Napomena: Ovo NIJE prvoaprilska šala, već uobičajena praksa Tag Heura...inače, natjecanje je počelo 26.03 i traje do 10.06.2009.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ja sam primjetio da je usporio, a sad koliko je mogao više napravit s hladnim gumama ne znam. (zbog istog razloga je Trulli i izletio sa staze).sunseeker je napisao/la:vidim da neki ne shvaćaju bit mog posta pa evo detaljnijeg objašnjenja:
lewis u svom obrazlaganju kaže da je pokušao ne preći trulog dok je ovaj kosio travu, iz priloženog video materijala se jasno vidi da te namjere uopće nema......
također govori da je krenuo posljednji dok su čak dva vozača bila iza njega........
nekom stručnijem psihoanalitičaru bi ovakve rečenične konstrukcije bilo vrlo simptomatične, pogotovo kad se zna što se nakon utrke dogodilo........
Najbolje da sad svi podnesu ostavku, i Rayan i Whitmarsh, a i Hamilton...Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Hamilton bio spreman napustiti McLaren i F1
Nije valjda da netko vjeruje u ovo?Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Hamilton bio spreman napustiti McLaren i F1
Ne znam...Zadnju rijec ima Maxinho....King iCool je napisao/la:To je sve sad malo napuhano od novinara. Lewis i Mclaren su se ispričali, dobili su kaznu i u Kini više nitko neće o tome pričat.
8 mjesta je iznad tvog prvakakimi#1 je napisao/la:Gdje vam je sad svjetski prvak,tzv. čudo od vozača?Mislim da je ovo neki drugi Englez koji vodi u prvenstvu,jer ako Button ovako nastavi,ode naš prvak u zaborav......koliko ste ono rekli da on nadoknađuje u brzini auta ne mogu se sjetiti.....al neće ni Kovalainen uvik odustati pa ćemo vidit kolko je prvak brži,on nema veze s vožnjom i natjecateljskom žari,isto kao i većina vozača,nevalja auto,nema ni njih gore..........