Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- darky
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 team-McLaren
a možda su pronašli rupu u pravilima za zadnje krilo?
pa sada brzo rade novo koje to koristi?
a staro krilo im je model po kojem rade, to bi bilo objašnjenje silnog testiranja sa starim krilom
pa sada brzo rade novo koje to koristi?
a staro krilo im je model po kojem rade, to bi bilo objašnjenje silnog testiranja sa starim krilom
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Ma ne! Meni se ipak čini da su u McLarenu "rezanje troškova" shvatili ozbiljnije od ostalih. Čemu bacati novce na razvoj novog krila kad i staro može poslužiti. Malo ga zglancati, koju naljepnicu preko ogrebotina i voila! Kao novo!MP4don je napisao/la:Opet varaju...

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
o fala na ovajesti za brzi i žestoki 4,al ja sam to više pokupil iz need for speed , a kad je opče 3 izašla ??McLarem je napisao/la: Boja je u pitanju a ne svjetlo, a koliko ja znam neon je vrsta svjetla a ne boje, previse ti gledas filmova "brzi i zestoki 1 2 3 " sad ce ti izaci i 4 dio![]()

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Danas je McLaren na uzletištu Kemble, odrađuje Aero testiranja. Ekipa je došla s 4 kamiona, a testirao je Pedro.

i uvečani detalj s prethodne slike. Moguće da je nešto za mjerenje, a moguće i da je nešto za zaštitu u transportu (u trenutku fotografiranja, neko vozilo vuče MP4-24)

i uvečani detalj s prethodne slike. Moguće da je nešto za mjerenje, a moguće i da je nešto za zaštitu u transportu (u trenutku fotografiranja, neko vozilo vuče MP4-24)

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
jel i tu McLaren testira sa prošlogodišnjim zadnjim krilom,ako da onda me to več pomalo brinegringo73 je napisao/la:Danas je McLaren na uzletištu Kemble, odrađuje Aero testiranja. Ekipa je došla s 4 kamiona, a testirao je Pedro.
[ http://i206.photobucket.com/albums/bb10 ... d_home.jpg ]
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Vidiš na slici da je novo krilo gore... Prije su testirali KER-system i zato su imali staro krilo gore,ne znam točno zašto,ali ima s kers-om veze. A ovo su aero testovi i tu je krilo za 2009 gore...LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: jel i tu McLaren testira sa prošlogodišnjim zadnjim krilom,ako da onda me to več pomalo brine
- jaki
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
Pa tko to u Mclarenu vozi Toyotu i Renault(sramota)gringo73 je napisao/la:Danas je McLaren na uzletištu Kemble, odrađuje Aero testiranja. Ekipa je došla s 4 kamiona, a testirao je Pedro.
[ http://i206.photobucket.com/albums/bb10 ... trucks.jpg ]

- gringo73
Recesijajaki je napisao/la:Pa tko to u Mclarenu vozi Toyotu i Renault(sramota)

A ovaj Renault koji je McLarenu s lijeve strane je imao zadaću prikrivanja ovog čuda s lijeve strane. A to je koristilo (tako barem kažu) mjerenjima protoka zraka preko kotača prema sidepodu. Razlog; to su stvari koje se inače rade u zračnim tunelima, ali silnim ograničenjima takve, i slične, provjere se rade i na otvorenom (slučaj flow-vis). Nije isključeno da su i ostali isto radili, ali naše su ulovili paparazzi

Još jedna sličica, s kontra strane...

- darky
- Profesionalni vozač
Pa kad McM ne proizvodi terence...jaki je napisao/la: Pa tko to u Mclarenu vozi Toyotu i Renault(sramota)

Baš me zanima kaj kimi vozi po finskoj?
Ferari terenac?

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Sve Fordovi,Renault-i i Toyota-e..hehe..recesija u punom jeku...
Vecina ljudi iz Ferrarija voza FIAT-e,Alfa Romeo ili Lancia...Kad imaju toliku grupu pa mogu birati..Ja mislim da Stefano Domenicalli u jednom intervjuu izjavio da vozi FIAT Bravo,ali nisam siguran....ili LANCIA Delta..jedno od to dvoje...
Vecina ljudi iz Ferrarija voza FIAT-e,Alfa Romeo ili Lancia...Kad imaju toliku grupu pa mogu birati..Ja mislim da Stefano Domenicalli u jednom intervjuu izjavio da vozi FIAT Bravo,ali nisam siguran....ili LANCIA Delta..jedno od to dvoje...
FORZA FERRARI!!!
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ma lako šta vozaju Forda , ali Renault i Toyotanikolaa je napisao/la:Sve Fordovi,Renault-i i Toyota-e..hehe..recesija u punom jeku...

... Forza Massa ...
- jaki
- Rezervni vozač
Pa Mercedes radi terence i to sasvim solidne. Kimi vozi sigurno vozila iz Fiat grupacije(Ferrari, Fiat, Alfa, Lancia, Maserati), pa i na rally-u u Finskoj je vozio Fiat GrandePunto. U Ferrari-u paze na to, cak je i Schumi vozio i reklamirao neka "sranja"darky je napisao/la:Pa kad McM ne proizvodi terence...jaki je napisao/la: Pa tko to u Mclarenu vozi Toyotu i Renault(sramota)![]()
Ferari terenac?

- gringo73
Pa ne voze ni Lewis i Heikki Toyote, sigurno. Ovo su obični radnici, i njima nema ništa iznad Forda, vidiš da smo i bolid šlepali...rekoh; receeesijajaki je napisao/la:Pa Mercedes radi terence i to sasvim solidne. Kimi vozi sigurno vozila iz Fiat grupacije(Ferrari, Fiat, Alfa, Lancia, Maserati), pa i na rally-u u Finskoj je vozio Fiat GrandePunto. U Ferrari-u paze na to, cak je i Schumi vozio i reklamirao neka "sranja"

Inače, iako su testiranja u Jerezu najavljena 1-4. ožujka, na službenim stranicama postoji i 05. ožujka?! Možda ćemo imati privatni dan za testiranje... Vozači nisu potvrđeni, ali najavljeno je dosta novih djelova za testiranje. A koliko se sjećam i novo stražnje krilo.

- jaki
- Rezervni vozač
Ma sve je to istina sto si rekao, ali "obični" sigurno nisu jer Land Cruiser I Renault Espace nisu baš jeftini automobili i u Mercedesovoj ponudi postoje automobili sličnih cijena i karakteristika(mogli bi dati neki popust zaposlenicima Mclarena ako već svima ne daju službeno vozilo).gringo73 je napisao/la:Pa ne voze ni Lewis i Heikki Toyote, sigurno. Ovo su obični radnici, i njima nema ništa iznad Forda, vidiš da smo i bolid šlepali...rekoh; receeesijajaki je napisao/la:Pa Mercedes radi terence i to sasvim solidne. Kimi vozi sigurno vozila iz Fiat grupacije(Ferrari, Fiat, Alfa, Lancia, Maserati), pa i na rally-u u Finskoj je vozio Fiat GrandePunto. U Ferrari-u paze na to, cak je i Schumi vozio i reklamirao neka "sranja"![]()
Inače, iako su testiranja u Jerezu najavljena 1-4. ožujka, na službenim stranicama postoji i 05. ožujka?! Možda ćemo imati privatni dan za testiranje... Vozači nisu potvrđeni, ali najavljeno je dosta novih djelova za testiranje. A koliko se sjećam i novo stražnje krilo.
Kažem najsmješnije je u cijeloj priči to da voze automobile "konkurencije".
Što se tiče privatnog dana testiranja, mislim da je to dobro i da će sve momčadi koje si to mogu priuštiti učiniti slično. Ferrari ima tu tradiciju

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Mislim strašno koje li polemike oko toga ko šta vozi. Pa što ako netko iz McLaren Mercedesa vozi nešto drugo a da nije Mercedes ili McLaren. Nije da se bolidi i auti rade u istim tvornicama i pogonima. Autima jedino zajedničko sa bolidima je ime, značka i papiri na kojima piše u čijem je to vlasništvu. I smatram da vozni park apsolutno nema ništa sa recesijom iz razloga jer bi bilo ispod časti nekima da malo prebiju troškove po radi uštede. No nebitno.
Bolje se držimo aktualnih događanja jer recesija i vozni park u ovom slučaju nisu povezani.
P.S. Ma da dobar mi je to štos. Ljudi iz McLaren Mercedesa zbog recesije vozi Renaulte!
Bolje se držimo aktualnih događanja jer recesija i vozni park u ovom slučaju nisu povezani.

P.S. Ma da dobar mi je to štos. Ljudi iz McLaren Mercedesa zbog recesije vozi Renaulte!

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Svi zaposlenici McLarena bi trebali voziti McLaren F1 

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- a.novak
- Početnik
- Navijam za: K.Raikkonen Scuderia Ferr
Kimo doma koliko ja znam vozi alfa romea,a sta ima u garaži tro je vec neka druga prića.......ali je u jednom interviju reko da vozi alfudarky je napisao/la:Pa kad McM ne proizvodi terence...jaki je napisao/la: Pa tko to u Mclarenu vozi Toyotu i Renault(sramota)![]()
Ferari terenac?
a.novak volim jelenu.p
- darky
- Profesionalni vozač
Meni to nije smiješno, ako McM u svojoj bazi za svoje djelatnike koristi razne marke automobila to može biti zbog različitih stvarijaki je napisao/la:Ma sve je to istina sto si rekao, ali "obični" sigurno nisu jer Land Cruiser I Renault Espace nisu baš jeftini automobili i u Mercedesovoj ponudi postoje automobili sličnih cijena i karakteristika(mogli bi dati neki popust zaposlenicima Mclarena ako već svima ne daju službeno vozilo).
Što se tiče privatnog dana testiranja, mislim da je to dobro i da će sve momčadi koje si to mogu priuštiti učiniti slično. Ferrari ima tu tradiciju
od toga da kupuju ono što im treba i funkcionalno je (McM nije samo F1)
do toga da i ti civilni auti mogu poslužiti kao uvid kuda se kreće konkurencija i ako se nađe nešto upotrebljivo, odma se kopira za F1
da ja vodim McM ili neku drugu F1 momčad sigurno bih našao načina da se dočepam jedog prošlogodišnjeg ferarija a možda i svih auti i onda ih u nekoj tajnoj garaži rastaviš na osnovne dijelove i dobiješ uvid što radi konkurencija i kuda idu u razvoju
- jaki
- Rezervni vozač
Da darky mislim da za sljedeću sezonu Mclaren neće koristiti monococqe već će imati rolling chassis sa starog LandCruisera, a razmišljaju i o tome da stave još koji red sjedala pa zato rasklapaju Espace.darky je napisao/la:Meni to nije smiješno, ako McM u svojoj bazi za svoje djelatnike koristi razne marke automobila to može biti zbog različitih stvarijaki je napisao/la:Ma sve je to istina sto si rekao, ali "obični" sigurno nisu jer Land Cruiser I Renault Espace nisu baš jeftini automobili i u Mercedesovoj ponudi postoje automobili sličnih cijena i karakteristika(mogli bi dati neki popust zaposlenicima Mclarena ako već svima ne daju službeno vozilo).
od toga da kupuju ono što im treba i funkcionalno je (McM nije samo F1)
do toga da i ti civilni auti mogu poslužiti kao uvid kuda se kreće konkurencija i ako se nađe nešto upotrebljivo, odma se kopira za F1
da ja vodim McM ili neku drugu F1 momčad sigurno bih našao načina da se dočepam jedog prošlogodišnjeg ferarija a možda i svih auti i onda ih u nekoj tajnoj garaži rastaviš na osnovne dijelove i dobiješ uvid što radi konkurencija i kuda idu u razvoju

- darky
- Profesionalni vozač
samo se ti smij....jaki je napisao/la:Da darky mislim da za sljedeću sezonu Mclaren neće koristiti monococqe već će imati rolling chassis sa starog LandCruisera, a razmišljaju i o tome da stave još koji red sjedala pa zato rasklapaju Espace.

ne bi ti vjerovao na kakvim se sve mjestima mogu naći genijalna rješenja...
- a.novak
- Početnik
- Navijam za: K.Raikkonen Scuderia Ferr
da na dizni karburatora,ili na svječica ce nać neš što će koristit u f1darky je napisao/la:samo se ti smij....jaki je napisao/la:Da darky mislim da za sljedeću sezonu Mclaren neće koristiti monococqe već će imati rolling chassis sa starog LandCruisera, a razmišljaju i o tome da stave još koji red sjedala pa zato rasklapaju Espace.![]()
ne bi ti vjerovao na kakvim se sve mjestima mogu naći genijalna rješenja...

a.novak volim jelenu.p
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Ajmo dečki, drži te se teme. Inače ćemo morat pomesti nered. 

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
pa ovo je necuveno
nisam bio na forumu pa jedno mozda sedam dana i nista se nije promjenilo, polemika i svade, sve po starom. Ali najveca briga je McM i koja vozila voze (da se niste mozda zapitali da to nisu sluzbena vozila od te staze????), i povrh svega toga to su kometari od fanova Ferarija, jest im frka, gori im pod nogama, pa neznaju kako da blate konkurenciju pa hajd moze i ovako.

nisam bio na forumu pa jedno mozda sedam dana i nista se nije promjenilo, polemika i svade, sve po starom. Ali najveca briga je McM i koja vozila voze (da se niste mozda zapitali da to nisu sluzbena vozila od te staze????), i povrh svega toga to su kometari od fanova Ferarija, jest im frka, gori im pod nogama, pa neznaju kako da blate konkurenciju pa hajd moze i ovako.

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Kome gori pod nogama daj molim te suti pa ne znam ja ko jos testira sa starim straznji krilom zato molim te 

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Felipe Massa je napisao/la:Kome gori pod nogama daj molim te suti pa ne znam ja ko jos testira sa starim straznji krilom zato molim te
Ja i ti vec odavno nemamo isto misljenje, a meni se stvarno neraspravnja sa tobom. Sad bi ja tebi trebo reci neke stvari kako funkcionisu ali nece ici to, zato ................. cao, a da nepljujete po McM, to se vidi iz prilozeni postova, samo trebas procitiati.