bravo kimi.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Nitrous Oxide Systems je napisao/la:što bi volio da ove godine kimi oba brawna podere na spa (svojoj stazi), to bi mi bio lijek za dušu
, al ima jos do spa
Bolje da je daleko, ima više vremena za razvoj bolida.mmilo42 je napisao/la:Nitrous Oxide Systems je napisao/la:što bi volio da ove godine kimi oba brawna podere na spa (svojoj stazi), to bi mi bio lijek za dušu
, al ima jos do spa
I ja ali daleko je spa, trebalo bi i ranije.
Nitrous Oxide Systems je napisao/la:što bi volio da ove godine kimi oba brawna podere na spa (svojoj stazi), to bi mi bio lijek za dušu
, al ima jos do spa
Znači Kimijev prvi auto je bila Lada.racer@work je napisao/la:ne znam je li netko postavio ovaj video, al eto
Kimi u finskoj auto emisiji:
luka_kimi je napisao/la:da li će kimija na kraju sezone zamijenit fernando alonso?
osobno mislim da će ukoliko kimi ne bude imao veliku razliku u bodovima u odnosu na massu otić upravo on, na moju veliku žalost, i od toga dana ću ja prestat gledat formulu 1 i otić sa ovog foruma.u tom bi slučaju formula 1 izgubila velikog vozača koji je sigurno među 10 prirodno najbržih vozača u povijesti ovog sporta.nadam se da će ovi napisi u novinama pobuddit nekakav inat u njemu da dokaže kako je još uvijek među najboljima.to će napraviti ako mu je stalo do ovog sporta.
@navijači masse(oni koji se vesele kimijevom odlasku)-tek kad on ode shvatit ćete što ste zapravo imali...felipe će biti drugi vozač, jer nando neće doć osim ukoliko ne bude siguran da će biti prvi vozač...a onda ćete vidjet da kimi zapravo znači mir u ekipi...ne vrijeđam nanda, bez premca on je možda i najbolji vozač, alii ima takav karakter da ukoliko nije po njegovom, bit će problema.a u ferrariju će onda napravit sve da ga zadrže tj.pretvorit će vašeg miljenika u novog kovalainena, vodonošu...onda ćete vidjet šta je kimi značio ferrariju.
luka_kimi je napisao/la:da li će kimija na kraju sezone zamijenit fernando alonso?
osobno mislim da će ukoliko kimi ne bude imao veliku razliku u bodovima u odnosu na massu otić upravo on, na moju veliku žalost, i od toga dana ću ja prestat gledat formulu 1 i otić sa ovog foruma.u tom bi slučaju formula 1 izgubila velikog vozača koji je sigurno među 10 prirodno najbržih vozača u povijesti ovog sporta.nadam se da će ovi napisi u novinama pobuddit nekakav inat u njemu da dokaže kako je još uvijek među najboljima.to će napraviti ako mu je stalo do ovog sporta.
@navijači masse(oni koji se vesele kimijevom odlasku)-tek kad on ode shvatit ćete što ste zapravo imali...felipe će biti drugi vozač, jer nando neće doć osim ukoliko ne bude siguran da će biti prvi vozač...a onda ćete vidjet da kimi zapravo znači mir u ekipi...ne vrijeđam nanda, bez premca on je možda i najbolji vozač, alii ima takav karakter da ukoliko nije po njegovom, bit će problema.a u ferrariju će onda napravit sve da ga zadrže tj.pretvorit će vašeg miljenika u novog kovalainena, vodonošu...onda ćete vidjet šta je kimi značio ferrariju.
Prvo ne navijam za kimiev odlazak,drugo,jeli ti zaista mislis da ce felipe nakon toliko godina u ferrarijuluka_kimi je napisao/la:da li će kimija na kraju sezone zamijenit fernando alonso?
a ti misliš da neće?misliš li da će prvo ferrari, a zatim fernando dopustit da se opet ponovi 2007.i mclaren?ferrari ukoliko želi dovest fernanda mora ispunit njegove uvjete, a jedan od njih je i da on bude prvi vozač i to totalnom doslovnom smislu.i pročitaj ponovno moj post, nisam imenovao sve navijače masse, već samo one koji se nadaju kimijevom odlasku.ja bi najviše volio da ostane ovakva kombinacija kimi-massa jer se najbolje nadopunjuju, a ne svađaju se već konstruktivno raspravljaju.i još nešto ću ti reć:sjeti se 2006. i kakva je situacija bila sa felipeom u ferrariju.u ferrariju schumija cjene jednako kao i alonsa, a to automatski znači da će se 2006.ponovit.nakon svih godina u ferrariju felipeova se situacija nimalo nije promijenila:vozi, imaš uvjete, ali ako dovedemo boljeg vozača od tebe bit ćeš mu vodonoša.i stvarno, složio bih se sa postom iz jedne druge teme:kad sam ponovno pročitao onaj post iz f1racinga, vidio sam da je to jedan navijački temiran članak koji se sveo na pljuvanje po kimiju i veličanje fernanda kao vozača.edo je napisao/la:Prvo ne navijam za kimiev odlazak,drugo,jeli ti zaista mislis da ce felipe nakon toliko godina u ferrarijuluka_kimi je napisao/la:da li će kimija na kraju sezone zamijenit fernando alonso?
biti vodonosa fernandu???ja ne vjerujem...