Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team-McLaren
Toliko nas kritiziraju a 4. smo među konstruktorima i imamo odličan KERS. Svaka čast Mercedesu na razvoju takvog sistema. 

-
Kritike trebaju biti ali isto tako ekipa uzasan posao radi trenutno i to je dobra stvar... Mislim da ako ne bude kazna IA-e drakonska da se borimo za titulu.
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
sve pohvale i napredujemo, bitno je da idemo prema napred
- IH!
Od svih ovih "velikih" momcadi mi se najbrze dizemo i vracamo u formu
,ocigledno momcad dobro radi
Vec od naredne trke ocekujem da se ukljucimo u borbu za postolje....

Vec od naredne trke ocekujem da se ukljucimo u borbu za postolje....
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
mclaren očekuje i najavljuje težu utrku od ovih dosad u španjolskoj a ti očekuješ postolje 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- McLarem
- Test vozač
Pa zar nisu gospoda iz FIA rekli da ce kazna biti Spanjolaka i Monako tako da naredne 2 utrke necemo ni voziti to jest Hamilton i McLaren??????
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Pa realno bi bilo očekivat poszolje jer je McLaren iz utrke u utrku sve bolji, ali...Domi je napisao/la:mclaren očekuje i najavljuje težu utrku od ovih dosad u španjolskoj a ti očekuješ postolje
Evo što je izjavio Hamilton:
Možda u McLarenu ne očekuju mnogo novih djelova zbog toga što su na svaku utrku donijeli njih par, pa i stoga ne očekujuMy start was quite good. Unfortunately, I was not able to keep third place - Jenson was just so fast through the corners so he was on my tail all the time. I’m delighted with fourth. The Toyotas, Red Bulls and Brawns were so fast in the high-speed corners that it was just impossible to keep up. But this is another encouraging step for the team, we just need to keep working on the car because we’re not really fighting back quite yet, we are collecting points. And the gap will be bigger when we go to Barcelona because it’s a high-downforce circuit. We should challenge for the top 10 there, but another top-five will be harder.
značajno poboljšanje. U BMW-u je potpuno drukčija stvar, oni do sada nisu mijenjali bolid, ali zato će sad vjerojatno
dobiti novi Aero paket.

- Domi
- Profesionalni vozač
pa realno gledajući, ispred mclarena su trenutno 3 momčadi i nije objektivno očekivat postolje 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Da, trenutno su tri momčadi bolje od McLarena, s tim se slažem. Ali isto tako mislim da se danas moglo doći do postolja.Domi je napisao/la:pa realno gledajući, ispred mclarena su trenutno 3 momčadi i nije objektivno očekivat postolje
Pa čak su i Hamiltonu rekli preko radia da se utrkuje s Trullijem za postolje.

- Domi
- Profesionalni vozač
eh rekli-kazali.. rekli su oni njemu i preko radia da ostaje 2 kruga duže od trulija pa smo vidjeli kako je ispalo na kraju 

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Rekli su mu "we believe you are two laps longer", a ne "you are two laps longer". To je velika razlika!Domi je napisao/la:eh rekli-kazali.. rekli su oni njemu i preko radia da ostaje 2 kruga duže od trulija pa smo vidjeli kako je ispalo na kraju
- McLarem
- Test vozač
Domi je napisao/la:pa realno gledajući, ispred mclarena su trenutno 3 momčadi i nije objektivno očekivat postolje
Moze se reci da je tako , ali realno gledajuci Ferari je pred posljednja ekipa u F1, tako da se od njih neocekuje da ce osvajati bodove do kraja sezone

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ma tko zna kakve će tko bolide dopremiti u Barcelonu? Još je rano za prognoze, pričekajmo prve treninge. Ja recimo očekujem vrlo jaki Renault.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
Mi difuzore duple nismo donjeli tako da imamo mi jos prostora. S njima automatski imamo prostora sa straznjim krilom dodatno radit neke stvari......
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Nema smisla govoriti ikakve prepostavke kada znamo da Ferrari i BMW su timovi koji ce cijeli novi paket preinaka zajedno sa difuzorom i aeropaketom doci u Španjolskoj.McLarem je napisao/la:Domi je napisao/la:pa realno gledajući, ispred mclarena su trenutno 3 momčadi i nije objektivno očekivat postolje
Moze se reci da je tako , ali realno gledajuci Ferari je pred posljednja ekipa u F1, tako da se od njih neocekuje da ce osvajati bodove do kraja sezone
Mcm je odabrao postepeniji razvoj i oni novitete donosili su u svaku utrku pa stoga netreba očekivati veliki bum u Španjolskoj kao što se to očekuje od Ferrarija i BMWa.
A ovo što si napisao da je "realno" za ferrari daleko je od nekakvog realnog mišljenja i baš suprotno, i ferrari i BMW ce biti jedan od glavnih faktora u nastavku sezone
- McLarem
- Test vozač
Na takav post od clana DOMI covijek nema sta drugo i napisati, a da ce Ferari ostati tu djeje pa to svako zna da se nece desiti, ipak je to tim koji moze puno bolje, ali nevjerujem da ce biti medu prvih 4, za sad kako stoji po meni
1-2 BRAWN-GP MERCEDES ili RED-BUL RENAULT
3-4 TOYOTA ili MCLAREN-MERCEDES
5-6 FERRARI ili BMW
eventualno da se tu negdje ugura RENAULT mozda 4-5 tu negdje
1-2 BRAWN-GP MERCEDES ili RED-BUL RENAULT
3-4 TOYOTA ili MCLAREN-MERCEDES
5-6 FERRARI ili BMW
eventualno da se tu negdje ugura RENAULT mozda 4-5 tu negdje
-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Staza u Španjolskoj po konfiguraciji ne odgovara McLarenu, to nema nikakve veze niti sa time što ćedobiti nove i bolje difuzore, ili neki novi aerodinamički paket, ili što ti ja znam šta?! Ipak, ekipa McM je u zadnje dvije utrke pokazala zbilja strelovit napredak, tako da negdje od turske ja očekujem borbu, ali baš ono borbu za postolja, dakle na dobrom ste putu.
- McLarem
- Test vozač
Ljudi znali iko kakvu je konacnu kaznu dobio McLaren, pa da se to zavrsi.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Znam ja, ali sam obećao Berniju da neću nikome reći prije sutra. Osim ako znaš čuvati tajnu, onda bih možda mogao napisati ti na p.p.McLarem je napisao/la:Ljudi znali iko kakvu je konacnu kaznu dobio McLaren, pa da se to zavrsi.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Što se tiče te kazne, Ecclestone veli da McLaren može očekivati pravednu kaznu.
Više imate OVDJE .
Više imate OVDJE .

- McLarem
- Test vozač
To sto Berni misli o svemu tome i sto mu je bitno da McLaren ostane, pa to svako zna da cuva samo svoju guzicu........ ovaj hocu recu svoj novcanik, izvinjavam se na izrazu.
- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
ja ne kužim zašto bi mclaren opče trebao bit dodatno kažnjen,lagali su pa šta,to je isto kad npr.ronaldo odglumi prekršaju za jedanaesterac i sudac mu ga dosudi,i dali je dobio koju kaznu zbog laganja,nije,pa tako nebi trebao ni mclaren,po meni je prestroga i ova kazna kaj su dobili da im se oduzmu bodovi za australiju
- McLarem
- Test vozač
LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ja ne kužim zašto bi mclaren opče trebao bit dodatno kažnjen,lagali su pa šta,to je isto kad npr.ronaldo odglumi prekršaju za jedanaesterac i sudac mu ga dosudi,i dali je dobio koju kaznu zbog laganja,nije,pa tako nebi trebao ni mclaren,po meni je prestroga i ova kazna kaj su dobili da im se oduzmu bodovi za australiju
Fudbal i F1 zajednicko samo pocetno slovo u imenu i nesta drugo,
to se ne moze ni izbliza porediti, bolje i bodove nego 2 utrke i kaznu od 35 mil
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Whitmarsh će se sutra sam suočiti sa FIA-om, bez prisustva odvjetnika, ali i Hamiltona...
KLIK
KLIK

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
martin će sutra morati pojesti veliko, veliko govno......zato je ron i morao otići, da dodatno ne iritira maxa.....ovako se možda izvuku prilično bezazleno, ako martin proguta govno........a onda znate što to znači.......Arai je napisao/la:Whitmarsh će se sutra sam suočiti sa FIA-om, bez prisustva odvjetnika, ali i Hamiltona...
KLIK