Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Renault
Oooo renault prvi potvrdio nastup sa KERS-om...hrabro nema sta
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
elf je napisao/la:a meni je pod upitnikom hocu li gledati prvu utrku...![]()
šmrc, šmrc...
Ja ću je snimiti na CD pa ću ti poslati poštom. Ne brini ti ništa, gledat ćeš utrku.

kakav potpis staviti???
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
A isto neki razdijelnici za zrak. Pretpostavljam da ima sličnu namjenu kao što difuzor, samo puno manjeg značaja ... Ima i Mclaren ovakve "rese", ali nešto više njih.Ricxpa je napisao/la:Sto je to?

-
- Navijam za: Maestra
Ferrari-BiH je napisao/la:Oooo renault prvi potvrdio nastup sa KERS-om...hrabro nema sta
i baš oni moraju od svih momčadi ić prvi sa kersom, mora flavio biti flavio,
zašto moraju riskirat , nije mi jasno
- ~IsR~Lux
- Početnik
- Navijam za: V8
kad smo već kod difuzora,koja je točno 'zadaća' difuzora?gringo73 je napisao/la:A isto neki razdijelnici za zrak. Pretpostavljam da ima sličnu namjenu kao što difuzor, samo puno manjeg značaja ... Ima i Mclaren ovakve "rese", ali nešto više njih.Ricxpa je napisao/la:Sto je to?
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Link - p@rtibrejker objašnjavaSFM je napisao/la:kad smo već kod difuzora,koja je točno 'zadaća' difuzora?

-
trust noone je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:Oooo renault prvi potvrdio nastup sa KERS-om...hrabro nema sta
Pa zašto misliš da Renault korištenjem KERS-a riskira, da ne misle da im je KERS poboljšanje odnosno dodatak performansama ne bi ga ni koristili za VN Australije, ja mislim da Flavio nema prevelikog utjecaja na ovu odluku već inženjer, trkači niženjeri i sami vozači.
Možda u Renaultu znaju nešto što drugi ne znaju,možda je bolid drugačije konstruiran te im KERS ne radi takav deficit kao ostalima ili tko nešto , meni je malo glupo što će neke momčadi za svaku utrku u kalendaru imati praktički drugi auto , sa KERS-om za jednog vozača, za dugog bez KERS-a ili obojica voze određenu stazu sa KERS-om ili drugu sa autom bez KERS-a.

-
Možda je glavna riječf1 champs je napisao/la:trust noone je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:Oooo renault prvi potvrdio nastup sa KERS-om...hrabro nema sta
Pa zašto misliš da Renault korištenjem KERS-a riskira, da ne misle da im je KERS poboljšanje odnosno dodatak performansama ne bi ga ni koristili za VN Australije, ja mislim da Flavio nema prevelikog utjecaja na ovu odluku već inženjer, trkači niženjeri i sami vozači.
Možda u Renaultu znaju nešto što drugi ne znaju,možda je bolid drugačije konstruiran te im KERS ne radi takav deficit kao ostalima ili tko nešto , meni je malo glupo što će neke momčadi za svaku utrku u kalendaru imati praktički drugi auto , sa KERS-om za jednog vozača, za dugog bez KERS-a ili obojica voze određenu stazu sa KERS-om ili drugu sa autom bez KERS-a.
-
- Navijam za: Renault
- Kontakt:
Kad je Renault u pitanju, iz iskustva znam da oni za svako "zašto?" imaju svoje "zato" stoga ne sumnjam u opravdanost počinjanja sezone s KERS-om.
- gogx
- Navijam za: Alonso-Montoya-Senna
- elf
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Ale, Ale idemo po pobjedu!!!
- maminho_
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso-Renault
pobjeda je jedino što nas zanima,danas sam uplatil na pole barrichella i alonso i button medju 6 na kvalama,sutra cu na pobjedu alonsa
-
maminho_ je napisao/la:pobjeda je jedino što nas zanima,danas sam uplatil na pole barrichella i alonso i button medju 6 na kvalama,sutra cu na pobjedu alonsa
da nisi malo preoptimistična, bili bi bolje da pogledaš slobodne treninge, Alonso ima velikoih problema sa upravljanjem bolida u zavojima je jako spor a ni na ravnici se ne čini brz
-
- Kontakt:
Rano je još za bilo kakva predviđanja ali mi nije draga spoznaja da je Renault na 10.-12. mjestu na trenungu. Međutim, kako god okrenem, opet su ispred Ferrarija, BMW-a i McLarena... Hehe... 

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
a po kojoj logici su bolji? Piquet jr 18.i 19 na dva treninga znači dno dna,i kak onda moš reč da su bolji od Ferrarija i McLarena? Na prvom,Kimi 3.Heiki 5.Massa 7. Alonso tek 10 pa kak onda ovakvu glupost bljuzneš neide mi u glavu,ili ti pak okrećeš na neku drugu stranu meni nepojmljivu?cro_blue je napisao/la:Rano je još za bilo kakva predviđanja ali mi nije draga spoznaja da je Renault na 10.-12. mjestu na trenungu. Međutim, kako god okrenem, opet su ispred Ferrarija, BMW-a i McLarena... Hehe...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Kontakt:
Sorry. Vidio sam pogrešne rezultate. Negdje sa sredine treninga. Na F1-Live.com su malo kasnije objavili konačne rezultate.schuey je napisao/la:a po kojoj logici su bolji? Piquet jr 18.i 19 na dva treninga znači dno dna,i kak onda moš reč da su bolji od Ferrarija i McLarena? Na prvom,Kimi 3.Heiki 5.Massa 7. Alonso tek 10 pa kak onda ovakvu glupost bljuzneš neide mi u glavu,ili ti pak okrećeš na neku drugu stranu meni nepojmljivu?cro_blue je napisao/la:Rano je još za bilo kakva predviđanja ali mi nije draga spoznaja da je Renault na 10.-12. mjestu na trenungu. Međutim, kako god okrenem, opet su ispred Ferrarija, BMW-a i McLarena... Hehe...
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Ajmo Renaultovci malo dizanja morala pred kvalifikacije i utrku

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Hm, stvarno neznam što misliti o R29-ici...
Ni simo ni tamo... 

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Jos kad bi makli onog Juniora super bi bilo!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Slazem se, previse kredita su mu dali a on premalo medaedo je napisao/la:Jos kad bi makli onog Juniora super bi bilo!!!
- elf
ima li kakvih informacija da Renault i ostali rade na onim difuzorima??? Mislim onakvu prednost im donose samo difuzori tako je očigledno...

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Renault navodno kao navodno i svi drugi čeka zeleno svjetlo za takav difuzor da bi se počeo koristiti. Tako su neke izjave pale.elf je napisao/la:ima li kakvih informacija da Renault i ostali rade na onim difuzorima??? Mislim onakvu prednost im donose samo difuzori tako je očigledno...
Malo sam skeptičan u pogledu implementacije novog sistema difuzora, mislim da bi to moglo poprilično izmjeniti prednji kraj od R29, a da ne pričamo o zadnjem kraju.
Al negdje sam spomenuo, da su iz Renaulta navodno još negdje krajem 2007 mislim bili s nacrtima kod FIA za sličan tip difuzora pa su odbijeni. Eto ako su ipak bili onda već postoje neke CFD simulacije takve komponente (kažu da povećava downforce na zadnjem kraju oko 14%, a uz razvoj da će se to popeti do 40%) - dakle vjerovatno već imaju pripremljen dobro teren što se toga tiče.
- Oviedon Ihmisohjus -