje napon oko 600V! Iako - baterije se mogu oblikovati npr Li-polymer tako da bi cijelo krilo moglo biti baterija teorijski ali IMHO nerazumno jer vozači već sad spominju moguću (vrlo vjerovatnu) veću potrošnju kompletnih noseva bolida uslijed bliskih susreta...možda je bolid samo bio mekše podešen i zbog toga se prednje krilo toliko približavalo podlozi.
- almeida
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
ja imam pitanje jer se može sada sa novim pravilima koristiti ona ferrarijeva rupa na nosu

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- MP4don
- Profesionalni vozač

NEalmeida je napisao/la:ja imam pitanje jer se može sada sa novim pravilima koristiti ona ferrarijeva rupa na nosu
LOL
LOL
- Vuksa_KC
- Veteran

Piše da ove godine neće biti besplatnih naljepnica za naručiti na shellovoj stranici 
- Ferrari-BiH
- Veteran

da vidio sam....steta bas sam nasao mjesta za noveVuksa_KC je napisao/la:Piše da ove godine neće biti besplatnih naljepnica za naručiti na shellovoj stranici
- Ferrari-BiH
- Veteran

ocito me nisi razumio...to sam i ja rekao... u malo drugacijem kontekstu...Schumy.d je napisao/la:Gledaj malo i s druge strane, ne bi oni to samo bezeveze stavili na krilo. Sigurno imaju neke dobre razloge za to. Možda se to čini nama kao promašaj, a možda se ispostavi da je zapravo taj potez odličan i možda ga svi počnu koristiti. Mi nećemo znati kakve vizije imaju ti stručnjaci u svojim glavama!Ferrari-BiH je napisao/la: pa imali su pehova nekih u proteklim godinama, ali da su toliki idioti tesko je povjerovati....nisu to ljudi sa 4 razreda osnovne skole (i to preko stele)
- McLarem
- Test vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
Ferrari-BiH
To dje ce biti indi to cemo vidjeti samo pazi da se nedesi pa jos da bude ispred Ferarija, eeeeeeee bi se ismio ovo pravo
one and only
To sto neko stedi na tezini kers sistem i tezini baterija OK, ali ljudi mi pricamo o boji to mi se cini glupo, a to da je (zastitna) boja zuta, iskreno to prvi put cujem, moje je misljenje bilo da im je boja crvena ali hajde de nek bude tako. Samo se pitam sto bolide i vecinu svojih "putnickih"vozila prave u crvenoj boji???????
To dje ce biti indi to cemo vidjeti samo pazi da se nedesi pa jos da bude ispred Ferarija, eeeeeeee bi se ismio ovo pravo
one and only
To sto neko stedi na tezini kers sistem i tezini baterija OK, ali ljudi mi pricamo o boji to mi se cini glupo, a to da je (zastitna) boja zuta, iskreno to prvi put cujem, moje je misljenje bilo da im je boja crvena ali hajde de nek bude tako. Samo se pitam sto bolide i vecinu svojih "putnickih"vozila prave u crvenoj boji???????
- 130R
- Svjetski prvak

- Navijam za: sve i nikog
Prije su se bolidi bojali u trkače boje države: Talijanska boja je bila crvena, Engleska je imala zelenu boju, Francuska plavu, njemačka bjelu (srebrnu su uveli Mercedes i Auto Union 30-ih na svojim poznatim srebrnim strijelama), a žuta boja je Belgijska.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- McLarem
- Test vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
I dosli smo do zakljucka da je crvena bolja Italijanska a da "zastitna" boja Ferarija nije zuta jer je to bolja od Belgije, ili da je Ferari auto iz Belgije (sto je stroga glupost). I ko kaga sad ovdje pegla one and only sto nezna cija je boja Ferarija ili ti, to se morate vi iz "porodice" Ferari dogovoriti.130R je napisao/la:Prije su se bolidi bojali u trkače boje države: Talijanska boja je bila crvena, Engleska je imala zelenu boju, Francuska plavu, njemačka bjelu (srebrnu su uveli Mercedes i Auto Union 30-ih na svojim poznatim srebrnim strijelama), a žuta boja je Belgijska.
- MP4don
- Profesionalni vozač

Pih, kad ste već završili na bojama moram spomenuti da je Enzu bila najdraža nebesko plava!!! 
LOL
LOL
- Scuderia
- Moderator

Ne vidim svrhu ovoga; tema je Ferrari, a ne kome je bila omiljena boja/boje itd..... Tema Ferrari->novosti u vezi tima i sl. a ne ovakve stvari.
Usput, da li mi moze netko reci da li postoji nekakav " prijenos " za sutra?
Usput, da li mi moze netko reci da li postoji nekakav " prijenos " za sutra?

- Schumy.d
- Legenda

A kad ste već zapeli za boje:
Službena boja Ferrarija je zapravo - ŽUTA!
Žuta boja je predstavljala boju Modene u kojoj je Enzo osnovao svoju tvrtku.
A crvena boja je boja Talijanskog racing teama!
- Ferrari-BiH
- Veteran

i ja sam negdje procitao da je crvena boja Talijanskog teama...a za modenu nisam znao...hvalaSchumy.d je napisao/la:A kad ste već zapeli za boje: