McLarem je napisao/la:Ja sam vam rekao jednom sve je moguce pogotovo ako izbace McLaren iz F1, Hamilton nece sjediti kod kuce i gledati F1 na svom velikom tv. Denis je otiso (kud bas sad) i on je bio taj sto je stitio i cuvao Hamiltona u McLaren-u. Sad kad ga nema sve je moguce pa cak da dva "bivsa" vozaca McLaren-a voze za Ferari (Kimi Hamilton),
smjesno ali veom lako da ce se desiti.
tesko da ce se to desiti i a i ako bi dosao u Ferrari vozio bi sa Massom jer u Ferrariju pun im je k Kimija i njegovih gluposti
Felipe Massa je napisao/la:
tesko da ce se to desiti i a i ako bi dosao u Ferrari vozio bi sa Massom jer u Ferrariju pun im je k Kimija i njegovih gluposti
Ne bih se čudio da promjene obojicu vozača u Ferrariju! Jedan će po mojem mišljenju sigurno biti Alonso, a drugi ili Vettel ili Kubica.
Ruku na srce ali bi Ferari volio vidjeti Hamiltona u crvenom boliu, to mi niko nemoze reci da nije tako, ali ferarijeva postava po mom misljenju ce biti Alonso Vetel, u to sam siguran 100% jer Ferari moze biti prvak samo sa Njemcem, valjda im je tako upisano i nemoze biti drugacije. Ako ne izbace McLaren ja sam se duboko nado da ce sljedeca postava u McM biti Hami Kubica, ali od tog nema nist, BMW je sve bolji i bolji a McM sve vise i vise pada u rupu bez dna. Kimi sta reci najveca flegma u istoriji F1, ucitavoj frci covjek lize sladoled naklipi pije kolu i mase novinarima, dokle ce to raditi nije mi jasno.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
Massa ostaje u Ferrari-u,ako su onako loš nastup Kimia prošle godine otrpjeli - onda nema razloga da Massu izbace već sljedeće godine,to bi bila glupost.Također bi bila glupost da Kimiu produže ugovor,čovjek je svoje odvozio.Alonso nema šta traiti u Renault-u,sljedeće godine definitivno zamjenjejuje Kimia u Ferrari-u.
QFlash je napisao/la:Massa ostaje u Ferrari-u,ako su onako loš nastup Kimia prošle godine otrpjeli - onda nema razloga da Massu izbace već sljedeće godine,to bi bila glupost.Također bi bila glupost da Kimiu produže ugovor,čovjek je svoje odvozio.Alonso nema šta traiti u Renault-u,sljedeće godine definitivno zamjenjejuje Kimia u Ferrari-u.
a kak ti znaš dal kimi hoće još vozit f1?kako znaš da alonso ide sljedeće godine u ferrari???
QFlash je napisao/la:Massa ostaje u Ferrari-u,ako su onako loš nastup Kimia prošle godine otrpjeli - onda nema razloga da Massu izbace već sljedeće godine,to bi bila glupost.Također bi bila glupost da Kimiu produže ugovor,čovjek je svoje odvozio.Alonso nema šta traiti u Renault-u,sljedeće godine definitivno zamjenjejuje Kimia u Ferrari-u.
a kak ti znaš dal kimi hoće još vozit f1?kako znaš da alonso ide sljedeće godine u ferrari???
Pa kimi ti je sam rekao da mu je Ferrari zadnja momčad u F1! Ali to ne mora nužno značiti da ga sljedeće sezone više neće biti...
a ti radiš u ferrariju a?, ili imaš neke insajderske informacije?....... haha da čovjek je svoje odvozio. jedna lošija sezona i odmah ga svi otpisuju....svašta...
a uostalom kimi je taj koji u ferrariju ima osvojeni naslov prvaka, a ne massa...
a ti radiš u ferrariju a?, ili imaš neke insajderske informacije?....... haha da čovjek je svoje odvozio. jedna lošija sezona i odmah ga svi otpisuju....svašta...
a uostalom kimi je taj koji u ferrariju ima osvojeni naslov prvaka, a ne massa...
joj, oprostite, meni se očito učinilo, mislio sam da je tema
LEWIS HAMILTON
a ne Kimi, Fernando i ekipa!!
držite se teme, znači, Hamiltonov eventualni prelazak u Ferrari, a ne kada Kimi odlazi i dali dolazi Alonso!
Hvala!
Bravo majstore 47, imamo mi svojih problema (Hamilton McLaren kazne) a da mislimo o tome dje ce Alonso i Kimi zavrsiti, ljudi nece Hamilton u Ferari, ali ce voziti sa Kubicom u istom timu ode on u BMW ili u Wililams, njemu nije mjesto u neko drugom timu, zato sto dje god ode nece imati ono sto je imo u McLaren-u, nesto slicno moze dozivjeti samo u ova dva gore navedena tima sve ostalo je promasaj (to je bar moje misljenje).
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
McLarem je napisao/la:Bravo majstore 47, imamo mi svojih problema (Hamilton McLaren kazne) a da mislimo o tome dje ce Alonso i Kimi zavrsiti, ljudi nece Hamilton u Ferari, ali ce voziti sa Kubicom u istom timu ode on u BMW ili u Wililams, njemu nije mjesto u neko drugom timu, zato sto dje god ode nece imati ono sto je imo u McLaren-u, nesto slicno moze dozivjeti samo u ova dva gore navedena tima sve ostalo je promasaj (to je bar moje misljenje).
Baš to,on neće nigdje imat ono što je imao u Mclarenu,a to je najbrži bolid na gridu!
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
Teško da će Lewis napustiti McLaren....kratkotrajno BGP može biti top ekipa, ali na duge staze Ferrari i McLaren su jedine opcije. Velike stručne ekipe s hrpom love.
Ali ukoliko McLaren zaista diskvalificiraju i baniraju sa par utrka, tko zna što će biti - iako mi je teško povjerovati da bi u tom slučaju vozio za BGP umjesto Rubensa.
Randall Flagg je napisao/la:Teško da će Lewis napustiti McLaren....kratkotrajno BGP može biti top ekipa, ali na duge staze Ferrari i McLaren su jedine opcije. Velike stručne ekipe s hrpom love.
Ali ukoliko McLaren zaista diskvalificiraju i baniraju sa par utrka, tko zna što će biti - iako mi je teško povjerovati da bi u tom slučaju vozio za BGP umjesto Rubensa.
To sam juce citao na drugim forumima da ce navodno Hamilton u Brawn GP, to mu je otac izjavio, ako se desi da McM izbace iz par utrka ili ako Lewisu oduzmu bodove i dobije zabranu na bodove.
Randall Flagg je napisao/la:Teško da će Lewis napustiti McLaren....kratkotrajno BGP može biti top ekipa, ali na duge staze Ferrari i McLaren su jedine opcije. Velike stručne ekipe s hrpom love.
To sam juce citao na drugim forumima da ce navodno Hamilton u Brawn GP, to mu je otac izjavio, ako se desi da McM izbace iz par utrka ili ako Lewisu oduzmu bodove i dobije zabranu na bodove.
Pa ako Lewis dobije zabranu na bodove ili ako mu oduzmu postojeći bod šta će mu značiti ako se preseli u BGP?
To se može dogoditi ako McLaren dobije zabranu nastupa u pojedinim utrkama. Ali sumnjam da će Brawn uzet Hamiltona umjesto Barrichella.
Čak mu je i Sir Jackie Stewart savjetovao da ne radi nikakvu zamjenu.
Moje je misljenje da je Hamilton stvarno dobar vozac u to nema sumnje, ali da nije za razvijanje bolida i da ce ako prede u BGP umjesto Barikela to biti najvece glupost za gospodu iz BGP. Zato sto je Hamilton mlad i nema iskustva u tom pogledu, ako se desi da difuzor bude zabranjen, sta onda raditi????????????????
Neka se zapitaju u Brawn-u, on kao osoba i sa tolikom iskustvom nevjerujem da ce se upustiti u takav rizik.
Ja ne znam da li je potrebna neka pravna regulativa da vozač može privremeno voziti za drugu ekipu, nisam siguran da je to moguće.
No da nekim čudom McLaren diskvalificiraju do kraja sezone, onda bi eventualno Lewis mogao do kraja sezone privremeno prijeći u BGP. No imam dojam da Button ne bi bio presretan zbog takve odluke...a sumnjam da bi Ross riskirao slučaj McLaren 2007 (Alonso vs. Hamilton). Sad ima Buttona koji odlično funkcionira, pa zašto kvariti idilu. Uostalom Hamilton da tek tako prijeđe u potpuno novi bolid, vjerojatno podešen za Jensona....sve zajedno mi izgleda kao SF.
BGP je prolazni hir u formuli1 dok Lewis treba nešto vise, muka mi je o nagađanjima prelaska LH u neki drugi tim ( ferrari, bgp...) jer to se NECE dogoditi kao što McM NEĆE biti diskvalificiran. Lewis je stvoren za McM, ubiti oni su ga i stvorili te ce tako i ostati.
Dero je napisao/la:BGP je prolazni hir u formuli1 dok Lewis treba nešto vise, muka mi je o nagađanjima prelaska LH u neki drugi tim ( ferrari, bgp...) jer to se NECE dogoditi kao što McM NEĆE biti diskvalificiran. Lewis je stvoren za McM, ubiti oni su ga i stvorili te ce tako i ostati.
Jel ti imaš nekakve informacije koje mi ne znamo ili su samo pusta nagađanja, ja sam veliki fan McLaren-a, i zadnje što bi volio da se desi to je da McLaren bude kažnjen na bilo koji način.
a čuj nemam nikakve informacije ali imam zdravi razum, sve osim neke novčane kazne bilo bi pretjerano pa čak i za fiu. McM je prevelika momčad koja uz ferrari stvara najveci profit u f1 te sa tog aspekta nema teorije da ih samo tako izbace.
Dero je napisao/la:a čuj nemam nikakve informacije ali imam zdravi razum, sve osim neke novčane kazne bilo bi pretjerano pa čak i za fiu. McM je prevelika momčad koja uz ferrari stvara najveci profit u f1 te sa tog aspekta nema teorije da ih samo tako izbace.
Slažem se,ali kod fia-e nikad ne znaš. Tako je i BAR Honda bila 2004. kažnjena sa 2 utrke zabrane nakon one afere sa spremnicima goriva... Ma ako i izbace McM iz prvenstva neće im biti dosadno mogu svi ući u PussyCat dolls-e, preko veze im Hami to sredi.
Ljudi i sta je sad po vama Lewis Hamilton, negativan lik koji misli na svoju huzicu ili mladi i neiskusni djecak koji je upao u veliki tim i sad placa ceh zbog tog (zrtveno janje McLaren-a)????
McLarem je napisao/la:Ljudi i sta je sad po vama Lewis Hamilton, negativan lik koji misli na svoju huzicu ili mladi i neiskusni djecak koji je upao u veliki tim i sad placa ceh zbog tog (zrtveno janje McLaren-a)????
Kao što je već sunseeker rekao i jedno i drugo i uz to on je još
Sad kad više Mclaren ne funkcionira kako je on to zamislio,sad mu se ide u drugi tim,hahahaha.I to opet u najbrži trenutno,hahahahahaha.Toliko o ljubavi Hamiltona i Mclarena,a Ferrari valjda nije TOLIKO glup pa da njega dovedu..............
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
kimi#1 je napisao/la:Sad kad više Mclaren ne funkcionira kako je on to zamislio,sad mu se ide u drugi tim,hahahaha.I to opet u najbrži trenutno,hahahahahaha.Toliko o ljubavi Hamiltona i Mclarena,a Ferrari valjda nije TOLIKO glup pa da njega dovedu..............
Imaš možda neki link ili bilo što drugo da argumentiraš svoje tvrdnje??