Kritike na rad moderatora

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Kritike na rad moderatora

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Opet nis ne kuzis zbilja nisi za moda. Kazem za taj podforum di si zasluzan ok i reko sam moja pogreska al ti to nisi shvatio kao ni moj 1. post tako da......
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Hvala na kritikama, schuey, ali kao što znaš, na forumu ne toleriramo flaming, a u tvojim kritikama postoji brdo provokativnih komentara i komentiranja samih članova (što je također zabranjeno)...

EDIT: Post sam obrisao zbog uvredljivih komentara na neke članove (htio sam se baciti na editiranje, ali onda bi cijela kritika izgubila smisao).
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Žao mi je što odlaziš. Volio sam čitati tvoje postove, a koliko sam mogao primijetiti nisi bio loš ni kao moderator (nisi bio savršen, ali nitko nije).

S većinom kritike koju si uputio se slažem (premda sam registriran oko pola godine, čitam ovaj forum već skoro dvije godine tako da sam primijetio da su se neki članovi, a i općenito stanje na forumu prilično promijenili), međutim, mislim da problem nije samo u moderatorima. Ovaj forum jednostavno ima članove koji su stalno nezadovoljni i ne može se reći da je to samo zato što je forum sada veći nego što je bio prije. Sudjelujem na forumima koji su i do 20-tak puta veći od ovog, a imaju neizmjerno manje nezadovoljnih članova.

Imam osjećaj da bi se stanje vjerojatno poboljšalo da se maknu svi globalni moderatori i umjesto njih raspodijeli po forumima recimo 20 običnih moderatora.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ode i NAJČLAN foruma 08. :roll:
Schuey, u potpunosti te razumijem i shvaćam tvoj postupak. Ovaj forum se isto polagano pretvara u cirkus (valjda prati formulu 1...). U tvom postu ima 90% istine, a ovaj forum se lagano pretvara u forum Ferrari vs Hamilton i Mclaren.
Danas se u gomili postova na dan nađe 10-ak postova koji su dobri, ali samo dobri. Prje nije bila takva situacija... Danas se piše tko je bolji, kome je Bernie "poklonio" novce, stalno se pokušava blatiti Ferrari, dok ti isti pojedinci neće sagledati situaciju u drugom smjeru i najprije pomesti u svom dvorištu, a onda pričati o drugima.
Takva situacija se prenesla i na moderatore. Netko ne trpi očito da je drugi moderator Ferrarijevac pa onda opleti po njemu (iako on nikada nije inicirao svađe ili nešto slično).
Meni to uopće nije bitno tko navija za koga, ali onda neka navija i neka ne pod*ebava stalno druge timove.
Primjer: Gringo 73!! Taj čovjek je meni odličan! Ali PAZITE, on je MCLARENOVAC, ali čovjek navija za svoj tim, daje stalno informacije o svom timu, pa čak i o Ferrariju. Objektivan čovjek sa svojim normalnim mišljenjem... To cijenim puno više nego nekih 5 članova skupa.
A takvi kao on su već odavno otišli sa foruma, neki pišu svake prijestupne, a neki se dvoume otići ili ne...
Meni to dosta govori o kvaliteti foruma...

P.S
Ne znam zašto je Schuey izgubio ovlasti moderatora u Aktualnostima kad su jedino on i Gringo 73 vodili veću brigu o tom dijelu foruma?? Onda izgleda, bolje ništa ne radit i poduzimat pa ćeš barem bit moderator... :doubt:
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Svaka čast... :roll: :roll:
I šta se dobili s time? A?
Dobili ste 3-4-5 članova koji su sad zadovoljniji, a što znači tih nekoliko članova u odnosu na cijeli forum? Apsolutno ništa... Stalno govorite da želite podić kvalitetu foruma, i da se vrati na staro, pa ću vas pitat nešto...Znači prije je forum bio loš i dosadan?
Sve što ste napravili je to da ste izgubili još nekoliko kvalitetnih članova, i to članova koji su pametno i argumentirano raspravljali, članova koji su podigli forum na jednu višu razinu, i BTW takvih je svaki dan sve manje i manje. Evo sam jedan primjerić ==> zaboravljene momčadi. Predobra tema, ali toga vishe neće bit...
A šta da kažem za kviz? Najkvalitetnija tema na cijelom forumu i vi ste je svojim odlukama potjerali... Pa mislim stvarno... Mene bi bilo sram da sam na vašem mjestu...
I ono totalno jadno od vas... Dvoje ljudi se posvađa sa schueyem, a Piquet20 i Icy su natjerani da odu samo zato jer se druže s njim? Halo?
Uglavnom, s jedne strane mi je drago da je došlo do toga, jer sam sad vidio da su moja mišljenja o toj maloj grupici vječno nezadovoljnih forumaša, bila istinita, i da sam dobro procijenio karakter tih ljudi... :thumbdown: :roll:

E sad, pošto sam pokazao podršku "nepoželjnom" članu / članovima, uopće me ne bi čudilo da dobijem neki bann, jer ispada da na ovom forumu se ne smije ništa napisat šta vrijeđa osjećaje tih 3-4-5 pojedinaca... :roll: I ako se to dogodi, uz ovo troje šta je otišlo i još nekolicinu koja je najavila da će otić, odlazim i ja, jer više se ne osjećam ugodno ovdje, više nema onog gušta kod komentiranja najdražeg nam sporta....
I još jednom ==> može vas bit sram... :thumbdown:
slika slika
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

keex ocito ti nisu jasni dogaji ove situacije kao i dogadaji koji su uslijedili do schujevog odlaska, on je sam olducio otic i zabit noz svima drugim modovima. Ti si uco samo jednu stranu price i nemoj suditi prije nego cujes obje.
A šta da kažem za kviz? Najkvalitetnija tema na cijelom forumu i vi ste je svojim odlukama potjerali... Pa mislim stvarno... Mene bi bilo sram da sam na vašem mjestu...
Na ovo imam reci samo lol, pa nije schuey bog i batina kviza, nitko nije reko da ce kvizt umrjeti odlaskom schujea.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Krscho je napisao/la:keex ocito ti nisu jasni dogaji ove situacije kao i dogadaji koji su uslijedili do schujevog odlaska, on je sam olducio otic i zabit noz svima drugim modovima. Ti si uco samo jednu stranu price i nemoj suditi prije nego cujes obje.
Vjeruje mi, dobro sam se informirao prije nego šta sam išao išta pisat... ;) I znam jako puno toga... Tako da pssss....
Krscho je napisao/la:Na ovo imam reci samo lol, pa nije schuey bog i batina kviza, nitko nije reko da ce kvizt umrjeti odlaskom schujea.
Normalno da nije, tu je uz njega glavni bio Piquet20, a kako oboje odlaze, i uz njih Icy, kviza vishe neće bit... Mislim, možda ćete vi neki ić radit ponovo, ali ja na tome neću sudjelovat...
slika slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

keexx, nemoj ić, trebamo te za....a nešto ćemo smislit zašto te trebamo! :biggrin:

ali ozbiljno, nemoj mi slučajno otić, em si dobar i uzoran forumaš kolko vidim, em što sudjeluješ u Foto Utrkama i fotke koje radiš su dobre ;)

A na cijelu ovu situaciju ne znam što bih rekao. U neku ruku sam tužan što se to sve događa a i djelomično uvrijeđen nekim optužbama.

Shvatite da se jednostavno NE MOŽE svima udvoljiti! To je nemoguće. A to što netko odlazi na temelju konflikata s drugim članovima, stvarno nije moj problem, i nije problem moderatorskog tima u globalu.

Meni je žao što odlaze dotični, ali kao što je rečeno puno puta dosad, nisu ni prvi ni zadnji.
Tko mi ima nešto za reći, poslat ću mu na PP i ICQ i MSN i mail ;)

Pozdrav
47
slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Samo da kažem sa se svi oni koji su ovo napravili mogu sramiti i može ih biti sram i oni bi zapravo trebali otići a ne jedini članovi kojima je jedini cilj podići kvalitetu foruma sa svim svojim projektima.Na niti jedom forumu ja nisam vidio ovoliko nezadovoljstva prvo su članovi prigovarali da je nered na forumu tražili su se novi moderatori udovoljilo im se tome dobili smo ti nova globalna moda onda kada se vidilo ja forum dobio malo reda(prije svega schueyom radom)i onda su neki članovi(znam koji)digli prašinu smetalo im je sve i svašta stvarno sramota za jedan forum.Smisao mog posta je da če na ovom forumu uvik biti nezadovoljstva sada kada su neki članovi otišli zadvalat če privremeni mir a onda če im ponovo smetat nešto drugo i tako u krug :roll:
Krscho je napisao/la:
Na ovo imam reci samo lol, pa nije schuey bog i batina kviza, nitko nije reko da ce kvizt umrjeti odlaskom schujea.
aj ti preuzmi vođenje kviza pa zavladaj cijelim forumom
p.s.ne zanimamame više kviz za mene je kviz umro onog dana kada su schuey i piquet20 napustili projekt :cry:
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Neću braniti nikoga, neću skrivati da mi schuey nije bio drag i da sam bio protiv da bude mod.
Kao prvo svaki put u proteklih 3mj kako nisam imao vremena za forum navratio bih tu i tamo, a onda bi mogao viditi samo prepucavanja, svađe i ostale popratne gluposti koje bi se događale zbog onoga što je napravio na forumu, onoga što nije itd. Briga mene za nečije zavade, spletkarenja i ostalo koja su možda sudjelovale od strane nekih. Znači bio je uvijek predmet rasprave i inventar.
Drugo smatram da je trebalo sankcionirati obje strane koje su bile u tom zvaničnom ratu. Najveći problem što se to sve lomilo na forumu i tome je moralo doći kraj. A svi znate da tome ovdije nije mjesto i jednostavno postoje pravila. Da ponovo ne spominjem jedan veliki forum kojem članovi uopće nemaju prilike krivo zinuti jer će automatski dobiti bann za stalno, i baš tamo je sve u apsolutnom redu i ljudi uopće nisu nezadovoljni tim forumom. Tako da je ovdije balže nego što bi trebalo biti. A opet sami si uskačete u usta kad kažete da ste nezadovoljni jer to nezadovoljstvo potiče od vas samih kada tako razmišljate pa tako i djelujete. Teško se nekome držati pravila, držati se podalje od sukobljavanja koje uopće nije potrebno? Zar se morate podbadati? (neka nitko ne kaže da toga nema jer sam se toga načitao i to redovito). Dobro sada sam zaglibio malo predaleko ali hoću reći da to spominjano nezadovoljstvo nije djelo samih moderatora.
Treće mislim da je schuey bio prilično realan u svemu što je napisao (doduše nisam sve stigao pročitat), ali opet ne smatram da zato mora otići. A opet ne smatram da se ostali članovi moraju kupiti zato što netko odlazi. Bedastoće!
Neću ulaziti u detalje sukobljavanja ali smatram da neki članovi nisu fer i nisu pošteni. Sve je to moglo izgledati puno bolje i biti puno bolje samo da ljudi nisu takvi da moraju se isticati, prikupljati neke zasluge, sami sebe uzdizat itd. Ali ljudima je to u naravi.

Da dalje ne kenjkam previše.
Tko se ne može (s namjerom) držati pravila, tu mu nije mjesto.
Šteta što su neki otišli odavdije zbog drugih. Šteta što je uopće to tako moralo ispast. U svakom slučaju ljudi su ovdije odlazili i dolazili. I uvijek će tako biti, ni prvi ni zadnji slučaj.
Schuey nema potrebe odlaziti, već je to čisto njegova osobna želja.
A oni koji su nezadovoljni i stalno imaju pritužbe, neka probaju se držati u skladu sa pravilima i možda onda postanu zadovoljni jer neće ulaziti u sukobe, i raditi probleme. (Onaj tko drugi put počne provokaciju ili svađu više mu ne bi trebalo praštati, ali naravno nije na meni da o tome odučujem.)
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Krscho »

aj ti preuzmi vođenje kviza pa zavladaj cijelim forumom
To mi nije u interesu, ja sam ovdje samo radi tmnfa i radi toga sta ovlim formulu 1, i jedva cekam da pocne sezona da mogu komentirati utrke.

Da se osvrnem da ono sta je schuey o meni napiso, u nekim postovima vidim dal judi mene i texa okrivljuju za schuyev odlazak, e pa mi nismo krivi, schuey je ZAPAMTITE sam odlucio otici i nitko ga nije od moderatora protjero, istina nismo se s njim svi slagali ali to ne znaci da ga nismo htjeli na forumu.

Musice koje je imo samnom su bile u vezi kako ja vodim taj dio foruma, tmnf dio a vodio sam ga ( i dlaje vodim) tako najbolje sta znam, on je nonstop mi nesto predlago a nije ni sam znao sta, on je imo neke zamisli za taj dio koje ja nisam prihvaco jer sam ja imo druge zamisli i od tuda smatram vecina svada na relaciji ja - on

Sta je imo s texom ne zelim u to ulazit ali za sve bi se moglo naci mirno rijesenje a ne ovaj "skandal" sta je schuey otiso sta ga sad ljudi prikazuju da je ispo. Ako ce neki clanovi otic zato sta je schuey otiso to zanci da ovdje na forumu nisu radi glavnog razloga zasto ovaj forum postoji, a to je FORMULA 1 utrke i sve uz nju, a ne neki clan bio to schuey, sale, lucky ili netko treci
Svaka osoba je ovdje radi svojel jubavi prema F1, a ako nije onda neznam sta trazi jer svaki aspekt foruma je koncentriran na F1, i gčavni razlog zasto bi netko bio clan ovoga foruma mora i jest ljubav prema Formuli 1, ili eto barem ja tako gledam na tu stvar
Schumy.d
Legenda
Legenda

Krscho je napisao/la:keex ocito ti nisu jasni dogaji ove situacije kao i dogadaji koji su uslijedili do schujevog odlaska, on je sam olducio otic i zabit noz svima drugim modovima.
A nema veze šta su njemu možda drugi zabili taj nož u leđa?? :roll:
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Krscho »

Gle mene malo zivcira sta neki ljudi mene prozivaju, ja schuey zabio noz u leda nisam, a smatram da mu nitko nije zabio, koliko je meni poznato svi modovi su prema njemu bili korektni a ove svadice su se uvjek na kraju rijesile.
Schuey je ocito napiso ovaj post jer ga je sale degradiro u local mod tako da izbjegne konstante svade koje su nastajale, a od kada ja znam i od kad sam prvi put moderiro na nekom forumu prije 5 godina postoji jedno nepisano pravilo medu moderatorima, a to je da ako postoji localni moderator za neku sekciju da globalno moderatori se tu ne mijesaju jer je to nepisani dogovor iliti pravilo jer je lokalni zaduzen za tu sekciju, osim da ukazu ako je potrebno na nedostatke. Schuey je ta nepisana pravila krsio i zato se i svado s texom konstantno jer je briso neke postove koje je tex s razlogom ostavio.
A ono sta mislim sam napiso u gornjem postu iznad tvoga, i rest my case, otiso nam je jedan clan, sta se moze uvjek ce biti odlazaka i dolazaka, koga nema bez njega se moze, ovaj forum koliko vidim ne ovisi samo o schueyu da se ljudi digli toliku paniku sta je covjek otiso s foruma.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Krscho je napisao/la:Gle mene malo zivcira sta neki ljudi mene prozivaju, ja schuey zabio noz u leda nisam, a smatram da mu nitko nije zabio, koliko je meni poznato svi modovi su prema njemu bili korektni a ove svadice su se uvjek na kraju rijesile.
Schuey je ocito napiso ovaj post jer ga je sale degradiro u local mod tako da izbjegne konstante svade koje su nastajale, a od kada ja znam i od kad sam prvi put moderiro na nekom forumu prije 5 godina postoji jedno nepisano pravilo medu moderatorima, a to je da ako postoji localni moderator za neku sekciju da globalno moderatori se tu ne mijesaju jer je to nepisani dogovor iliti pravilo jer je lokalni zaduzen za tu sekciju, osim da ukazu ako je potrebno na nedostatke. Schuey je ta nepisana pravila krsio i zato se i svado s texom konstantno jer je briso neke postove koje je tex s razlogom ostavio.
A ono sta mislim sam napiso u gornjem postu iznad tvoga, i rest my case, otiso nam je jedan clan, sta se moze uvjek ce biti odlazaka i dolazaka, koga nema bez njega se moze, ovaj forum koliko vidim ne ovisi samo o schueyu da se ljudi digli toliku paniku sta je covjek otiso s foruma.
Kolega, bez uvrede, ali ti si ovdje tek pola godine, a on je ipak bio malo duže od tebe na forumu! ;)
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Krscho »

Kolega, bez uvrede, ali ti si ovdje tek pola godine, a on je ipak bio malo duže od tebe na forumu!
Pa bez uvrde ja samo vleim ono kaj ja znam, ljudi su mi svasta napricali sta se desavalo i svasta sam vidio ali ja nisam ocekivo ovakvu reakciju od schueya, jer ja to vidim samo na ovakav nacin:

Schuey je bio globalni mod, imo je svade s nekim modovima, kako bi odrzo mir medu modovima sale je degradiro neke modove medu njima i schueya, schuey postaje ljut i ljubomoran jer ima osjecaj da je izgubio moc i napravio je ovo i ovaj tekst i povlacenje

Na taj nacin ja ovo vidim, kao sto si i sam reko nisam dugo na forumu no kao promatracu ove situacije ja to jedino na ovaj nacin vidim jer ja ne kuzim kakva je to divovska svada bila medu schujem i ostalima da je ovo napravio sta je napravio
Chaotic
Početnik
Početnik

Post Postao/la Chaotic »

Krscho je napisao/la:postoji jedno nepisano pravilo medu moderatorima, a to je da ako postoji localni moderator za neku sekciju da globalno moderatori se tu ne mijesaju jer je to nepisani dogovor iliti pravilo jer je lokalni zaduzen za tu sekciju, osim da ukazu ako je potrebno na nedostatke.
To nema nikakvog smisla.

Globalni (super) moderatori i postoje zato da moderiraju cijeli forum. Upravo zato i jesu globalni. Obični (lokalni) moderatori se obično postavljaju da budu dodatna pomoć na dijelovima foruma koji su posebno problematični (s obzirom da su globalni moderatori zaduženi za cijeli forum, u slučaju posebno problematičnih foruma, potrebni su lokalni moderatori kako globalni ne bi većinom moderirali samo jedan dio foruma, a ostale zapustili).

Drugu mogućnost sam naveo u prošlom postu, a to je da se maknu svi globalni moderatori i angažira recimo 20-tak lokalnih moderatora koji bi bili raspodijeljeni po forumu (jedan za svaki forum ili ako je forum problematičan/veoma posjećen, dva).

Na ovaj način ne bi dolazilo do "miješanja" moderatora u posao nekog drugog moderatora (miješanja pod navodnicima jer svi globalni moderatori imaju jednake ovlasti, a bilo koji globalni moderator ima veće ovlasti od bilo kojeg lokalnog).

Da se moderatori više bave svojim poslom (paze da se poštuju pravila foruma), a manje "politikom" foruma, mislim da bi svi bili sretniji. Isto vrijedi i za korisnike... više pažnje obratite onome što Vi pišete, a manje onome što drugi pišu, pa će i moderatori imati manje posla.

Ispričavam se na blagom off-topicu, međutim post možete promatrati kao sveopću kritiku na organizaciju osoblja na ovom forumu.

Ne očekujem da se išta promijeni, samo sam htio dati svoje viđenje situacije.
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Krscho »

Istinu kazes Chaotic, samo kak sam reko ovo nepisano pravilo ja ga takvoga znam, a istina bog nisam bio mod negdje godinu dana od kada je propo hq forum i sajt pam ozda se nesto promijenilo.

Pravilo ima smisla, lokalni mod je obicno postavljen od globalnog na neki odredeni podforum s stinicama na koje da pazi i drzi red kak obi se globalni vise posvetio vaznijem temama, u ovom slucaju ovoga foruma npr. sport dio moderira almeida i on je valjda dobio nekakve natuknice dok globalni modovi rade reda u aktualnostima i samim time ne ulaze u chat tako cesta

I za kraj jedva cekam da pocne sezona nova F1, jer ovo se sve pretvorilo ko da smo FIA i vodimo ratove medu sobom ak me kuzite.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Konkretno 47. U testiranjima sam imao rasparavu nista sto nije bilo off topic i nije bilo vrijeđanja nis i on pocne serfovat. I jos uz to kao ko iduci nastavi raspravu,a to je napisao nakon posta Schumya d. ako se nevaram. Wau ono kao iduci koji nastavi raspravu ce dobit bann pa jasno da bi ja trebao dobit bann ili sta vec kad je on svoje napisao.
Moja poanta je ako oces rijesit stvar izbrisi sve postove kojih je bilo 4 nije puno ili ne radi takvu "pravdu". Imas takta ono za cudo......
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Postovi vjerojatno nisu brisani iz razloga jer sigurno nije htio da bude kako se odmah sve radi sterilinim već upozori pa na idući se reagira. Očito da vama nikako ne odgovara.
Ne kažem da je ovo njegov razlog, čisto iz nekog svog gledišta jer upravo tako sam i ja napravio u nekoliko navrata. A što se tiče šefovanja... . ako se ne vara ima neke ovlasti (ne za dičiti se nego dovesti sporne situacije u red i to na način koji on smatra adekvatnim).
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Adriana Lima fan je napisao/la: ako oces rijesit stvar izbrisi sve postove kojih je bilo 4 nije puno ili ne radi takvu "pravdu".
da se malo nadovežem još na zweikija iako se slažem sa svime rečenim gore

upravo zato služe prijave,svako tko misli da je nepravedno pobrisano samo njegovo,ili mu smeta neki drugi post,naka stvar u postu ili neki pak drugi razlog,samo klikne malu kućicu sa znakom "!" (uskličnik za one koji ne znaju :biggrin: ) ili pak slikovno slika i time ćete pomoć svim moderatorima u održavanju reda,nekada se neke stvari nenamjerno preskoče,ili pak jednostavno ne primjete zato svaka prijava je velika pomoć ;)

također se može nešto prenijeti preko pp-a ili izraziti nezadovoljstvo ako primjetite takvu ili sličnu situaciju ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Schumy.d
Legenda
Legenda

schuey je napisao/la: također se može nešto prenijeti preko pp-a ili izraziti nezadovoljstvo ako primjetite takvu ili sličnu situaciju ;)
Tako je! =D>
ALF, ako si se osjećao "zapostavljenim" mogao si mi odgovoriti na PP... :roll:
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

E more jedno pitanje pošto ne čitan samo san ovo vidija jesu li na kraju otišli schuey,Piquet20,Icy ili nisu ?
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Ante sexy je napisao/la:E more jedno pitanje pošto ne čitan samo san ovo vidija jesu li na kraju otišli schuey,Piquet20,Icy ili nisu ?

odbjegli sin se vratio :biggrin: nedostaje ti alf :D
nije nitko otišao od njih,samo veky,hamiltongirl,ti i to je to...
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

almeida je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la:E more jedno pitanje pošto ne čitan samo san ovo vidija jesu li na kraju otišli schuey,Piquet20,Icy ili nisu ?

odbjegli sin se vratio :biggrin: nedostaje ti alf :D
nije nitko otišao od njih,samo veky,hamiltongirl,ti i to je to...
još dvoje si zaboravio... :biggrin:
slika
Chaotic
Početnik
Početnik

Post Postao/la Chaotic »

Izbrisani duo.
Odgovori