munje i gromoviQFlash je napisao/la: Sunčice za plan mora postojati inicijalna namjera,inače to nije planiranje.Ili ? Ispravi me.
Da li se McLaren razvitkom sezone priklonio Hamiltonu to nećeš znati ni ti ni ja,ni sad ni nikad.
Ali u koga bi sam ulagao više vremena i volje,u nekog tko zanovjeta i sam griješi ili u nekog tko šuti i radi svoj posao za daleko manje pare ?
U prvi izbor,nesumnjivo.
o kakvom ti planu govoriš? desetogodišnjem? kvartalnom? ili naprosto sipaš nebuloze?
meni je iskreno žao ako ti ne prepoznaješ priklanjanje hamiltonu nakon što je ovaj pokazao da itekako zna voziti, i to jako dobro voziti.
međuljudski odnosi su zahebana stvar, niti ti ne poznaješ osobno alonsa, baš kao niti ja. kako znaš da je on u timu zanovjetalo? nagađaš?
alonso je u medijima gunđao kao što bi gunđao svaki čovjek njemu sličnoga karaktera i sa epitetom dvostrukog svjetskog prvaka, ništa čudno. naravno da mu nije odgovaralo da u timu ima sebi ravnog konkurenta, k tome još i rookiea, crnca, britanca, engleza....... dennis je oduvijek bio pragmatik, uostalom to je i razlog zašto je mclaren bio relativno uspješna momčad. ali isto tako dennis je imao više sreće nego pameti u svom tom pokušavanju vođenja momčadi: senna mu se dogodio zbog honde, s prostom se razišao kao i sa alonsom, hakkinen je produkt superiornog bolida, a raikkonena i montoyu nikada nije uspio shvatiti/obuzdati. jedna od dennisovih vrlina/mana jest upravo to što se nikada nije emocionalno vezao uz vozače, naravno da mu onda alonso nije predstavljao nikakav problem, osim toga rješenje je već imao.......
povijest je kasnije pokazala da je ponovo imao sreće, potpuni fijasko je spriječen u posljednjem zavoju, zahvaljujući hamiltonu? ne. kiši.
zamisli kako bi dennis opravdao 10 miljuna uloženih pred v.n brazila da malom noju nije pala kiša u zadnjem krugu? a što je najgore, za potencijalnu blamažu bio bi glavni i odgovorni upravo dennis, koji je i odlučio konzervativnu taktiku. mali samo nije bio dorasao zadatku, baš kao i godinu ranije.
dennis je izabrao hamiltona i povijest kazuje da svakako nije katastrofalno pogriješio. zamalo.
činjenica ostaje da je hamilton vanserijski vozač i da bi ( i da nije osvoji otitulu )jednom ipak uspio. pitanje je jedino bili dennis sada imao dvije titule ili samo jednu? ili možda četiri?