Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Sport Bild je objavio da je Bernie razgovarao za Zetscheom (šef Daimlera) da ga upozna sa kaznom koja je namjenjena McLarenu, a to je; 35 miliona dolara i moguća zabrana nastupa u Barceloni i Monacu. E sad, ja nisam razumio jel zabrana (ako je bude) samo za Hamiltona ili za cijelu momčad? Tko zna njemački nek poviri i razjasni ;)
slika
Dennis lover

Post Postao/la Dennis lover »

Koji su to debili u FIA-i.

Thunder-HAmilton je ako mu s euzmu rezultati koje je odvezao 4 u poretku.... S ovakvim bolido nebi rekao da je bas losa sezona....
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

gringo73 je napisao/la:Sport Bild je objavio da je Bernie razgovarao za Zetscheom (šef Daimlera) da ga upozna sa kaznom koja je namjenjena McLarenu, a to je; 35 miliona dolara i moguća zabrana nastupa u Barceloni i Monacu. E sad, ja nisam razumio jel zabrana (ako je bude) samo za Hamiltona ili za cijelu momčad? Tko zna njemački nek poviri i razjasni ;)
Neben einer Buße von etwa 35 Millionen Dollar soll der Ausschluss von Hamilton und McLaren für die beiden Rennen in Barcelona (10. Mai) und Monte Carlo (24. Mai) möglich sein.
Kazna od 35 M $+ zabrana nastupa za Hamiltona i McLaren.
EDIT. ako ovako bude., jer kljucna rijec je ova: möglich sein ( moguca)
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Monaco je jedana od favoritnih staza McLarena, pi................cke prepali se da nece osvoito nesto vise, sad kad je krenulo pa hajd da ih srezemo u startu da nebi sta bolje napravili, sad mi niko nemoze reci da FIA neradi protiv McLarena i da im nije cilj otjerati McLaren iz F1, sramota velika sramota. Nebi to bilo ni izbliza da nisu dobro odvezli zadnju utrku.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

McLarem je napisao/la:Monaco je jedana od favoritnih staza McLarena
Bila kolega, bila....sada je ovo potpuno novi bolid, sa drugacijom sasijom, drugacijim balansom, aerodinamikom i sl...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Dennis lover

PA ti neznas dal je bila ili nije sta ne..... Mi temeljimo to na proslosti,a ti an cemu svoje izjave? Na predviđanjima. Mozda je kako ti kazes al za sada je realnije da ce biti isto tako dobri u Monaku.( ne govorim 1. mjesto ni 2. mozda ni 3. ovisno o bolidu ali 4.-5. je ja mislim moguce.
indy500
Navijam za: Kubica i Schumacher
Kontakt:

Post Postao/la indy500 »

Dani je napisao/la: @Schumy:d : A kaj je sa držanjem bolida na kiši i tih 40 kg viška, to ne želiš spomenuti? KERS se baš i nije nešto pokazao danas.
Pa svima je padala kiša, ne samo Hamiltonu.
I nema nikakvih 40kg viška.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

McLarem je napisao/la:Monaco je jedana od favoritnih staza McLarena, pi................cke prepali se da nece osvoito nesto vise, sad kad je krenulo pa hajd da ih srezemo u startu da nebi sta bolje napravili, sad mi niko nemoze reci da FIA neradi protiv McLarena i da im nije cilj otjerati McLaren iz F1, sramota velika sramota. Nebi to bilo ni izbliza da nisu dobro odvezli zadnju utrku.

Daj razmisli malo. Bolje da vas nema na dvije utrke, nego da budete iskljuceni skroz iz prvenstva. Sta nije?
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Scuderia je napisao/la:
McLarem je napisao/la:Monaco je jedana od favoritnih staza McLarena, pi................cke prepali se da nece osvoito nesto vise, sad kad je krenulo pa hajd da ih srezemo u startu da nebi sta bolje napravili, sad mi niko nemoze reci da FIA neradi protiv McLarena i da im nije cilj otjerati McLaren iz F1, sramota velika sramota. Nebi to bilo ni izbliza da nisu dobro odvezli zadnju utrku.

Daj razmisli malo. Bolje da vas nema na dvije utrke, nego da budete iskljuceni skroz iz prvenstva. Sta nije?

Pa to su utrke koje smo zapisali da ce biti koji bod ovako nist ni od tog tako da je svedno hocemoli biti u utrci ili ne, razmisli ti malo pa ces vidjeti da smo upravu (sto nije jedna bila Japan a druga moze ostati Barselona).
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Već sam to negdje postao, dakle uvjerenja sam da će kazna bit svedena na individualnu odgovornost, znači još će netko, uz D. Ryana dobit po prstima a MCM će bit novčano kažnjen,ali mislim manje od spominjanih 35 mil dolara
Dennis lover

JA mislim da ce kazna biti maksimalna i ne ocekujem nista manje....
Rain

Post Postao/la Rain »

Scuderia je napisao/la:Daj razmisli malo. Bolje da vas nema na dvije utrke, nego da budete iskljuceni skroz iz prvenstva. Sta nije?
Možda bi ipak bilo bolje da nas izbace za cijelu sezonu. Imali bi vremena razvijati bolid za iduću sezonu, ova je ionako gotova i prije nego je počela, s tim da nam ni najljući rivali poput Ferrarija i Renaulta neće nešto posebno napraviti (čak su trenutno i lošiji od nas).
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Scuderia je napisao/la:

Mislim da se trenutno nitko ne boji ni McLarena, ni Ferrarija ne Renaulta, posebno ako sve više 'smrdi' da se ostavlja ova sezona i razvija se za slijedeću. Ali pretpostavljam da se razno razne frustracije javljaju jer te 'top momčadi' trenutno nisu priča broj 1, osim McLarena uskoro, koji si je to sam priskrbil.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Gledajuci na prve dvije utrke McLaren je skocio 100% i pitanje je dje bi mu bio kraj, vjerovatno u vrhu ali ne i pravk. Ocigledno da se neki (Max i FIA) ljudi tog itekako boje, pa zato sjecakaju po njemu, opet kazem svojom krivicom jer da nisu lagali nevjerujem da bi im sta nakrpilil, ali po meni je veca kazna dvije utrke nego 35 mil.
slika
Rain

Post Postao/la Rain »

Ma najgore je od svega šta su u McLarenu smotani da ne mogu biti smotaniji kad je riječ o nekakvim normalnim međuljudskim odnosima i komunikaciji. Valjda ih je Dennis toliko istraumatizirao da ljudi više ne mogu objasnit neku situaciju a da se ne pri tom ne zapetljaju.
Dennis lover

Naravno sve cvrste cinjanice. Istraumatizirani :D
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

McLarem je napisao/la:Gledajuci na prve dvije utrke McLaren je skocio 100% i pitanje je dje bi mu bio kraj, vjerovatno u vrhu ali ne i pravk. Ocigledno da se neki (Max i FIA) ljudi tog itekako boje, pa zato sjecakaju po njemu, opet kazem svojom krivicom jer da nisu lagali nevjerujem da bi im sta nakrpilil, ali po meni je veca kazna dvije utrke nego 35 mil.
da mogu birati budi siguran da bi prihvatili dvije utrke........suprotno bi bili ](*,)
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

McLarem je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:

Pa to su utrke koje smo zapisali da ce biti koji bod ovako nist ni od tog tako da je svedno hocemoli biti u utrci ili ne, razmisli ti malo pa ces vidjeti da smo upravu (sto nije jedna bila Japan a druga moze ostati Barselona).
Po toj teoriji onda mogli bi ih kazniti s dvije utrke zabrane 2033. godine. Kao u nogometu kad klub dobije kaznu igranja pred praznim tribinama. Kazna se odnosi vazda na naredne utakmice, a ne selektivno. To što ti govoriš bilo bi jako pogrešno.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

McLarem je napisao/la:Gledajuci na prve dvije utrke McLaren je skocio 100% i pitanje je dje bi mu bio kraj, vjerovatno u vrhu ali ne i pravk. Ocigledno da se neki (Max i FIA) ljudi tog itekako boje, pa zato sjecakaju po njemu, opet kazem svojom krivicom jer da nisu lagali nevjerujem da bi im sta nakrpilil, ali po meni je veca kazna dvije utrke nego 35 mil.

Br.!. Izgleda da znači kako god se okrene i koji god postupak se radio FIA ne voli samo McLaren makar se oni borili i za 8 mjesto ???? :roll: daj jedan dan uzmi svoje postove i baci pogled,notorna hrpa gluposti.
No hipotetski da pitam,McLaren ima difuzor kao i Brawn,i dvije su daleko najbolje momčadi,znači FIa bi zabranila isti samo zbog njih a sada su ga odobrili samo zato jer ga McLaren nema :roll: fascinantno kako uvijek se nađe dio di je McLaren žrtva,ali ne svojih grešaka kao što je Ferrari očito (notornih promašaja taktika,loše organizacije,mehaničkih nedostataka,užasnog vodstva) nego ako u McLarenu se ne znaju pravila (više puta dokazano) to je krivo vodstvo trke ili FIA,Bernie Max,bilo tko,niti slučajno pobogu da svale na sebe krivicu što bi i trebali :roll: Jer od početka godine pa nadalje ovo je sve urota protiv njih od difuzora,pa nadalje. Još zanimljivije mi je da onaj "Veliki" išni čovjek je u potpusnoti bespomoćan i na kiši,no pretpostavljam dase i za top ima teoriuja,poput one meni najdraže,da Ferrari i ostali dobivaju uvijek bolje gume :smijeh: Daj odrastite malo
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Hamilton neće nikad zaboraviti koliko je Dennis uložio u njega!
LINK
slika
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

Mercedes nije potpuno zadovoljan kako se stvari odvijaju u Mclarenu...
http://uk.eurosport.yahoo.com/22042009/ ... eview.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Arai je napisao/la:Hamilton neće nikad zaboraviti koliko je Dennis uložio u njega!
LINK
ZNaš da neće... [-X
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Haug kaze da je Mercedes zainteresiran za Vettela LINK
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ferrari-BiH je napisao/la:Haug kaze da je Mercedes zainteresiran za Vettela LINK
Kao i ostali, uključujući Ferrari! ;)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Vettel u McLaren a Alonso u Ferrari. U čovječe kaj bi bilo šore.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Odgovori