Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: FERRARI

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la nikolaa »

Poprilicno lose kvale za McLaren.Mislim da placaju danak razvojnoj filozofiji.Izgleda da su bolji smjer uzeli Ferrari i BMW gdje su otpisali prve 4 utrke i napravili npvu verziju bolida.
Mada momcadi poput McLarena i Ferrarija nikada ne treba otpisati...
FORZA FERRARI!!!
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Nije kova los vozac,nego se bolid stima i razvija kako hami zeli!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

edo je napisao/la:Nije kova los vozac,nego se bolid stima i razvija kako hami zeli!!!
Čuj sad opet ovo...nije niko rekao da je loš,ali jednostavno nije dovoljno brz,a to da ti misliš nešto drugo tu ja ništa ne mogu. Tako se i 2007. razvijalo kao je Alonso htio pa Hamiltonu nije smetalo svejedno je bio brz kao i Alonso...teorija ti opet pada u vodu. Ali neću se upuštat u nikakve glupe diskusije oko toga jer imam dovoljno upozorenja.
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

jojjjjjjjjjjj odkad vi pratite formulu, svaki vozac sam sebi bira setning bolida i nemoze Hamilton Hejkiju odabrati setnin ga utrku, a da je bio bolid ok nije jer koliko sam ja vidio Hejki ga je ganjao po stazi cjelo vrijeme.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Mislim da se bolje od ovog nije moglo, s obzirom na konfiguraciju staze s brzim zavojima, a znamo da McLarenu nedostaje downforce-a.
Vjerojatno je da danas neće bit ništa od bodova, nažalost... :(
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

ja osobno mislim da će McM doć do bodova, iako je bolid malo slabiji od ostalih, hamilton je takav vozač da će on uvijek izvuć nešto iz takve situacije...inače ne bi bio tu gdje je...a što se tiče kove misim da tu neiskustvo igra bitnu ulogu...hamilton je učio uz najboljeg(alonsa), dok kova ne može ništa naučit od hamija jer ni on nije dovoljno dugo u formuli...+ bolid kakav je=dobitna kombinacija za neosvajanje bodova...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Dennis lover

Post Postao/la Dennis lover »

Ham samo neka oprezno krene u utrku da ne zavrsi na prvom zavoju pa neka radi dernek ako moze.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Odlicno odradio posao JBG nevalja bolid, ipak se je popeo na 5 mjesta gore, ja sam zadovoljan.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Dennis lover

Post Postao/la Dennis lover »

Dali se zna dal pripremamo sta za Monako novo od dijelova?
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Mi to radimo tokom cjele sezone tako da postoji mogucnost velika da ce se to desiti i u Monaku
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

McLarem je napisao/la:Mi to radimo tokom cjele sezone tako da postoji mogucnost velika da ce se to desiti i u Monaku
Da, čitao sam da su u McLarenu pripremili poboljšanja za Španjolsku, no, svi znamo da baš i nisu bila
predobra. Lewis je dobro odvozio, a Kovalainen nije imao sreće... :|

Nadam se boljem u Monacu!!!
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Arai je napisao/la:
McLarem je napisao/la:Mi to radimo tokom cjele sezone tako da postoji mogucnost velika da ce se to desiti i u Monaku
Da, čitao sam da su u McLarenu pripremili poboljšanja za Španjolsku, no, svi znamo da baš i nisu bila
predobra. Lewis je dobro odvozio, a Kovalainen nije imao sreće... :|

Nadam se boljem u Monacu!!!
Dobro je da nam bar boks funkcionise, sta bi da imamo dobar bolid za 3 ili 4 mjesto a u boksu puno kretena (citaj Ferari boks),
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Withmarsh najavljuje poboljšanja u Monacu! Konačno nešto...
KLIK
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Konačno slijedi utrka (Monaco) gdje bi mogli osvojiti neke bodove... mislim na Lewisa, jer sumnjam da je Heikki sposoban izdržati masu krugova na tako zahtjevnoj trci... jednostavno nije ta klasa...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Arai je napisao/la:Withmarsh najavljuje poboljšanja u Monacu! Konačno nešto...
KLIK
McLaren je jedini donosio znacajnije novosti u Bahrainu i Maleziji, tako da je bila logicna kratka stagnacija u Spanjolskoj u kojoj je vecina ostalih timova donijela nove pakete. ;)
slika
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

MP4don je napisao/la:Konačno slijedi utrka (Monaco) gdje bi mogli osvojiti neke bodove... mislim na Lewisa, jer sumnjam da je Heikki sposoban izdržati masu krugova na tako zahtjevnoj trci... jednostavno nije ta klasa...
Ajde konačno netko tko ima slično mišljenje o drugom vozaču McM kao i ja! Da se razumijemo, nemam ništa protiv dečka-dapače, ali jednostavno mislim da nije klasa niti za Torro Rosso, a kamoli McM! Tak da se u McM-u trebaju držat Hamija i možda nešto kapne u Monacu...
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Stvarno sam bio optimist pred ovaj vikend. Nadao sam se da će obojica biti među prvih 6, a ovako...Heikki ima brzinu i uz pravu (i pogođenu) taktiku mislim da može bit na podiju. Hamilton - nadam se da će ući u bodove. Sam je kriv, ovdje greške rijetko prođu nekežnjeno.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Lewis se bez veze zahebal potpuno nepotrebno jer bi Q1 sigurno prošel,a Heikki je opet bil pre spor. Cijeli vikend je oko 0.3 - 0.4sec sporiji od Lewis. Mislim da bi se Lew kvalificiral unegdje u prva 2 reda da se nije s*izdil.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Haug otvoreno priznaje interes za Rosberga... :arrow: KLIK
Mislili su ga ubaciti umjesto Kovalainena još tamo 2007-e, kad je Alonso napuštao McLaren... ...no onda je Rosberg bio pod ugovorom.
slika
Pavka
Početnik
Početnik

Post Postao/la Pavka »

Poznata je stara želja Hauga i ostalih sa Mercedesove strane McM (uvjetno rečeno Mercedesove) da u ekipi imaju jednog njemačkog vozača. Prije nego su doveli Kovu, nije bio niti jedan slobodan, osim mlađeg Schumachera, a niti Rosberg baš nije njemac, ali kraj imena mu je njemačka zastava, pa valjda je to dosta
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Neka ga uzmu! :biggrin:
Onda bi to značilo da Vettel ne ide u McM! :D
Bilo bi zanimljivo gledati okršaj npr Rosberga u McM-u i Vettela u Ferrariju. :mrgreen:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

ali se onda javlja problem-rosberg neće bit drugi vozač i čuvat leđa hamiltonu...postoji također opasnost od ponavljanja 2007. kad je u McM vladalo rasulo...ne valja imat u ekipi dva jednako dobra vozača...osim ako jedan od tih vozača nije kimi kojeg boli ona stvar ko je prvi a ko drugi vozač...ferrari si je stvarni sve lijepo složio...u ekipi imaju dva gotovo jednako dobra vozača, kimija boli briga ko je 1. a ko 2. vozač, time i ferrari ima ovlast bez straha od svađe stavit massu za 1. vozača a kimija za 2. jer jednostavno na massu bolje utječe kad mu ljudi kažu "bio si dobar" i tako jer on voli pažnju.kimi samo čeka na hladni heinekken nakon trke...šala...uglavnom mislim da rosbergov dolazak u Mcm ne bi bio njihov dobar potez zbog već navedenih razloga...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

slika

Ponovo? :)
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

luka_kimi je napisao/la:ali se onda javlja problem-rosberg neće bit drugi vozač i čuvat leđa hamiltonu...postoji također opasnost od ponavljanja 2007. kad je u McM vladalo rasulo...ne valja imat u ekipi dva jednako dobra vozača...osim ako jedan od tih vozača nije kimi kojeg boli ona stvar ko je prvi a ko drugi vozač...ferrari si je stvarni sve lijepo složio...u ekipi imaju dva gotovo jednako dobra vozača, kimija boli briga ko je 1. a ko 2. vozač, time i ferrari ima ovlast bez straha od svađe stavit massu za 1. vozača a kimija za 2. jer jednostavno na massu bolje utječe kad mu ljudi kažu "bio si dobar" i tako jer on voli pažnju.kimi samo čeka na hladni heinekken nakon trke...šala...uglavnom mislim da rosbergov dolazak u Mcm ne bi bio njihov dobar potez zbog već navedenih razloga...
Neće to biti nikakav problem. Na početku će se vidjeti tko je od njih 2 brži i ukoliko se jedan bude boril za titulu biti će 1. vozač,a drugi će mu čuvat leđa. Kovalainen je na žalost toliko spor da niti u konkurentnom bolidu nije uspio biti neka velika podrška Lewisu prošle godine. U svakom slučaju od svih švaba koji su trenutno u F1 Nico mi je najsimpatičniji.
Pavka
Početnik
Početnik

Post Postao/la Pavka »

Ponovo? :)

:D :D presmiješna slika, al kad malo bolje pogledaš gotovo se uopće nisu promijenili!!
Odgovori