Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: Kimi Raikkonen
Malo prije procitao: I Kimi se nada da ce u Maleziji biti bolje, da bi im trebala ta staza vise odgovarati nego Australija.
Usput govori da auto i nije tako los, te kad krene, da ce onda doci i rezultati.
Za KERS je rekao da kada je sve u redu, onda ga koristi,da je dosta koristan kada se brani pozicija.
Usput govori da auto i nije tako los, te kad krene, da ce onda doci i rezultati.
Za KERS je rekao da kada je sve u redu, onda ga koristi,da je dosta koristan kada se brani pozicija.

- Ricxpa
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
To bi i ja iskreno volio, ovako ''trune'' u slabasnom Renaultusp33d je napisao/la:kimiju svaka čast, al iskreno, ja bi najviše volio da u ferrari dođe fernando alonso, jer njega najviše cijenim od svih trenutnih vozača, a i on je taj koji je jedini parirao dotad nedodirljivom schumiju.
m. schumacher je došao u ferrari sa dva naslova prvaka u beneton-renaultu, pa bi bilo zgodno kad bi alonso također prešao u ferrari, pa nek se povijest ponovi. hehehe
-
- Navijam za: kimi raikkonen
kimi je najbolji vozač formule 1 na svijetu,ali neke stvari se nisu dobro posložile ove sezone,no nadajmo se da će kimijeva vozačka sposobnost sve to nadoknaditi i sve će bit uredu
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Bili,kolega,bil prije 4-5god.,ali danas ga i Massa dere...ivan šimić je napisao/la:kimi je najbolji vozač formule 1 na svijetu,ali neke stvari se nisu dobro posložile ove sezone,no nadajmo se da će kimijeva vozačka sposobnost sve to nadoknaditi i sve će bit uredu
- jaki
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
Do prije 3 godine je to bio Schumacher, a sada.........King iCool je napisao/la:Bili,kolega,bil prije 4-5god.,ali danas ga i Massa dere...ivan šimić je napisao/la:kimi je najbolji vozač formule 1 na svijetu,ali neke stvari se nisu dobro posložile ove sezone,no nadajmo se da će kimijeva vozačka sposobnost sve to nadoknaditi i sve će bit uredu
- A Senna fan
- Navijam za: Kimmi
Pa da KERS je u redu, samo što je Kimmiju umalo zapalio bolid.Scuderia je napisao/la:Malo prije procitao: I Kimi se nada da ce u Maleziji biti bolje, da bi im trebala ta staza vise odgovarati nego Australija.
Ja osobno mislim da je još prerano za KERS sustav.
A da je Kimmi iznadprosjećan vozač, to potpisujem,...
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
hehe ma mogu svi vozaci dubit na glavi ali našeg Kimija nema niko. Svi u nekoj strci a ovaj lijepo lizucka sladolet, s limenkom coca cole u ruci i smajlicem ko da je pobijedio u utrci 
S konbinacija robe je ono idemo na plažu

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Hehehehhe... Kimi je car
... Svaka cast na potezu Kimi... Kad su vec sjebali s gumama onda da barem iskoristi i pojede sladoled umjesto da dubi na glavi...

SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Schumy.d
- Legenda
A pa šta bi trebao, sjesti i plakati 3 dana i zbog šoka ne jesti 5 dana??tomidix je napisao/la:Hehehehhe... Kimi je car... Svaka cast na potezu Kimi... Kad su vec sjebali s gumama onda da barem iskoristi i pojede sladoled umjesto da dubi na glavi...

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
kolko sam vidio bio je jedini kojem puca dal ce se nastavit utrka ili ne...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Takav moraš bit isto ko i Schumacher moraš bit drukciji inace dobiješ srednje prosjecnog vozaca.
Ovaj doslovce uživa u životu i utrke su mu ono ajmo se malo vozit
Ovaj doslovce uživa u životu i utrke su mu ono ajmo se malo vozit

- Schumy.d
- Legenda
Možda zato jer je bio 14. i nema šanse za ući u bodove??tomidix je napisao/la:kolko sam vidio bio je jedini kojem puca dal ce se nastavit utrka ili ne...

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Logicno je i bilo..Da se nastavila utrka vozilo bi se pod safety car-om tako da bi bilo nelogicno cekati start..Mogao se boriti za postolje da nisu zajebali sa gumama..ali sta ces...onako je ispao gospodin.Raspremio se,uzeo sladoled i Coca Colu i ladno prosetao dok su oni na gridu cekali hoce li ili nece biti utrke...CAR!!!Schumy.d je napisao/la:Možda zato jer je bio 14. i nema šanse za ući u bodove??tomidix je napisao/la:kolko sam vidio bio je jedini kojem puca dal ce se nastavit utrka ili ne...
FORZA FERRARI!!!
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Odlično pretjecanje Kimija nad Alonsom, ali ostatak je katastrofa... no dobro, sad je lako biti general, da je kiša počela ranije sad bi ovdje pjevali ode o Kimiju, jbga...
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Ne znam zasto su ti njegovi potezi vama takvi da ga nazivate carem,ne kontam,da je to uradio
neko drugi cisto sumnjam da bi ga nazvali carem,nidje veze...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Čovjek je mrtav ladan, pošto su mu trku upropastili sa katastrofalnom taktikom on je odlučio popiti hladnu Coca colu i pojesti sladoled.Tako i treba.
- Schumy.d
- Legenda
A pa čovječe, bio je zadnji, kiša je padala u potocima i šta bi on trebao napraviti, sjesti i plakati??edo je napisao/la:Ne znam zasto su ti njegovi potezi vama takvi da ga nazivate carem,ne kontam,da je to uradio
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ne bi ga nazvao carem, ali ono sto je napravio danas, to je bilo uredu. Covjek je mogao biti dosta visoko, skupiti prve bodove za sebe i team, a oni ga propisno ***edo je napisao/la:Ne znam zasto su ti njegovi potezi vama takvi da ga nazivate carem,ne kontam,da je to uradio

- Ferrari-BiH
- Veteran
A jbg mozda je mogao cekati da se "pokrkaju" u prvom zavoju....mislim da je pametno sto je ustao iz bolida, shvatio je i on da od nastavka nema nista.Schumy.d je napisao/la:A pa čovječe, bio je zadnji, kiša je padala u potocima i šta bi on trebao napraviti, sjesti i plakati??edo je napisao/la:Ne znam zasto su ti njegovi potezi vama takvi da ga nazivate carem,ne kontam,da je to uradio
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Smirite malo strasti, Kimi je odustao zbog problema s KERS-om
I da je htio, nije mogao nastaviti!

I da je htio, nije mogao nastaviti!
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- -Bobi-
- Navijam za: Fer Play
Kimi Raikkonen...
Mozda cu naici na kritike od nekih clanova na forumu, ali mislim da treba prihvatiti istinu.
Kimi je svoje odradio u F1 i mislim da treba ostaviti covjeka da se mirno penzionira.
Puno je pametnije pratiti sta rade novi decki u F1 i zivjeti u sadasnji moment, uzivati u ljepim utrkama, nego se naprezati stim gdje je Kimi na stazi.
Citam komentare, zasnivane na "staru slavu" kako je kimi "car" radi "carskih stvari" i slicno, mislim da takvi komentari ne drze vodu vec odavno.
Neznam vec ko ce ga zamjeniti u Ferrariju, mozda vec iduce sezone, a mozda ce jos koju sezonu defilirati stazom... to je to, jednim reci - istina.
Mozda cu naici na kritike od nekih clanova na forumu, ali mislim da treba prihvatiti istinu.
Kimi je svoje odradio u F1 i mislim da treba ostaviti covjeka da se mirno penzionira.
Puno je pametnije pratiti sta rade novi decki u F1 i zivjeti u sadasnji moment, uzivati u ljepim utrkama, nego se naprezati stim gdje je Kimi na stazi.
Citam komentare, zasnivane na "staru slavu" kako je kimi "car" radi "carskih stvari" i slicno, mislim da takvi komentari ne drze vodu vec odavno.
Neznam vec ko ce ga zamjeniti u Ferrariju, mozda vec iduce sezone, a mozda ce jos koju sezonu defilirati stazom... to je to, jednim reci - istina.
- Chaotic
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Nakon utrke poput današnje Kimi mirno šeta boksom i liže sladoled. 
Upravo zbog takvih stvari i navijam za njega.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
fascinantan je čovjek,flegma do krjaa,sladoled i gleda kišu kako padaChaotic je napisao/la:Nakon utrke poput današnje Kimi mirno šeta boksom i liže sladoled.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Pa dobro..Weber je predsjednik GPDA,dok Raikkonen nije clan iste udruge.Hamilton i Raikkonen su do ove sezone nisu bili clanovi GPDA,medjutim ove sezone je Hamilton usao u udrugu tako da je jedino Raikkonen ostao da nije clan GPDA.schuey je napisao/la:fascinantan je čovjek,flegma do krjaa,sladoled i gleda kišu kako padaChaotic je napisao/la:Nakon utrke poput današnje Kimi mirno šeta boksom i liže sladoled.
Upravo zbog takvih stvari i navijam za njega.jadni Webber skače okolo i nagovara vozače da neidu vozit dalje a ovaj je već sam odusto
![]()
![]()
Kimi je sto se tice trke odradio dobar posao,kao vozac dok je tim sjebao sve sto je napravio.Stigao je do 5 pozicije,napravio 8.5 sec prednosti nad Alonsom(poslije pretjecanja) u 5 krugova i da nije pocela kisa zavrsio bi na toj poziciji ili eventualno 6.Znaci osvojio bi 4 boda sto bi bilo odlicno,ali tu su se nasli "stratezi" i sve unistili.Massa sto se tice same trke nije pokazao nista.Ali bio je tezak sto mu se moze uzeti u obzir.Po kisi se samo trudio ostati na stazi i nista vise.
Kimi uopste nije nezainteresiran.Danas je ok vozio i mislim da je ove sezone vise nabrijan nego prosle.
Najgore je od svega sto su se na obe trke ,i u Australiji i u Maleziji,mogli osvojiti bodovi ladno,ali Ferrari ima na kontu nula bodova.
A sto se tice KERS-a,to je druga prica.U uslovima u kojima ima bolida bez i sa KERS-om ovo je cisto sranje jer ocito veliku prednost kroz zavoje imaju bolidi bez KERS-a.Kimi je bio najbrzi vozac sa KERS-om danas,gledajuci vremena prije kise.Inace Ferrari je najbrzi bolid od bolida opremljenih KERS-om i bez doubledecker difuzora.
FORZA FERRARI!!!
- Slaven Oprosti
Hehe, play of the day:ivan599 je napisao/la:hehe ma mogu svi vozaci dubit na glavi ali našeg Kimija nema niko. Svi u nekoj strci a ovaj lijepo lizucka sladolet, s limenkom coca cole u ruci i smajlicem ko da je pobijedio u utrci

A ovaj mu iza šapće: "Kamera snima, ostavi to pivo i hvataj Colu"

"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti