Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la luka_kimi »

nikolaa je napisao/la:Kimi mogao zavrsiti kao drugi !!!

http://www.autosport.com/news/report.php/id/74069
pročitaj moj gornji post, znao sam jel je ispred barrichella bio preko 15 sek, sam da je vozio kak spada
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:
KIMI AM BESTEN je napisao/la:[
Kimi je daleko kvalitetniji jel ima tu surovu brzinu što mu je jednostavno urođeno od nekih, .
Nikako da tu svoju " brzinu " pokaze. To traje dosta dugo... :roll:
ali znamo da je ima najbolje vidimo iz prošle sezone kad je imo prek 10 najbržih krugova, pa kanada kad je u 6 krugova skinuo 8 sek zaostatka za kubicom, singapur gdje je hamiju došo na 1.5 sek, VB kad se opet hamiju približio nakon velikog zaostatka pa su ga gume pokopale tako mogu do sutra...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

KIMI AM BESTEN je napisao/la: ali znamo da je ima najbolje vidimo iz prošle sezone kad je imo prek 10 najbržih krugova, pa kanada kad je u 6 krugova skinuo 8 sek zaostatka za kubicom, singapur gdje je hamiju došo na 1.5 sek, VB kad se opet hamiju približio nakon velikog zaostatka pa su ga gume pokopale tako mogu do sutra...

Slaba je to utjeha, kada ga (ajmo to tako reci) drugi vozac, koji je 50 % ako ne i manje placen nego on dobije kroz cijelu sezonu. I danas je Felipe bio bolji od njega. Kimi mu nije mogao nista.
slika
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

Sramotno je što se radi Felipeu. Dosta je pogledati prošlosezonsku ljestvicu i viditi kakvo je stanje. Kimi je danas vozio jednu veliku KATASTROFU, kao i inače, tipično za njega.
slika

slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:
KIMI AM BESTEN je napisao/la: ali znamo da je ima najbolje vidimo iz prošle sezone kad je imo prek 10 najbržih krugova, pa kanada kad je u 6 krugova skinuo 8 sek zaostatka za kubicom, singapur gdje je hamiju došo na 1.5 sek, VB kad se opet hamiju približio nakon velikog zaostatka pa su ga gume pokopale tako mogu do sutra...

Slaba je to utjeha, kada ga (ajmo to tako reci) drugi vozac, koji je 50 % ako ne i manje placen nego on dobije kroz cijelu sezonu. I danas je Felipe bio bolji od njega. Kimi mu nije mogao nista.
ali gledaj njegovu prvu sezonu:kimi ga je pregazio ko brzi vlak:razumljivo bi bilo da je massa ispred jel on već zna ekipu i to ali nije.istina je da je felipe njega pobijedio prošle sezone, ali to ni slučajno ne bi bilo tako da se neke stvari na koje kimi nije mogao utjecati nisu dogodile tj.imo je peha.sad ćeš ti reć imo je i massa, ali massa je imo i bolid koji mu odgovara( famozno podupravljanje), a kimi nije.pogledaj prvi dio sezone dok je bolid bio sličan prošlogodišnjem:kimi ga je zgazio čini mi se da je nakon 4 trke on imo 27, a masa 15, 16.kad se bolid promijenio, promijenile su se i kimijeve performanse, a za danas kimi je felipea bržom vožnjom prije sudara pretekao tak da mislim da je kimijev problem prošle godine loš bolid i frustriranost svojim pogreškama (spa, singapur) i nesreća koje se događaju baš njemu.
slika
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

nikolaa je napisao/la:Kimi mogao zavrsiti kao drugi !!!

http://www.autosport.com/news/report.php/id/74069
ma ajde bola, koda je to sad bitno, bit ce bolje u maleziji :D
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

KIMI AM BESTEN je napisao/la: ali gledaj njegovu prvu sezonu:kimi ga je pregazio ko brzi vlak:razumljivo bi bilo da je massa ispred jel on već zna ekipu i to ali nije.istina je da je felipe njega pobijedio prošle sezone, ali to ni slučajno ne bi bilo tako da se neke stvari na koje kimi nije mogao utjecati nisu dogodile tj.imo je peha.sad ćeš ti reć imo je i massa, ali massa je imo i bolid koji mu odgovara( famozno podupravljanje), a kimi nije.pogledaj prvi dio sezone dok je bolid bio sličan prošlogodišnjem:kimi ga je zgazio čini mi se da je nakon 4 trke on imo 27, a masa 15, 16.kad se bolid promijenio, promijenile su se i kimijeve performanse, a za danas kimi je felipea bržom vožnjom prije sudara pretekao tak da mislim da je kimijev problem prošle godine loš bolid i frustriranost svojim pogreškama (spa, singapur) i nesreća koje se događaju baš njemu.
Sigurno ga nije pregazio kao brzi vlak

Sjeti se Spanjolske 2007. i njegov odlazak s utrke, sjeti se samo da je do VN Italije Massa bio u borbi za naslov, sjeti se npr. VN Velike Britanije 2007. kada Massa mora krenuti sa zacelja.

Da ne govorim da je 2006. Felipe vozio s MS, a znalo se dobro, da Felipe tu nema sta traziti pokraj njega.
Da ne govorim o onoj utrci u Brazilu 2007. Mislim da sam s ovim sve rekao.

Naravno, nista se nije promijenilo, i dalje imate izgovore za sve njegove neuspjehe... No dobro...

Danas.... Kimi njega pretekao.... Hm... mora da sam malo popio i da me je to udarilo odmah u glavu... Koliko ja znam, Felipe je bio 3., Kubica, 4. Kimi 5.

I onda je Felipe usao u boks.... ( ne znam, evo pokusavam naci tu snimku... nema je...)
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:
KIMI AM BESTEN je napisao/la: ali gledaj njegovu prvu sezonu:kimi ga je pregazio ko brzi vlak:razumljivo bi bilo da je massa ispred jel on već zna ekipu i to ali nije.istina je da je felipe njega pobijedio prošle sezone, ali to ni slučajno ne bi bilo tako da se neke stvari na koje kimi nije mogao utjecati nisu dogodile tj.imo je peha.sad ćeš ti reć imo je i massa, ali massa je imo i bolid koji mu odgovara( famozno podupravljanje), a kimi nije.pogledaj prvi dio sezone dok je bolid bio sličan prošlogodišnjem:kimi ga je zgazio čini mi se da je nakon 4 trke on imo 27, a masa 15, 16.kad se bolid promijenio, promijenile su se i kimijeve performanse, a za danas kimi je felipea bržom vožnjom prije sudara pretekao tak da mislim da je kimijev problem prošle godine loš bolid i frustriranost svojim pogreškama (spa, singapur) i nesreća koje se događaju baš njemu.
Sigurno ga nije pregazio kao brzi vlak

Sjeti se Spanjolske 2007. i njegov odlazak s utrke, sjeti se samo da je do VN Italije Massa bio u borbi za naslov, sjeti se npr. VN Velike Britanije 2007. kada Massa mora krenuti sa zacelja.

Da ne govorim da je 2006. Felipe vozio s MS, a znalo se dobro, da Felipe tu nema sta traziti pokraj njega.
Da ne govorim o onoj utrci u Brazilu 2007. Mislim da sam s ovim sve rekao.

Naravno, nista se nije promijenilo, i dalje imate izgovore za sve njegove neuspjehe... No dobro...

Danas.... Kimi njega pretekao.... Hm... mora da sam malo popio i da me je to udarilo odmah u glavu... Koliko ja znam, Felipe je bio 3., Kubica, 4. Kimi 5.

I onda je Felipe usao u boks.... ( ne znam, evo pokusavam naci tu snimku... nema je...)
...i vratio se iza trulija i kimija koji su svojim ritmom vožnje bili brži od masse kad je izašao iz boksa.daj mi sam reci koji je na kraju razlog massinog odustajanja?šta se pokvarilo jel se zna?
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

KIMI AM BESTEN je napisao/la: ...i vratio se iza trulija i kimija koji su svojim ritmom vožnje bili brži od masse kad je izašao iz boksa.daj mi sam reci koji je na kraju razlog massinog odustajanja?šta se pokvarilo jel se zna?
Evo u temi: Felipe Massa (LINK sve pise. Bas smo komentirali...

Citam, Kimi je izjavio da je on sam kriv za okretanje,i odustajanje.
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:
KIMI AM BESTEN je napisao/la: ...i vratio se iza trulija i kimija koji su svojim ritmom vožnje bili brži od masse kad je izašao iz boksa.daj mi sam reci koji je na kraju razlog massinog odustajanja?šta se pokvarilo jel se zna?
Evo u temi: Felipe Massa (LINK sve pise. Bas smo komentirali...

Citam, Kimi je izjavio da je on sam kriv za okretanje,i odustajanje.
ko prizna pola mu se prašta
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Sta se prepirete sada..I to navijaci dva vozaca Ferrari-ja.Obojica su imali katastrofalnu trku i nema druge.Kimi je u drugom stintu bio brzi od Felipea,a Felipe je u prvom stintu bio brzi od Kimija.Tako da to skoro na isto dodje.Mislim bzvz je sada pricati kako je ovaj vozio 2008,a ovaj 2007.
Neko je pomenuo sta rade Felipeu.Oni su potpuno ravnopravni.O strategijama odlucuje vozac i njegov trkaci inzinjer i niko vise.Kimi i njegov trkaci inzinjer Stella su odlucili da natoce bolid za duzi stint u prvom ulasku u boks te da idu na 2 ulaska u boks,dok su Felipe i njegov trkaci inzinjer Smedley odlucili da idu na kraci drugi stint.Inace strategije se rade prema interesu vozaca,njegovim performansama i mogucnostima.Tako da su sa Felipeom presli na 3 ulaska u boks i promasili,dok su sa Kimijem i djelomicno pogodili.
Ipak nijedan nije osvojio bodove tako da je raspravljati ko je bio bolji je krajnje glupo.
Valjda ce u Maleziji biti bolje.
FORZA FERRARI!!!
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

1.massa je odustao prije zadnjeg ulaska u boks? koliko je to bilo krugova do kraja?desetak?
2.koji je bio odnos ulazaka u boks kod kimija i lewisa?
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Po meni je Kimi odvezao dobru utrku, bolju od Masse, i da nije imao ono izlijetanje i udarac u zid bio bi na postolju. Dok bi Massa bio 4,5 da nije bilo kvara. Dobro tu je kriva prvenstveno strategija na koju su bacili Massu (3 zaustavljanja), ali opet... ;)
Ne znam zašto toliko pljujete po Kimiu, odvozio je dobru utrku do tog izlijetanja, znači napravio je samo jednu grešku (doduše "fatalnu" :D ), a vi o njemu pišete ko da je vozio ko Massa na Silverstonu lani (NHF zbog usporedbe...) ;)
slika slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

keexx je napisao/la:Po meni je Kimi odvezao dobru utrku, bolju od Masse, i da nije imao ono izlijetanje i udarac u zid bio bi na postolju. Dok bi Massa bio 4,5 da nije bilo kvara. Dobro tu je kriva prvenstveno strategija na koju su bacili Massu (3 zaustavljanja), ali opet... ;)
Ne znam zašto toliko pljujete po Kimiu, odvozio je dobru utrku do tog izlijetanja, znači napravio je samo jednu grešku (doduše "fatalnu" :D ), a vi o njemu pišete ko da je vozio ko Massa na Silverstonu lani (NHF zbog usporedbe...) ;)
odvezao je i u Spa odličnu trku pa ju je završio isto ko i ovu-u zidu! đabe je što on vozi tako pa sve upropasti,onda je bolje vozit samo solidno ko Alonso danas ili pak Buemi pa ukucat 2-3 boda nego vozit odlično do jednog trenutka....
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

ma nije uopste bitno kako je Kimi vozio prije,to znamo svi bitno je kako sad nevozi nego spava po stazi,kako je vozio katastrofalno proslu sezonu tako je nastavio izgleda ovu

Kimi je bio fenomenalan vozac licno izgubio sam nadu u njeg,mislim da je njegovo vrijeme proslo....
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
luka_kimi
Moderator
Moderator

bravof je napisao/la:ma nije uopste bitno kako je Kimi vozio prije,to znamo svi bitno je kako sad nevozi nego spava po stazi,kako je vozio katastrofalno proslu sezonu tako je nastavio izgleda ovu

Kimi je bio fenomenalan vozac licno izgubio sam nadu u njeg,mislim da je njegovo vrijeme proslo....
iako sam ranije u postu napiso suprotno, ipak vjerujem da će se kimi vratit i da će ga motivirat što su ga svi otpisali, čak i naši komentatori više ne obraćaju pozornost na njega, on odustane, a oni "mada kraj za kimija, a kubica je i dalje brži..."kao što je to massu motiviralo.
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

schuey je napisao/la:odvezao je i u Spa odličnu trku pa ju je završio isto ko i ovu-u zidu! đabe je što on vozi tako pa sve upropasti,onda je bolje vozit samo solidno ko Alonso danas ili pak Buemi pa ukucat 2-3 boda nego vozit odlično do jednog trenutka....
A to je istina, ali uopće nije loshe vozio, niti je djelovao nezainteresiran... Čovječe, kad bi netko tko nije gledao utrku, čitao ove postove, mislio bi da je Kimi cijelu utrku po travi vozio... :D Meni on djeluje jako "nabrijan" ove sezone, i mislim da trenutno ne može bolje zbog bolida, a ne zbog nezainteresiranosti ili šta ja znam čega... ;)
I uz to, Kimi mi je djelovao brže od Masse...
Najbrži krug Kimia ==> 1:28,488 u 35. krugu
Najbrži krug Masse ==> 1:29,141 u 30. krugu (krug prije drugog zaustavljanja u boxu...)
slika slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

keexx je napisao/la:
schuey je napisao/la:odvezao je i u Spa odličnu trku pa ju je završio isto ko i ovu-u zidu! đabe je što on vozi tako pa sve upropasti,onda je bolje vozit samo solidno ko Alonso danas ili pak Buemi pa ukucat 2-3 boda nego vozit odlično do jednog trenutka....
A to je istina, ali uopće nije loshe vozio, niti je djelovao nezainteresiran... Čovječe, kad bi netko tko nije gledao utrku, čitao ove postove, mislio bi da je Kimi cijelu utrku po travi vozio... :D Meni on djeluje jako "nabrijan" ove sezone, i mislim da trenutno ne može bolje zbog bolida, a ne zbog nezainteresiranosti ili šta ja znam čega... ;)
I uz to, Kimi mi je djelovao brže od Masse...
Najbrži krug Kimia ==> 1:28,488 u 35. krugu
Najbrži krug Masse ==> 1:29,141 u 30. krugu (krug prije drugog zaustavljanja u boxu...)

pa nije cijelo vrijeme po travi,samo onoliko kolko treba da se zaustavi u zidu :biggrin: ja sam jako kritičan,ako je Massa bio na kritici prošle godine zbog greški može i on ove,u Ferrariju iznimno je počeo griješit,netipično (ne nezainteresirano) i napravi grešku u ja vjerujem nadi da što bolje odveze al ako neće on znat granice bolida tko će onda?
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

A mozda su u sumi!!!....dajte da sacekamo sa kritikama i Kimija i Masse...rano je jos....
Ako cemo govoriti o voznji u Australiji....pa tu je Kimi vozio najmanje 3 puta bolje od Masse...zasto...pa zato jer je Massa izbio na 3. mjesto i samo kruzio, dok je Kimi imao par napada, pravio je bolja vremena.
Ako cemo govoriti o plasmanu...nisu nas zadovoljili ni jedan niti drugi, ali to nije razlog da na njih saspemo drvlje i kamenje...
Sacekajmo i nadajmo se da ce da nam pokazu na kraju sezone zasto navijamo za njih
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

Ferrari-BiH je napisao/la:A mozda su u sumi!!!....dajte da sacekamo sa kritikama i Kimija i Masse...rano je jos....
Ako cemo govoriti o voznji u Australiji....pa tu je Kimi vozio najmanje 3 puta bolje od Masse...zasto...pa zato jer je Massa izbio na 3. mjesto i samo kruzio, dok je Kimi imao par napada, pravio je bolja vremena.
Ako cemo govoriti o plasmanu...nisu nas zadovoljili ni jedan niti drugi, ali to nije razlog da na njih saspemo drvlje i kamenje...
Sacekajmo i nadajmo se da ce da nam pokazu na kraju sezone zasto navijamo za njih
Ma Bog te cuo al ja sam izgubio nade u Kimija,ne kaze da je los vozac i da ne zna vozit,al brate te ograde oko staze,stvarno je previse,a Massa,Massa ko Massa meni veoma drag vozac,a lik koji ubjedljivo ima najvise pehova na stzi od bilo kojeg drugog vozaca ako se nesto treba lose desit na stazi desice se njemu,jednostavno nikako mu ne ide,jednostavno nema srece i gotovo.

ali opet ako se sve uzme u obzir opet po meni veci je krivac sam Tim Ferrarija,mislim da su vise oni zakazali nego i Kimi i Massa,sa svojom odabirom strategije i ulazenja u boksove,ako uzmemo jednu Toyotu koja je startala iz boksa,i dosla do 3 pozicije,sta vise rec,a Kimi i Massa nisu mogli ocuvat svoje startne,

Neznam,razocaran jesam,ali nadam se da ce se to kolo losih nastupa prekinit i krenit vec na bolje..
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
luka_kimi
Moderator
Moderator

bravof je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:A mozda su u sumi!!!....dajte da sacekamo sa kritikama i Kimija i Masse...rano je jos....
Ma Bog te cuo al ja sam izgubio nade u Kimija,ne kaze da je los vozac i da ne zna vozit,al brate te ograde oko staze,stvarno je previse,a Massa,Massa ko Massa meni veoma drag vozac,a lik koji ubjedljivo ima najvise pehova na stzi od bilo kojeg drugog vozaca ako se nesto treba lose desit na stazi desice se njemu,jednostavno nikako mu ne ide,jednostavno nema srece i gotovo.

ali opet ako se sve uzme u obzir opet po meni veci je krivac sam Tim Ferrarija,mislim da su vise oni zakazali nego i Kimi i Massa,sa svojom odabirom strategije i ulazenja u boksove,ako uzmemo jednu Toyotu koja je startala iz boksa,i dosla do 3 pozicije,sta vise rec,a Kimi i Massa nisu mogli ocuvat svoje startne,

Neznam,razocaran jesam,ali nadam se da ce se to kolo losih nastupa prekinit i krenit vec na bolje..
krenut će na bolje...vidjet ćeš...a ako ne, čekat ćemo da vettel ili kubica dođu u ferrari i s massom ili kimijem ko će već ostat u njih pokušaju podić ferrari :biggrin:
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Dajte ljudi tu citam postove da su kimi i masa zakazali , da kimi "nezna"vozit, da nema motiva i bla bla..
Oni su tjerali taj bolid kolko je iso, a to kaj nisu mogli pratit kubicu npr.nije do njih dvojce nego do bolida.
Nisu oni zaboravili vozit nego treba prihvatit cinjenicu da trenutno ferrari nije najbolji bolid na stazi nego je u sredini poredka po brzini bolida.
Vi po jednoj utrci otpisujete ferrari, a to je stvarno glupo.
Kritizira se kimija, dobro sta onda izletio sa staze, ideš kakva katastrofa pa lik nema pojma.
Nije da vozi auto od 700 konja...
Kimi je motiviraniji nego predhodnih godina, a kad poslože auto i kimi ce bit onaj stari.
A do tad ovak ih kritizirat mislim da je nepotrebno
Michael is faster than you!!
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Kimi je malo zakazo po meni u australiji, makar to je bio itpičan cnri australski vikend za cijeli ferrari tako da mu opraštam to :)

Bude se Kimi trgnuo jer ako se ne trgne i ne zavrsio ispred Masse ove godine u poredku brijem da ce dobit laganu nogu iz ferrarija
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

nek Kimi ponovi proslu godinu u Maleziji :D
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:nek Kimi ponovi proslu godinu u Maleziji :D
a massa ne... :biggrin:
slika
Odgovori