Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
Re: Formula 1 team-McLaren
Nažalost, Hamilton još mora naučiti neke stvari.
Sjećate se kad je Michael parkirao u Monacu....kaže da nije namjerno, iako svi dokazi upućuju suprotno, tko se usudio reći mu da laže, povlačiti pitanje kazne, i sve te gluposti.
Mada, kad malo bolje razmislim ovo je još jedan lov na vještice, FIA i nije zainteresirana nešto posebno za Hamiltona, koliko za to da sredi McLaren. Danas su se okrenuli na Whitmarsha, vidjet ćemo kako će sve to završiti. Za utjehu, Dennisu više ne mogu ništa, a on bi im ipak bio najslađa meta.
Sjećate se kad je Michael parkirao u Monacu....kaže da nije namjerno, iako svi dokazi upućuju suprotno, tko se usudio reći mu da laže, povlačiti pitanje kazne, i sve te gluposti.
Mada, kad malo bolje razmislim ovo je još jedan lov na vještice, FIA i nije zainteresirana nešto posebno za Hamiltona, koliko za to da sredi McLaren. Danas su se okrenuli na Whitmarsha, vidjet ćemo kako će sve to završiti. Za utjehu, Dennisu više ne mogu ništa, a on bi im ipak bio najslađa meta.
- One and only
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Nisu 100%, nego 20%McLarem je napisao/la:Ma platili su je 100%, pusti tu pricu za malu djecuRandall Flagg je napisao/la:Negdje sam nedavno pročitao kratki komentar kako McLaren navodno nije uopće platio onu famoznu kaznu od 100 milja za 2007 godinu, da je neki vrhovni sud tu kaznu odbacio. Nigdje to nisam uspio kasnije pronaći....vjerojatno se netko zahebava...

Šalu na stranu McLaren nije doslovice iz svog džepa platio tih 100M nego 20M.Ostalih 80M im jednostavno FIA nije isplatila za osvojeno drugo mjesto u konstruktorskom poretku. Kad se sve na kraju sabere McLaren je oštećen za 100M kolko je i iznosila kazna.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- sp33d
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
hmm, zar nije BMW bio drugi u poretku konstruktora?One and only je napisao/la:Nisu 100%, nego 20%.
Šalu na stranu McLaren nije doslovice iz svog džepa platio tih 100M nego 20M.Ostalih 80M im jednostavno FIA nije isplatila za osvojeno drugo mjesto u konstruktorskom poretku. Kad se sve na kraju sabere McLaren je oštećen za 100M kolko je i iznosila kazna.
kolko se sječam, mclarenu su oduzeti bodovi, pa su bili zadnji u poretku konstruktora.

- Randall Flagg
- Navijam za: Mclaren
Mislim da to nije istina...One and only je napisao/la:Nisu 100%, nego 20%McLarem je napisao/la:Ma platili su je 100%, pusti tu pricu za malu djecuRandall Flagg je napisao/la:Negdje sam nedavno pročitao kratki komentar kako McLaren navodno nije uopće platio onu famoznu kaznu od 100 milja za 2007 godinu, da je neki vrhovni sud tu kaznu odbacio. Nigdje to nisam uspio kasnije pronaći....vjerojatno se netko zahebava....

- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
McLaren je mogao biti ili prvak ili zadnji nikako drugo mjesto. Tako da je platio kaznu od 100.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Virtualni bodovi su se zbrajali. Tako da je McLaren "kao" bio drugi u vitualnome poretku.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Jest platili su 20 mil. te 80 mil. ocekivanih 80 mil. im nisu priznali.
- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
kad se odlučuje o kazni za mclaren ????
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- McLarem
- Test vozač
Ako ih izbace iz F1 sto bi i placali "ostatak", jer su ga vec platili jednom. E toga se Berni i Max boje najvise, da nece dobiti EURICE.
Kad ili hocemo li koristiti difuzore ili ne???????????????????
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Nema McLaren više šta da plati. Oduzeli su im nagradu od 80M plus što su platili 20M. 80M+20M=100M. McLaren više ništa nije dužan FIA-i.McLarem je napisao/la:Ako ih izbace iz F1 sto bi i placali "ostatak", jer su ga vec platili jednom. E toga se Berni i Max boje najvise, da nece dobiti EURICE.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- McLarem
- Test vozač
One and only je napisao/la:Nema McLaren više šta da plati. Oduzeli su im nagradu od 80M plus što su platili 20M. 80M+20M=100M. McLaren više ništa nije dužan FIA-i.McLarem je napisao/la:Ako ih izbace iz F1 sto bi i placali "ostatak", jer su ga vec platili jednom. E toga se Berni i Max boje najvise, da nece dobiti EURICE.
Ok, ali mene interesuje hoceli i kad ce koristiti te famozne difuzore???????????
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Nagađa se da će Dennis objaviti kao se potpuno povlači iz F1, i to još danas.
Spominje se i ova afera s laganjem u Australiji:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 4632.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Spominje se i ova afera s laganjem u Australiji:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 4632.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Profesionalni vozač
Da, glasine su se nazalost pokazale istinitim:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/74495" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.autosport.com/news/report.php/id/74495" onclick="window.open(this.href);return false;

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Sigurno mu je Todt poslao slike kako uziva na nekoj plazi bez bilo kakvih obaveza 

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
A sta sad morao i je i on jednom otici

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Profesionalni vozač
Nije o tome rijec, nego je vec prosle godine pritisnut od strane Mercedesa da ode sa stare, svima nama poznate pozicije; sada je protjeran sa "nove".
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
http://f1racing.com.hr/index.php?option ... je-vijesti" onclick="window.open(this.href);return false;
za mene sa ovim potvrdama samo još više bacaju sumlju
za mene sa ovim potvrdama samo još više bacaju sumlju

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ajmo cemo vidit dal valja 

-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Sumnjam da će te difuzore koristit prije utrke u Španjolskoj, odnosno tek poslije te utrke, barem se ništa o tome ne govori.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ovo sa ronom dennisom......valjda vam je svima jasno zašto nestaje sa f1 scene.......izgleda da ryan nije jedini pedro....hahaha.....ovako se stvari rješavaju u kući, dok svi spavaju........strava kako se čovjek srozao, a nekad je bio autoritet f1.....
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
To su neke insajderske informacije ili tek toliko da nešta napišeš?sunseeker je napisao/la:ovo sa ronom dennisom......valjda vam je svima jasno zašto nestaje sa f1 scene.......izgleda da ryan nije jedini pedro....hahaha.....ovako se stvari rješavaju u kući, dok svi spavaju........strava kako se čovjek srozao, a nekad je bio autoritet f1.....

Ovi novi difuzori bi nam morali pomoći da dođemo u Q3 u Kini.
-
- Navijam za: Massa
ošo dennis ošo todt.....počela nova era formule 1
a kaj se tiče dennissovog odlaska misllim da on zna da če MCM dobit tešku kaznu pa se povukao prije nego bude pompe
a kaj se tiče dennissovog odlaska misllim da on zna da če MCM dobit tešku kaznu pa se povukao prije nego bude pompe
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Domo je napisao/la: a kaj se tiče dennissovog odlaska misllim da on zna da če MCM dobit tešku kaznu pa se povukao prije nego bude pompe
KLIK