Proxy: 79.99.43.128
Port: 3128
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsp ... 967367.stm" onclick="window.open(this.href);return false;
Recite hvala

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
HVALA!XTRage je napisao/la:Konacno sam uspio nadji UK proxy koji radi
Proxy: 79.99.43.128
Port: 3128
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsp ... 967367.stm" onclick="window.open(this.href);return false;
Recite hvala
Zašto?bugatti1001 je napisao/la:Ja ne znam tko još uopće drži Prasićka gore? Užas!
Da, ako to još nisu naučili ne znam kad će. A razlika u kacigama dan i noć, ovaj ima kričavo zelenu a ovaj crvenu. Raspoznaš iz aviona tko je tko... ne znam, možda su daltonisti...Scuderia je napisao/la:Zanimljivo kako Blazicko i Novak za Kimija govore da je Felipe.... Strasno....
K1M1 je napisao/la: Da, ako to još nisu naučili ne znam kad će. A razlika u kacigama dan i noć, ovaj ima kričavo zelenu a ovaj crvenu. Raspoznaš iz aviona tko je tko... ne znam, možda su daltonisti...
A da ne govorim da su par puta zamijenili red bull i williams.
Najbolja je bila Novakova "race control", to je kontrola letaWalter je napisao/la:Jesu danas imali par provala ali su se pravdali brojevima na bolidima.
Da, i meni je to proparalo uši. 100 izlijetanja i okretanja i nigdje ništa, ali ovdje mu je prva asocijacija bila da ga je Hamlton lansirao. Zaustavio se prije kraja rečenice, ali ta mržnja je očito jača od njega.Dennis lover je napisao/la:.. i onda ovo kod Sutila jeli ga Hamilton. Mislim gadan je.....
Zato mladen uzdiže i opravdava hamiltona kad to ne zaslužuje a blati alonsa tako da imamo ravnotežu na HRT-uDennis lover je napisao/la:MA to je greska al ovo je mrznja. Samo kvoca po Ham.
Mladen ne kovca za vrijeme prenosa. Usputne emisije- tu me ne zanima ko šta govori, i sasvim je osobni izbor hoćeš li je gledat... Ja želim da mi trka ima što kvalitetniji prijenos.Chuck Norris je napisao/la:Zato mladen uzdiže i opravdava hamiltona kad to ne zaslužuje a blati alonsa tako da imamo ravnotežu na HRT-uDennis lover je napisao/la:MA to je greska al ovo je mrznja. Samo kvoca po Ham.