Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- maminho_
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso-Renault
Re: Sebastian Vettel...
na postolju dosta slici na schumachera
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Ahhhh jos od dana kada je vozio karting pratim ga (koliko je bilo moguce preko neta)
Prvi put sam ga vidio u nekoj emisiji na nekom njemackom kanalau, i bio je predstavljen kao "mali sa krilima" (aludirajuci na Red Bull)
Svidio mi se njegov karakter, prije nego njegov stil voznje, ali na jednom izdanju ROC kada je pobjedjivao kolege koji su imali duze vozacku nego sto on ima godina, tada sam poceo da ga pratim jos pomnije, obaziruci se na njegove vozacke kvalitete...
Drago mi je da danas napokon mogu reci da sam sretan zbog njega, i da mu mogu cestitati...
Drago mi je da nije jedan od onih "vjecitih talenata" koji nikad se nisu popeli na postolje, a kamo li pobijedili...
I da.....ajde neka mi neko kaze da mali ne zna voziti po kisi, i kako je to samo sreca.....mislim da je jedini koji je odvezao utrku bez greske, ni jedan spin, pogresno kocenje....preticao je, vozio brze krugove...borio se
BRAVO SEBASTIAN!!!
Prvi put sam ga vidio u nekoj emisiji na nekom njemackom kanalau, i bio je predstavljen kao "mali sa krilima" (aludirajuci na Red Bull)
Svidio mi se njegov karakter, prije nego njegov stil voznje, ali na jednom izdanju ROC kada je pobjedjivao kolege koji su imali duze vozacku nego sto on ima godina, tada sam poceo da ga pratim jos pomnije, obaziruci se na njegove vozacke kvalitete...
Drago mi je da danas napokon mogu reci da sam sretan zbog njega, i da mu mogu cestitati...
Drago mi je da nije jedan od onih "vjecitih talenata" koji nikad se nisu popeli na postolje, a kamo li pobijedili...
I da.....ajde neka mi neko kaze da mali ne zna voziti po kisi, i kako je to samo sreca.....mislim da je jedini koji je odvezao utrku bez greske, ni jedan spin, pogresno kocenje....preticao je, vozio brze krugove...borio se
BRAVO SEBASTIAN!!!
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
kinu je momački odvezo,savršeno.još kad je buttona prestigao iako nije morao,pokazuje da je momak pravi trkač,uz to i vrhunski...nadam se sličnim rezultatima do kraja sezone
-
- Navijam za: McLaren
Imao je jednu gresku ako hocemo da budemo tocni. Kad mu je Button ja mislim vratio poziciju ankon preticanja. Ili sam ja kao Novak nes prolupao pa su to bili Weber i Barricelo(sumnjam)
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma to su ona dva tuduma fulali.bili su to webber i barrichello,vettel je izašao iza buttona i prestigo gaDennis lover je napisao/la:Imao je jednu gresku ako hocemo da budemo tocni. Kad mu je Button ja mislim vratio poziciju ankon preticanja. Ili sam ja kao Novak nes prolupao pa su to bili Weber i Barricelo(sumnjam)
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Kratki interview sa Vettelom prije početka utrke... Između ostalog govori i o imenovanju svojih bolida... 

-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Vettel ozlijedio prst, slaveći pobjedu u šangaju, ali nastup u Bahrainu neupitan!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Pavka je napisao/la:Vettel ozlijedio prst, slaveći pobjedu u šangaju, ali nastup u Bahrainu neupitan!
Da, porezao se je...
Tu piše detaljnije: http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 1548.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Svaka čast Vettelu na pobjedi , osobno mi nije nešto ludo simpatičan ( možda zato što ga odmah uspoređuju sa Schumijem ) , ali vrhunski vozač koji će nas još oduševljavat posebno ako krene kiša - neznam šta je s tom njemačkom školom pilota valjda im non stop zalivaju pistu pa ih ide po kiši - čovjek je rekao da mu je bilo fun ! Sve čestitke !
... Forza Massa ...
-
Čestitke Vettelu!
Podsjeća vas na Schumachera? Mene hvala bogu ne.Puno mi je bolji.
Konačno vidimo i simpatičnog vozača u glavnim ulogama, zna se i našaliti, ne shvaća sebe ni F1 preeeviše ozbiljno.
Već sam se umorio od Alonsa,Hamiltona,McLarena,Ferrarija, "Spygate"-ova,"Liargatea",nepodnošljivog egoizma,stalnih kažnjavanja...
Jedino što se bojim da će se uozbiljiti kada ulozi malo porastu.
Podsjeća vas na Schumachera? Mene hvala bogu ne.Puno mi je bolji.
Konačno vidimo i simpatičnog vozača u glavnim ulogama, zna se i našaliti, ne shvaća sebe ni F1 preeeviše ozbiljno.
Već sam se umorio od Alonsa,Hamiltona,McLarena,Ferrarija, "Spygate"-ova,"Liargatea",nepodnošljivog egoizma,stalnih kažnjavanja...
Jedino što se bojim da će se uozbiljiti kada ulozi malo porastu.
- Vuksa_KC
- Veteran
On bi bio najmlađi prvak da to osvoji ove godine?
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
Vuksa_KC je napisao/la:On bi bio najmlađi prvak da to osvoji ove godine?
i ove i sljedeće
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Nisam znao da su htjeli Vettela u McLarenu. Da nije on imao ugovor sad bi vozio u McLarenu umijesto Hamiltona.Ferrari-BiH je napisao/la:AH TI NOVINARI

Ko zna šta je sve tu moglo biti...

- Vuksa_KC
- Veteran
Ja pretpostvaljam da Norbert Haug nikada nije prežalio Schumacherov ne dolozak u Mclaren i baš me zanima kako će se sada potruditi oko novog sunarodnjaka.Arai je napisao/la:Nisam znao da su htjeli Vettela u McLarenu. Da nije on imao ugovor sad bi vozio u McLarenu umijesto Hamiltona.Ferrari-BiH je napisao/la:AH TI NOVINARI![]()
Ko zna šta je sve tu moglo biti...
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
da ali tu je i bmw, koji ima i nekakav ugovor s vettelom. čovjek ipak vozi sponzorski m5
- Ferrari-BiH
- Veteran
Heh...evo i djedice...mada sumnjivo mi je OVO
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
haha, nisam znao točno o čemu je riječ ovo sa imenima! Kate's dirty sister, koji LOL!
A baš je car! Nadam se da će osvojiti naslov, ako ne ove, onda koje druge godine!
I baš me zanima koliko će ga privući ostale ekipe. Očito ovima koji ga očito najviše žele, i ne ide baš.
A ako Red Bull osvoji naslov i zadrži dobru formu, ne vidim razlog zašto bi odlazio!
Samo zato što na bolidu piše Ferrari ili Mclaren, ne znači da će biti najbrži i najbolji!
A baš je car! Nadam se da će osvojiti naslov, ako ne ove, onda koje druge godine!
I baš me zanima koliko će ga privući ostale ekipe. Očito ovima koji ga očito najviše žele, i ne ide baš.
A ako Red Bull osvoji naslov i zadrži dobru formu, ne vidim razlog zašto bi odlazio!
Samo zato što na bolidu piše Ferrari ili Mclaren, ne znači da će biti najbrži i najbolji!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ferrari-BiH je napisao/la:Heh...evo i djedice...mada sumnjivo mi je OVO
To sam već prije pročitao na F1 live-u. Ecclestone je rekao da je Vettel bolji Hamiltona. Nije mi jasno što bi tu bilo sumnjivo?

- Dero
- Profesionalni vozač
Jadan Vettel, nadam se da ce izdržati medijski pritisak koji ce se stvoriti oko njega ali moram priznati da mi se sviđa njegovo: "Udri brigu na veselje"Ferrari-BiH je napisao/la:Heh...evo i djedice...mada sumnjivo mi je OVO
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Evo Vettela u Kini prije 2 godine. Gledajte kak se veseli, tad je bil četvrti!
Do you know how zis feels, zis feels fantastic!
LINK
Do you know how zis feels, zis feels fantastic!

LINK

- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Po meni on je sutra glavni favorit za pobijedu. Nešto je teži nego Toyote, a kao vozač puno je bolji od Trullija i Glocka. Ako sve bude u redu na postolju je sigurno, a vrlo vjerojatno na najvišoj stepenici.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Ferrari-BiH
- Veteran
Nadam se Vettelovom dobrom nastupu sutra....tezak je a ostvario je jako dobro vrijeme, i sto je najbitnije nije imao onih izleta sa staze, vozi precizno i cini se da je Red Bull odlicno izbalansiran....
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Bravo Seb care... Konacno jedan vozac nakon Alonsa koji mi prirasta srcu po svojem nacinu voznje... Decko ima mu*a i otvoreno to pokazuje na stazi... Aj pobijedi i sutra... 

SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."