Pa po meni je Mclaren u teškim problemima što se ne bi moglo reći za Ferrari.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Uopće nisam frustriran jer je to bilo za očekivati. Oni su počeli moj komentar citirati i komentirat ja opće nikaj nisam napravil.gringo73 je napisao/la: King iCool, smanji frustracije koje su nastale nakon ovakvih kvalifikacija!
Pa moja se prognoza pokazala točnom...darky je napisao/la:gledam sada ove rezultate
po vremenima, McM nema nikakve šanse ko ni ferari, ali...
... kako su vremena jako gusta, široka krila naprijed, svi su pokazali da znaju klizati, pa i 15 mjesto + kers ne mora značiti da je neko otpisan
pogotvo ako nakon prvog kruga pola grida završi u boksu...
Naprotiv. On je preticao svugdje samo ne na ravnini. Mozda 1. preticanje. Sve je radio na srednjem dijelu staze.SRV je napisao/la:Hamiltona je jedino KERS spasio, jer bi ga opalio na ravnim dijelovima i preticao pri kocenju.
Bolid je katastrofa.
To ne mjenja cinjenicu da oni svake druge godine zaseru stvar.SRV je napisao/la:Imaj na umu da je jedino ovaj put doslo do ovako velike promjene u pravilima.
Slažem se sa rečenim! Mislim da McM mora biti jako zadovoljan sa ovim 4. mjestom Hamiltona, ali nije to to od te momčadi! Oni moraju biti puno bolji od ovoga. Za razliku od Ferrarija koji ima brzinu, ali nema pouzdanost, u Mclarenu je kontra, oni su pouzdani, ali im fali brzine.garx je napisao/la:na slobodnim treninizima su u nivou Force Indie... u utrci ne zaostaju tako puno, ali - daleko je to jos od podija na pravim utrkama...sjetimo se samo rosbergovog podija prosle godine...
Ali u kvalama zasad jesu i to puno košta za utrku!MP4don je napisao/la:Nisu ništa puno lošiji od Ferrarija u utrci...Još se neke stvari poklope i to je to...
Evo, kolega neću se prepirati, ali zar ti smatraš da je ono jučer u kvalama bio dobar McM???King iCool je napisao/la: Pa nisam ni rekao da si ti nego općenito,mogu ti naći posteve od drugih,ali neću sad o tome...ne samo ljudi sa foruma nego i moji kolege i frendovi su me jučer "pozdravljali".![]()
Ovisi. Ferrari na cistim gumama nas sisa 0.5 sek sigurno po krugu al poslje smo mi bili tokom trke mozda konstantniji. No vidit cemo tako sigurno nece biti na ostalim trkama u stranu jednog ili drugog.MP4don je napisao/la:Nisu ništa puno lošiji od Ferrarija u utrci...Još se neke stvari poklope i to je to...
Adriana Lima fan je napisao/la:Losi smo ali daj nam difuzor i poboljsat cemo se za borbu za postolje sigurno.