Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLarem
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Re: LEWIS HAMILTON
Evropska turneja Pussycat Dolls: Lewis Hamilton prati svoju djevojku Nicole u Beograd
Na koncertu grupe Pussycat Dolls u Beogradu 25. februara, pjevačicu Nicole Scherzinger dopratit će njen dečko, svjetski šampion Formule 1 Lewis Hamilton. Iako nema još uvijek konačne potvrde njegovog dolaska, srpski mediji nagađaju da bi mogao doći i on s obzirom na to da se u posljednje vrijeme ne razdvajaju jedano od drugog.
mozda ce neke ovo zaintesovati ako neznate evo jedne male informacije u Hamiltonu
Na koncertu grupe Pussycat Dolls u Beogradu 25. februara, pjevačicu Nicole Scherzinger dopratit će njen dečko, svjetski šampion Formule 1 Lewis Hamilton. Iako nema još uvijek konačne potvrde njegovog dolaska, srpski mediji nagađaju da bi mogao doći i on s obzirom na to da se u posljednje vrijeme ne razdvajaju jedano od drugog.
mozda ce neke ovo zaintesovati ako neznate evo jedne male informacije u Hamiltonu
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Mosley govori da bi Hamilton trebao voziti za Ferrari jednog dana, i navodi: "Da sam ja vozač, volio bih voziti za Ferrari barem jednu sezonu." Znamo, dragi Max, i drago mi je da ta njegova ljubav prema Ferrariju neskrivena.

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Sorry, ali meni su ovakve izjave od strane vodećih ljudi već bolesne...gringo73 je napisao/la:Mosley govori da bi Hamilton trebao voziti za Ferrari jednog dana, i navodi: "Da sam ja vozač, volio bih voziti za Ferrari barem jednu sezonu." Znamo, dragi Max, i drago mi je da ta njegova ljubav prema Ferrariju neskrivena.

Bernie, Max...

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
ahhh...pa i oni su samo ljudi....MP4don je napisao/la:Sorry, ali meni su ovakve izjave od strane vodećih ljudi već bolesne...gringo73 je napisao/la:Mosley govori da bi Hamilton trebao voziti za Ferrari jednog dana, i navodi: "Da sam ja vozač, volio bih voziti za Ferrari barem jednu sezonu." Znamo, dragi Max, i drago mi je da ta njegova ljubav prema Ferrariju neskrivena.![]()
![]()
![]()
Bernie, Max...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- McLarem
- Test vozač
Hamilton je u svojoj drugoj godini nastupanja postao najbolji svjetski vozač u Formuli 1, te najmlađi u njenoj povijesti, pa je u Wokingu, engleskom gradu u kojem se nalazi McLarenovo sjedište, bila zamišljena proslava tog postignuća. Ipak, zbog 110.000 eura zaštitarskih troškova koje je trebao namiriti grad, ona je otkazana.
Glasnogovornik gradskog poglavarstva ovako je objasnio situaciju:
- Lewisova popularnost u grad bi dovela tisuće ljudi, a mi, nažalost, nemamo potrebna sredstva kojima bismo osigurali nužno potrebnu sigurnost svima prisutnima.
Stara vijest ali nije na odmet se posjetiti jos jednom, i ustanoviti koliko je popularan u Svijetu i Engleskoj
Glasnogovornik gradskog poglavarstva ovako je objasnio situaciju:
- Lewisova popularnost u grad bi dovela tisuće ljudi, a mi, nažalost, nemamo potrebna sredstva kojima bismo osigurali nužno potrebnu sigurnost svima prisutnima.
Stara vijest ali nije na odmet se posjetiti jos jednom, i ustanoviti koliko je popularan u Svijetu i Engleskoj
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Schumy.d
- Legenda
gringo73 je napisao/la:Danas u Jerezu...španjolska publika i on - njihova je ljubav vječna![]()

Predobro!

- McLarem
- Test vozač
Daj Spancima bikova i njima ce biti sve ok, cudime da Alonso nije presao voziti za RB. Sta oni znaju o F1 "fudbal je za njih i nist drugo", a svakom se desi da se izvrti na stazi. To su samo treninzi, problem je kad rade pituete u utrkama.
-
- Profesionalni vozač
Zapitam se da li Spanjolci vise mrze Hamiltona nego ja Schumachera. 

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
A ko da smo mi drugačiji. Tako sam se i ja veselio kada je Šumiju otišao motor u Suzuki.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- McLarem
- Test vozač
JA ih nikad necu svatiti krive Hamiltona zato sto je Alonso dao svoje mailove na uvid. Kakve veze ima Hamilton sto je Alozo sam sebe sjeb......SRV je napisao/la:Zapitam se da li Spanjolci vise mrze Hamiltona nego ja Schumachera.

@Dani mozda ti ali ja ne, svako preticanje mi je Ok, ali da mi je bilo drago kad nekom crkne bolid u utrci to NE, vise mi je bilo sjesno pogotovo u sezoni 2008 sta je sve Ferari sebi dopusto.
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
a čovjek se okreno, bilo zabavno publici. Pa naravno da ga ne vole, ipak je to bila burna godina u McLarenu!
Malo se ljudi zabavljaju.
A vi mnemojte kretati opet sa spikama tko je bolji, ne da mi se čistiti
Malo se ljudi zabavljaju.
A vi mnemojte kretati opet sa spikama tko je bolji, ne da mi se čistiti

- McLarem
- Test vozač
Lujđi Lujđi dobro si ga polupo.
- maminho_
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso-Renault
ja sam u srcu spanjolac,ali mrzim i schumachera=mrzim obojeSRV je napisao/la:Zapitam se da li Spanjolci vise mrze Hamiltona nego ja Schumachera.
- McLarem
- Test vozač
maminho_ je napisao/la:ja sam u srcu spanjolac,ali mrzim i schumachera=mrzim obojeSRV je napisao/la:Zapitam se da li Spanjolci vise mrze Hamiltona nego ja Schumachera.
Ne trebas ni govoriti vidi se iz prilozenog, ali kakve ti koristi od tog kad ce opet Lujđi biti prvi

- maminho_
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso-Renault
neznam kak,kad nemre sa starim zadnjim krilom biti bolji od alonsa sa novim
- darky
- Profesionalni vozač
svi ste zapeli za ta krila
ljudi moji, pa to su testiranja
lani u ovo doba ferari je bio skoro 1 sekundu brži od McM i svi su oba naslova već pakirali kimiju i ferariju.
A kako je završilo
imali smo sezonu za infarkt
dakle, sva ova testiranja možete staviti mačku na rep, a sve će se vidjeti na prvoj utrci, onda više neće biti skrivanja i znaćemo ko je dobro radio po zimi, a ko je dobrim rezultatima testiranja skupljao sponzore.

ljudi moji, pa to su testiranja

lani u ovo doba ferari je bio skoro 1 sekundu brži od McM i svi su oba naslova već pakirali kimiju i ferariju.
A kako je završilo

dakle, sva ova testiranja možete staviti mačku na rep, a sve će se vidjeti na prvoj utrci, onda više neće biti skrivanja i znaćemo ko je dobro radio po zimi, a ko je dobrim rezultatima testiranja skupljao sponzore.
- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
onda oćito mclarenu nije stalo do sponzora kad rade ovako dobra vremenadarky je napisao/la:svi ste zapeli za ta krila![]()
ljudi moji, pa to su testiranja![]()
A kako je završilo![]()

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Ovaj klipic je predobar....stvarno ga ljudi nikako ne vole pa ga j**i....Dobija ovacije cak i na testiranjima...hehehe
FORZA FERRARI!!!
- Schumy.d
- Legenda
Pa dobro, testiranja su, ali onda bi po nekoj logici trebali testirati neke dijelove koji će se koristiti, a ne koji su se koristili...darky je napisao/la:svi ste zapeli za ta krila![]()
ljudi moji, pa to su testiranja![]()

- McLarem
- Test vozač
Osim zadnjeg krila sta to nije testirano sto je novo? Ko kaze da nisu napravili nesto sa zadnjim krilom pa sad testiraju nesto drugo, a sto ste se svi uhvatili to krila da nevalja niko nije reko da je to problem????? tako da i to ne pije vode.
- Schumy.d
- Legenda
Ma ništa...McLarem je napisao/la:Osim zadnjeg krila sta to nije testirano sto je novo?

Osim prednjeg krila, KERS-a, slickova, drugačijeg izgleda bolida ja ne znam šta je tu novo...
- Ferrari-BiH
- Veteran
a pravilo o motorimaSchumy.d je napisao/la:Ma ništa...McLarem je napisao/la:Osim zadnjeg krila sta to nije testirano sto je novo?![]()
Osim prednjeg krila, KERS-a, slickova, drugačijeg izgleda bolida ja ne znam šta je tu novo...

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
Ma OK, to sam govorio šta mi je palo na pamet. Ali htio sam reći da su ta famozna krila vrlo bitna promjena i da nije više kao prije bez njih. To je kao da pola bolida istestiraš, a pola ne. Možda je stvarno McM imao kakve skrivena testiranja tog krila, ne znam, ali glupo mi je da ga nisu koristili. Samo to sam htio reći, a neki ovdje govore nešto tipa: "Pa nisu testirali to zadnje krilo, a sve ostalo jesu!"Ferrari-BiH je napisao/la: a pravilo o motorima
E jbg. onda, kao da je to neki tamo sitni detalj, a ne jedno vrlo važno zadnje krilo. Uostalom, vidjeli smo da je dosta ekipa mijenjalo izglede svojih krila (uključujući i McM) ne bi li dobili bolje rezultate. A kako ćeš nešto mijenjati, a nisi ni isprobao??

Eto, to sam htio reći...
- McLarem
- Test vozač
Schumy.d je napisao/la:Ma ništa...McLarem je napisao/la:Osim zadnjeg krila sta to nije testirano sto je novo?![]()
A sta sam ja reko ??? Sve sto si napisao je bas testirano (pa to sam i ja reko) OSIM zadnjeg krila (i krilo je testirano samo mozda nedovoljno)