Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Icy je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Massa kaze da je dolazak na utrku bez KERS-a korak unatrag
LINK na engleskom
Slažem se njim u potpunosti. Ako se ove godine nemogu borit za pobjede, onda neka bar rade na bolidu za sljedeću godinu pa da sljedeće godine budu konkurentni.
Ako im ni ovo ne upali što se tiče boljih rezultata, mislim da se KERS vraća već u Turskoj. A i do kraja godine će ga sigurno unaprijedit pa nema potrebe da se skida, po nekoj mojoj logici.
mislim da je ovo skidanje KERSa samo proba, i ako ne budu znatno brzi bez KERSa, mislim da ce ga vratiti odmah na sljedecij utrcii inastaviti ga razvijati...
Mislim da kada bi oni izasli sa saopcenjem za navijace i rekli da ovu sezonu ne nadaju se nicemu dobrom i da su usredsredjeni na sljedecu i navijaci bi manje bili nervozni i ne bi bilo onih suvisnih komentara kako niko ne valja....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

A na kraju ce tako i biti.Kao sezona 2005
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Iz Ferrarija priznali da im uklanjanje KERS-a nije pomoglo
KLIK

Onda je bolje da se pripremaju polako za iducu sezonu, jer ova moze biti samo gora od 2005. :|
slika
sp33d
Početnik
Početnik

Post Postao/la sp33d »

katastrofa. :(
a najgore je to što ni oni sami neznaju šta če i kako če. djeluju mi totalno izgubljeno.
slika
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

sp33d je napisao/la:katastrofa. :(
a najgore je to što ni oni sami neznaju šta če i kako če. djeluju mi totalno izgubljeno.
slazem se :roll:
slika
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Icy je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Massa kaze da je dolazak na utrku bez KERS-a korak unatrag
LINK na engleskom
Slažem se njim u potpunosti. Ako se ove godine nemogu borit za pobjede, onda neka bar rade na bolidu za sljedeću godinu pa da sljedeće godine budu konkurentni.
Ako im ni ovo ne upali što se tiče boljih rezultata, mislim da se KERS vraća već u Turskoj. A i do kraja godine će ga sigurno unaprijedit pa nema potrebe da se skida, po nekoj mojoj logici.
mislim da je ovo skidanje KERSa samo proba, i ako ne budu znatno brzi bez KERSa, mislim da ce ga vratiti odmah na sljedecij utrcii inastaviti ga razvijati...
Mislim da kada bi oni izasli sa saopcenjem za navijace i rekli da ovu sezonu ne nadaju se nicemu dobrom i da su usredsredjeni na sljedecu i navijaci bi manje bili nervozni i ne bi bilo onih suvisnih komentara kako niko ne valja....
Istina, s tim da bi čak sad mogli vozit bez KERS-a čak i dvije utrke, čisto da se usporede karaktreristike i pojašanje bolida na stazi.
Scuderia
Moderator
Moderator

Pavka je napisao/la:
Istina, s tim da bi čak sad mogli vozit bez KERS-a čak i dvije utrke, čisto da se usporede karaktreristike i pojašanje bolida na stazi.
Jesi siguran? Evo ja stavio link u kojem pise ; da im to nije pomoglo ( sto ga nisu stavili u bolid).
slika
QFlash
Navijam za: McLaren Mercedes

Post Postao/la QFlash »

Bez sumnje da je glavni razlog Ferrarijeve loše forme upravo 'neshvaćanje' ovogodišnjih FIA pravila.Sljedeće sezone,a vjerovatne već i sredinom ove sezone Ferrari će biti onaj stari, prvenstveno ako se momčad interno posloži jer trenutno ih, naočigled i nervoza trese.Stoga nema razloga proricati i nagađati što će biti s Ferrarijem,samo se pripremite na još pokoju lošu utrke ove kaotične sezone.Forca Ferrari.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Mislim stvarno nemam komentara na ferrarijevo razmišljanje i postupke, što su oni mislili da ce svi problemi nestati kada izvade 50 kg iz bolida te da ce se bolid preporodit...
Cijelu zimu i svi razvojni putevi balansa bolida što su u ferrariju radili išlo je u smjeru bolida SA KERSOM ne bez njega, a sada kao neki početnici maknu KERS pa kud puklo da puklo. U ferrariju očito glavni problem je čvrsta ruka u rukovodstvu tima, koje u ovom trenutku nema jer sa ovim vađenjem iz bolida samo su pokazali da pojma nemaju što rade.
Ja sam u neku ruku zadovoljan sa KERSom i njegovim ponašanjem u prve dvje utrke. Kada sagledamo što se ubiti dogodilo KERS je najmanji krivac za loše pozicije u utrkama. Malezija - potop, loša taktika pa tek onda otkazivanje KERSa u neregularnim uvjetima ( da ne spominjem koliko je štete bolidu donijelo kruženje na full weticama ) dok u australiji - Kimijev izlet, massin kvar na volanu.

Odustajanje od jedine stvari koja ti daje prednost nad drugima u utrci i nije pametno ali eto očito smo osuđeni na ovakvo vođenje momčadi.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Dero je napisao/la:Mislim stvarno nemam komentara na ferrarijevo razmišljanje i postupke, što su oni mislili da ce svi problemi nestati kada izvade 50 kg iz bolida te da ce se bolid preporodit...
Cijelu zimu i svi razvojni putevi balansa bolida što su u ferrariju radili išlo je u smjeru bolida SA KERSOM ne bez njega, a sada kao neki početnici maknu KERS pa kud puklo da puklo. U ferrariju očito glavni problem je čvrsta ruka u rukovodstvu tima, koje u ovom trenutku nema jer sa ovim vađenjem iz bolida samo su pokazali da pojma nemaju što rade.
Ja sam u neku ruku zadovoljan sa KERSom i njegovim ponašanjem u prve dvje utrke. Kada sagledamo što se ubiti dogodilo KERS je najmanji krivac za loše pozicije u utrkama. Malezija - potop, loša taktika pa tek onda otkazivanje KERSa u neregularnim uvjetima ( da ne spominjem koliko je štete bolidu donijelo kruženje na full weticama ) dok u australiji - Kimijev izlet, massin kvar na volanu.

Odustajanje od jedine stvari koja ti daje prednost nad drugima u utrci i nije pametno ali eto očito smo osuđeni na ovakvo vođenje momčadi.
Mislim da je ova, današnja, slika dovoljan komentar... Ferrari izgleda kao da ne zna ni di je, ni di će :roll:

slika
slika
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

a jel se meni ono cini ili je ono Schumi iza Masse... pa rekose da ga nece bit u Kini :?: :!: :?:
slika
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

elf je napisao/la:
a jel se meni ono cini ili je ono Schumi iza Masse... pa rekose da ga nece bit u Kini :?: :!: :?:
Ha ha, pa to je fotka Masse na zidu.
elf
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

jaki je napisao/la:
elf je napisao/la:
Ha ha, pa to je fotka Masse na zidu.
Masse ili Schumija :D
slika
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

elf je napisao/la:
jaki je napisao/la:Ha ha, pa to je fotka Masse na zidu.
Pa čak ni na slici nema osmijeh...
slika
slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

gringo73 je napisao/la:
elf je napisao/la:
jaki je napisao/la:Ha ha, pa to je fotka Masse na zidu.
Pa čak ni na slici nema osmijeh...
A sunce mu smetalo na slici ali očito nezadovoljstvo i tuga pri skidanju kace
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Još nisu ni kvalifikacije prošle, a Ferrari je već s*ebao i ovu utrku.
Dajte malo strpljenja, osim toga Mclaren nije ništa brži od Ferrarija, ali s obzirom da su se malo poboljšali o njima se pišu arije.
Ako mislite da ovi treninzi nešto znače sjetite se Ferrarijevog 1,2 u Maleziji na slobodnom treningu.
Da Ferrari je u velikim problemima iz kojih se mora što prije izvući, ali u istoj su situaciji i BMW, Renault i Mclaren pa njihovi navijači nisu tako skeptični i neprijatenjski nastrojeni prema ekipi za koju navijaju.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

jaki je napisao/la:Još nisu ni kvalifikacije prošle, a Ferrari je već s*ebao i ovu utrku.
Dajte malo strpljenja, osim toga Mclaren nije ništa brži od Ferrarija, ali s obzirom da su se malo poboljšali o njima se pišu arije.
Ako mislite da ovi treninzi nešto znače sjetite se Ferrarijevog 1,2 u Maleziji na slobodnom treningu.
Da Ferrari je u velikim problemima iz kojih se mora što prije izvući, ali u istoj su situaciji i BMW, Renault i Mclaren pa njihovi navijači nisu tako skeptični i neprijatenjski nastrojeni prema ekipi za koju navijaju.
Ma znaš šta mene zanima, jesu li na predsezonskim testiranjima bili s kilažom ispod pravila? Jer ono što su pokazivali na testiranju i ovo "ovdje" su kao nebo i zemlja. Od guma (dobra vremena dužih stintova), gripa koji tad nije bio problem... Brawn je pokazao da je brz, i bili smo skeptični da su oni laganiji, ali sam bio uvjerenja da je Ferrari drugi po snazi. Iako su mediji pratili McLarenove probleme, sumnjam da netko ne bi zamijetio Ferrarijeve. Oni su se mogli kamuflirat, ali ne toliko da budu nevidljivi. Doduše, malo ih loša sreća prati, ali svejedno...
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

gringo73 je napisao/la:
jaki je napisao/la:Još nisu ni kvalifikacije prošle, a Ferrari je već s*ebao i ovu utrku.
Ma znaš šta mene zanima, jesu li na predsezonskim testiranjima bili s kilažom ispod pravila? Jer ono što su pokazivali na testiranju i ovo "ovdje" su kao nebo i zemlja. Od guma (dobra vremena dužiih stintova), gripa koji tad nije bio problem... Brawn je pokazao da je brz, i bili smo skeptični da su oni laganiji, ali sam bio uvjerenja da je Ferrari drugi po snazi. Iako su mediji pratili McLarenove probleme, sumnjam da netko ne bi zamijetio Ferrarijeve. Oni su se mogli kamuflirat, ali ne toliko da budu nevidljivi. Doduše, malo ih loša sreća prati, ali svejedno...
Čisto sumljam da su bili ispod dozvoljene mase, mislim da su jednostavno na predsezonskim testiranjima Williams, Toyota i Red Bull malo skrivali karte. Za ostale se momčadi moraš složiti da nisu (govorim o prve dvije utrke) bolje od Ferrarija, dapače...
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Sad je na Ferariju , ako hocete da bude opet (samo ako McLaren je izbace) rivalsto izmedu njih moraju gospoda iz Marinela srediti svoje autice.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

McLarem je napisao/la:Sad je na Ferariju , ako hocete da bude opet (samo ako McLaren je izbace) rivalsto izmedu njih moraju gospoda iz Marinela srediti svoje autice.
Trenutno rivalstvo između Mcm i ferrarija za ulazak u Q2 i borbu za 10-15 poziciju nikada nije bilo veće! Glavni konkurent i otpor koji im mogu pružiti su uvijek tu negdje prisutni momci iz Forze India.

Nadam se da ce ljudi shvatiti moj sarkazam
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Dero je napisao/la:
McLarem je napisao/la:Sad je na Ferariju , ako hocete da bude opet (samo ako McLaren je izbace) rivalsto izmedu njih moraju gospoda iz Marinela srediti svoje autice.
Trenutno rivalstvo između Mcm i ferrarija za ulazak u Q2 i borbu za 10-15 poziciju nikada nije bilo veće! Glavni konkurent i otpor koji im mogu pružiti su uvijek tu negdje prisutni momci iz Forze India.

Nadam se da ce ljudi shvatiti moj sarkazam
Ja kad ovo vidim neznam bili plako ili bi se smijo, jad i cemer u timovima Ferarija i McLarena, jos da nas (Ferari i McLaren) Idnia prestigne e to bi bilo vrhunac cjele sezone
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Ferrari s "Abruzzo nel cuore" porukom
KLIK
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Scuderia je napisao/la:Ferrari s "Abruzzo nel cuore" porukom
KLIK

Fino i posteno, to bi trebali svi timovi uraditi, ipak se je desila tragedija u njihovoj rodnoj drzavi, imaju moju podrsku sto se toga tice. =D> =D>
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

McLarem je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:Ferrari s "Abruzzo nel cuore" porukom
KLIK

Fino i posteno, to bi trebali svi timovi uraditi, ipak se je desila tragedija u njihovoj rodnoj drzavi, imaju moju podrsku sto se toga tice. =D> =D>
Nije im prvi put, odali su počast žrtvama 11. rujna 2001 iz New Yorka.
Evo to je taj ferrari:
http://www.thememorabiliaexperience.com ... monza2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

A i Papi Ivanu Pavlu drugom.
slika
ZDRAVKO
Navijam za: raikonen

Post Postao/la ZDRAVKO »

Poštovanje ljubitelji propetoga konjića ovo je moj prvi post mada sam dulje tu i godinama srcem i mislima sa F1.Navijam za Kimija od MCM sad je u ferarriju te sam ljubutelj ferarija.Nisam pravi fan ferrarija a mislim da neki drugi koji se deklariraju kao ferarristi moraju o svome stavu razmisliti te o tome ću reći sledeće:Ferarri je institucija pripadati njemu pa makar i kao navijač je velika stvar.Da oni imaju problema to je svima poznato ali moj um neshvata da ja mogu otpisati posle dvi tri utrke nekoga takvoga koji je spreman u svakom trenutku napraviti veliku stvar jer je ferari uistinu velik ima dobre vozače,bez obzira na neka tumbanja unutar ekipe oni imaju dovoljno kadra da iz ovoga izađu.Činjeni ca je da su ekipe koje su ranije počele da razvijaju bolid za ovu sezonu u prednosti nad onima koji su prošle godine učestvovali u borbi za naslov te svoje tehničke kapacitete koristili za razvoj prošlogodišnjega modela bolida.Brawn nije novost jer je to u suštini samo novo ime a bolid je već dugo spreman te je između ostaloga zbog toga dobar.Tehničke promjene su nastale da se veliki obuzdaju i stvori makar i privid takmičarske jednakosti u F1.Poštovane kolege ferarri se voli i kada dobro neide jer svi mi znamo da je to prolazno,od evrope košto znate zapravo počinje ludnica a dotada će ferrari biti pravi i pobjednik a svima nama će biti još draže kada Kimi i Massa počnu obilaziti druge i uzimati bodove.
Odgovori