Zahvaljujem na opomeni.Zmago_Ferrari je napisao/la:Krivo ste mi zbrojili. Imam 10, a ne 12 bodova koliko piše.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Zahvaljujem na opomeni.Zmago_Ferrari je napisao/la:Krivo ste mi zbrojili. Imam 10, a ne 12 bodova koliko piše.
Scuderia je napisao/la:Zahvaljujem na opomeni.Zmago_Ferrari je napisao/la:Krivo ste mi zbrojili. Imam 10, a ne 12 bodova koliko piše.To se cijeni
Evo malo gledam ukupne rezultate i primjećujem greškicu. Mislim da je između mene i tebe prije ovog kola razlika bila 1 bod, a pošto smo u ovom kolu ja i ti skupili jednak broj bodova onda bi valjda i dalje trebao bit 1 bod razlike između nas. Zbroji svoje bodove još jednom (možda ja griješim) ali mislim da imaš 76, a ne 78 bodova.Scuderia je napisao/la:Ljudi moji dosao je dan... Ne, ne zatvaramo kladionicu, nego dosla je nova, svjeza ljestvica. Znate gdje je mozete naci.
K1M1 je napisao/la: Evo malo gledam ukupne rezultate i primjećujem greškicu. Mislim da je između mene i tebe prije ovog kola razlika bila 1 bod, a pošto smo u ovom kolu ja i ti skupili jednak broj bodova onda bi valjda i dalje trebao bit 1 bod razlike između nas. Zbroji svoje bodove još jednom (možda ja griješim) ali mislim da imaš 76, a ne 78 bodova.
ma znam da nebi varao, al očito se neke greškica potkrala, možda u nekom prepisivanju bodova... jer na temi rezultati imaš po kolima u kojem si kolu kolko bodova osvojio, ja sam zbrojio sve tvoje bodove od prvog do zadnjeg kola i vidim da imaš 76, sam zbroji pa ćeš vidjet...Scuderia je napisao/la: Moze biti da je neka greska iskocila, ali zbilja mi nije u interesu zbog 2. boda varati.- niti bi varao.
Schumy.d je napisao/la:Hoću strane suce!!!
![]()
Da, provjerio sam.K1M1 je napisao/la: ma znam da nebi varao, al očito se neke greškica potkrala, možda u nekom prepisivanju bodova... jer na temi rezultati imaš po kolima u kojem si kolu kolko bodova osvojio, ja sam zbrojio sve tvoje bodove od prvog do zadnjeg kola i vidim da imaš 76, sam zbroji pa ćeš vidjet...![]()
Ma nema problema kolega, svakome se može dogoditi.Scuderia je napisao/la: Da, provjerio sam.
Ispravljeno odmah, vjerovatno je doslo onda do toga. Isprike jos jednom.
Schumy.d je napisao/la:Hoću strane suce!!!
![]()
Da, malo sam pritisnuo ove ispred sebe!Scuderia je napisao/la: EDIT. Malo pogledajte, i na sredini ljestivce se isto vodi velika bitka.