Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 team-McLaren
Sport Bild je objavio da je Bernie razgovarao za Zetscheom (šef Daimlera) da ga upozna sa kaznom koja je namjenjena McLarenu, a to je; 35 miliona dolara i moguća zabrana nastupa u Barceloni i Monacu. E sad, ja nisam razumio jel zabrana (ako je bude) samo za Hamiltona ili za cijelu momčad? Tko zna njemački nek poviri i razjasni 

-
Koji su to debili u FIA-i.
Thunder-HAmilton je ako mu s euzmu rezultati koje je odvezao 4 u poretku.... S ovakvim bolido nebi rekao da je bas losa sezona....
Thunder-HAmilton je ako mu s euzmu rezultati koje je odvezao 4 u poretku.... S ovakvim bolido nebi rekao da je bas losa sezona....
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
gringo73 je napisao/la:Sport Bild je objavio da je Bernie razgovarao za Zetscheom (šef Daimlera) da ga upozna sa kaznom koja je namjenjena McLarenu, a to je; 35 miliona dolara i moguća zabrana nastupa u Barceloni i Monacu. E sad, ja nisam razumio jel zabrana (ako je bude) samo za Hamiltona ili za cijelu momčad? Tko zna njemački nek poviri i razjasni
Kazna od 35 M $+ zabrana nastupa za Hamiltona i McLaren.Neben einer Buße von etwa 35 Millionen Dollar soll der Ausschluss von Hamilton und McLaren für die beiden Rennen in Barcelona (10. Mai) und Monte Carlo (24. Mai) möglich sein.
EDIT. ako ovako bude., jer kljucna rijec je ova: möglich sein ( moguca)

- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Monaco je jedana od favoritnih staza McLarena, pi................cke prepali se da nece osvoito nesto vise, sad kad je krenulo pa hajd da ih srezemo u startu da nebi sta bolje napravili, sad mi niko nemoze reci da FIA neradi protiv McLarena i da im nije cilj otjerati McLaren iz F1, sramota velika sramota. Nebi to bilo ni izbliza da nisu dobro odvezli zadnju utrku.
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Bila kolega, bila....sada je ovo potpuno novi bolid, sa drugacijom sasijom, drugacijim balansom, aerodinamikom i sl...McLarem je napisao/la:Monaco je jedana od favoritnih staza McLarena
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
PA ti neznas dal je bila ili nije sta ne..... Mi temeljimo to na proslosti,a ti an cemu svoje izjave? Na predviđanjima. Mozda je kako ti kazes al za sada je realnije da ce biti isto tako dobri u Monaku.( ne govorim 1. mjesto ni 2. mozda ni 3. ovisno o bolidu ali 4.-5. je ja mislim moguce.
- indy500
- Navijam za: Kubica i Schumacher
- Kontakt:
Pa svima je padala kiša, ne samo Hamiltonu.Dani je napisao/la: @Schumy:d : A kaj je sa držanjem bolida na kiši i tih 40 kg viška, to ne želiš spomenuti? KERS se baš i nije nešto pokazao danas.
I nema nikakvih 40kg viška.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
McLarem je napisao/la:Monaco je jedana od favoritnih staza McLarena, pi................cke prepali se da nece osvoito nesto vise, sad kad je krenulo pa hajd da ih srezemo u startu da nebi sta bolje napravili, sad mi niko nemoze reci da FIA neradi protiv McLarena i da im nije cilj otjerati McLaren iz F1, sramota velika sramota. Nebi to bilo ni izbliza da nisu dobro odvezli zadnju utrku.
Daj razmisli malo. Bolje da vas nema na dvije utrke, nego da budete iskljuceni skroz iz prvenstva. Sta nije?

- McLarem
- Test vozač
Scuderia je napisao/la:McLarem je napisao/la:Monaco je jedana od favoritnih staza McLarena, pi................cke prepali se da nece osvoito nesto vise, sad kad je krenulo pa hajd da ih srezemo u startu da nebi sta bolje napravili, sad mi niko nemoze reci da FIA neradi protiv McLarena i da im nije cilj otjerati McLaren iz F1, sramota velika sramota. Nebi to bilo ni izbliza da nisu dobro odvezli zadnju utrku.
Daj razmisli malo. Bolje da vas nema na dvije utrke, nego da budete iskljuceni skroz iz prvenstva. Sta nije?
Pa to su utrke koje smo zapisali da ce biti koji bod ovako nist ni od tog tako da je svedno hocemoli biti u utrci ili ne, razmisli ti malo pa ces vidjeti da smo upravu (sto nije jedna bila Japan a druga moze ostati Barselona).
-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Već sam to negdje postao, dakle uvjerenja sam da će kazna bit svedena na individualnu odgovornost, znači još će netko, uz D. Ryana dobit po prstima a MCM će bit novčano kažnjen,ali mislim manje od spominjanih 35 mil dolara
-
JA mislim da ce kazna biti maksimalna i ne ocekujem nista manje....
-
Možda bi ipak bilo bolje da nas izbace za cijelu sezonu. Imali bi vremena razvijati bolid za iduću sezonu, ova je ionako gotova i prije nego je počela, s tim da nam ni najljući rivali poput Ferrarija i Renaulta neće nešto posebno napraviti (čak su trenutno i lošiji od nas).Scuderia je napisao/la:Daj razmisli malo. Bolje da vas nema na dvije utrke, nego da budete iskljuceni skroz iz prvenstva. Sta nije?
- Vuksa_KC
- Veteran
Mislim da se trenutno nitko ne boji ni McLarena, ni Ferrarija ne Renaulta, posebno ako sve više 'smrdi' da se ostavlja ova sezona i razvija se za slijedeću. Ali pretpostavljam da se razno razne frustracije javljaju jer te 'top momčadi' trenutno nisu priča broj 1, osim McLarena uskoro, koji si je to sam priskrbil.Scuderia je napisao/la:McLarem je napisao/la:Monaco je jedana od favoritnih staza McLarena, pi................cke prepali se da nece osvoito nesto vise, sad kad je krenulo pa hajd da ih srezemo u startu da nebi sta bolje napravili, sad mi niko nemoze reci da FIA neradi protiv McLarena i da im nije cilj otjerati McLaren iz F1, sramota velika sramota. Nebi to bilo ni izbliza da nisu dobro odvezli zadnju utrku.
- McLarem
- Test vozač
Gledajuci na prve dvije utrke McLaren je skocio 100% i pitanje je dje bi mu bio kraj, vjerovatno u vrhu ali ne i pravk. Ocigledno da se neki (Max i FIA) ljudi tog itekako boje, pa zato sjecakaju po njemu, opet kazem svojom krivicom jer da nisu lagali nevjerujem da bi im sta nakrpilil, ali po meni je veca kazna dvije utrke nego 35 mil.
-
Ma najgore je od svega šta su u McLarenu smotani da ne mogu biti smotaniji kad je riječ o nekakvim normalnim međuljudskim odnosima i komunikaciji. Valjda ih je Dennis toliko istraumatizirao da ljudi više ne mogu objasnit neku situaciju a da se ne pri tom ne zapetljaju.
-
Naravno sve cvrste cinjanice. Istraumatizirani 

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
da mogu birati budi siguran da bi prihvatili dvije utrke........suprotno bi biliMcLarem je napisao/la:Gledajuci na prve dvije utrke McLaren je skocio 100% i pitanje je dje bi mu bio kraj, vjerovatno u vrhu ali ne i pravk. Ocigledno da se neki (Max i FIA) ljudi tog itekako boje, pa zato sjecakaju po njemu, opet kazem svojom krivicom jer da nisu lagali nevjerujem da bi im sta nakrpilil, ali po meni je veca kazna dvije utrke nego 35 mil.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Po toj teoriji onda mogli bi ih kazniti s dvije utrke zabrane 2033. godine. Kao u nogometu kad klub dobije kaznu igranja pred praznim tribinama. Kazna se odnosi vazda na naredne utakmice, a ne selektivno. To što ti govoriš bilo bi jako pogrešno.McLarem je napisao/la:Scuderia je napisao/la:McLarem je napisao/la:Monaco je jedana od favoritnih staza McLarena, pi................cke prepali se da nece osvoito nesto vise, sad kad je krenulo pa hajd da ih srezemo u startu da nebi sta bolje napravili, sad mi niko nemoze reci da FIA neradi protiv McLarena i da im nije cilj otjerati McLaren iz F1, sramota velika sramota. Nebi to bilo ni izbliza da nisu dobro odvezli zadnju utrku.
Pa to su utrke koje smo zapisali da ce biti koji bod ovako nist ni od tog tako da je svedno hocemoli biti u utrci ili ne, razmisli ti malo pa ces vidjeti da smo upravu (sto nije jedna bila Japan a druga moze ostati Barselona).

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
McLarem je napisao/la:Gledajuci na prve dvije utrke McLaren je skocio 100% i pitanje je dje bi mu bio kraj, vjerovatno u vrhu ali ne i pravk. Ocigledno da se neki (Max i FIA) ljudi tog itekako boje, pa zato sjecakaju po njemu, opet kazem svojom krivicom jer da nisu lagali nevjerujem da bi im sta nakrpilil, ali po meni je veca kazna dvije utrke nego 35 mil.
Br.!. Izgleda da znači kako god se okrene i koji god postupak se radio FIA ne voli samo McLaren makar se oni borili i za 8 mjesto ????

No hipotetski da pitam,McLaren ima difuzor kao i Brawn,i dvije su daleko najbolje momčadi,znači FIa bi zabranila isti samo zbog njih a sada su ga odobrili samo zato jer ga McLaren nema

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
Mercedes nije potpuno zadovoljan kako se stvari odvijaju u Mclarenu...
http://uk.eurosport.yahoo.com/22042009/ ... eview.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://uk.eurosport.yahoo.com/22042009/ ... eview.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
ZNaš da neće...Arai je napisao/la:Hamilton neće nikad zaboraviti koliko je Dennis uložio u njega!
LINK

- Ferrari-BiH
- Veteran
Haug kaze da je Mercedes zainteresiran za Vettela LINK
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
Kao i ostali, uključujući Ferrari!Ferrari-BiH je napisao/la:Haug kaze da je Mercedes zainteresiran za Vettela LINK

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Vettel u McLaren a Alonso u Ferrari. U čovječe kaj bi bilo šore.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.