Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la gringo73 »

Pogledajte filmić, izjasnite se tko će pobijediti, stavite osobne podatke i u igri ste za osvajanje ovih nagrada :)

slika

Napomena: Ovo NIJE prvoaprilska šala, već uobičajena praksa Tag Heura...inače, natjecanje je počelo 26.03 i traje do 10.06.2009.
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Sta mu je zip code???

gringo73: Poštanski broj.
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Britanski mediji Hamiltona optužili da je lažljivac, a domaći tabloidi predviđaju i isključenje iz prvenstva
KLIK

A imali ste rijeci hvale za njega kada je pobjedjivao, a sada ovako... fuj...
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

MA Britanci su takvi odmah potkopavaju. Bez brige voljet ce ga opet bude bolji od Buttona :D
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Hamilton se ispričao zbog "velike pogreške" i štete koju je napravio. Link
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Q. When Jarno went off and you passed him correctly, because he was off the track, why was there was any decision at all about letting him back in front? Why didn't you just stay there? Why was there any radio communication?

LH: When the safety car comes out, the team tell you time and time again, no overtaking under yellow flags. So while that has been drummed into you, you are dealing with everything that has been going on.

Jarno went off the track and clearly I went by. I tried to avoid going by, but I went by. Whilst I was sure in my mind that this is not my fault I have gone by him, I had to be sure. I worked this hard to get from dead last on the grid to fourth place, I was sitting in third now and I didn't want to be penalised. I didn't want the hard work to go out the window by getting a penalty, so I had to make sure. It is better to be safe and sound so I asked time and time again.

pa pogledajmo video da vidimo kako taj "tried to avoid going by" izgleda.....
http://vimeo.com/3908789?pg=embed&sec=

i ne lewis, nisi startao posljednji na gridu, dvije toyote su bile daleko iza tebe........
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

"tried to avoid going by" - Lewis to niti nije morao jer je Trulli bil izvan staze. Tak da je tu Hamilton u pravu pa čak i da to nije pokušal "avoidati"
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

'Optužili su me da sam patološki lažljivac. Nisam lažljivac i nisam nepošten. Ja sam samo vojnik McLarena. Svaki puta pošteno odradim ono što iz momčadi od mene traže'

Pa ak cemo tak, i ovo je posteno odradio
Michael is faster than you!!
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

slika

:^o :lol:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

vidim da neki ne shvaćaju bit mog posta pa evo detaljnijeg objašnjenja:

lewis u svom obrazlaganju kaže da je pokušao ne preći trulog dok je ovaj kosio travu, iz priloženog video materijala se jasno vidi da te namjere uopće nema......

također govori da je krenuo posljednji dok su čak dva vozača bila iza njega........

nekom stručnijem psihoanalitičaru bi ovakve rečenične konstrukcije bilo vrlo simptomatične, pogotovo kad se zna što se nakon utrke dogodilo........
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

sunseeker je napisao/la:vidim da neki ne shvaćaju bit mog posta pa evo detaljnijeg objašnjenja:

lewis u svom obrazlaganju kaže da je pokušao ne preći trulog dok je ovaj kosio travu, iz priloženog video materijala se jasno vidi da te namjere uopće nema......

također govori da je krenuo posljednji dok su čak dva vozača bila iza njega........

nekom stručnijem psihoanalitičaru bi ovakve rečenične konstrukcije bilo vrlo simptomatične, pogotovo kad se zna što se nakon utrke dogodilo........
Ja sam primjetio da je usporio, a sad koliko je mogao više napravit s hladnim gumama ne znam. (zbog istog razloga je Trulli i izletio sa staze).
On nije rekao da startao zadnji. nego da je bio zadnji na gridu. A Hamilton je i bio zadnji na gridu! Pogledaj početak prijenosa i vidi kako završava startni grid; 17.Bourdais i 18.Hamilton. Toyota je startala s kraja pit lanea.
slika
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Hamilton bio spreman napustiti McLaren i F1 :shock:
Najbolje da sad svi podnesu ostavku, i Rayan i Whitmarsh, a i Hamilton...
Koje bezvezarije!!
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Sad sam saznao da je Hamilton navodno BBC-u nakon utrke izjavio da je propustio Trulliju, a onda je nesto kasnije Race Controli izjavio drugo... [-X
Inace, tek sutra McLaren podnosi sluzbeni izvjestaj FIA-i o tom incidentu nakon cega su moguce daljnje sankcije (McLarenu i Lewisu)...a znate sto je za vrijeme dok se klupko pocelo odmotavati (ponedjeljak-cetvrtak) radio Whithmarsh? - bio je na godisnjem :roll:

=> moram reci da su vodstva do prosle godine dva najjaca tima, Ferrarija i McLarena, katastrofa!
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Hamilton bio spreman napustiti McLaren i F1 :shock:
Nije valjda da netko vjeruje u ovo? :roll: :lol:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

To je sve sad malo napuhano od novinara. Lewis i Mclaren su se ispričali, dobili su kaznu i u Kini više nitko neće o tome pričat.
Scuderia
Moderator
Moderator

King iCool je napisao/la:To je sve sad malo napuhano od novinara. Lewis i Mclaren su se ispričali, dobili su kaznu i u Kini više nitko neće o tome pričat.
Ne znam...Zadnju rijec ima Maxinho.... :roll: :|
KLIK
slika
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

Gdje vam je sad svjetski prvak,tzv. čudo od vozača?Mislim da je ovo neki drugi Englez koji vodi u prvenstvu,jer ako Button ovako nastavi,ode naš prvak u zaborav......koliko ste ono rekli da on nadoknađuje u brzini auta ne mogu se sjetiti.....al neće ni Kovalainen uvik odustati pa ćemo vidit kolko je prvak brži,on nema veze s vožnjom i natjecateljskom žari,isto kao i većina vozača,nevalja auto,nema ni njih gore..........
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Ma da Heikki nije izletio, razbio bi prvaka ko p....
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

kimi#1 je napisao/la:Gdje vam je sad svjetski prvak,tzv. čudo od vozača?Mislim da je ovo neki drugi Englez koji vodi u prvenstvu,jer ako Button ovako nastavi,ode naš prvak u zaborav......koliko ste ono rekli da on nadoknađuje u brzini auta ne mogu se sjetiti.....al neće ni Kovalainen uvik odustati pa ćemo vidit kolko je prvak brži,on nema veze s vožnjom i natjecateljskom žari,isto kao i većina vozača,nevalja auto,nema ni njih gore..........
8 mjesta je iznad tvog prvaka :D Obje vožnje (što ne znači i u plasmanu 1. trke) je završio ispred tvog prvaka i onog dvostrukog (s naglaskom da je u obje startao iza te dvojice), stoga ne znam s čime se baš ti imaš pohvalit. Da si Buttonov navijač skinio bi kapu, ovako... :-$
slika
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

Moj prvak priznaje svoje pogreške,on bar ne laže da bi došao do bodova...ali nije tu riječ o njemu....vašeg prvaka stalno pohvaljujete kako je on napravio odličan posao probijajući se do 3.-eg,6.-tog mjesta.Pa naravno kad se drži po strani,izbjegava duele,i čeka da svi odustanu.I šta je najbitnije,ima sriće više nego svi ostali skupa na gridu.Kakva je to vožnja,tako je i osvojio naslov,to se vidilo u Brazilu.
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Hahaha, netko je opasno frustriran što najmlađi svjetski prvak u Formuli 1 već drugi put u sezoni dolazi do bodova... bili oni bilježeni na kontu ili ne, znamo da je i Australija korektno odvožena... to mu nitko ne može oduzeti... ;)

No dobro je, bit će i kod vas bolje... :badgrin:
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Scuderia
Moderator
Moderator

Takve nekakve rasprave ostavite ili za pp, ili ih nemojte uopce pisati, jer opet ce se neki buniti protiv moderatora ;)

Hamilton o uvjetima na stazi...
KLIK
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Malo OT-a, ali moram da ne krene svada.
Ne zaboravite da su to sve najbolji vozaci na svijetu, a ne 20 slucajno odabranih ljudi, zato nemojte omalovazavat nekoga samo zato sto ne navijate za njega. Drzite se ovog principa i odmah ce diskusije biti u ljepsem tonu. ;-)
Hvala!
slika
kubica#5
Navijam za: Kubica i Kimi

Post Postao/la kubica#5 »

dragi moj mp4 i gringo,sve su to dobri vozači ali neki imaju sreću da voze u najboljem bolidu(npr.alonso dvije godine,kimi,lewis lani)i siguran sam da bi i kubica,montoya,vettel,button,heidfeld isto bili svjetski prvaci u lanjskom super pouzdanom bolidu mclarena,tako da se malac nije puno namucio da osvoji krunu,a i zadnju trku je mogao pokazati svoje sposobnosti na kiši i dostojanstveno osvojiti prvenstvo a ne kukavički čekati da mu poklone bodove(glock,kubica).Gdje je prvak ove dvije utrke kad bolid nije konkurentan,neka pokaže sad majstorstvo,ipak su ga prenapuhali, i NIKAD neće biti kralj poput SENNE I SCHUMACHERA,da vozi sto godina,nema on tu karizmu,pa vise ga nitko i ne spominje,ali on ima sreće da većina odustane pa mozda i ove godine nesto bude...
slikaslikaslika
Odgovori