Kritike na rad moderatora

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
NapalmDe4th
Navijam za: Zetor

Re: Kritike na rad moderatora

Post Postao/la NapalmDe4th »

MP4don je napisao/la:Hm, mene zanima jel dozvoljena politika na forumu na bilo koji način... ? Dosta smo i ovako u banani, a ne da ih još moram gledati i ovdje po avatarima... :biggrin:
=D> =D> =D> Svaka cast. Ferrari/HDZ =D> Mozda jednog dana osvane na bolidu logo najdraze stranke nasih moderatora. I nisu svjesni kolko je bahatost slicna u obje te momcadi (da se tako izrazim) Forum je sloboda govora za sve, a ovdje vlada cenzura. SRAMITE se .................. :nabijemte:
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

NapalmDe4th je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Hm, mene zanima jel dozvoljena politika na forumu na bilo koji način... ? Dosta smo i ovako u banani, a ne da ih još moram gledati i ovdje po avatarima... :biggrin:
=D> =D> =D> Svaka cast. Ferrari/HDZ =D> Mozda jednog dana osvane na bolidu logo najdraze stranke nasih moderatora. I nisu svjesni kolko je bahatost slicna u obje te momcadi (da se tako izrazim) Forum je sloboda govora za sve, a ovdje vlada cenzura. SRAMITE se .................. :nabijemte:

di ti to vidiš :smijeh: :smijeh: :smijeh:

mislimd a tebi će malo odmora jako dobro doć,bar ćeš imat vremena upoznat se sa pravilima foruma ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
NapalmDe4th

schuey je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Svaka čast na objetivnosti modova... neki brišu ono što im se osobno ne sviđa, a ne što bi trebalo biti obrisano... palac dolje već po 100-ti put... #-o

il daj primjer ili nemoj se žalit,kako možeš kritizirat nekaj bez primjera? ja mogu isto tak reč da ti napišeš 100 gluposti dnevno al ak ne dam primjer kakav ti je to dokaz :roll:
Evo ti primjer..... ne smijes napisat da je Massa luzer. Napisao sam to i post mi je izbrisan :p MASSA JE LOSER! MASSA JE LOSER! A sad nece 100% jer nije topic o trci.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Klikni ovdje

i tu ti sve lijepo piše,kada se počneš ponašatr po pravilima,dakle jedno od osnovnih je ZABRANJENO VRIJEĐANJE!!!!!!!!!!! onda ćeš moć normalno diskutirati i imati postove,do tada sve se briše a ti ideš na hlađenje,i naravno da će ovaj post bit uređen i/ili izbrisan
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
NapalmDe4th

schuey je napisao/la:

di ti to vidiš :smijeh: :smijeh: :smijeh:

mislimd a tebi će malo odmora jako dobro doć,bar ćeš imat vremena upoznat se sa pravilima foruma ;)
Shuey moderator imao avatar na kojem je bio logo Ferrarija i HDZa.... ja vidio, a ti kupi naocale. Bas se pitam zasto je to promjenio? Pravila foruma LOLcina banana pravila, "nemoj kritizirat" vidim to je jedno od glavnih.
NapalmDe4th

schuey je napisao/la:Klikni ovdje

i tu ti sve lijepo piše,kada se počneš ponašatr po pravilima,dakle jedno od osnovnih je ZABRANJENO VRIJEĐANJE!!!!!!!!!!! onda ćeš moć normalno diskutirati i imati postove,do tada sve se briše a ti ideš na hlađenje,i naravno da će ovaj post bit uređen i/ili izbrisan
Massa je loser. Kog je to uvrijedilo osim tebe? =D>
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Shuey moderator imao avatar na kojem je bio logo Ferrarija i HDZa.... ja vidio, a ti kupi naocale. Bas se pitam zasto je to promjenio? Pravila foruma LOLcina banana pravila, "nemoj kritizirat" vidim to je jedno od glavnih.

pa da,i promjenio nakon prijave kolega,o tome se radi da se pravila moraju poštivat i kako se tebi izbriše post tako se meni izbriso avatar i vidi vraga imam novi,još ljepši :D

za tvoju info imam naočalo i jako su dobre tako da znam kaj vidim i kaj pričam ;) al dobro je napreduješ polagano

i postovi u nizu su zabranjeni
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

NapalmDe4th je napisao/la:Shuey moderator imao avatar na kojem je bio logo Ferrarija i HDZa.... ja vidio, a ti kupi naocale. Bas se pitam zasto je to promjenio? Pravila foruma LOLcina banana pravila, "nemoj kritizirat" vidim to je jedno od glavnih.
Kao prvo, schuey je samo lokalni mod, znači nemože ti brisat postove osim na kvizu.
NapalmDe4th je napisao/la:Massa je loser. Kog je to uvrijedilo osim tebe? =D>
Takvo ponašanje znači da nemaš poštovanja prema vozačima. Kad netko napiše nešto takvo za bilo kojeg vozača, postovi će biti brisani istog trena. Ako nemaš kulture, nemaš što raditi ovdje.

I sada dosta rasprave, schuey je maknuo avatar i više ga neće vratiti! I ako nemate nešto pametno za reći, rađe nemojte komentirati!
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Icy je napisao/la:
Takvo ponašanje znači da nemaš poštovanja prema vozačima. Kad netko napiše nešto takvo za bilo kojeg vozača, postovi će biti brisani istog trena.
Još bih dodao da se onakvim komentarima vrijeđa i navijače Felipea Masse, koji na onakve komentare odgovaraju drugom provokacijom. Naravno, sve to vodi do besmislene "moj tata je jači od tvoj tate" svađe na forumu ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
NapalmDe4th

sale je napisao/la:
Icy je napisao/la:
Takvo ponašanje znači da nemaš poštovanja prema vozačima. Kad netko napiše nešto takvo za bilo kojeg vozača, postovi će biti brisani istog trena.
Još bih dodao da se onakvim komentarima vrijeđa i navijače Felipea Masse, koji na onakve komentare odgovaraju drugom provokacijom. Naravno, sve to vodi do besmislene "moj tata je jači od tvoj tate" svađe na forumu ;)
Nije moj tata jaci od tvog. JA sam jaci od tvog tate. :badgrin: Inace, svađa nije nikog ubila, i to je uobicajeno za mjesta gdje ima vise misljenja, a forum je takvo mjesto. Pazi, pazi ima toga cak i na televiziji ma cak i u Formuli 1, ne bi neki vjerovali. Svaka cast na pokusaju zivota pod staklenim zvonom, ali ovo sta vi radite zove se CENZURA.
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Ima još foruma na kojima ti sa svojim stavom ne bi opstao ni 2h već bi dobio doživotni bann. Tako da ovo možeš slobodno smatrati forumom koji ide budalama na ruku.
BTW ti ako se ne možeš držati pravila ovog foruma to znači da te ni mi ovdije ne moramo trpiti. Možda je ovo malo pregrubo ali smatram da nema razloga za pero po dupetu jer očito nosom paraš oblake, a ego ti pomutio pamet.
Ne znam zašto su ti uopće ostavljeni postovi i zašto već nisi dobio bann. Očito da ovdije ima previše ljudi koji su voljni praštat.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Evo jedno pitanje za moderatora koji mi je izbrisao komentar na klip-crtic vezan za Lewis vs. Alonso (mislim na temi Fernando Alonso). Koliko me sjecanje sluzi nisam uopce vulgaran bio vec sam komentirao klip i sam koncept istog, bez bilo kakvog upozorenja i povoda izbrisan mi je komentar. Posto sam moderator na jednom forumu i admin na jednom news portalu, zanima me kakva je procedura (politika) ovog foruma po tom pitanju. Koliko sam upoznat, moderator je duzan raditi svoj posao transparentno ali ja nigdje nisam naisao na topic s reportima moderatora koji brisu odredjene postove, niti sam dobio obavijest/warning za ''prekrsaj''.

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Post ti je obrisao kao i hrpa drugih koje si napisao i bili su OT. U ovom slučaju konkretno komentirao si filmić koji također nema neke pretjerane veze sa samom temom osim imena vozača. Dakle komentirao si čisto izradu videa. Obavjest nisi dobio jer da sam ti slao obavjest za svaki ppost koji ti je bio obrisan ne znam gdje bi stigao.
Upozorenje si trebao dobiti odavno barem sa moje strane no svaki put si mi se nekako izvukao iz razloga što si se poveo za nečijim postom. Možda ovo i nisam trebao pisati javno ali eto tražio si otvoreno pa sam ti i otvoreno napisao.
Ako ti smatraš da nekim postovima nije mjesto tamo gdje jesu ili nisu primjereni, možeš slobodno prijaviti post uz obrazloženje.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Zweki je napisao/la:Post ti je obrisao kao i hrpa drugih koje si napisao i bili su OT. U ovom slučaju konkretno komentirao si filmić koji također nema neke pretjerane veze sa samom temom osim imena vozača. Dakle komentirao si čisto izradu videa. Obavjest nisi dobio jer da sam ti slao obavjest za svaki ppost koji ti je bio obrisan ne znam gdje bi stigao.
Upozorenje si trebao dobiti odavno barem sa moje strane no svaki put si mi se nekako izvukao iz razloga što si se poveo za nečijim postom. Možda ovo i nisam trebao pisati javno ali eto tražio si otvoreno pa sam ti i otvoreno napisao.
Ako ti smatraš da nekim postovima nije mjesto tamo gdje jesu ili nisu primjereni, možeš slobodno prijaviti post uz obrazloženje.
''Hrpa'' mojih postova su u svakoj temi ontopic, i to nije nikakvo izvlacenje ili neka slicna malverzacija, druga stvar je pak sto ti imas neke avantgardne kriterije, no slijedeci put bih molio da ako vec brises moj komentar na video, da isto tako i taj video izbrises jer ako dopustas offtopic u korijenu, i s druge strane bez obrazlozenja brises postove po principu ''danas sam ustao na lijevu nogu'', onda ne radis svoju duznost kako treba.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ricxpa je napisao/la: ''Hrpa'' mojih postova su u svakoj temi ontopic, i to nije nikakvo izvlacenje ili neka slicna malverzacija, druga stvar je pak sto ti imas neke avantgardne kriterije, no slijedeci put bih molio da ako vec brises moj komentar na video, da isto tako i taj video izbrises jer ako dopustas offtopic u korijenu, i s druge strane bez obrazlozenja brises postove po principu ''danas sam ustao na lijevu nogu'', onda ne radis svoju duznost kako treba.

moram se malo uplest ovdje,pošto u f1 podforumima dopuštamo male (al minimalne) OT,onda su dosta česta i brisanja postova ili prebacivanja u prikladnije teme,da se konkretna situacija odvela u podforumu chata u topicu Clipovi - razni brisanja gorovo sigurno nebi bilo,ali pošto pokušavamo održat kvalitetu foruma i razgovora na nivou za sve postoji tema te jedan OT odvede u drugi,pa treći i na kraju se tema razvodni do toga da se "karikiram" u temi o Toyoti priča zadnje 3 strane o Michaelu Schumacheru ;) Kako bismo to spriječili brišu se nepotrebni komentari koji 'ometaju' normalan tok rasprave. I kako ti je kolega rekao,ti bi dobio opomenu (doduše na pp a ne službeno upozorenje) no prije toga si sam zatražio da ti se ovdje izjanse modovi ;) Način na koji fukcioniramo da se opomene za teže prekršaje šalju istog trenutka,manji broj postova koji se obriše se upozorava korisnika jer bi tada mod trebao imati cijeli dan na raspolaganju (pogotovo kad počne dopisivanje preko pp-a)
Nadam se da razumiješ zašto se i kako to radi,još bih samo ti nadodao da svi moderatori na dnevnoj bazi komuniciraju oko upravljanja forumom te dogovaraju sve sa adminom,naravno da greške postoje ali ovdje je kolega u potpunosti u pravu.

možda ti se čini malo strogim ali ako pogledaš pravila i shvatiš da ti je odmah "opalio" warning bio bi na korak bliže ka bannu,zato se često to i ne daje samo olako,inače bi imali prevelik problem ;) Također pravilo vrijedi i za ostale te ako primjetiš neki prekršaj slobodno prijavi post i prvi slobodni mod će ga drage volje obraditi i utvrditi što dalje

hvala na razumjevanju
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Hvala tebi na detaljnijem pojasnjenju ;)
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Jednako tako kako je "on" toko je bio slučaj i sa "off". Nemoj samo se hvatati koje kakvih političkih fraza jer prvo nisam blesav da ne znam da sam te više puta uhvatio kako odeš u off i opet ponavljam, povedeš se za drugim, a ne iniciraš ga svojevoljno. Kao što sam već spomenuo upozorenje nisi dobio iz razloga jer previše postova se obriš (barem s moje strane) u toku jednog dana, a da svakom od vama pošaljem upozorenje ne znam kamo bi stigao. Opet tu su pravila koje vi svi tako nonšalantno zaobiđete kao da vas se ne tiče i lupate po svom. No kada se desi da vam nestane post u kojeg ste uložili vrijeme i sa žarom napisali to nešto što vas je možda zasmetalo ili vas je netko potaknuo i to onda sve sa željom da kažete svoje mišljenje, post vam nestane jer je bio OT. Onda pobuna. Ispada da smo mi nepošteni i odmah ljaga, dok mi šutimo i svakodnevno čitamo, brišemo, premještamo, cenzuriramo, uređujemo postove itd. no nikog ne prozivamo.
Meni je doista žao što ja moram sat vremena na dan izgubiti zbog nepoštivanja pravila od strane članova foruma. Ima dosta članova koji redovito zarađuju službeno upozorenje i dalje ih se ne hvata ništa od toga.
Dakle, moj način rada u aktualnostima i moje viđenje stvari od početka F1 sezone je ovakvo. Očekujem da ste svi pročitali pravila i da znate što i kako funkcionira i što smijete. Dakle ako post nestane, trebali bi ste se zapitati jeste li pogriješili pa razmisliti o tome koji vam je post nestao. (često griješite pa pojedinačno upozpravanje uzima dosta vremena) Znači, kada nekoga ponovo uhvatim da radi istu grešku, šaljem mu službeno upozorenje jer onda to zna na neke ostaviti puno jači dojam nego da preko PP dobije neku opomenu. U nastavku istih prekršaja ponovo sljedi upozorenje. Znači kad drugi put nađem više i učestalo ponavljanje grešaka onda taj netko dođe na tapetu i zatražim mišljenje drugih moderatora i administratora što s tom osobom i možda bi trebala ta ista osoba dobiti odmah bann jer drugo upozorenje znači da je nekome jako dalek put od dupeta do mozga.
Ukoliko je netko manje problematičan ali mu se zalomi, ne šaljem opomenu, ne upozoravam ga već često izbjegne ikakve sankcije i samo mu post pobrišem. No i tu opet nakon nekog vremena zatražim mišljenje modova i admina pa onda često dođe do opomene.
Pošto smo se svi složili da od početka sezone nema milosti pogotovo ne u aktualnostima, češće se brišu postovi i dosta rijetko praštaju greške.

Pošto vidim da imaš želju da pravda bude za sve jednaka, mogu ja reagirati na svaki tvoj post koji se protivi pravilima i biti ćeš sigurno svaki put obavješten.
Ukoliko nisi zadovoljan mojim ili bilo čijim radom, slobodno se požali ovdije ili pak izravno administratoru i vjeruem da će nepravda biti ispravljena. Ako treba kazniti i mene, nema problema, ni prvi ni zadnji.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ajde Zweki sta se pravdas, ni Berni i Max se ne pravdaju. A i ti Ricxpa popusti brate malo, pa nisi ni prvi ni zadnji kojemu je obrisan post. Shvatam ja da si ti admin i moderator negdje drugo pa ne mozes sebi dopustiti da ti ovdje neko bude nadredjenj, odnosno navikao si da budes ti taj koji kontrolira i upravlja, pa ti je malo neobicno. Ali valjda znas kako je posao moda naporan,valja procitati sve ove izjave i onda odluciti sta s njima....da nisu takvi kakvi su mislis da bi bilo ovoliko ljudi i ovoliko aktivnosti na forumu. I ja sam sam milion puta bio opomenut, izvinem se, nastojim da ne ponovim gresku i idem dalje. Znam da mi cak nije mjesto ni ovdje pisati ovo sto pisem, ali ne mogu vise gledati kako 3 dana peglas se sa ovim ljudima ovdje. Stoga popusti ljude malo, nisu oni FIA da ih toliko napadamo :)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Ferrari-BiH je napisao/la:Ajde Zweki sta se pravdas, ni Berni i Max se ne pravdaju. A i ti Ricxpa popusti brate malo, pa nisi ni prvi ni zadnji kojemu je obrisan post. Shvatam ja da si ti admin i moderator negdje drugo pa ne mozes sebi dopustiti da ti ovdje neko bude nadredjenj, odnosno navikao si da budes ti taj koji kontrolira i upravlja, pa ti je malo neobicno. Ali valjda znas kako je posao moda naporan,valja procitati sve ove izjave i onda odluciti sta s njima....da nisu takvi kakvi su mislis da bi bilo ovoliko ljudi i ovoliko aktivnosti na forumu. I ja sam sam milion puta bio opomenut, izvinem se, nastojim da ne ponovim gresku i idem dalje. Znam da mi cak nije mjesto ni ovdje pisati ovo sto pisem, ali ne mogu vise gledati kako 3 dana peglas se sa ovim ljudima ovdje. Stoga popusti ljude malo, nisu oni FIA da ih toliko napadamo :)
Nisam ja nikoga napao vec sam samo u adekvatnoj temi pitao zasto je konkretno moj post obrisan, ako je to ''trodnevno peglanje'' onda cu drugi puta to preskociti, mada je kvalitet svakog foruma uzajamna kritika na relaciji user-moderator. Isto tako razumijem i znam kako je biti moderator i koliko to vremena zahtjeva, i ne znam iz kojeg konteksta si izvukao da ja sebi ne mogu dopustiti da mi netko bude nadredjen, hvala bogu, citam poprilican broj foruma i sasvim mi je jasan odnos korisnika i moderatora. Eto jos jednom, isprika na potrošenom vremenu, samo me zanimao odgovor i dobio sam ga, hvala jos jednom.
NapalmDe4th

Zweki je napisao/la:Ima još foruma na kojima ti sa svojim stavom ne bi opstao ni 2h već bi dobio doživotni bann. Tako da ovo možeš slobodno smatrati forumom koji ide budalama na ruku.
BTW ti ako se ne možeš držati pravila ovog foruma to znači da te ni mi ovdije ne moramo trpiti. Možda je ovo malo pregrubo ali smatram da nema razloga za pero po dupetu jer očito nosom paraš oblake, a ego ti pomutio pamet.
Ne znam zašto su ti uopće ostavljeni postovi i zašto već nisi dobio bann. Očito da ovdije ima previše ljudi koji su voljni praštat.
Jel pravilo na forumu da je zabranjeno vrijeđanje? " forumom koji ide budalama na ruku" Ti ko moderator mozes vrijeđat bez ikakvih sankcija? Jel ima za tebe kakvih pravila? Il su tu da ih ti krsis a mi da ih se pridrzavamo???? I glupost o forumima i banovima. Ovo je prvi forum na kojem sam dozivio brisanje postova. Prvi. I da! Prestani glumit frajera. BUDALO
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Prvi. I da! Prestani glumit frajera. BUDALO
Eto samo zbog ovoga bi negdje dobio dozivotni ban, a ovdje ces se izvuc s banom na tjedan dana, na mjesec dana ili s opomenom.
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la lux007 »

Zweki je napisao/la:Ima još foruma na kojima ti sa svojim stavom ne bi opstao ni 2h već bi dobio doživotni bann. Tako da ovo možeš slobodno smatrati forumom koji ide budalama na ruku.
Jel pravilo na forumu da je zabranjeno vrijeđanje? " forumom koji ide budalama na ruku" Ti ko moderator mozes vrijeđat bez ikakvih sankcija? Jel ima za tebe kakvih pravila? Il su tu da ih ti krsis a mi da ih se pridrzavamo???? I glupost o forumima i banovima. Ovo je prvi forum na kojem sam dozivio brisanje postova. Prvi. I da! Prestani glumit frajera. BUDALO

znači ovo ti je prvi pravi forum na kojem si kad bio
jer takvim bi ti ponašanjem već zbrisali sve postove na ozbiljnim forumima
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

NapalmDe4th je napisao/la:Jel pravilo na forumu da je zabranjeno vrijeđanje? " forumom koji ide budalama na ruku" Ti ko moderator mozes vrijeđat bez ikakvih sankcija? Jel ima za tebe kakvih pravila? Il su tu da ih ti krsis a mi da ih se pridrzavamo???? I glupost o forumima i banovima. Ovo je prvi forum na kojem sam dozivio brisanje postova. Prvi. I da! Prestani glumit frajera. BUDALO

Misliš da si zaslužio išta bolje? Čim si došao ovdije cilj ti je bio napasti moderatore i administratora, jel imam šta više reći za tebe? Vjerojatno si regan vać prije no stali smo ti na žulj pa si još jednom navratio da možeš nas popljuvat.
I ne vadi se na to da ja kršim pravila jer nisi zaslužio da 1s provedeš više na ovom forumu. Ne znam što se uopće čeka s tvojim bannom.
Što se mene tiče razgovor je gotov jer očigledno si na mentalnoj razini nekog pubertetlije (što vjerojatno i jesi) kojemu je da ne kažem što udarilo u glavu.
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Imam ja 1 pitanje

Zbog cega na ovom forumu cim se malo rasplamsa rasprava odma nekom prijeti ban to nikako da razumijem? Daj malo pustite ljude nek napisu sta misle a ne cim neko nesto kaze protiv nekog tima odma ga banuju.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Felipe Massa je napisao/la:Imam ja 1 pitanje

Zbog cega na ovom forumu cim se malo rasplamsa rasprava odma nekom prijeti ban to nikako da razumijem? Daj malo pustite ljude nek napisu sta misle a ne cim neko nesto kaze protiv nekog tima odma ga banuju.
vidim rasplamsala se malo tema modova,e pa odgovor je tvoj da dopuštanjem vrijeđanja i pljuvanja po timovima se drastično gubi na kvaliteti em čitanja em usera koji napuste forum a doprinose njemu svojim odličnim postovima. Bann je jedina sankcija koja je pravovaljana,druge nema,pametan će se opametit nakon upozorenja,nakon možda jednog banna al ako i dalje ne poštuje pravila i stil koje je vodstvo foruma odabralo može ga svojevoljno ili 'prisilno' napustiti ;) Dakle,svi su dobrodošli,zaista jedu,nikada meni il nekom drugom neće svi pasati kao članovi ali se baš zato ovakve odluke donose tek kada se velika većina modova usuglasi. Ukoliko nekome nepaše,naravno slobodan je potražiti bolji forum ili neki koji njemu više odgovara,pravila se neće mjenjati,tako da....
Odgovori