true... cak je bio namrsten i kad su ga ljudi pitali za autograme... totalno lose naznake... vidi se da se zeli borit za naslov... A prosle godine je znao di dolazi i bio je spreman na to da nece osvojit nikaj i normalno da je bio nasmijan na testiranjima iako im je lose islo... Ovo sad se po njemu kuzi da nesto ne stima..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Kakve su po vama šanse da se Alonso ove godine bori za naslov prvaka i eventualno ga osvoji?
Teško je takvo što prognozirati, Fernando je vozač koji radi prevagu i može se boriti za naslov, ali pitanje je da li to isto može i Renault.(Zadnje dvije godine nisu bili niti blizu)
P.S. sada će se u ovoj sezoni vidjeti koliko Fernando znači Renaultu i koliko je značio Mclarenu(mislim na onih 0.6 po krugu)
u jednom postu sam vam dao podatak kako kvota za osvajanje naslova za Alonsa je u padu... Tako da je sad drugi s kvotom 4.5 a naprijed je samo Hami sa 3.3 ... mislim ovo nije subjektivna procjena... velika sansa se opet otvorila Alonsu... a ruku na srce na ova dva posljednja testiranja njegov bolid se pokazao jako konkurentan...
Ja mislim da sve zavisi od renoa,on je uvijek u dobroj formi,samo rezultati su onakvi kakvo
mu auto da tim,s toga mislim da ako renault bude konkurentan da ce i fernando biti konkurentan
sto mu iskreno zelim radi zanimljivog prvenstva!!!
jos jedan tipican Ferrarijev vozac... kao da se pribojavaju Alonsa... pokazite malo respecta... fair play... skidam kapu prije svega Massi... za mene je izrastao u dobrog vozaca...
elf je napisao/la:
jos jedan tipican Ferrarijev vozac... kao da se pribojavaju Alonsa... pokazite malo respecta... fair play... skidam kapu prije svega Massi... za mene je izrastao u dobrog vozaca...
Eto, procitaj malo postove s ove stranice. Vecina nas kaze i misli, ako bude bolid kako spada, da ima sansi.
Kakve su po vama šanse da se Alonso ove godine bori za naslov prvaka i eventualno ga osvoji?
velike
ja bi favorite za naslov poslagal ovak:
1.Fernando
2.Massa
3.Kubica
4.Hamilton
5.Raikkonen
Ne bih bas Alonsa stavio na prvo mjesto prvenstveno zbog bolida, a opet ne bih stavio Kimija iza Kubice a ni Hamiltona (mada je zasada bolid katastrofa)...recimo da ovih 5 imaju najvece sanse, a redoslijed je skoro pa nemoguce odrediti, to je vec subjektivna stvar
velike
ja bi favorite za naslov poslagal ovak:
1.Fernando
2.Massa
3.Kubica
4.Hamilton
5.Raikkonen
Ne bih bas Alonsa stavio na prvo mjesto prvenstveno zbog bolida, a opet ne bih stavio Kimija iza Kubice a ni Hamiltona (mada je zasada bolid katastrofa)...recimo da ovih 5 imaju najvece sanse, a redoslijed je skoro pa nemoguce odrediti, to je vec subjektivna stvar
1. Alonso
2. Massa
3. Raikkonen
4. Kubica
5. Hamilton
mnogo realnije... cuj zbog bolida... koliko vidim nije ni jedan dan zakazao ni kasako za prvima...
elf je napisao/la:
1. Alonso
2. Massa
3. Raikkonen
4. Kubica
5. Hamilton
mnogo realnije... cuj zbog bolida... koliko vidim nije ni jedan dan zakazao ni kasako za prvima...
Nisam ni rekao da je kaskao, ali pitanje je koliko je pouzdan. jer Alonso je do sada na testiranjima radio stinteve od 4-5 brzih krugova, da li bolid moze izdrzati 2-3 duza stinta a da pri tom odrzi taj tempo?
Ne baš velike,mislim da Renaultov bolid nije baš nešto pretjerano brz,pogotovo ne na long run-ovima. a i nemaju baš najbolji KER-sistem. Ali opet s druge strane...to je F1 nikad ne znaš šta se može desiti. Ja ga ne otpisujem,ali niti ne vjerujem da ima dovoljno brz bolid.
Ne baš velike,mislim da Renaultov bolid nije baš nešto pretjerano brz,pogotovo ne na long run-ovima. a i nemaju baš najbolji KER-sistem. Ali opet s druge strane...to je F1 nikad ne znaš šta se može desiti. Ja ga ne otpisujem,ali niti ne vjerujem da ima dovoljno brz bolid.
ak alonsove nisu velike.onda su mclarenove nikakve.oni su sa starim zadnjim krilom sporiji od ovogodisnjeg renaulta
maminho_ je napisao/la:
ak alonsove nisu velike.onda su mclarenove nikakve.oni su sa starim zadnjim krilom sporiji od ovogodisnjeg renaulta
Di vidiš da ja spominjem Mclaren? Pogledaj na koje pitanje sam odgovaral,a ako ti imaš drugo mišljenje napiši ga posebno u svoj post,a ne komentiraj moje mišljene jer tebi ne paše kaj sam napisal. I daj pustite toga zadnjeg spojlera na miru jer već svima ide na ku*ac uvijek isto čitat!