Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Dani »

Igor18 je napisao/la:sad ce sudci hamiltonu malo vratit za ono prosle sezone u belgiji tako da ce trulija maknut s 3.pozicije i nju dodijelit lewisu
Montoya je za to bio diskvalificiran u Kanadi 2005. mislim, tako da je Trulli dobro i prošao. Iako nema bodova za njega. [-X
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Točak
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Točak »

Svaka cast Hamiltonu odvozio je sjajnu utrku i zasluzeno je 3., iako je i trulli zasluzio to mijesto al greske treba kaznjavat...
Honda will rise again!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1gDbK0uz" onclick="window.open(this.href);return false; ... ed&search=
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Cestitke navijacima Hamiltona, lijepa i pametna voznja danas u relativno losem bolidu!
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

montoya je kažnjen cini mi se jer je po izlasku iz boksa po SC vratio se u sredinu poretka umjesto da je ceko i na zacelje se vratio, ovo je ipak nesto drugačija situacija
Michael is faster than you!!
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Hamilton je danas pametno odradio utrku i zaslužio je postolje. Kapa dolje.
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Da, zaista je pokazao da zna voziti bez da glava mora biti usijana i potezi nepromišljeni. Samo bi volio znati kada je koristio KERS i koliko mu je to pomoglo kod pretjecanja. No u svakom slučaju majstroski je to odvozio. ;)
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Zweki je napisao/la:Da, zaista je pokazao da zna voziti bez da glava mora biti usijana i potezi nepromišljeni. Samo bi volio znati kada je koristio KERS i koliko mu je to pomoglo kod pretjecanja. No u svakom slučaju majstroski je to odvozio. ;)

na onoj grafici kada bi uspoređivao Massain i Hamijev KERS bilo je zanimljivo vidjet da je Hami na ravnicama ga koristio kako bi se približio ili prestigao nekog dok je Massa u puno više navrata,u kratkim intervalima ali iz samih izlazaka iz zavoja
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

schuey je napisao/la: na onoj grafici kada bi uspoređivao Massain i Hamijev KERS bilo je zanimljivo vidjet da je Hami na ravnicama ga koristio kako bi se približio ili prestigao nekog dok je Massa u puno više navrata,u kratkim intervalima ali iz samih izlazaka iz zavoja
Mislim da je bolje KERS koristiti na ravnim dijelovima nego na izlascima iz zavoja.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Čitam tekst na Sky Sports šta Hamilton govori o trci u Australiji, i govori o onome šta predstoji. Govori da će u Sepangu razmak između McLarena i Brawna još veća jer ja bolid izuzetno težak za voziti. A ono što je meni posebno zapelo za oko je na samom kraju teksta "Malaysia is more dependent on downforce and aero, so I think there will be a bigger gap, but hopefully by China (a fortnight later), and from then on, we'll be a little closer." Znači li to da će pred VN Kine stići prvi update?
slika
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

nadam se da ce petak u maleziji koristiti za testiranje, a ne za preipremu az gp vikend
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

McLaren je vec najavio nove dijelove za svaku sljedecu utrku, dakle vec u Maleziji. Problem je sto to nece puno pomoci, treba kompletan novi aero paket da bi se popravio grip.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

To sam i rekao za Malejziju je bitnij difuzor i tu ce mo imati manju prednost ali mozda i vecu prednsot KERS-ovci nego koju su je dobivali u Australiji sa KERS.-om
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Nece jos biti tog difuzora, pogotovo ne prije 15.4., kada ce biti donesena odluka o legalnosti.
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

SRV je napisao/la:Nece jos biti tog difuzora, pogotovo ne prije 15.4., kada ce biti donesena odluka o legalnosti.

Upravo tako. Nitko neće primjeniti kontroverzni difuzor dok se ne bude sa sigurnošću znalo je li legalan!!! Ako ga proglase legalnim 14. travnja 2009. onda će ga uvesti skoro svi (neće BMW) i to na VN Kine. :doubt:
Gringo73 je napisao/la:Čitam tekst na Sky Sports šta Hamilton govori o trci u Australiji, i govori o onome šta predstoji. Govori da će u Sepangu razmak između McLarena i Brawna još veća jer ja bolid izuzetno težak za voziti. A ono što je meni posebno zapelo za oko je na samom kraju teksta "Malaysia is more dependent on downforce and aero, so I think there will be a bigger gap, but hopefully by China (a fortnight later), and from then on, we'll be a little closer." Znači li to da će pred VN Kine stići prvi update?
Upgrade McLarenu dolazi i u Maleziji i u Kini! ;)
kakav potpis staviti???
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Maestro je napisao/la:
Gringo73 je napisao/la:Čitam tekst na Sky Sports šta Hamilton govori o trci u Australiji, i govori o onome šta predstoji. Govori da će u Sepangu razmak između McLarena i Brawna još veća jer ja bolid izuzetno težak za voziti. A ono što je meni posebno zapelo za oko je na samom kraju teksta "Malaysia is more dependent on downforce and aero, so I think there will be a bigger gap, but hopefully by China (a fortnight later), and from then on, we'll be a little closer." Znači li to da će pred VN Kine stići prvi update?
Upgrade McLarenu dolazi i u Maleziji i u Kini! ;)
Pa za svaku trku se radi nešto, ali nisam mislio na "obični" korak naprijed, nego na onaj koji se najavljivao da će biti tek nakon povratka u Europu. Ta izjava mi je mirisala na tako nešto. Jer očito je stvar spremna. ali kao što kažeš, vjerojatno se čeka presuda difuzorima. A kako stvari stoje, najvjerojatnije će biti kišna trka, pa ko zna...možda nedostaci budu manje izraženi.
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Evo kratki interview sa Lewisom odmah nakon utrke... ;)

slika slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Pa već i praktički jesu na vrhu... Bolji su i od Ferrarija i od BMW-a i od Renault... :p
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

KAko su brzi od tih ekipa ako oni imaju brze krugove? Odlicna Hamiltonova voznja ali uz dobre okolnosti koje je on dobro iskoristio. Ali jos vujek smo 4 ekipa odostraga. Samo su REnault,Torro Rosso i India gori.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Adriana Lima fan je napisao/la:KAko su brzi od tih ekipa ako oni imaju brze krugove? Odlicna Hamiltonova voznja ali uz dobre okolnosti koje je on dobro iskoristio. Ali jos vujek smo 4 ekipa odostraga. Samo su REnault,Torro Rosso i India gori.
Vjerojatno je mislio na bodovno stanje na ljestvici! ;)
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Adriana Lima fan je napisao/la:KAko su brzi od tih ekipa ako oni imaju brze krugove? Odlicna Hamiltonova voznja ali uz dobre okolnosti koje je on dobro iskoristio. Ali jos vujek smo 4 ekipa odostraga. Samo su REnault,Torro Rosso i India gori.
Bodovi su ono što se broji... a ne brzi krugovi... a u utrci je sve moguće... :D
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Oprosti ali zanima je odgovor na par pitanja, kada si tako pametan:
1. Svjetski prvak je osoba koja ima najbrži auto ili najviše bodova?
2. Bolja momčad je ona koja ima brz auto na testiranjima ili ona koja ima pouzdan auto te koja osvoji bodove ?
3. Hoće li bilo koja momčad biti najbolja ako ima najviše brzih krugova ili najviše bodova (pobjeda)?

dobro razmisli prije odgovora...
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Haha joj logike. Al eto drago mi je da ste vi dosli u sitvaciju da branite McLAren :D Dali vozac moze biti prvak bez i jedne pobjede? Nemoze. Dali Hamilton ma kolkiko god bio dobar vozac ima sansu za pobjedu? Nema. Dali ima po preformansama bolid i blizu Ferrariju ili BMW-u po mjerilima F1? Nema. I rest my case.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Trulli na travi.A nakon njega i Glock u tom zavoju ima malo problema.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4RGuS2Px ... re=related[/youtube]

Lewis koristi KERS.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PlIyIX2E ... re=related[/youtube]
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

KAd je stisnuo KERS do kraja vidilo se da je tada prednost velika.
Odgovori