HA-HA... Jako smiješno!!King iCool je napisao/la:Massa - viječni optimist. Samo se nadam da zna sve benzinske postaje u blizini Monaca možda će mu trebat zadnjih 10 krugova koja litra.

Samo se sjeti da je on bez goriva barem osvojio bodove neke!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
HA-HA... Jako smiješno!!King iCool je napisao/la:Massa - viječni optimist. Samo se nadam da zna sve benzinske postaje u blizini Monaca možda će mu trebat zadnjih 10 krugova koja litra.
Da zato i ima ogromnih 3 boda na kontu,wow...zaista odskače od ostalihSchumy.d je napisao/la:HA-HA... Jako smiješno!!King iCool je napisao/la:Massa - viječni optimist. Samo se nadam da zna sve benzinske postaje u blizini Monaca možda će mu trebat zadnjih 10 krugova koja litra.![]()
![]()
pa sta treba da odma prije utrke kaze bicemo zadnji i to je toKing iCool je napisao/la:Massa - viječni optimist.
pa bolje i bez goriva 3 nego sa gorivom nistaKing iCool je napisao/la:Da zato i ima ogromnih 3 boda na kontu,wow...zaista odskače od ostalihSchumy.d je napisao/la:HA-HA... Jako smiješno!!King iCool je napisao/la:Massa - viječni optimist. Samo se nadam da zna sve benzinske postaje u blizini Monaca možda će mu trebat zadnjih 10 krugova koja litra.![]()
![]()
Ti se ironično smiješ Ferrariju i Massi, a kao da je Mclaren bolji...King iCool je napisao/la: Da zato i ima ogromnih 3 boda na kontu,wow...zaista odskače od ostalih
U svakom slučaju nije lošiji. I Massa i Ferrari su slabiji od Mclarena i od oba naša vozača.Schumy.d je napisao/la:Ti se ironično smiješ Ferrariju i Massi, a kao da je Mclaren bolji...King iCool je napisao/la: Da zato i ima ogromnih 3 boda na kontu,wow...zaista odskače od ostalih![]()
Žalosno...
King iCool je napisao/la: U svakom slučaju nije lošiji. I Massa i Ferrari su slabiji od Mclarena i od oba naša vozača.
Tema:Felipe Massa.Felipe Massa je napisao/la:neznam ja za Heikija ko je bolji. Nego po tvojim procjenama da li ce se McLaren boriti za titulu a Hamilton za vozacku titulu??????????????????????
Daj sve pročitaj i onda uleti u raspravu,a ne samo ovako. Ja govorim po bodovima,a tu jesu oba Mclarenova vozača bolji od Masse.Scuderia je napisao/la:King iCool je napisao/la: U svakom slučaju nije lošiji. I Massa i Ferrari su slabiji od Mclarena i od oba naša vozača.![]()
jesi me nasmijao...
![]()
Felipe Massa je napisao/la:neznam ja za Heikija ko je bolji. Nego po tvojim procjenama da li ce se McLaren boriti za titulu a Hamilton za vozacku titulu??????????????????????
Po kojoj logici???King iCool je napisao/la:U svakom slučaju nije lošiji. I Massa i Ferrari su slabiji od Mclarena i od oba naša vozača.Schumy.d je napisao/la:Ti se ironično smiješ Ferrariju i Massi, a kao da je Mclaren bolji...King iCool je napisao/la: Da zato i ima ogromnih 3 boda na kontu,wow...zaista odskače od ostalih![]()
Žalosno...
da losiji su to su i danas pokazali....King iCool je napisao/la:U svakom slučaju nije lošiji. I Massa i Ferrari su slabiji od Mclarena i od oba naša vozača.Schumy.d je napisao/la:Ti se ironično smiješ Ferrariju i Massi, a kao da je Mclaren bolji...King iCool je napisao/la: Da zato i ima ogromnih 3 boda na kontu,wow...zaista odskače od ostalih![]()
Žalosno...
Sad smo pametni nakon kvalaUcker girlfriend je napisao/la:da losiji su to su i danas pokazali....King iCool je napisao/la:U svakom slučaju nije lošiji. I Massa i Ferrari su slabiji od Mclarena i od oba naša vozača.Schumy.d je napisao/la: Ti se ironično smiješ Ferrariju i Massi, a kao da je Mclaren bolji...![]()
Žalosno...
Da li da ti odgovorim na provokaciju ... ma neću sigurno nisi dobre volje ... za gorivo ne brini u gradu se vozi bit će koja pumpa uz pistu!King iCool je napisao/la:[Sad smo pametni nakon kvala,inače se ova rasprava par dana prije vodila i opet napominjem da sam ja gledal stanje na ljestvici a tu su još bolji. Ma sutra ćete opet lijat suze kad ne bude dovoljno goriva.
ti bas moras da podjebavas ali drago mi je sto je Hamilton onako odletio na kvalama od icega zatoKing iCool je napisao/la: Sad smo pametni nakon kvala,inače se ova rasprava par dana prije vodila i opet napominjem da sam ja gledal stanje na ljestvici a tu su još bolji. Ma sutra ćete opet lijat suze kad ne bude dovoljno goriva.
Da, bio bi prvi.Scuderia je napisao/la:Eh, da ga Webber nije zadrzao-tko zna kako bi bilo. Nema veze. Ajmo Felipe, sutra dobar uz dobar start, opet zadrzati Sebastiana ( a moze i Rubensa), zasto ne?
Naprijed Felipe... Nema predaje !!!