Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- sp33d
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team-McLaren
e ovo ti je dobro, pa zar je bitno el mehaničar il ne.Rain je napisao/la:tri mehaničara imaju rukavice, sam taj jedan lik nema, uostalom taj ni ne izgleda ko mehaničar
a i vidi se žuta trokutasta naljepnica na kojoj najvjerojatnije piše - DANGER HIGH VOLTAGE

ako su ove slike male, možete ih pogledat na http://www.formula1.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ja sam ih skinuo od tamo.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
ne vidim razliku. Još te jednom pitam da li treba naljepnica biti veličine jambo plakata. A i mogu je imati a a od KERS-a ni k, tek toliko da zavaraju protivnike, tko će ga znati. Tko garantira da Ferrari koristi kers iako ima "naljepnice" kada ima najviše problema sa njime.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- sp33d
- Početnik
pa nemoraju bit velike, oke.Dani je napisao/la:ne vidim razliku. Još te jednom pitam da li treba naljepnica biti veličine jambo plakata. A i mogu je imati a a od KERS-a ni k, tek toliko da zavaraju protivnike, tko će ga znati. Tko garantira da Ferrari koristi kers iako ima "naljepnice" kada ima najviše problema sa njime.
a i to što kažeš, moguče je da imaju naljepnice samo da zavaraju protivnike, kako mclaren, tako i ferrari.
ja sam stavio te slike radi usporedbe, jer mi je bilo malo čudno da je mclaren najdenom tako brz, i to sa kovalainenom za volanom.
no kako god, za tjedan dana čmo vidit pravo stanje stvari, sve do tad su samo bezbrojna nagađanja.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
da, a nakajima punu sekundu ispod......tako da je mclaren i dalje spor, s kersom ili bez njega........Scuderia je napisao/la:Trenutno vas omiljeni Kovalainen ima vrijeme: 1:18.471
- Scuderia
- Moderator
Da... vremena se nisu mjenjala, ako se ne varam. A ujedno je to i zadnje testiranje za ovu sezonu...sunseeker je napisao/la:
da, a nakajima punu sekundu ispod......tako da je mclaren i dalje spor, s kersom ili bez njega........

-
Kako nisuScuderia je napisao/la:Da... vremena se nisu mjenjala, ako se ne varam. A ujedno je to i zadnje testiranje za ovu sezonu...sunseeker je napisao/la:
da, a nakajima punu sekundu ispod......tako da je mclaren i dalje spor, s kersom ili bez njega........

H. Kovalainen McLaren MP4-24 1:17.933
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- Ferrari-BiH
- Veteran
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
NIje nikad to to,uvijek treba napredovati iz utrke u utrku.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ja sam zadovoljan. Ako ostale ekipe koje nisu testirale ovaj tjedan ne naprave isto korak naprijed napravili smo odlican posao.
- Scuderia
- Moderator
Mercedes schlägt Alarm: Sportchef Norbert Haug hat wenige Tage vor dem Auftakt der Formel-1-Saison 2009 erstmals offen eingestanden, dass Weltmeister Lewis Hamilton nicht den Hauch einer Chance haben wird.
Alaram kod Mercedesa: Nobert Haug prije pocetka prvenstva otvoreno je rekao da svjetski prvak Lewis Hamilton nece imati na sanse za pobjedu.

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Hm, ovo poprilicno izgleda kao BGP difuzor, ali zatvoren. Cini mi se da ce BGP ipak biti legalan sa difuzorom, dok za Toyotu i Williams bas nisam toliko siguran.gringo73 je napisao/la:Jučerašnji difuzor
...
i današnji, završni.
...
Nadam se da je to - to!
Zanimljivost:
aero pravila ove sezone je odredila Overtaking Working Group, a samim time i pravila za difuzor. Zanimljivo je vidjeti kako McLaren, Renault i Ferrari, koji su ustvari taj OWG imaju (ili su imali) difuzore sto bi se reklo - po spagi kako pravila nalazu, a onda su se pojavili Toyota, Williams i svi ostali koji iskoristavaju rupe.
Vidi se na McLarenu da je lagano poceo vrludati s time oko pravila, po potrebi ako sve bude legalno na BGP McLarenov difuzor bi mogli vidjeti i otvoren recimo. Zanima me sto kuhaju Ferrari i Renault?
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Toyota i Williams, tj. njihovi difuzori su dobili zeleno svjetlo, barem tako Mad Max tvrdi.p@rtibrejker je napisao/la: Hm, ovo poprilicno izgleda kao BGP difuzor, ali zatvoren. Cini mi se da ce BGP ipak biti legalan sa difuzorom, dok za Toyotu i Williams bas nisam toliko siguran.
Izjave pred trku nisu nimalo obečavajuće; od Whitmarsha i Hauga, do obojice vozača. Jednostavno svi govore da stanje takvo da teško da ćemo biti u vrhu...
Link

- Scuderia
- Moderator
majstore, dva posta prije, i slicno napisano.gringo73 je napisao/la:
Izjave pred trku nisu nimalo obečavajuće; od Whitmarsha i Hauga, do obojice vozača. Jednostavno svi govore da stanje takvo da teško da ćemo biti u vrhu...
Link

Moze bit´ da je to samo zavaravanje...

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
uh, nije dobro..
haug govori da će mclaren u australiji vjerojatno bit blizu začelja
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 0102.shtml

haug govori da će mclaren u australiji vjerojatno bit blizu začelja

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ti se brineš za mclaren?K1M1 je napisao/la:uh, nije dobro..![]()
haug govori da će mclaren u australiji vjerojatno bit blizu začelja![]()
- ~IsR~Lux
- Početnik
- Navijam za: V8
čovjek hoće da bude napeto u melbournu

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Ovakve su mi izjave naprosto presmiješne... pa koji bi to šef dodatno demoralizirao svoju momčad prije starta nove sezone... jednostavno mi to nije logično i takav me princip nisu učili za vrijeme mog visokoškolskog obrazovanja...K1M1 je napisao/la:uh, nije dobro..![]()

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
hehe, ma ne brinem se ja, ali ipak je mclaren uz ferrari sinonim za f1, i jednostavno nemogu ni zamislit situaciju da oni budu ni u sredini ljestvice, a kamo li na začelju.sunseeker je napisao/la: ti se brineš za mclaren?

pa naravno, ne samo u melbourneu nego tokom cijele sezoneSFM je napisao/la:čovjek hoće da bude napeto u melbournu![]()

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Istina. Pa ove zadnje 2 sezone su bile odlicne. Sok terapija koja je isla i na Ferrarijevu stranu jednom i 2. put na McLarenovu bez jednog ili drugog takve stvari se nece događat.
- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
evo moj pogled na prvi GP....Mclaren se kvalifikuje u sredini poretka,zavrsava utrku par mijesta nize nego sto se kvalifikovao zbog iracionalnog trosenja guma mp4-24...to je scenario ako ne bude kakvih ka-bum situacija...ocekujem prvu Mclarenovu pobjedu tek poslije polovice sezone tako svi mi koji navijamo za McM bolje nam je da se molimo da ostane sistem brojanja pobjeda jer jedino tako ce biti sanse za obranu titule
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
pila naopako.....skidaju sav teret bilo kakvog favorita....lukavo u svakom slučajuMP4don je napisao/la:Ovakve su mi izjave naprosto presmiješne... pa koji bi to šef dodatno demoralizirao svoju momčad prije starta nove sezone... jednostavno mi to nije logično i takav me princip nisu učili za vrijeme mog visokoškolskog obrazovanja...K1M1 je napisao/la:uh, nije dobro..![]()
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 0102.shtmlHm, vidit ćemo tko će biti u krivu... ili Haug ili profesori...
Anything you can do, I can do better!
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Bar se u ove zadnje dve sezone pokazalo da je svaki zaostatak dostižan najviše zahvaljujući tome ako protivnik mnogo gubi bodova kako sezona odmiče, tako da rezultat na prvoj trci i ne mora biti toliko bitan.
- garx
- Početnik
nekako mi se cini, da unatoc potvrdi samog Mclarena da su banani, ljudi jos ne prihvacaju takvo stanje stvari, da ne kazem da im ne vjeruju...
cak i Bernie ne prihvaca mogucnost sporog mclarena...
OK, ne ocekujem ih kao 18 i 19 bolid na gridu, ali bodovi tesko...
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... je-vijesti" onclick="window.open(this.href);return false;
cak i Bernie ne prihvaca mogucnost sporog mclarena...
OK, ne ocekujem ih kao 18 i 19 bolid na gridu, ali bodovi tesko...
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... je-vijesti" onclick="window.open(this.href);return false;