ne vidim nikoga

-------
nego dajte mi recite, da li jos netko od vas ima problema s msn-om. o cemu se radi. kada stisnem na sign in, zna mi izbaciti error, i nakon ne znam ni ja kojeg pokusaja uspijem napraviti sign in...

zivjeli

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
koji error, koji broj???Scuderia je napisao/la:@Ferrari BIH.
ne vidim nikoga![]()
![]()
-------
nego dajte mi recite, da li jos netko od vas ima problema s msn-om. o cemu se radi. kada stisnem na sign in, zna mi izbaciti error, i nakon ne znam ni ja kojeg pokusaja uspijem napraviti sign in...![]()
zivjeli
evo jesamalmeida je napisao/la: @ferrari-bih:onaj što ima zd u msn-u sam ti ja pa me dodaj ako oš
zna se pojavit tu i tamo, ako se pojavi,postam tuFerrari-BiH je napisao/la: koji error, koji broj???
zapamti ili zapisi pa mi javi
OK...Scuderia je napisao/la:zna se pojavit tu i tamo, ako se pojavi,postam tuFerrari-BiH je napisao/la: koji error, koji broj???
zapamti ili zapisi pa mi javi
...a na broj tekućeg računa?Chaotic je napisao/la:Konačno Početnik.
Sve čestitke i poklone primam na PP.
Mislim da je izvjesni Adriana Lima Fan bio rekorder po zvjezdicama : napisane glupostigringo73 je napisao/la:...a na broj tekućeg računa?Chaotic je napisao/la:Konačno Početnik.
Sve čestitke i poklone primam na PP.![]()
Početnik? - Nema veze...svejedno si korisniji forumaš od nekih s više postova/zvjezdica
Čestitam na tituli!Chaotic je napisao/la:Konačno Početnik.
Heh, fakat, i ja od nedavno:)Chaotic je napisao/la:Konačno Početnik.
almeida je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=uXr1Z-Mi ... re=related
početak hrvatskog otpora!
>Vidim da ste se najeli dobro!Zmago_Ferrari je napisao/la:
Za uzvrat je častio u Pizzeriji Gulan.
Schumy.d je napisao/la:>Vidim da ste se najeli dobro!Zmago_Ferrari je napisao/la:
Za uzvrat je častio u Pizzeriji Gulan.![]()
![]()
Ali samo na piće!!!Zmago_Ferrari je napisao/la:Nikad više tamo!!! Dobro, možda radi simpatične konobarice odem još koji put!
To se podrazumijeva.Schumy.d je napisao/la:Ali samo na piće!!!Zmago_Ferrari je napisao/la:Nikad više tamo!!! Dobro, možda radi simpatične konobarice odem još koji put!
![]()
ja sam isto odnedavno...a kako se uopće napreduje, npr.s počernika na rezervnog vozača itd...Vuksa_KC je napisao/la:Heh, fakat, i ja od nedavno:)Chaotic je napisao/la:Konačno Početnik.