početka 90-ih prije sredine je došao Todt a Brawn i schumi na srediniIgor18 je napisao/la:nevjerovatno kakve stvari se događaju ferrariju, da zbog takve procjene upropaste utrku, to je bilo nemoguce još.. pa do danas... da ne izađe napravit krug za Q2, strašno, od kad su RB i JT otišli lagano se vračaju onoj momcadi iz sredine 90-tih, prije dolaska MS.
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Re: Felipe Massa
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Ja sam vidjevsi da je felipe ostao na 16 mjestu ugadio televiziju...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Ma ne brini, mislim da će uhvatit barem bod-dva, a i težak je tak da će dugo ostat na stazi.edo je napisao/la:Ja sam vidjevsi da je felipe ostao na 16 mjestu ugadio televiziju...
- bravof
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
evo Massine izjave za ono danas sto se desilo
Massa: "Trgnimo se jer više nismo dobri kao nekad"
U Ferrariju su izračunali da će postignuto vrijeme Felipea Masse biti dovoljno za plasman među 15 najboljih, u drugi krug kvalifikacija u Maleziji, te su Brazilca maknuli sa staze nakon samo četiri uvodna kruga.
Ojađeni je Brazilac tako iz boksa gledao kako u završnici prvoga kvalifikacijskog kruga uoči nedjeljne VN Malezije većina vozača postiže bolja vremena od njega, te kako završava među petoricom najlošije plasiranih.
Ostao je bez prilike boriti se za najbolja mjesta zauzevši na kraju 16. mjesto, iako je njegov F60 tijekom sviju treninga u Sepangu izgledao prilično brzo. Sve zato jer su njegovi u ekipi očekivali da mu neće trebati korištenje drugog seta mekanih guma.
"Krivim sve: najprije sebe, onda moje inžinjere, na kraju i sve Ferrarijeve mehaničare u boksu. Ovo je još jedan veliki poziv na buđenje. Moramo koristiti gume, moramo koristiti sve mogućnosti koje imamo na raspolaganju jer je svaki izlazak na stazu postao vrlo kompliciran", rekao je kritični Brazilac nastavivši udarati po vlastitoj ekipi:
"Prošla su nam vremena svima očito i dalje u glavi. Vremena dominacije sa sjajnim, natjecateljskim autom. U prošlosti je bilo lako ući u kvalifikacije na tvrdim gumama i zauzeti mjesto među prvih deset. Više nije tako. Konkurenti su se strahovito poboljšali".
Osim Masse, koji će u utrku startati sa 16. mjesta, ponovno puno bolje nije prošao niti Lewis Hamilton. Svjetski je prvak sa svojim McLarenom uspio izboriti plasman tek u drugu kvalifikacijsku dionicu, ne i treću. Završio je s 13. vremenom.
Massa: "Trgnimo se jer više nismo dobri kao nekad"
U Ferrariju su izračunali da će postignuto vrijeme Felipea Masse biti dovoljno za plasman među 15 najboljih, u drugi krug kvalifikacija u Maleziji, te su Brazilca maknuli sa staze nakon samo četiri uvodna kruga.
Ojađeni je Brazilac tako iz boksa gledao kako u završnici prvoga kvalifikacijskog kruga uoči nedjeljne VN Malezije većina vozača postiže bolja vremena od njega, te kako završava među petoricom najlošije plasiranih.
Ostao je bez prilike boriti se za najbolja mjesta zauzevši na kraju 16. mjesto, iako je njegov F60 tijekom sviju treninga u Sepangu izgledao prilično brzo. Sve zato jer su njegovi u ekipi očekivali da mu neće trebati korištenje drugog seta mekanih guma.
"Krivim sve: najprije sebe, onda moje inžinjere, na kraju i sve Ferrarijeve mehaničare u boksu. Ovo je još jedan veliki poziv na buđenje. Moramo koristiti gume, moramo koristiti sve mogućnosti koje imamo na raspolaganju jer je svaki izlazak na stazu postao vrlo kompliciran", rekao je kritični Brazilac nastavivši udarati po vlastitoj ekipi:
"Prošla su nam vremena svima očito i dalje u glavi. Vremena dominacije sa sjajnim, natjecateljskim autom. U prošlosti je bilo lako ući u kvalifikacije na tvrdim gumama i zauzeti mjesto među prvih deset. Više nije tako. Konkurenti su se strahovito poboljšali".
Osim Masse, koji će u utrku startati sa 16. mjesta, ponovno puno bolje nije prošao niti Lewis Hamilton. Svjetski je prvak sa svojim McLarenom uspio izboriti plasman tek u drugu kvalifikacijsku dionicu, ne i treću. Završio je s 13. vremenom.

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ništa nije pogriješio ... previše su naučili da im skoro nitko ništa nemože bez obzira osvojili naslov ili ne uvijek su bili pri vrhu tako da ovaj hladni tuš i nije možda tako loša stvar možda dođu k sebi dok imaju kome !
... Forza Massa ...
- Schumy.d
- Legenda
Šta se mene tiče, može i obojici i neka ih zamjene Vettel i Alonso!Scuderia je napisao/la: Lako moguce da mu daju nogu. Covjek ni kriv ni duzan...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Steta... 9.... ahh... povijest se opet ponavlja.... samo je danas zavrsio utrku, za razliku od prosle godine...

Vidim,nisi shvatio poantu posta...Schumy.d je napisao/la: Šta se mene tiče, može i obojici i neka ih zamjene Vettel i Alonso!

- Schumy.d
- Legenda
Ne znam šta se ima kužit u onom postu???Scuderia je napisao/la: Vidim,nisi shvatio poantu posta...

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Jednostavno ferrari je prespor,Felipe se Hamiltonu ni sekunde nije priblizio osim kad je Hami imao
probleme sa gumama,smijesno,nicemu se vise ne nadam,eto uspjela je FIA svrgnula Ferrari i Mclaren,
sad je tu dominacija BRAWNA,a do godine vjerovatno novi paket pravila,smijesno,ja sam iskreno
razocaran...
probleme sa gumama,smijesno,nicemu se vise ne nadam,eto uspjela je FIA svrgnula Ferrari i Mclaren,
sad je tu dominacija BRAWNA,a do godine vjerovatno novi paket pravila,smijesno,ja sam iskreno
razocaran...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
F60 je generalno poprilicno spor.I nedostaje gripa jer na onboard snimkama kimi mora mnogo prije kociti i popustati gas u brzom zavoju nego npr. Weber ili Vettel.Mozda ce tu razliku napraviti difuzor kada se instalira,ali sve je ovo jako tanko...
Ako do polovice sezone ne naprave nista,ja da sam na njihovom mjestu okrenuo bi se sezoni 2010 i radio na tom bolidu...Brawn GP ako ove sezone ne uzme prvenstvo nece nikada...
Ako do polovice sezone ne naprave nista,ja da sam na njihovom mjestu okrenuo bi se sezoni 2010 i radio na tom bolidu...Brawn GP ako ove sezone ne uzme prvenstvo nece nikada...
FORZA FERRARI!!!
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Samozatajno, bez greške i presporo... van bodova... over...
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- XTRage
- Početnik
Zavrsio bi drugi ili treci da se nije bespotrebno islo jos 2 puta u boks, bio je na istoj taktici kao i Heidfeld i ispred njega nakon prvih zaustavljanja, ali glupa odluka odnese sve 

- Schumy.d
- Legenda
Kolega, već sam rekao da treba nešto i pokazati sam vozač u utrci, a ne samo od momčadi očekivati bodove.XTRage je napisao/la:Zavrsio bi drugi ili treci da se nije bespotrebno islo jos 2 puta u boks, bio je na istoj taktici kao i Heidfeld i ispred njega nakon prvih zaustavljanja, ali glupa odluka odnese sve

- XTRage
- Početnik
Odvezao je i vise nego dobro, odlicno, bolje od Heidfelda koji je imao jednaku taktiku i 5 mjesta vise na startu a zavrsio je drugi...
- Schumy.d
- Legenda
Odlično?? Kako je onda Alonso vozio, ako je Massa vozio odlično danas??XTRage je napisao/la:Odvezao je i vise nego dobro, odlicno, bolje od Heidfelda koji je imao jednaku taktiku i 5 mjesta vise na startu a zavrsio je drugi...
- Ferrari-BiH
- Veteran
Hahah...Massa odlicno? ne bih rekao....on je samo vozio!Schumy.d je napisao/la:Odlično?? Kako je onda Alonso vozio, ako je Massa vozio odlično danas??XTRage je napisao/la:Odvezao je i vise nego dobro, odlicno, bolje od Heidfelda koji je imao jednaku taktiku i 5 mjesta vise na startu a zavrsio je drugi...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Scuderia
- Moderator
Vidim da i dalje (malo) branis Ferrari.Schumy.d je napisao/la: Kolega, već sam rekao da treba nešto i pokazati sam vozač u utrci, a ne samo od momčadi očekivati bodove.
U utrci u kojoj kreces kao 16, pun si ko`brod, ne znam sta mozes previse ocekivati? Druga je stvar da je bio kao Vettel.- lagan. Mozemo samo sada pogadjati sta bi bilo da kisa nije padala... I opet dolazimo do onoga jucer... Da ga nisu *** ne bi krenuo kao 16. bilo bi lakse onda u utrci.
Dakle, tko je tu koga?
Vjeruj mi, da je krenuo s mjesta odakle je krenuo Alosno, drugacije bi bilo.Schumy.d je napisao/la: Odlično?? Kako je onda Alonso vozio, ako je Massa vozio odlično danas??
Daj mi reci iskreno, sta si ti od njega ocekivao s onakvim teskim bolidom i s " odlicnom" startnom pozicijom? Da leti na stazi?Ferrari-BiH je napisao/la:
Hahah...Massa odlicno? ne bih rekao....on je samo vozio!
Dajte ljudi... mislim...
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 05 tra 2009, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.

- XTRage
- Početnik
10 kg laksi na startu, 7 mjesta vise, laznjak od Kimija, veliko izlijetanje, 30 sekundi iza Masse na kraju = lose...
- Ferrari-BiH
- Veteran
Bio je i Heidfeld tezak, pa ga je opet najlaksi Vettel jedva pretekao, covjek se borio, a Massa nista...Scuderia je napisao/la:Vidim da i dalje (malo) branis Ferrari.Schumy.d je napisao/la: Kolega, već sam rekao da treba nešto i pokazati sam vozač u utrci, a ne samo od momčadi očekivati bodove.
U utrci u kojoj kreces kao 16, pun si ko`brod, ne znam sta mozes previse ocekivati? Druga je stvar da je bio kao Vettel.- lagan. Mozemo samo sada pogadjati sta bi bilo da kisa nije padala... I opet dolazimo do onoga jucer... Da ga nisu *** ne bi krenuo kao 16. bilo bi lakse onda u utrci.
Dakle, tko je tu koga?
Vjeruj mi, da je krenuo s mjesta odakle je krenuo Alosno, drugacije bi bilo.Schumy.d je napisao/la: Odlično?? Kako je onda Alonso vozio, ako je Massa vozio odlično danas??
Daj mi reci iskreno, sta si ti od njega ocekivao s onakvim teskim bolidom i s " odlicnom" startnom pozicijom? Da leti na stazi?Ferrari-BiH je napisao/la:
Hahah...Massa odlicno? ne bih rekao....on je samo vozio!
Dajte ljudi... mislim...
Nije vozio ODLICNO kao sto kaze, vozio je OBICNO
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Scuderia
- Moderator
Ne sjecam se bas, da je Massa uopce imao prilike da napada , ili da brani svoju pozicju. Koliko znam, nakon starta bio je 12, iza njega tko je bio? Nije bio pod nekakvim pritiskom iza...Ferrari-BiH je napisao/la: Bio je i Heidfeld tezak, pa ga je opet najlaksi Vettel jedva pretekao, covjek se borio, a Massa nista...
Nije vozio ODLICNO kao sto kaze, vozio je OBICNO
Vozio je koliko mu je to dopustao bolid. Nije se izvrtio na stazi, obisao je aktualnog svjetskog prvaka, i to je to.

- Schumy.d
- Legenda
Scuderia, ja ne branim Ferrari, nego ti malo previše braniš Massu! 
Sam si rekao da bi bio 2. ili 3. da nije išao 2 puta u boks i da ga je Ferrari zeznuo šta nije bio u bodovima.
Ja sam samo rekao da ON vozi i ON mora nekoga preteći na stazi, pa bi možda i uzeo POLA boda!

Neće Ferrarijev tim preticati umjesto njega.
U 30-ak krugova preteći samo jednog vozača, a da kreneš sa 16. mjesta... Malo preoptimistično očekivati 8 ili 6 bodova, zar ne??
Iskreno, mišljenja sam da bi Kimi puno više napravio da je kretao sa 16. mjesta!
Kako je netko rekao, Massa nije vozio ODLIČNO, nego je samo VOZIO. Nije bilo nikakvih grešaka, ali niti nekog bajnog poteza...

Sam si rekao da bi bio 2. ili 3. da nije išao 2 puta u boks i da ga je Ferrari zeznuo šta nije bio u bodovima.
Ja sam samo rekao da ON vozi i ON mora nekoga preteći na stazi, pa bi možda i uzeo POLA boda!

Neće Ferrarijev tim preticati umjesto njega.

Iskreno, mišljenja sam da bi Kimi puno više napravio da je kretao sa 16. mjesta!

Kako je netko rekao, Massa nije vozio ODLIČNO, nego je samo VOZIO. Nije bilo nikakvih grešaka, ali niti nekog bajnog poteza...
- Scuderia
- Moderator
Volim kada se ovako raspravlja, pa evo neka se nastavi ( naravno, u dobrom tonu)Schumy.d je napisao/la:Scuderia, ja ne branim Ferrari, nego ti malo previše braniš Massu!
Ja sam samo rekao da ON vozi i ON mora nekoga preteći na stazi, pa bi možda i uzeo POLA boda!![]()
Neće Ferrarijev tim preticati umjesto njega.U 30-ak krugova preteći samo jednog vozača, a da kreneš sa 16. mjesta... Malo preoptimistično očekivati 8 ili 6 bodova, zar ne??

Ja sam na kraju utrke rekao ovo:
Evo sta sam rekao u temi Ferrari (Scuderia je napisao/la:Steta... 9.... ahh... povijest se opet ponavlja.... samo je danas zavrsio utrku, za razliku od prosle godine...![]()
->etoScuderia je napisao/la:Massa je mogao doci do lijepih bodova
----------
Jao kolega, Kimi bi bolje napravio? Mozda prije 2-3 godine, nije on onaj kao sto je bio u McLarenu.
I evo moje zadnje recenice:
Nama ne treba wind of change, nama treba tornadoScuderia je napisao/la:Vozio je koliko mu je to dopustao bolid

Felipe je bio u istoj situaciji prosle godine... 2 utrke= 0.bodova, pa je onda bilo BUM.

- Schumy.d
- Legenda
Pardon, ispričavam se!Scuderia je napisao/la:
Volim kada se ovako raspravlja, pa evo neka se nastavi ( naravno, u dobrom tonu)![]()
Ja sam na kraju utrke rekao ovo:
Evo sta sam rekao u temi Ferrari (Scuderia je napisao/la:Steta... 9.... ahh... povijest se opet ponavlja.... samo je danas zavrsio utrku, za razliku od prosle godine...![]()
->etoScuderia je napisao/la:Massa je mogao doci do lijepih bodova

Ono je rekao XTRage, a ne ti, ali dobro, onda se ova moja izjava odnosi na njegovu.
Ja još uvijek stojim kod ovog svog mišljenja...Scuderia je napisao/la:Jao kolega, Kimi bi bolje napravio? Mozda prije 2-3 godine, nije on onaj kao sto je bio u McLarenu.

- Scuderia
- Moderator
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Meni se cini da se oni sve vise zajebavaju na pitwallu.Ne rade nista pod milim bogom.Mislim da je Smedley kada je ovo govorio preko team radia drzao sladoled u ruci(kojeg mu je Raikkonen donio iz motorhome-a),a Raikkonen pored njega sa Domenicallijem i Baldiserrijem gleda rezultate utakmica serie A na internetu i uporedjuju tikete...Djeluju mi kao da se zajebavaju u pravom smislu rijeci...Velika neozbiljnost i neprofesionalnost...
FORZA FERRARI!!!