Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- One and only
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Re: Formula 1 team - Ferrari
@Felipe Massa i Ferrari-BiH: Ferrari odavno ima ugovor s Marlborom (Philip Morris tačnije) o prodaji reklamnog prostora na svojim autima. Oni unaprijed prodaju prostor Marlboru, a oni dalje preprodaju taj prostor, s tim da na nekim mjestima imaju bar code koji upućuje na njihov brand.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
hvala na ingormacijiOne and only je napisao/la:@Felipe Massa i Ferrari-BiH: Ferrari odavno ima ugovor s Marlborom (Philip Morris tačnije) o prodaji reklamnog prostora na svojim autima. Oni unaprijed prodaju prostor Marlboru, a oni dalje preprodaju taj prostor, s tim da na nekim mjestima imaju bar code koji upućuje na njihov brand.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
Na četvrtom danu testiranja Kimi je preuzeo volan i odvozio krugova, najbolje vrijeme 1:20.250.
Poslijepodne su imali problem sa hidraulikom koji je mehaničarima oduzeo podosta vremena.
Kada su to riješili, Kimi se vratio na stazu i i radio kratke stintove sa ulascima u box.
Danas je ponovno on za volanom...
_________________________________________________________________________________________________________________________________________
Na petom i posljednjem danu testiranja vrijeme je ponovno odigralo bitno ulogu. Temperatura zraka se kretala između 15 i 20°C, a staze 14°do 23°.
Kimi je radio na pouzdanosti motora i mjenjačke kutije, a uz to i na razvoju nekih novih aerodinamičkih komponenti.
Pred kraj dana su vježbali pit-stopove uključujući i nadolijevanje goriva...
"Danas smo bili u mogućnosti usporediti različite set-upove sa gumama" komentirao je Kimi. "Jedan od noviteta za ovu godinu za razliku od prošlih sezona je taj da imam dobar osjećaj na slickovima. Mislim da su svi timovi vrlo izjednačeni i zbog toga mislim da će sezona biti uzbudljiva."
Scuderia Ferrari nastavlja sa testiranjima u Barceloni od 9. do 12. ožujka.
Poslijepodne su imali problem sa hidraulikom koji je mehaničarima oduzeo podosta vremena.
Kada su to riješili, Kimi se vratio na stazu i i radio kratke stintove sa ulascima u box.
Danas je ponovno on za volanom...
_________________________________________________________________________________________________________________________________________
Na petom i posljednjem danu testiranja vrijeme je ponovno odigralo bitno ulogu. Temperatura zraka se kretala između 15 i 20°C, a staze 14°do 23°.
Kimi je radio na pouzdanosti motora i mjenjačke kutije, a uz to i na razvoju nekih novih aerodinamičkih komponenti.
Pred kraj dana su vježbali pit-stopove uključujući i nadolijevanje goriva...
"Danas smo bili u mogućnosti usporediti različite set-upove sa gumama" komentirao je Kimi. "Jedan od noviteta za ovu godinu za razliku od prošlih sezona je taj da imam dobar osjećaj na slickovima. Mislim da su svi timovi vrlo izjednačeni i zbog toga mislim da će sezona biti uzbudljiva."
Scuderia Ferrari nastavlja sa testiranjima u Barceloni od 9. do 12. ožujka.

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
DATUM | VOZAČ | AUTO | VRIJEME
01/03/09 F. Massa F60 1:20.330
01/03/09 F. Massa F60 /
03/03/09 F. Massa F60 1:20.238
04/03/09 K. Raikkonen F60 1:20.250
05/03/09 K. Raikkonen F60 1:20.404
Najbolje vrijeme ove sezone.
01/03/09 F. Massa F60 1:20.330
01/03/09 F. Massa F60 /
03/03/09 F. Massa F60 1:20.238
04/03/09 K. Raikkonen F60 1:20.250
05/03/09 K. Raikkonen F60 1:20.404
Najbolje vrijeme ove sezone.

- natural
evo za fanove ferraria katalog odjeće, i ostalih dodataka u službenom katalogu za 2009. ( PDF format )
Skini katalog!

Skini katalog!

- natural
Jerez, Hi. Res. Photos za tifose Ferraria
Ferrari testovi Jerez 02.03. – 05.03.2009. ( nedostaju slike s prvog dana testiranja )

>>> DOWNLOAD <<<
Ferrari testovi Jerez 02.03. – 05.03.2009. ( nedostaju slike s prvog dana testiranja )

>>> DOWNLOAD <<<

-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:

Kod: Označi sve
http://rapidshare.com/files/206754082/Ferrari_F1_Team_Hi-Res_Pictures_Jerez_Test_upload_by_FICHO.rar

Kod: Označi sve
F1-HR.FICHO

-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Danas je Scuderia Ferrari zajedno sa preostalih 9 momčadi započela posljednja testiranja prije početka sezone u Australiji.
Kimi je odvozio 81 krug, najbolje vrijeme 1:20.908. Radio je na traženju najboljeg set-upa, pouzdanosti i na usporedbi nekoliko aerodinamičkih rješenja.
Testiranja se nastavljaju sutra kada je ponovno Kimi za volanom...
Kimi je odvozio 81 krug, najbolje vrijeme 1:20.908. Radio je na traženju najboljeg set-upa, pouzdanosti i na usporedbi nekoliko aerodinamičkih rješenja.
Testiranja se nastavljaju sutra kada je ponovno Kimi za volanom...

- natural
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Na drugom danu testiranja Kimi je odvozio 55 krugova, najbolje vrijeme 1:20.314.
Ujutro je radio na set-upu bolida, a poslije toga na cjelovitoj simulaciji GP vikenda (kvalifikacije + utrka).
Međutim, simulacija je prekinuta zbog problema sa hlađenjem KERSa.
Sutra Massa preuzima volan...
Ujutro je radio na set-upu bolida, a poslije toga na cjelovitoj simulaciji GP vikenda (kvalifikacije + utrka).
Međutim, simulacija je prekinuta zbog problema sa hlađenjem KERSa.
Sutra Massa preuzima volan...

- McLaren Mercedes
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
ferrari zbilja radi odličan posao na testiranju. steta sta nije danas mogao obavit sve, možda bio još brži. a taj kers... vidi se koliko ima problema s njim... kad ferari odustaje od testiranja radi njega
Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
- somf
Prije svega da se izvinem, znam da je off-topic, ali nisam znao gdje drugo da postavim. Na ovom linku mozete skinuti temu za win XP koja je u znaku Ferrarija F1. Izvinjavam se i ako je zabranjeno reklamiranje drugih stranica....nadam se da nece biti sankcija 

http://www.belchfire.net/index.php?auto ... =10&st=140" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.belchfire.net/index.php?auto ... =10&st=140" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Na trećem danu testiranja u Barceloni Massa je odvozio 109 krugova, najbolje vrijeme 1:20.168.
Ujutro dan nije najbolje započeo, Felipe je morao stati pored staze zbog problema sa hidraulikom. Do podneva su mehaničari otklonili kvar i poslije toga je odrađivao simulaciju kvalifikacija, ali ni to nije prošlo glatko. Ovaj puta nije bila krivica Scuderie, već je Buemi uzrokovao crvenu zastavu. Poslijepodne se Felipe bavio simulacijom utrke.
Sutra, na posljednjem danu testiranja je ponovno Massa za volanom...
Ujutro dan nije najbolje započeo, Felipe je morao stati pored staze zbog problema sa hidraulikom. Do podneva su mehaničari otklonili kvar i poslije toga je odrađivao simulaciju kvalifikacija, ali ni to nije prošlo glatko. Ovaj puta nije bila krivica Scuderie, već je Buemi uzrokovao crvenu zastavu. Poslijepodne se Felipe bavio simulacijom utrke.
Sutra, na posljednjem danu testiranja je ponovno Massa za volanom...

-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Na posljednjem danu testiranja Massa je odvozio 92 kruga, najbolje vrijeme 1:20.677. Radio je većinom na podešavanju set-upa bolida.
Slijedeća pojava F60ice na stazi je u Australiji na prvoj utrci sezone, od 27. do 29. ožujka...
Slijedeća pojava F60ice na stazi je u Australiji na prvoj utrci sezone, od 27. do 29. ožujka...

- XTRage
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - Massa
Pretpostavljam da ce testirati jos par dana prije Australije, vjerovatno na Mugellu...
- natural
Circuit_de_Catalunya / Barcelona /, Hi. Res. Photos za tifose Ferraria
Barcelona_Tests_09.-12.03.2009.

>>> DOWNLOAD <<<
Barcelona_Tests_09.-12.03.2009.

>>> DOWNLOAD <<<

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Ode jedan od najvažnijih ljudi u Ferrarijevoj istorij.gringo73 je napisao/la:Todt je u potpunsoti napustio Ferrari! Link

- darky
- Profesionalni vozač
Pa ako cilja na mjesto precjednika FIA, onda je to i logičnogringo73 je napisao/la:Todt je u potpunsoti napustio Ferrari! Link
-
- Profesionalni vozač
Mislim da se nikad nece desiti da ce predsjednik FIA-e biti neko sa prosloscu u nekom F1 timu, da ne pricam o tome da ce Nacist™ ostati jos milijun godina. 

- Schumy.d
- Legenda
Nebi se baš kladio...SRV je napisao/la:Mislim da se nikad nece desiti da ce predsjednik FIA-e biti neko sa prosloscu u nekom F1 timu, da ne pricam o tome da ce Nacist™ ostati jos milijun godina.

-
- Profesionalni vozač
Pricao je Ron Dennis jednom o tome. Uglavnom sanse za takvo nesto su nikakve.
Radije ce uzet nekog totalno politickog tipa koji se uopce ne razumije u F1, nego Todta ili Dennisa.
Radije ce uzet nekog totalno politickog tipa koji se uopce ne razumije u F1, nego Todta ili Dennisa.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ja mislim da bi on (Todt) za sport bio 20 puta bolji od Mosleya, i osobno, ne bih imao ništa protiv da bude čelnik FIA-e.SRV je napisao/la:Mislim da se nikad nece desiti da ce predsjednik FIA-e biti neko sa prosloscu u nekom F1 timu, da ne pricam o tome da ce Nacist™ ostati jos milijun godina.

- Schumy.d
- Legenda
S ovime se slažem u potpunosti. Nema veze šta je bio u Ferrariju (mogao bi i Dennis), ali mislim da bi netko tko je dugo godina bio u formuli 1 i zna sve njezine čari mogao puno toga dobroga napraviti za taj sport.gringo73 je napisao/la: Ja mislim da bi on (Todt) za sport bio 20 puta bolji od Mosleya, i osobno, ne bih imao ništa protiv da bude čelnik FIA-e.

- Ferrari-BiH
- Veteran
slazem se sa time, ali treba uzeti u obzir da nije samo Formula 1 u FIA-inoj nadleznosti...ima tu i drugih kategorijaSchumy.d je napisao/la:S ovime se slažem u potpunosti. Nema veze šta je bio u Ferrariju (mogao bi i Dennis), ali mislim da bi netko tko je dugo godina bio u formuli 1 i zna sve njezine čari mogao puno toga dobroga napraviti za taj sport.gringo73 je napisao/la: Ja mislim da bi on (Todt) za sport bio 20 puta bolji od Mosleya, i osobno, ne bih imao ništa protiv da bude čelnik FIA-e.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu