Meni Renaultova budućnost i ne izgleda najsvjetlije. Ali tko zna, sljdeće godine, svi će imati manje više iste buđete, a oni nisu baš nesposobni.Chuck Norris je napisao/la: 47 je rekao u dobar tim![]()
Ja bi radije da ostane u renaultu
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- 47
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Re: Fernando Alonso
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ma imam neki feeling za sljedeću sezonu,jer alonso i renault dobitna kombinacija,jer vidjeli smo prošle godine kako je renaul bio loš na početku a u zadnjih par trka bio je 3. momčad po snazi,e da nije bilo ovih silnih promjena pravila ove godine...
...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
pa sigurno a među njima i alonsoSchumy.d je napisao/la:...gledali bi Ferrari i McM na čelu poretka!Chuck Norris je napisao/la:e da nije bilo ovih silnih promjena pravila ove godine...![]()
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Tu će biti Renaultova prednost, oni ni u pobjedničkim sezonama 2005. i 2006. nisu imali veliki buđet. Dok su Ferrari i McLaren trošili i preko 300 milijuna dolara po sezoni, oni su imali manje od 80 milijuna na raspolaganju. Zato mislim da bi se oni mogli lako snaći ako se uvede to pravilo.47 je napisao/la:Meni Renaultova budućnost i ne izgleda najsvjetlije. Ali tko zna, sljdeće godine, svi će imati manje više iste buđete, a oni nisu baš nesposobni.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- maminho_
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso-Renault
meni ce biti draze da s renaultom osvaja naslove,jer ta momcad mi je odlicna,volim ih i najradije bi da s njima osvaja naslove
- lux007
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
http://sport.dnevnik.hr/clanak/automoto ... lanom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Iskreno, baš me i nije puno briga za koju ekipu Nando vozi, ja samo želim da mu auto bude kompetentan i da je u pozicijama da pobjeđuje!
P.S.pozz Mihi i Peggyju, najvećim znalcima F1 zbivanja u Slavoniji, koji sve ovo čitaju, ali ništa ne komentiraju...
P.S.pozz Mihi i Peggyju, najvećim znalcima F1 zbivanja u Slavoniji, koji sve ovo čitaju, ali ništa ne komentiraju...
-
- Navijam za: McLaren Mercedes
Alonso 95% sljedeće sezone vozi za Ferrari - Santander navodno u fazi prelaska ka Ferrari-u.Di ima dima..
- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
nije 95% nego 100%...You can take it to the bankQFlash je napisao/la:Alonso 95% sljedeće sezone vozi za Ferrari - Santander navodno u fazi prelaska ka Ferrari-u.Di ima dima..

Ocekujem veliku borbu Hamilton vs Alonso ponovo Mclaren Mercedes vs Ferrari
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Buba je napisao/la:nije 95% nego 100%...You can take it to the bankQFlash je napisao/la:Alonso 95% sljedeće sezone vozi za Ferrari - Santander navodno u fazi prelaska ka Ferrari-u.Di ima dima..![]()
Ocekujem veliku borbu Hamilton vs Alonso ponovo Mclaren Mercedes vs Ferrari

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Pa ljudi ti dobro vele, Alonso ide u Ferrari sljedeće godine. Mislim da je to jasno...
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Santander vec ima ugovor sa Ferrari-jem za sponozorstvo tima od 2010.QFlash je napisao/la:Alonso 95% sljedeće sezone vozi za Ferrari - Santander navodno u fazi prelaska ka Ferrari-u.Di ima dima..
E sada,da li je to znak da Alonso dolazi u tim ili ne sad ne bih komentarisao jer je bzvz..
Ja licno mislim da je on jako blizu prelasku u Ferrari.Da li 2010 ili 2011 to nzm,ali mislim da je on vec nesto dogovorio sa Scuderiom..A i inace je velika zelja Predsjednika Montezzemola upravo Nando...
FORZA FERRARI!!!
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Ja ne vjerujem da dolazi u Ferrari dok ne čujem službenu potvrdu. 2011. je skoro sigurno da će ići, ali za 2010. oba Ferrarijeva vozača imaju ugovore.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Ferraristica
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari-Massa
Alonso ce garant u Ferrari samo je pitanje kada...2010. ili 2011. meni se cini iduce sezone,sve su prilike...vec on odavno pokazuje želju da vozi za crvene...
A eno i Bernie je rekao da i Vettela u budućnosti vidi samo u Ferrariju...
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Alonso / Vetel = Alonso / HamiltonFerraristica je napisao/la:Alonso ce garant u Ferrari samo je pitanje kada...2010. ili 2011. meni se cini iduce sezone,sve su prilike...vec on odavno pokazuje želju da vozi za crvene...
Pa samo čekam da počne opet cviliti kako ga momčad sabotira jer "favorizira švabu"...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Možda bude neka zamjena Massa <--->Alonso sljedece godine, ako uopce bude Alonso sljedece godine u crvenom.
Baš me danima koja ce postava bit u Ferrariju ako bude Alonso prešao, Alonso-Massa kombinacija može značit jedino ulogu: Schumacher-Rubens. Alonso-Kimi, Kimija zaboli ko mu je momčadski kolega, al ne vjerujem da bi Alonsu bilo drago.
Alonso-Vettel moguće , di bi švabo vjerovatno bio 2.vozač al ne vjerujem da bi bio neš sporiji na stazi, naprotiv al Fernando se već opekao jednom sa klincima.
Alonso-Kubica za tu kombinaciju navijam jer bih volio vidjeti kubicu u Ferrariju.
Ali najizglednije mi je Alonso-Massa ili Alonso-mali švabo
Baš me danima koja ce postava bit u Ferrariju ako bude Alonso prešao, Alonso-Massa kombinacija može značit jedino ulogu: Schumacher-Rubens. Alonso-Kimi, Kimija zaboli ko mu je momčadski kolega, al ne vjerujem da bi Alonsu bilo drago.
Alonso-Vettel moguće , di bi švabo vjerovatno bio 2.vozač al ne vjerujem da bi bio neš sporiji na stazi, naprotiv al Fernando se već opekao jednom sa klincima.
Alonso-Kubica za tu kombinaciju navijam jer bih volio vidjeti kubicu u Ferrariju.
Ali najizglednije mi je Alonso-Massa ili Alonso-mali švabo
Michael is faster than you!!
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Pa lako oni i raskinu ugovor... Kimi ima sve više volje za WRC-om, Massa je već dugo u Ferrariju, a Alonsu ugovor istiće ove sezone... Po meni je dosta vjerojatan njegov prelazak!130R je napisao/la:Ja ne vjerujem da dolazi u Ferrari dok ne čujem službenu potvrdu. 2011. je skoro sigurno da će ići, ali za 2010. oba Ferrarijeva vozača imaju ugovore.
-
- Početnik
A evo što Bernie kaže o tome:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 2415.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 2415.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Alonsov odlazak u Ferrari nije najpametniji potez. Odlaskom u Ferrari vise nikad nece ponovo osvojiti titulu. Njemu ce se desiti isto kao i Prostu 1991 kada su ga po hitnom postupku eliminirali iz momcadi jer je govorio istinu. Cesare Fiorio je prvo potirao njega, pa sve ostale koje je mogao a na kraju su zbog manjka rezultata i njemu odrubili glavu. Uglavnom Ferrari dugo dugo nece ponoviti Schumacherovu eru. Schumi je bio osovina koja je drzala na okupu sve kotacice (tehnicko osoblje) na okupu. Sadasnji Ferrari pod pritiskom rezultata je vec nakon 2 utrke eliminirao Baldiserija, a ako ovako nastave onda ce svakih mjesec dana potjerati novog "Pedra" samo da bi se uvukli big bossu Luci di Montezemolu u gu....
Nediljko Matijaš
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Sve to stoji što kažeš, ali kad sagledaš malo bolje cijelu situaciju može se reći da je Alonso i te kako pokupio Schumacherovu školu i koristi njegove "fore" već treću godinu (pogotovo 2007.). Jedini čovjek koji bi mogao Ferrari izvući iz "govana" je upravo Alonso. Bar ja tako mislim.domenico je napisao/la:Alonsov odlazak u Ferrari nije najpametniji potez. Odlaskom u Ferrari vise nikad nece ponovo osvojiti titulu. Njemu ce se desiti isto kao i Prostu 1991 kada su ga po hitnom postupku eliminirali iz momcadi jer je govorio istinu. Cesare Fiorio je prvo potirao njega, pa sve ostale koje je mogao a na kraju su zbog manjka rezultata i njemu odrubili glavu. Uglavnom Ferrari dugo dugo nece ponoviti Schumacherovu eru. Schumi je bio osovina koja je drzala na okupu sve kotacice (tehnicko osoblje) na okupu. Sadasnji Ferrari pod pritiskom rezultata je vec nakon 2 utrke eliminirao Baldiserija, a ako ovako nastave onda ce svakih mjesec dana potjerati novog "Pedra" samo da bi se uvukli big bossu Luci di Montezemolu u gu....

P.S. Imaš najbolji potpis na forumu

kakav potpis staviti???
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Mene je strah da je domenico u pravu. Ali i nadam se, a i mislim, da je i Maestro u pravu oko toga da je Alonso najsposobniji
da vrati Ferrari u pobjedničku formu.
Dobro, nije svemoguć, neće on bolid raditi. Zato treba imati utjecaja, da nagovori Ferrari da odustane od ove nesposobne italijanizacije, i dovede 'prave ljude'. Isto kao Schumi
da vrati Ferrari u pobjedničku formu.
Dobro, nije svemoguć, neće on bolid raditi. Zato treba imati utjecaja, da nagovori Ferrari da odustane od ove nesposobne italijanizacije, i dovede 'prave ljude'. Isto kao Schumi

-
- Početnik
Alonso kaže da je osmo mjesto na startu maksimum...
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Bravo Fernando, marljivo skuplja bodove u Renaultu. U Monacu se nadam jos pokojem bodu!
- maminho_
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso-Renault
bravo fernando,uvijek izvlaci maximum
-
- Veteran
i ja kažem bravo,šteta što nije webbera uspio proći možda bi i bolje prošao,ali nisam zadovoljan bolidom i sad mislim da bi ova sezona mogla se već nazvat propalom