Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: FERRARI

Re: Kimi Raikkonen - komentari

Post Postao/la nikolaa »

Ferrari-BiH je napisao/la:Massa i kisa...to dvoje je nespojivo...Covjek jednostavno ne zna ili ne smije voziti po kisi...i jos samo mora biti malo "bezobrazniji" u duelima...i ne dozvoljavati ona lagana preticanja L.H....a Kimi, ma jedino je bitno ga motivirati, natjerati ga da zagrize, da se bori, jer on kada zagrize nece pustiti tako lako
Ma nije toliko ni do Masse koliko je i do bolida koji nije dobro zagrijavao gume na hladnom,kao i nemogucnost podesavanja optimalnog setup-a za te uslove...
Kimi kad je motiviran je jednostavno nezaustavljiv...samo kad bi se malo motivirao za 2009,sto licno mislim da hoce bilo bi super...
FORZA FERRARI!!!
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Vi još uvijek mislite da Kimi nije motiviran...ja bi prije rekao da se nije snašao u crvenom bolidu najbolje jer kad vozač sjedne u auto onda želi pobjediti i to mu je dovoljna motivacija.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

King iCool je napisao/la:Vi još uvijek mislite da Kimi nije motiviran...ja bi prije rekao da se nije snašao u crvenom bolidu najbolje jer kad vozač sjedne u auto onda želi pobjediti i to mu je dovoljna motivacija.
Vidjelo se da je Kimi apsolutno bio nezainteresovan prosle sezone.Kada je vidio da mu ne odgovara bolid jednostavno je nastavio samo forme radi.F60 bi trebalo da mu odgovara,barem prema prvim impresijama sa testiranja...
FORZA FERRARI!!!
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

nikolaa je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Vi još uvijek mislite da Kimi nije motiviran...ja bi prije rekao da se nije snašao u crvenom bolidu najbolje jer kad vozač sjedne u auto onda želi pobjediti i to mu je dovoljna motivacija.
Vidjelo se da je Kimi apsolutno bio nezainteresovan prosle sezone.Kada je vidio da mu ne odgovara bolid jednostavno je nastavio samo forme radi.F60 bi trebalo da mu odgovara,barem prema prvim impresijama sa testiranja...
Meni licno ova testiranja nista ne govore, ni da je neko u prednosti ni u zaostatku za drugim timovima. Da je Kimi bio ne zainteresovan prosle sezone nebi na gotovo sakoj utci imao najbrzi krug, tako da ti tvoja teorija pada u vodu. Ocigledno da je nesto drugo kod njega bilo u igri, mozda gume ili bolid :?: To samo on zna i njegov tim, jer da je imao i malo sanse pokusao bi odbraniti titulu.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

McLarem je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:
Meni licno ova testiranja nista ne govore, ni da je neko u prednosti ni u zaostatku za drugim timovima. Da je Kimi bio ne zainteresovan prosle sezone nebi na gotovo sakoj utci imao najbrzi krug, tako da ti tvoja teorija pada u vodu. Ocigledno da je nesto drugo kod njega bilo u igri, mozda gume ili bolid :?: To samo on zna i njegov tim, jer da je imao i malo sanse pokusao bi odbraniti titulu.
Taj najbrzi krug trke apsolutno nista ne znaci.Ja kazem da mu bolid nikako nije odgovarao sa svojom tendencijom podupravljanja sto je apsolutna suprotnost Kimijevom stilu voznje.Dosta su radili sa njim ali nije islo,jer kad bi stavljali jos novih dijelova to bi jos vise podupravljalo bolid,tako da stvarno nije bila njegova sezona.Od VN Monaka sve je krenulo nizbrdo,jer je Ferrari F2008 poboljsavao novim dijelovima,a ti dijelovi nisu odgovarali Kimiju.A to je Felipe najbolje iskoristio.
F60 je bar prema najavama konstruktora zivahnijeg zadnjeg kraja,pa bi trebao odgovarati Kimiju.Na testiranjima su i on i Felipe dobro izgledali sa F60,samo sto je Kimi bio mrvicu brzi.Ali testiranja jos nista ne mogu reci,ali eto pocetak je bio ok za obojicu.
FORZA FERRARI!!!
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Kimi je prije desetak dana opet vozio rally :biggrin:
http://www.autoportal.hr/200902235038/F ... id-75.html
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

http://www.formula1.com/news/interviews ... /9006.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Intervju sa Raikkonenom, kaze da je jako zadovoljan bolidom, ali napominje da tek posle prve trke moze da se uporedi sa ostalima ,da mu tezina ne prestavlja nikakav problem, da nisu dovoljno testirali KERS, i da ne zna da li Meclaren ima bilo kakve probleme :D .

I na kraju u njegovom stilu:

Q: What about Felipe? Is he still the same guy he was last year or has he changed a lot?
KR: I don’t know. You should ask him. I don’t know what he’s been doing, so if you want to know something about his life you should speak to him.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Citati Kimi Raikkonena tipa;
What makes TAG Heuer special? - It’s ok.
How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal.
Kimi, what’s the 5th grid place like? - It’s the 5th grid place.
... i slično :D Link na ostatak bisera
slika
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

Ferrari-BiH je napisao/la:Kimi zadovoljan razvojem bolida, cilj mu je osvojiti titulu ove godine. Kaze da mu motiv nije osveta nego zelja za pobjedom. Koncentriran je na Ferrari i na sebe i ne prati ostale timove. Zeli dobro startati sezonu.... cijeli intervju sa njim na OVOM LINKU..na engleskom jeziku
A evo dopuna i na "domacem" :D OVDJE
e to je riječ pravog prvaka . osveta nije sredstvo postizanja cilja. svaka čast kimi.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

Kimijeva prva pobjeda u sezoni. :biggrin:
Kimi je sudjelovao u Kopparberg K1NG utrci motornih saonica i pobjedio:

1. 66 Räikkönen Kimi Lynx MAMO 00:16:44.155
2. 67 Varis Ville Ski-Doo MMK 00:17:02.532 +00:00:18.377
3. 74 Kettunen Ville Lynx SjMK 00:17:07.938 +00:00:23.783
4. 108 Juujärvi Risto Yamaha 4T LAMK 00:17:14.831 +00:00:30.676
5. 76 Vartiainen Jesse Polaris L-SMK 00:17:20.142 +00:00:35.987
6. 63 Jalarvo Ossi Lynx FMS 00:17:38.577 +00:00:54.422
7. 83 Ukkonen Juha Lynx MMK 00:17:42.647 +00:00:58.492
8. 101 Peuranen Juha-Pekka Lynx LAMK 00:17:45.678 +00:01:01.523
9. 73 Vehkonen Pekka Lynx VMK 00:17:47.073 +00:01:02.918
10. 100 Hietalo Pasi Lynx L-SMK 00:17:47.909 +00:01:03.754

MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Vidi mu dokumente, Kimi Švicarac... :lol:
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
XTRage
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la XTRage »

Jel se to meni cini ili je Kimi nasmijan na slici na dokumentu, odmah prva sekunda videa :D
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

XTRage je napisao/la:Jel se to meni cini ili je Kimi nasmijan na slici na dokumentu, odmah prva sekunda videa :D
Da, vjerojatno su ga u pozadini mamili žesticom... :biggrin: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Evo nesto malo zanimljivo o Kimiju...

KLIK
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Je li ovo poruka Kimiju? Ključni dio: "He has the perception that, for both him as a driver and a Ferrari man, it will be an important season. He is intelligent enough to understand that."
slika
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

gringo73 je napisao/la:Je li ovo poruka Kimiju? Ključni dio: "He has the perception that, for both him as a driver and a Ferrari man, it will be an important season. He is intelligent enough to understand that."

Izgleda kao da jeste!!! :? Ja bih je shvatio ovako: Ako userem i ovaj put, dobivam nogu!!!
kakav potpis staviti???
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

gringo73 je napisao/la:Je li ovo poruka Kimiju? Ključni dio: "He has the perception that, for both him as a driver and a Ferrari man, it will be an important season. He is intelligent enough to understand that."
Čini se da bi Kimi ovih dana mogao naći konjsku glavu u krevetu... :badgrin:

LOL
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la luka_kimi »

ovo kimijevo današnje izdanje je strašno...nemoćno, beskrvno i nezainteresirano...situacija ko iz rocky-ja...više nema "eye of the tiger" otkad je posto prvak...čini mi se da se zasitio svega.
nadao sam se u onim izjavama prije sezone kad je govorio da mu bolid super paše, da je smršavio i sl. da će bit nešto ove sezone
npr.danas je uz jednu koncentriranu vožnju mogao doć do postolj bez po frke, jer bi se na kraju vratio odmah iza kubice sa 10 ili 11 mjesta kad bi svi odradili bokseve...a on ode prejako preko pasice i okrene ga..dalje mučenje, pa pretpostavljam da je sam odustao...strašno
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Po meni je izgubio zar nekako. Mislim da je trenutno 5 vozac iza Alonsa HAmiltona Kubice i Vettela po kvaliteti ali ga Massa sisa zbog truda i htjenju.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

KIMI AM BESTEN je napisao/la:ovo kimijevo današnje izdanje je strašno...nemoćno, beskrvno i nezainteresirano...situacija ko iz rocky-ja...više nema "eye of the tiger" otkad je posto prvak...čini mi se da se zasitio svega.
nadao sam se u onim izjavama prije sezone kad je govorio da mu bolid super paše, da je smršavio i sl. da će bit nešto ove sezone
npr.danas je uz jednu koncentriranu vožnju mogao doć do postolj bez po frke, jer bi se na kraju vratio odmah iza kubice sa 10 ili 11 mjesta kad bi svi odradili bokseve...a on ode prejako preko pasice i okrene ga..dalje mučenje, pa pretpostavljam da je sam odustao...strašno
nemoj sudit odmah po prvoj utrci...bit će on odličan ove sezone i boriti se za naslov, uvjeren sam u to.... a i pobjedio je u maleziji prošle godine pa to isto očekujem i ove. :)
slika
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Kimi je danas pokazao svoje prošlogodišnje lice, nadam se da bu u Maleziji drugačije malo ;)
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Adriana Lima fan je napisao/la:Po meni je izgubio zar nekako. Mislim da je trenutno 5 vozac iza Alonsa HAmiltona Kubice i Vettela po kvaliteti ali ga Massa sisa zbog truda i htjenju.
Kimi je daleko kvalitetniji jel ima tu surovu brzinu što mu je jednostavno urođeno od nekih, po meni je samo alonso za nijansu bolji(ovo se odnosi kad je u pravom izdanju), međutim slažem se s tobom massa želi dokazat da je dobar vozač, trudi se i zasad je bolji od kimija
K1M1 je napisao/la:
KIMI AM BESTEN je napisao/la:ovo kimijevo današnje izdanje je strašno...nemoćno, beskrvno i nezainteresirano...situacija ko iz rocky-ja...više nema "eye of the tiger" otkad je posto prvak...čini mi se da se zasitio svega.
nemoj sudit odmah po prvoj utrci...bit će on odličan ove sezone i boriti se za naslov, uvjeren sam u to.... a i pobjedio je u maleziji prošle godine pa to isto očekujem i ove. :)
daj bože...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

KIMI AM BESTEN je napisao/la:[
Kimi je daleko kvalitetniji jel ima tu surovu brzinu što mu je jednostavno urođeno od nekih, .
Nikako da tu svoju " brzinu " pokaze. To traje dosta dugo... :roll:
slika
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

neću ni znat kaj bi bilo da se recimo Massa skucal danas u zid ko Kimi....Kimi, nažalost, ima pun k*r*c kredita i kod navijača i kod struke...
Anything you can do, I can do better!
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Kimi mogao zavrsiti kao drugi !!!

http://www.autosport.com/news/report.php/id/74069
FORZA FERRARI!!!
Odgovori