Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Re: Felipe Massa
Hehe steta stvarno Masse.... 

-
- Legenda
Bodovi su važni, na kraju sezone kad se zbrajaju i dobiva naslov.
Međutim, ono što me iz utrke u trku više veseli je prava vožnja Felipea kao danas. Optimističan sam. Pokazao je i znanje i brzinu.
Međutim, ono što me iz utrke u trku više veseli je prava vožnja Felipea kao danas. Optimističan sam. Pokazao je i znanje i brzinu.
Samo neka se trkaju.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
dmarijon je napisao/la:Bodovi su važni, na kraju sezone kad se zbrajaju i dobiva naslov.
Međutim, ono što me iz utrke u trku više veseli je prava vožnja Felipea kao danas.
To je jedino dobro, sto cemo pamtit danas.

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
-
- Legenda
dok nije stao, imao je 6. najbrži krug, iza red bullova, brawna-va, i - buemija.
dobar!
dobar!
Samo neka se trkaju.
- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
e Felipe, Felipe... jednostavno nemas srece... sansu za titulu si propustio prosle godine... ove sigurno neces ni priblizit se... nije do Felipea... mada ocekujem popravak Ferrarija i mozda osvojenu jednu utrku za Felipea...

- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Šteta! Bio je jako dobar, pokazao da zna po kiši i vjerujem da bi pokupio dosta bodova da nije bilo kvara, stvarno šteta.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- lux007
- Rezervni vozač
meni je prva reakcija bila da je ostao bez goriva, ali kad sam čuo zvuk motora sve mi je bilo jasno
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
- Scuderia
- Moderator
Massa: Jos vjerujem u momcad.
Massa: " Ovo je vrlo teska situacija. Nismo u formi, u kojoj smo bili prije, ali svejedno, ja jos vjerujem u momcad. Vjerujem da te probleme mozemo rijesiti. Jako sam motiviran, da pomognem svojoj momcadi. Dat´ cu sve od sebe, jos cu vise raditi, i pokusat cu momcad motivirati, tako da izadjemo sto prije iz ove krize.
Massa: " Da. Vec nakon prvog SC-a imao sam problema s tim, ali izgledalo je prestalo. Nakon drugog SC-a opet je pocelo, ali jace. Tako sam izgubio gas, i auto je prebacio u neutral.
Massa: " Da, izrazito sam optimistican. Vjerujem da cemo biti tamo puno bolji. Nadam se da cemo biti pouzdani."
Pitanje: Felipe, kada smo pricali u sijecnju, rekao si da bi 09. mogla biti tvoja sezona. Kako sada ovo ocjenjues, nakon tri utrke?Frage: "Felipe, als wir im Januar gesprochen haben, meintest du noch, 2009 könnte dein Jahr werden. Wie geht es dir jetzt, nach drei
Felipe Massa: "Das ist wirklich eine sehr schwierige Situation. Wir sind nicht in der Form, in der wir früher waren, aber ich glaube trotzdem noch an das Team. Ich glaube, wir haben die Möglichkeiten, diese Probleme hinter uns zu lassen."
Ich bin sehr motiviert, dem Team aus diesem Sumpf zu helfen. Ich werde mein Bestes geben, noch härter arbeiten und versuchen, das Team zu motivieren und sie anzustacheln, damit wir diese schwierige Phase bald hinter uns haben.
Massa: " Ovo je vrlo teska situacija. Nismo u formi, u kojoj smo bili prije, ali svejedno, ja jos vjerujem u momcad. Vjerujem da te probleme mozemo rijesiti. Jako sam motiviran, da pomognem svojoj momcadi. Dat´ cu sve od sebe, jos cu vise raditi, i pokusat cu momcad motivirati, tako da izadjemo sto prije iz ove krize.
Pitanje: Uzrok odustajanja? Eletkricni problem?Frage: "Was war eigentlich der Grund für deinen Ausfall? Die Elektrik?"
Massa: "Ja. Schon während der ersten Safety-Car-Phase hatte ich ein Problem damit, aber dann sah es so aus, als hätte es sich verflüchtigt. Während der zweiten Safety-Car-Phase trat es dann wieder auf, diesmal viel stärker. Dadurch verlor ich das Gas und das Auto schaltete in die Neutralstellung."
Massa: " Da. Vec nakon prvog SC-a imao sam problema s tim, ali izgledalo je prestalo. Nakon drugog SC-a opet je pocelo, ali jace. Tako sam izgubio gas, i auto je prebacio u neutral.
Pitanje: " Iduca postaja, Bahrain, gdje ste testirali. Da li si za utrku optimistican"?Frage: "Jetzt geht es weiter nach Bahrain, wo ihr im Winter getestet habt. Bist du für das Rennen dort optimistischer?"
Massa: "Ja, deutlich optimistischer. Ich glaube, dass wir dort konkurrenzfähig sein können. Hoffentlich werden wir auch zuverlässiger sein..."
Massa: " Da, izrazito sam optimistican. Vjerujem da cemo biti tamo puno bolji. Nadam se da cemo biti pouzdani."

- Ferrari-BiH
- Veteran
Previse ovoga "nadam se" "ocekujem" "vjerujem"
Ali eto kao i svaki drugi navijac, i ja se nadam, ocekujem i vjerujem da ce krenut na bolje....
Ali eto kao i svaki drugi navijac, i ja se nadam, ocekujem i vjerujem da ce krenut na bolje....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Ucker girlfriend je napisao/la:sto dokazuje da nije problem u vozacima nego u sugavom timu.....a da i drago mi je sto je massa zapusio usta kriticarima da ne zna da vozi po ksi,ne znam ko se danas okretao po stazi ko balerina....
Djevojko (zeno) draga hajd peri sude

Sto se tice njegovog 3 mjesta, zar nije on tad trebao ici jos jednom u box????? i vratio bi se mozda na 10 mjesto tako da je profitirao 3 mjesta a ne 10 mjesta kako vi pricate????????????? Ako nisam upravu ispravite me slobodno da ja nisam nesto krivo vidio ili......
- Dero
- Profesionalni vozač
Ishao bi on u boks ali samo jednom, realnost je bila oko 5-6 pozicijeMcLarem je napisao/la:Ucker girlfriend je napisao/la:sto dokazuje da nije problem u vozacima nego u sugavom timu.....a da i drago mi je sto je massa zapusio usta kriticarima da ne zna da vozi po ksi,ne znam ko se danas okretao po stazi ko balerina....
Djevojko (zeno) draga hajd peri sude, do kojeg je kvara doslo kod Masse, elektronika motor mjenjac ili..........., ove godine ste stvarno u vecim problemima nego mi.
Sto se tice njegovog 3 mjesta, zar nije on tad trebao ici jos jednom u box????? i vratio bi se mozda na 10 mjesto tako da je profitirao 3 mjesta a ne 10 mjesta kako vi pricate????????????? Ako nisam upravu ispravite me slobodno da ja nisam nesto krivo vidio ili......
- Scuderia
- Moderator
McLarem je napisao/la:

A koliko puta bi trebao ici u boks?

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
da je zavrsio utrku vjerojatno bi bio na postolju, al necemo sad sa ''what ifs'' sad je tako kako je. 

- Scuderia
- Moderator
Tako je, valja se okrenuti iducoj utrci. A koliko znam, zadnje dvije pobjede na toj stazi ima upravo Felipe. 

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
U pravu si.McLarem je napisao/la:Ucker girlfriend je napisao/la:sto dokazuje da nije problem u vozacima nego u sugavom timu.....a da i drago mi je sto je massa zapusio usta kriticarima da ne zna da vozi po ksi,ne znam ko se danas okretao po stazi ko balerina....
Djevojko (zeno) draga hajd peri sude, do kojeg je kvara doslo kod Masse, elektronika motor mjenjac ili..........., ove godine ste stvarno u vecim problemima nego mi.
A vratio bi se mislim i niže, jer su se bili svi zgusnuli zbog SC-a.
Ja mislim da bi na kraju bio negdje oko Alonsa
Michael is faster than you!!
- jaki
- Rezervni vozač
Safety car je izašao na stazu u 19 krugu i tamo ostao do kraja 22 kruga. U tom trenutku je Massa bio treći s otprilike jednako goriva kao i Heiki koji je bio osmi. Massa je do izlaska safety car-a vozio je slična vremena kao vodeći u utrci i cca sekundu brže od Heikia koji je na kraju završio peti, a bio je kao i Heiki "pun kao brod".McLarem je napisao/la: Sto se tice njegovog 3 mjesta, zar nije on tad trebao ici jos jednom u box????? i vratio bi se mozda na 10 mjesto tako da je profitirao 3 mjesta a ne 10 mjesta kako vi pricate????????????? Ako nisam upravu ispravite me slobodno da ja nisam nesto krivo vidio ili......
Zato da, Massa je mogao biti jako visoko, mislim na četvrtom mjestu. Bio bi sigurno ispred Heikija, a sjeti se da je ovaj sustigao Rubensa na kraju.
Vremena po krugovim od odlaska do ponovnog izlaska Safety cara na stazu:
Hamilton
9 2:02.357
10 2:01.827
11 1:59.082
12 1:59.765
13 2:00.915
14 1:59.776
15 2:00.385
16 2:00.794
17 1:57.558
18 1:57.917
Heiki
9 2:03.127
10 2:01.827
11 1:59.082
12 1:59.765
13 2:00.915
14 1:59.776
15 2:00.385
16 2:00.794
17 1:57.558
18 1:57.917
Massa
9 2:03.181
10 1:59.791
11 1:58.350
12 1:59.636
13 1:59.580
14 1:56.610
15 1:56.579
16 1:56.484
17 1:57.487
18 1:58.782
Barrichello
9 2:00.105
10 1:58.251
11 2:04.221
12 1:58.013
13 1:57.574
14 1:57.598
15 1:56.324
16 1:57.138
17 1:58.652
18 1:58.555
-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Treba čestitati Massi danas, dosta dobra vožnja po kiši, ali opet veliki peh...Stvarno frustrirajuće,ali nadam se da neće izgubiti optimizam,treba šutiti i raditi, pa bolje se borit i poginut nego sjediti i čekati Godota! Samo naprijed!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Sta odma napadate Massu.Covjek vozi koliko moze i to je to.Kimi je kao bolje jest malo sutra.I vi kao "navijavi Ferrarija" odmah trebate pricati kako se treba rjesiti Masse i Kimija.Ako tako mislite NISTE VI NIKAKVI NAVIJACI

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- McLarem
- Test vozač
Ma sve je to tako ali kad je Alonso otisao u box a SC je bio na stazi na koje je mjesto izasao 12 ili 13 neznam tacno, a da je Masa ostao u utrci morao bi i on u box pod SC i dje bi se vratio u zagusenom saobracaju, ako niste primjetili Alonso kad je bio u box-u i prilikom izlaska imao je na semaforu crveno dok vecina vozaca nije prosla, e sad pitanje sto bi Masi bilo drugacije da ga puste na stazu prije (mislim na semafor)?
oni su OK ali bolid nevalja, ista kao u McLaren-u.

Felipe Massa je napisao/la:Sta odma napadate Massu.Covjek vozi koliko moze i to je to.Kimi je kao bolje jest malo sutra.I vi kao "navijavi Ferrarija" odmah trebate pricati kako se treba rjesiti Masse i Kimija.Ako tako mislite NISTE VI NIKAKVI NAVIJACI
oni su OK ali bolid nevalja, ista kao u McLaren-u.

- Scuderia
- Moderator
McLarem je napisao/la:Ma sve je to tako ali kad je Alonso otisao u box a SC je bio na stazi na koje je mjesto izasao 12 ili 13 neznam tacno, a da je Masa ostao u utrci morao bi i on u box pod SC i dje bi se vratio u zagusenom saobracaju, ako niste primjetili Alonso kad je bio u box-u i prilikom izlaska imao je na semaforu crveno dok vecina vozaca nije prosla, e sad pitanje sto bi Masi bilo drugacije da ga puste na stazu prije (mislim na semafor)?
U kojem je krugu SC izasao na stazu? Hm... ako se ne varam bio je kada je Massa odustao, a to je bilo u 23. krugu. Massa je po onoj ljestvici imao goriva do 31. kruga. Toliko SC, nije bio na stazi. Tako da to sto si napisao ne stoji.

- McLarem
- Test vozač
Kako nije, ja mislim da je bas oko 30 kruga bio SC na stazi.
-
- Navijam za: alonso
massa je bio dobar dok mu onaj usrani ferrari nije crko...
- Dero
- Profesionalni vozač
Imam dojam da vecina ljudi smatra da bi massa isao u boks u vrijeme drugoga SC, e potpuno krivo, pogledajte Heikija koji je kao i Massa bio tanker i ušao u boks u 35 krugu. Budući da je Heiki zavrsio na 4, Massa bi se isto tako borio tu negdje ako i ne sa Rubensom za postolje koji nije izgledo najbolje.McLarem je napisao/la:Ma sve je to tako ali kad je Alonso otisao u box a SC je bio na stazi na koje je mjesto izasao 12 ili 13 neznam tacno, a da je Masa ostao u utrci morao bi i on u box pod SC i dje bi se vratio u zagusenom saobracaju, ako niste primjetili Alonso kad je bio u box-u i prilikom izlaska imao je na semaforu crveno dok vecina vozaca nije prosla, e sad pitanje sto bi Masi bilo drugacije da ga puste na stazu prije (mislim na semafor)?
Znači da završimo priče koji bi bio kad bi bio...
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Massa je bio na skoro istoj taktici kao i Kovalainen,samo sto je Kovalainen bio punu sekundu sporiji od Masse sa priblizno istim kolicinama goriva.Da je nastavio tempo koji je imao,zavrsio bi treci,eventualno cetvrti..Kimi je imao problema sa motorom na pocetku,a poslije pit-stopa je izgubio grip i vise nije mogao pritiskati i zato nije briljirao.
Ja sam odmah pohvalio Felipea da je super odvozio ovu utrku.Izgleda da je jedino sto je dobro na F60,to je grijanje guma pa zato ovako dobro vozi.On je davno pominjao da je najveci problem za lose voznje po kisi bio lose postavljen bolid prema gumama.
Ja se u Bahreinu nadam bodovima za Ferrari.Tamo su bili na testiranjima brzi od Toyota-e tik pred pocetak sezone,tako da mislim da sada nije ogroman zaostatak za vodecim na toj stazi.Felipeu staza odgovara i nadam se dobroj izvedbi.
Kakav je ovaj F60..susta suprotnost F2008..prosle sezone smo se molili da ne pada kisa,a sada molimo da pada kako bi nesto ovojili bodova..Ocito je da su F60 poslozili agresivnije prema gumama kako bi ispravili nedostatke koje je imao F2008,ali su zato fulali nesto drugo i to opasno...U Spanjolskoj se nadam da ce biti znacajan napredak za Ferrari.Mislim da ce oni spremiti neki inovativni difuzor koji je jos bolji u odnosu na ove kako bi stigao vodece,a sigurno je da ce ici jos i cijeli aeropaket uz to..Ako u Spanjolskoj ne poprave formu onda sezona 2009 je propala..sto i oni najavljuju...
Ja sam odmah pohvalio Felipea da je super odvozio ovu utrku.Izgleda da je jedino sto je dobro na F60,to je grijanje guma pa zato ovako dobro vozi.On je davno pominjao da je najveci problem za lose voznje po kisi bio lose postavljen bolid prema gumama.
Ja se u Bahreinu nadam bodovima za Ferrari.Tamo su bili na testiranjima brzi od Toyota-e tik pred pocetak sezone,tako da mislim da sada nije ogroman zaostatak za vodecim na toj stazi.Felipeu staza odgovara i nadam se dobroj izvedbi.
Kakav je ovaj F60..susta suprotnost F2008..prosle sezone smo se molili da ne pada kisa,a sada molimo da pada kako bi nesto ovojili bodova..Ocito je da su F60 poslozili agresivnije prema gumama kako bi ispravili nedostatke koje je imao F2008,ali su zato fulali nesto drugo i to opasno...U Spanjolskoj se nadam da ce biti znacajan napredak za Ferrari.Mislim da ce oni spremiti neki inovativni difuzor koji je jos bolji u odnosu na ove kako bi stigao vodece,a sigurno je da ce ici jos i cijeli aeropaket uz to..Ako u Spanjolskoj ne poprave formu onda sezona 2009 je propala..sto i oni najavljuju...
FORZA FERRARI!!!