Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- maminho_
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso-Renault
Re: Fernando Alonso
i ja to mislim,4. mjesto ukupnog poretka je maximum
barem u ovom trenutku
barem u ovom trenutku
-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Čestitke Nandu, malom vrijednomhrčku koji marljivo skuplja bodove!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Na VN Španjolske Alonso je davao autograme obožavateljima, a novinari su htjeli doći do njega bez obzira na sredstvo tako da su počeli gurati čovjeka u invalidskim kolicima, na što je Alonso poludio

kakav potpis staviti???
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Maestro je napisao/la:Na VN Španjolske Alonso je davao autograme obožavateljima, a novinari su htjeli doći do njega bez obzira na sredstvo tako da su počeli gurati čovjeka u invalidskim kolicima, na što je Alonso poludio
[ http://i44.tinypic.com/2dpauq.gif ]
Ima pravo!! Svaka mu čast na ovom. Možda nije trebao "poludjeti", ali sigurno da nije normalno skakati preko čovjeka u
invalidskim kolicima!

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Jos jedna hvale vrijedna gesta Alonsa!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Svaka čast...Maestro je napisao/la:Na VN Španjolske Alonso je davao autograme obožavateljima, a novinari su htjeli doći do njega bez obzira na sredstvo tako da su počeli gurati čovjeka u invalidskim kolicima, na što je Alonso poludio
http://i44.tinypic.com/2dpauq.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

Kratki interview s Alonsom nakon utrke...

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
OVO je za mene prvi pravi pokazatelj da se Alonso u budućnosti vidi u Ferrariju!! Kažem zato što direktno govori da svi vozači žele najbolje bolide, i kaže da Ferrari uvijek ima jedan od najboljih...
Nadalje, misli da Ferrarijevi vozači nikad neće biti zaboravljeni, i na kraju, voziti za Ferrari njemu znači čak i više od samog sudjelovanja u F1!
Treba li što dodati...
Nadalje, misli da Ferrarijevi vozači nikad neće biti zaboravljeni, i na kraju, voziti za Ferrari njemu znači čak i više od samog sudjelovanja u F1!
Treba li što dodati...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
ima, naravno. Kada dodje jednog dana: Willkommen.Arai je napisao/la:OVO je za mene prvi pravi pokazatelj da se Alonso u budućnosti vidi u Ferrariju!! Kažem zato što direktno govori da svi vozači žele najbolje bolide, i kaže da Ferrari uvijek ima jedan od najboljih...
Treba li što dodati...

Do kad mu vazi ugovor s Renaultom? ( Zaboravio sam)

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Scuderia je napisao/la:ima, naravno. Kada dodje jednog dana: Willkommen.Arai je napisao/la:OVO je za mene prvi pravi pokazatelj da se Alonso u budućnosti vidi u Ferrariju!! Kažem zato što direktno govori da svi vozači žele najbolje bolide, i kaže da Ferrari uvijek ima jedan od najboljih...
Treba li što dodati...![]()
Do kad mu vazi ugovor s Renaultom? ( Zaboravio sam)
Nisam siguran, ali mislim da je za Renault nakon 2007. g potpisao ugovor za još dvije godine, znači da mu ugovor ističe...
Ali nemojte me uzeti za riječ. Neka neko upućeniji (Nando fan), napiše koliko je to zapravo.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ima ugovor do 2010......ali što znači ugovor.....?
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Pa da, Ferrari otkupi taj ugovor koji je Alonso potpisao s Renaultom i kraj!sunseeker je napisao/la:ima ugovor do 2010......ali što znači ugovor.....?
Već sljedeće sezone može biti u Ferrariju. Zar ne ?

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ugovor nista ne znaci.sunseeker je napisao/la:ima ugovor do 2010......ali što znači ugovor.....?
Naravno da moze. Sve je na Ferrariju.Arai je napisao/la: Pa da, Ferrari otkupi taj ugovor koji je Alonso potpisao s Renaultom i kraj!
Već sljedeće sezone može biti u Ferrariju. Zar ne ?
EDIT. U McLaren sumnjam da bi se vratio
Renault-donio im vozacki i konstruktorski naslov dva puta. Dosta dugo je tamo.
BMW-sumnjam da ce otici tamo.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ma ima Alonso neku klauzulu u ugovoru da može otići. 100%!
- Kimi the best
- Početnik
- Navijam za: F1
Meni je mnogo logicnije resenje Brawn, naravno pod uslovom da ga Ros jos uvek zeli.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
- Piquet20
- Svjetski prvak
I ja se slazem sa Kingom, sigurno ima klauzulu da moze otici u Ferrari. I siguran sam da ce na kraju i otici.

- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
U ugovoru ima klauzulu da ako je na kraju sezone slabiji od određenog mjesta u poretku da može otići. Sad ne znam o kojem mjestu se radi, vjerojatno negdje oko 5. ili 6.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
-
- Početnik
Mislim da bi to bio logičan razvoj njegove karijere,da nije bilo nekih okolnosti (ne bih želio dublje u te analize, da ne potaknem neke svađe i ne naj...) sad bi još bio u McM-u i borio se za naslove, ali budući da nije, trebao bi se okušati u Ferrariju, a definitvno je kalibar za ''crvene''!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Alonso ima ugovor s Renaultom do kraja 2011. godine, s tim da postoji "dio" u ugovoru s kojim može otići iz ING Renault F1 Team-a ukoliko Renault ne bude treća momčad u prvenstvu odnosno ukoliko Alonso ne bude imao priliku se boriti za naslov vozačkog prvaka. Na kraju krajeva ispada da uopće nije pod ugovorom jer je ING Renault F1 Team šesta momčad, a Alonso je osmi u poretku vozača (iako može još puno napredovati, ali ne dovoljno za naslov vozačkog prvaka)!!!
kakav potpis staviti???
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Alonso je opet malo potpirio nagađanja o prelasku u Ferrari. Evo šta je rekao za Gazzetta dello Sport: “As a Spaniard I feel more at ease with Italians,” he said. “We have a lot of shared culture and character. We have identical feelings. It’s difficult to imagine from the outside. I can only say that when we race in Bahrain the circuit is full of Ferrari banners. You go to China and it’s the same. I see Ferrari as a symbol. At the moment I’m driving for Renault, where we are doing a great job. I only think about winning, the rest we’ll have to wait and see.”

-
- Početnik
Alonso umoran od borbe u sredini poretka...
Prvi znakovi nezadovoljstva...
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 2437.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 2437.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Pa da, u sredini je skoro cijelu 2008-u, a valjda će tu biti i ove sezone, naglasak na valjda, nikad se nezna!Pavka je napisao/la:Alonso umoran od borbe u sredini poretka...
Gledaj ovu sliku, s tvog linka...
Kao ono, citat Alonsa upućen Kimiju: "Hey, that´s a nice cap."

-
- Početnik

A čuj, ja se nadam da će u skoroj budućnosti i imati istu takvu, u najboljim je godinama, zrel je i samo može popizdit u Renaultu koji nije konkurentan, niti ima nekih naznaka da bi uskoro mogao biti, bez obzira što Flavio kaže.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Da... ali loša je stvar da ili Massa ili Kimi moraju izletit iz Ferrarija, da Alonso dođe, nebi htio da bilo ko od ove trojce navedenih ode iz F1.Pavka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
A čuj, ja se nadam da će u skoroj budućnosti i imati istu takvu, u najboljim je godinama, zrel je i samo može popizdit u Renaultu koji nije konkurentan, niti ima nekih naznaka da bi uskoro mogao biti, bez obzira što Flavio kaže.
Kimi voli Ferrari, i kaže da će rađe vozit za njih u drugim natjecanjima, nego za neku drugu F1 momčad tak da...
Massa ništa nije spominjao... Uglavnom, nezahvalno je prognozirat. Vidli budemo rasplet pred kraj 2009-te!
Čuo sam da Flavio spominje neka poboljšanja u Turskoj, ali Alonso nije preoptimističan:
We are going to introduce new pieces in Turkey but I think everything will stay more or less the same.

-
- Početnik
A gle, ako on kaže da mu ta poboljšanja neće donijeti napredak, ja mu vjerujem, jer je ove sezone do sada u svim medijskim istupima bio brutalno iskren, pa nemam razloga sumnjati da je tako i ovog puta.
Druga stvar, slažem se da su i Kimi i Filip sjajni vozači, uz Hamija i Nanda te Seba i Kubicu (ajde i Button u Brawnu) najbolji na gridu, ali ja ipak navijam za Alonsa i već sam negdje postao da me zaboli neka stvar di će vozit, samo dok ima konkurentan bolid, pa bila to i Force India...
Druga stvar, slažem se da su i Kimi i Filip sjajni vozači, uz Hamija i Nanda te Seba i Kubicu (ajde i Button u Brawnu) najbolji na gridu, ali ja ipak navijam za Alonsa i već sam negdje postao da me zaboli neka stvar di će vozit, samo dok ima konkurentan bolid, pa bila to i Force India...