Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Felipe Massa, KOLIKO JE STVARNO DOBAR?

Post Postao/la jaki »

McLarem je napisao/la:
edo je napisao/la:McLarem je nepotpun fan koji misli da je duhovit!!!

Sto se tice Masse ja sam dao svoje misljenje sa svojim argumentima (NEZNA VOZITI PO KISI) i jest, borio se za titulu i nije je osvojio, to nekom smeta a nekom ne, a tisi pametan momak Edo pa ce se sam svrstati dje ti je mjesto ;),
ako moji argumenti nisu tacni slobodno me ispravite, ida nebi bio prebacivanja na druge vozace, zato sto je ovo tema o Massi na ne o nekom drigom vozacu [-X .
U redu je, poštujem tvoje mišljenje o Massi. Samo jedna stvar je diskutabilna kako možeš reći o čovjeku da nešto ne zna (ne zna voziti po kiši) i onda tražiti od drugih da, ako mogu, dokažu da to nije istina. Ja ću ti rado objasniti zašto mislim da Massa zna voziti po kiši i to naravno s primjerima(mada sam to već negdje na forumu napisao), ali prvo tebe molim da napišeš primjere po kojima si zaključio da čovjek jednostavno ne zna....
-Bobi-
Navijam za: Fer Play

Post Postao/la -Bobi- »

polako ljudi,
nije Masa kriv i nepotpun vozac sto je prosle sezone trpeo pehove njegovog tima,
nije ni Hamilton slucajno dobio sezonu,
razlika danasnjih vozaca u F1 je u nijansama, ti ljudi gone tisucinke, lako je nama pred TV-u...

7 njih je pobjedilo i jednu sezionu, F1 ide ka savrsenstvu...
Zadnja izmjena: -Bobi-, dana/u 06 ožu 2009, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Problem je sto se tice Massine voznje po kisi to sto se svi hvataju Silverstone 2008.Tu Massa nije bio puno kriv jer je njegov trkaci menadzer izjavio da je on kriv a ne Felipe jer je on odabrao skroz pogresnu postavku bolida
Zadnja izmjena: Felipe Massa, dana/u 06 ožu 2009, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

jaki je napisao/la: ... ali prvo tebe molim da napišeš primjere po kojima si zaključio da čovjek jednostavno ne zna....
Vjerojatno zbog Silverstonea. Ja to ne bih baš uzeo u obzir jer je bilo vidljivo (s moje strane) da je Massa nakon prvog-drugog spina jednostavno "puknuo" i pokušavao se vratiti na vrh što je rezultiralo daljnim piruetama. U Monacu je već nešto pokazao, u Brazilu da ne i spominjem kako je odlično vozio, savršeno. Svatko ima svoje viđenje stvari, ali s mclaremom se ne bih složio sada.
kakav potpis staviti???
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

jaki je napisao/la:
McLarem je napisao/la:
edo je napisao/la:McLarem je nepotpun fan koji misli da je duhovit!!!

Sto se tice Masse ja sam dao svoje misljenje sa svojim argumentima (NEZNA VOZITI PO KISI) i jest, borio se za titulu i nije je osvojio, to nekom smeta a nekom ne, a tisi pametan momak Edo pa ce se sam svrstati dje ti je mjesto ;),
ako moji argumenti nisu tacni slobodno me ispravite, ida nebi bio prebacivanja na druge vozace, zato sto je ovo tema o Massi na ne o nekom drigom vozacu [-X .
U redu je, poštujem tvoje mišljenje o Massi. Samo jedna stvar je diskutabilna kako možeš reći o čovjeku da nešto ne zna (ne zna voziti po kiši) i onda tražiti od drugih da, ako mogu, dokažu da to nije istina. Ja ću ti rado objasniti zašto mislim da Massa zna voziti po kiši i to naravno s primjerima(mada sam to već negdje na forumu napisao), ali prvo tebe molim da napišeš primjere po kojima si zaključio da čovjek jednostavno ne zna....

Tokom citave 2008 sezone koliko je preticanja napravio po kisi i koliko puta je odbio preticanja po kisi, on se jednaostavno boji kise i to je to. Ti si strateg i pratis brojke pa mi reci ali iskreno????
Felipe Massa je napisao/la:
McLarem je napisao/la: Massa je nepotpun vozac, a ko se je borio za titulu prosle sezone? Tako da jest dobio priliku ali je nesretno prokockao :biggrin:
e sad si mi digao zivac :nabijemte: sta ti pricas ovde nesto kako Massa ne zna voziti.Daj vise suti ako nemas nesto pametno reci nemoj nista ni govoriti jer se vidi da nemas pojma o F1.Ti samo znas za Hamiltona i to je to.E pa nije tako sta je Hamilton obicni covijek koji je uspio osvojiti 1 naslov prvaka i odma ga dizete i poredite sa Schumacherom i Sennom.E pa znaj nesto Hamilton taman da osvoji 20 naslova nece biti ni do koljena Senni.I vi se samo hvatate voznje Masse po kisi jer vise nemate ni za sta drugo se uhvatiti.Pa ako tako hvalite Hamiltona po kisi a Vettel ga je bukvalno isamarao po kisi u Brazilu zato :-$
Nadi mi post dje sam ja poredio Hamiltonsa sa Sumijom ili Senom,
ja sam govorio da ce doci vrijeme ka ce se o moci prediti i prestici Sumi, za sada se nemoze porediti
a vi u Ferariju imate Sumija i drzi te se ga kooooooooooooo pjan plota, pa vise prestanite pricati samo o Sumaheru
znas ima i drugi vozaca i bilo je i bice garantujem ti i bolji od Sumahera
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Felipe Massa je napisao/la:
McLarem je napisao/la: Massa je nepotpun vozac, a ko se je borio za titulu prosle sezone? Tako da jest dobio priliku ali je nesretno prokockao :biggrin:
e sad si mi digao zivac :nabijemte: sta ti pricas ovde nesto kako Massa ne zna voziti.Daj vise suti ako nemas nesto pametno reci nemoj nista ni govoriti jer se vidi da nemas pojma o F1.Ti samo znas za Hamiltona i to je to.E pa nije tako sta je Hamilton obicni covijek koji je uspio osvojiti 1 naslov prvaka i odma ga dizete i poredite sa Schumacherom i Sennom.E pa znaj nesto Hamilton taman da osvoji 20 naslova nece biti ni do koljena Senni.I vi se samo hvatate voznje Masse po kisi jer vise nemate ni za sta drugo se uhvatiti.Pa ako tako hvalite Hamiltona po kisi a Vettel ga je bukvalno isamarao po kisi u Brazilu zato :-$
A sta se ti hvatas odmah Hamiltona? Aj nađi mi post gdje ga je netko usporedio. Pa za tebe nee niakd bit ko sena al da osvoji 20. naslova enbi mu niko bio ravan. Sto je naravno nemoguce da dosegne tu brojku.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

McLarem je napisao/la: ja sam govorio da ce doci vrijeme ka ce se o moci prediti i prestici Sumi
Jedini covjek koji bi to mogao napraviti jest Alonso, i to kada sjedne u crveni bolid + jedini je od svih vozaca trenutno koji je uistinu samarao velikog Schumachera na stazi.

Iskreno smaras sa tim spominjanjem Masse u kontekstu loseg vozaca i sl. Sezona nije 17 kisnih utrka, a da sam na tvom mjestu malo bi vise pogledao Hamiltonove vozacke greske i njegov vozacki temperament koji je puuuno veca stvar nego slabije snalazenje na jednoj kisnoj stazi ;)
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Ricxpa je napisao/la:
McLarem je napisao/la: ja sam govorio da ce doci vrijeme ka ce se o moci prediti i prestici Sumi
Jedini covjek koji bi to mogao napraviti jest Alonso, i to kada sjedne u crveni bolid + jedini je od svih vozaca trenutno koji je uistinu samarao velikog Schumachera na stazi.

Iskreno smaras sa tim spominjanjem Masse u kontekstu loseg vozaca i sl. Sezona nije 17 kisnih utrka, a da sam na tvom mjestu malo bi vise pogledao Hamiltonove vozacke greske i njegov vozacki temperament koji je puuuno veca stvar nego slabije snalazenje na jednoj kisnoj stazi ;)

Meni dovoljno govori tvoja slika i sve mi je jasno. Jos jedan mrzitelj Hamilton, a vidjecemo i Alonsa, znas sve je bolji i vrijeme radi za njega, a mladi vozaci sto dolaze kao sto su Vetel Hamilton itd..... ma oni nisu nist.

Ali dosta o drugim vozacima ovdje se prica vodi o Masi i njegovim vozackim sposobnostima.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Majstore, moram ti reci; postao si naporan s tim, ti ga volis ti, ti ga mrzis ( iako ja ne vidim po cemu to zakljucujes, znaci ja ( govorim za sebe) ne navijam za njega, to znaci da ga ja mrzim)?

No da ne idem vise u OT, nasao sam nesto malo o Massi.
KLIK

MALA NAPOMENA: na njemackom jeziku je.

Ukratko: Opet su novinari pitali da li je prebrodio 2008., on po ne znam koji put kaze da je. Kaze da mu nije tesko pokazati emocije.

Kaze da je s Hamiltonom u ok odnosima, da mu je Hamilton poslao buket cvijeca nakon Brazila za fer i postenu borbu ( molim lijepo da se okanite komentara tipa Belgija, Japan (samo ukratko pisem, sta tamo pise) i kao utjehu.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Mora se Massa prvo pobrinuti da u 2009. ponovo bude bolji od Kimija,to je za početak dosta teško.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Mislim da ce biti jako napeto u prvim trkama u Ferrari-ju.Naravno ne mislim na to da ce biti raskola ili svadje,jer to si Ferrari nikada ne bi dozvolio.Mislim na to ko ce do polovine sezone biti bolji i koga ce se gurati u drugoj polovini.I Masssa i Raikkonen rade jako slicna vremena i mislim da ce biti izjednaceno.Raikkonen je sigurno nabrijan da osvoji jos jedan naslov prvaka,a Massa je nabrijan da osvoji svoj prvi naslov prvaka.
FORZA FERRARI!!!
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Scuderia je napisao/la:Majstore, moram ti reci; postao si naporan s tim, ti ga volis ti, ti ga mrzis ( iako ja ne vidim po cemu to zakljucujes, znaci ja ( govorim za sebe) ne navijam za njega, to znaci da ga ja mrzim)?

No da ne idem vise u OT, nasao sam nesto malo o Massi.
KLIK

MALA NAPOMENA: na njemackom jeziku je.

Ukratko: Opet su novinari pitali da li je prebrodio 2008., on po ne znam koji put kaze da je. Kaze da mu nije tesko pokazati emocije.

Kaze da je s Hamiltonom u ok odnosima, da mu je Hamilton poslao buket cvijeca nakon Brazila za fer i postenu borbu ( molim lijepo da se okanite komentara tipa Belgija, Japan (samo ukratko pisem, sta tamo pise) i kao utjehu.
Ja nisam rekao da je on losa osoba vec da se nesnalazi voziti kad je kisa, u tome je velika razlika.
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Moje mišljenje o Massi, jako dobar vozač koji je sposoban osvojiti naslov, ali po meni nije najbolji. Smatram Raikkonena, Alonsa, Hamiltona i Kubicu malo boljima od njega po vozačkom umječu, ali lani je dokazao da može protiv Kimija i Lewisa (Kubica i Alonso su imali slabije bolide pa se to ne može gledati). Mislim da on ove godine može samo napredovati i nadam se da hoče. :biggrin:
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

McLarem je napisao/la:Tokom citave 2008 sezone koliko je preticanja napravio po kisi i koliko puta je odbio preticanja po kisi, on se jednaostavno boji kise i to je to. Ti si strateg i pratis brojke pa mi reci ali iskreno????
Mislim da broj pretjecanja po kiši nije mjerodavan podatak na kojem bi trebalo donositi sud tko je dobar vozač ili ne(pogotovo). Ali da ti odgovorim na pitanje, Massa nije pretjecao puno(čini mi se samo jedno na Monzi), ali njega nije nitko pretekao(je dok se vrtio po Silverstone). Massa je sa ostalim vožnjama po kiši i po promjenjivom vremenu dokazao da je jednako dobar kao i ostali.(Monaco, kvalifikacije Monza, Brazil).
Još jedna stvar, ne znam koliko si upoznat, ali Ferrari je 2008 imao velikih problema sa zagrijavanjem guma i prije svega kočnica po takvim uvjetima, pa to što je Massa bio lošiji nego što bi trebao ide i na dušu toga. Osim toga što ti ništa ne govori podatak da je Kimi u istom bolidu bio još i lošiji po kiši.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

jaki je napisao/la:
McLarem je napisao/la:Tokom citave 2008 sezone koliko je preticanja napravio po kisi i koliko puta je odbio preticanja po kisi, on se jednaostavno boji kise i to je to. Ti si strateg i pratis brojke pa mi reci ali iskreno????
Mislim da broj pretjecanja po kiši nije mjerodavan podatak na kojem bi trebalo donositi sud tko je dobar vozač ili ne(pogotovo). Ali da ti odgovorim na pitanje, Massa nije pretjecao puno(čini mi se samo jedno na Monzi), ali njega nije nitko pretekao(je dok se vrtio po Silverstone). Massa je sa ostalim vožnjama po kiši i po promjenjivom vremenu dokazao da je jednako dobar kao i ostali.(Monaco, kvalifikacije Monza, Brazil).
Još jedna stvar, ne znam koliko si upoznat, ali Ferrari je 2008 imao velikih problema sa zagrijavanjem guma i prije svega kočnica po takvim uvjetima, pa to što je Massa bio lošiji nego što bi trebao ide i na dušu toga. Osim toga što ti ništa ne govori podatak da je Kimi u istom bolidu bio još i lošiji po kiši.

Sto se tice Kimija niam sugalsan sa tobom, A Massu su cinimi se preticali kad je vozio po kisi Alonso je to uradio i jos neko ali nemog se sjetiti, ali opet kazem Kimi je puno bolji bio po kisi nego Masa.
slika
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

sjetimo se zadnje utrke... koliko me pamcenje sluzi utrka je bila prilicno kisovita i Massa je odvozio besprijekorno... znaci da i ako je imao problema pri kisnim utrkama Massa je nasao nacin kako da se odrzi... a ko gore rece imali su problema i sa zagrijavanjem guma... mozda je to ono sto nije pasalo Massi... sve u svemu mislim da je pokazao da je kvalitetan vozac i da cemo ga jos vidjeti...
slika
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Masa i kiša
1 Monako izletio sa 1 na 3 mjesto
2 Silverston 5 puta se vrtio, zbog kvara sa 9 na 13 mjesto
3 Spa sa 2 osto na 2 ali polkon 1
4 Monza neko ga je preteko neznam ko je sa 5 na 6 mjesto
5 Brazil sve cestitke za voznju sa 1 na 1 mjesto

trebali komentar
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Italija-Jedini od vodecih ljudi koji su se uspjeli kvalificirati u Q3, a bilo je svakakvih komentara. Ne samo tu, vec i drugdje.

Belgija-Unatoc kisi i svim problemima koje donosi, dolazi do 2.mjesta ( ne ulazim u detalje sta je bilo kasnije, jer Massa za to nije kriv)

Brazil- Trebam li sta komentirati?

Monaco-uz dosta preokreta na kraju pada na 3.mjesto- sjecam se, da su neki ljudi mu davali skroz male sanse da uopce zavrsi utrku. Pogledaj unazad par godina, kada je Ferrari zadnji puta pobjedio tamo.

Silverstone-kada je zavrsila utrka, ja sam komentirao, da bi Massa trebao ovo sto prije zaboraviti, te da je bio los., ali sada sam cuo neke inf. da je netko drugi preuzeo krivicu na sebe zbog toga svega. Pogledaj malo samo unazad, nije mu bolid uopce odgovarao. Na kvalama nije bio kako treba.
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Scuderia je napisao/la:Italija-Jedini od vodecih ljudi koji su se uspjeli kvalificirati u Q3, a bilo je svakakvih komentara. Ne samo tu, vec i drugdje.

Belgija-Unatoc kisi i svim problemima koje donosi, dolazi do 2.mjesta ( ne ulazim u detalje sta je bilo kasnije, jer Massa za to nije kriv)

Brazil- Trebam li sta komentirati?

Monaco-uz dosta preokreta na kraju pada na 3.mjesto- sjecam se, da su neki ljudi mu davali skroz male sanse da uopce zavrsi utrku. Pogledaj unazad par godina, kada je Ferrari zadnji puta pobjedio tamo.

Silverstone-kada je zavrsila utrka, ja sam komentirao, da bi Massa trebao ovo sto prije zaboraviti, te da je bio los., ali sada sam cuo neke inf. da je netko drugi preuzeo krivicu na sebe zbog toga svega. Pogledaj malo samo unazad, nije mu bolid uopce odgovarao. Na kvalama nije bio kako treba.
Ja sam dao komentar i na Brazil tako da.................
a to sam napisao samo zato sto uvazeni clan jaki tvrdi da je Masa isto tako dobar po kisi kao i po suhom
pa eto njegove startne pozicije i kraj utrke, tako da se nemoze bas pohvaliti sa kisom osim utrke u Brazilu.
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Kolega Mclarem se ne može oteti dojma iz Silverstona i to je u biti jedina karta s kojom se Hamilton baca ispred Masse po kiši. Teško je nekima nakon Silverstona priznati da Massa, nakon Brazila, ipak može biti najbrži po kiši.

Laskava je to titula, nakon Senne, Schumija i još uvijek aktualnog Alonsa, za 'majstora po kiši', a bogme ju niti Hamilton niti Massa ne zaslužuju - još.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Vuksa_KC je napisao/la:Kolega Mclarem se ne može oteti dojma iz Silverstona i to je u biti jedina karta s kojom se Hamilton baca ispred Masse po kiši. Teško je nekima nakon Silverstona priznati da Massa, nakon Brazila, ipak može biti najbrži po kiši.

Laskava je to titula, nakon Senne, Schumija i još uvijek aktualnog Alonsa, za 'majstora po kiši', a bogme ju niti Hamilton niti Massa ne zaslužuju - još.

Ovdje se neprica o Hamiltonu, ali kad smo vec kod njega, ima on puno bolji voznji po kisi nego Masa, ali isto tako nemoze se zaboraviti i njegov nastup cinimise 2007 jel to bila njemacka..... kad su ga 3 ili 4 puta valdili iz pjeska, tako da i on treba poraditi na voznji po kisi ali definitivno puno manje nego Masa.
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

McLarem je napisao/la:
Vuksa_KC je napisao/la:Kolega Mclarem se ne može oteti dojma iz Silverstona i to je u biti jedina karta s kojom se Hamilton baca ispred Masse po kiši. Teško je nekima nakon Silverstona priznati da Massa, nakon Brazila, ipak može biti najbrži po kiši.

Ovdje se neprica o Hamiltonu, ali kad smo vec kod njega, ima on puno bolji voznji po kisi nego Masa, ali isto tako nemoze se zaboraviti i njegov nastup cinimise 2007 jel to bila njemacka..... kad su ga 3 ili 4 puta valdili iz pjeska, tako da i on treba poraditi na voznji po kisi ali definitivno puno manje nego Masa.

Smiješno je vidjeti odraslog čovjeka kako se kune u nekog balavca.(dječaka luku, lojzeka ili kako već)
Mogao je on i bolje u Brazilu :lol:
U Monte Carlu ga dupla sreća dovela "from zero to hero". :lol:
U Velikoj Britaniji Kimi je bio brži.
Monza sramota u kvalifikacijama, u trci par obilaženja na rubu incidenta(Glock, Webber)
Genije
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

McLarem je napisao/la:

aj mi navedi koliko je puta Hamilton bio bolji po kisi od Masse a koliko puta je Massa bio bolji od njega u ove 2 godine
Samo se sjetite VN Evrope 2007 na Nurburgringu i kako Hamilton ode van staze i da nije bilo dizalice ne bi se vise ni vratio u utrku
a jedan Massa koji "nema pojma voziti po kisi" se nije izvtio eto toliko o Hamitonovoj voznji po kisi.A sad se vratimo temi
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Ovo si lijepo rekao.

@McLarem - ne znam kako ti dozivljavas F1 i vozace koji voze, ali ja nikoga ne mrzim, niti Hamilton niti nekog drugog vozaca, ali izjave tipa da je Hamilton nekakav maher na kisi i sl. ti ne drze vodu. Uostalom, kada si se vec spomenuo Alonsa i njegovog dosadasnjeg staza u F1, ja bas smatram da najbolje voznje od njega treba sada ocekivati. Ako nista, puno je zreliji od Hama, iskusniji i to dovoljno govori.

I sto se tice Masse, stvarno si dosadan sa Silverstone-om :biggrin:
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ljudi svi govorite o vozacima, a niko od vas nije spomenuo bolide, jeste li ikada pomislili da je setup bolida vazan, u suhim utrkama je jako bitan, a u kisnim da i ne govorim.
Ova vasa poredjenja Masse i Hamiltona su skoro pa bezveze, tu se radi o 4 ili 5 utrka i vi odmah proglasavete nekoga za "majstora". Ako je tako onda je i Vettel majstorcina za njih (prvi u kvalama i prvi u utrci), ali je u Monzi Vettel imao podesen bolid za Full Wet za razliku od Masse, Hamiltona,Alonsa, Kimija i vecine ostalih.
Pravi mastori se vide kada u skoro svakoj mokroj utrci pobijede ili vode bitku za pobjedu, kada padne kisa odmah ti padne na pamet njegovo ime (Senna, Schumy), kada u pola utrke je taj na 7-8 mjestu i padne kisa,a ti si spreman na pobjedu tog covjeka uloziti sve sto imas (ponovo Senna, Schumy).
Po meni jedini covjek koji danas moze staviti se u istu recenicu sa ova dva velicanstva je Fernando Alonso...ne porediti se sa njima, nego samo se pomenuti...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Odgovori