Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
mmilo42
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi Raikkonen

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Ako nekog placaju 30 milja, a nekog 5 milja ,vac time je određeno ko je br.1 a tko br 2.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

baš...iako navijam za kimija, bilo bi mi stvarno žao da massu pretvore u kovalainena...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

Kimi ovaj tjedan vozi talijanski rally na asfaltu.

slika

slika

slika

slika
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

luka_kimi je napisao/la:kao da se massu pita nešto...no očito mi razgovaramo o 2011.godini, jel i kimi i massa imaju igovor još godinu dana...dotad kimi može razvalit massu i ove i iduće sezone, te se može desit da je ova rasprava nizašto i da će u ferrariju zadržat kimija(što je i pametnije-opet, to je moje mišljenje, massini navijači sigurno imaju drugačije, inače nebi ni bili njegovi navijači).već sam vidio:ukoliko nedaj Bože dođe do toga, i alonso dođe u ferrari umjesto kimija, budite 1000000% sigurni da će massa biti drugi vozač!vi njegovi navijači(dosad sam vidio samo edo i felipe massa) poričete ono realno:ponovit će se godine kad je schumiju bio vodonoša a poricanjem to nećete promijenit, uostalom, tko sam vam ja da vam govorim, vidjet ćete i sami...

Nisam ja ni Kimijev a nedaj boze Massin navijac, ali sudeci po poprilicno losim i bezvoljnim utrkama dolazi se do takvog zakljucka, da bi mogao Aloso zamjenuti Kimija, ali isto tako ni tvoja teorija nije za baciti moze se lako i tako nesto desiti
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

ja te uvjeravam da je ovo objektivno napisano, s tim da te pitam koje loše i bezvoljne utrke?zadnje tri utrke je dvije osvojio bodove(prije bi to bila sramota-sa ovim je ferrarijem uspjeh), osvojio bi i u španji da mu nisu shebali prvo kvale, zatim i trku, ima više bodova od svog momčadskog kolege, šta još više tražiti?
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Svako svog konja hvali.
Logično je da će netko ko recimo navija za Kimija pljuvati po drugim vozačima (pa i po njegovom momčadskom kolegi) i da će tu po forumu izražavati svoje mišljenje kako je on najbolji, bla bla..
Mislim da su sada i Massa i Raikkonen na nekoj istoj distanci, jer se Raikkonen popravio, nepije (barem kako je rekao), fizički se pripremao, stvarno se promjenio što se vidi i na utrkama. Massa je još uvjek ostao isti.
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Bla, bla, Alosno dolazi,Kimi odlazi, Massa ce biti / nece biti vodonosa.

Halo.... Tema je Raikkonen, a sta ce se desiti za dvije godine nitko ne zna. Ovakve rasprave su besmislene, da ne govorim da nemaju puno veze s temom.
EDIT. Retoricko pitanje: Sta da Alonso odluci otici u mirovinu za dvije godine? Ha? Prema tome...
---
Nakon treceg mjesta u Monacu, Kimi je izjavio da ce pobjediti kad-tad, samo je pitanje vremena.

Recimo u Turskoj ne bi bilo lose 1-2. :p
slika
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Ja očekujem da ce turska biti ferrarijeva staza, massi dobro lezi, Kimi bi mogo do drugoga mjesta
luka_kimi
Moderator
Moderator

Krscho je napisao/la:Ja očekujem da ce turska biti ferrarijeva staza, massi dobro lezi, Kimi bi mogo do drugoga mjesta
nemojj zaboravit da je kimi bio prvi pobjednik ove staze...osobno meni ovaj tvoj gore navedeni poredak savršeno odgovara,samo da se ne pofajtaju međusobno i odustanu obadva...
slika
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Kimija i Massu mogu uspoređivat jedino navijaci. Struka je svoje davno rekla.
luka_kimi
Moderator
Moderator

mmilo42 je napisao/la:Kimija i Massu mogu uspoređivat jedino navijaci. Struka je svoje davno rekla.
a odgovor je... :?: :)
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

luka_kimi je napisao/la:ja te uvjeravam da je ovo objektivno napisano, s tim da te pitam koje loše i bezvoljne utrke?zadnje tri utrke je dvije osvojio bodove(prije bi to bila sramota-sa ovim je ferrarijem uspjeh), osvojio bi i u španji da mu nisu shebali prvo kvale, zatim i trku, ima više bodova od svog momčadskog kolege, šta još više tražiti?

Ma samo se sjeti proslogodisnjih utrka, o tome ti je govorim a ne o ovoj sezoni, za sad ruku na srce je odlican kakv bolid vozi.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

McLarem je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:ja te uvjeravam da je ovo objektivno napisano, s tim da te pitam koje loše i bezvoljne utrke?zadnje tri utrke je dvije osvojio bodove(prije bi to bila sramota-sa ovim je ferrarijem uspjeh), osvojio bi i u španji da mu nisu shebali prvo kvale, zatim i trku, ima više bodova od svog momčadskog kolege, šta još više tražiti?

Ma samo se sjeti proslogodisnjih utrka, o tome ti je govorim a ne o ovoj sezoni, za sad ruku na srce je odlican kakv bolid vozi.
mislim da smo priču oko prošle sezone zaključili:kimi nije bio na svojoj razini jer mu određena "poboljšanja" koja su napravljena nakon španje nisu odgovarala, dok massi jesu...kad su poboljpanja maknuta sa njegova bolida, prije japana mislim, kimi je na zadnje tri trke bio treći(izuzev kine gdje bi bio drugi, ali je iz razumljivih razloga morao propustit felipea)čak je i vozio dobro s obzirom na bolid koji mu ne odgovara(sjeti se magny-cursa-vodio u trci, otpao auspuh, otpala njegova pobjeda), spa gdje je vodio cijelu trku, i zbog ruku na srce svoje greške odustao dva kruga prije kraja, kanada gdje je bio najbrži na stazi od svih i gdje ga je lewis izbacio iz trke, monte carla gdje je kažnjen prolaskom kroz boks jer mu prije utrke nisu stavili gume na vrijeme, valencije gdje mu je motor eksplodiaro, singapura gdje je nazadovao jer je u boksu čekao iza felipea...ovako mogu u nedogled, a ovo su sve izuzev spa bili stjecaji okolnosti zbog kojih nije osvajao bodove...mislim da voljanije bila u pitanju, čak naprotiv, sjećaš se kako je ljut bio nakon kine kad je morao pustit massu(prvi sam ga put vidio ljutog :shock: :shock: :shock: )...mislim da je više dokaza da kimi u 90% slučajeva nije kriv...
slika
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

luka_kimi je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Kimija i Massu mogu uspoređivat jedino navijaci. Struka je svoje davno rekla.

Kimi.
luka_kimi
Moderator
Moderator

mmilo42 je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:

Kimi.
očekivah takav odgovor... :biggrin: što god netko pričao, kimi je svjetski prvak, prošle je godine imao lošu sezonu koja se svakome desi, dok će ove godine kako je krenuo biti baš dobar...
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

mmilo42 je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:

Kimi.
a ti si kao to negdje nasao pa sad napisao.Mogu se kladiti da si to izmislio.Uostalom vi kao da mrzite Massu od prosle sezone kad je pojeo Kimija za dorucak [-o< :-$
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
luka_kimi
Moderator
Moderator

hallo?pa šta ti gledaš?pa kimi je svjetski prvak čovječe Božji!!!!!razlika između kimija i masse 2007.je bila 16 bodova u korist kimija, a 2008.22 u korist masse!pa šta ti onda pričaš?tako isto možemo reć da je kimi 2007.pojeo massu i za doručak, i za ručak, i za večeru!da se kojim slučajem zamjene godine, tj.da je kimi 2008.bio prvak, a da je 2007.massa bio bolji od kimija, danas bi raspravljali kako će kimi i nando zajedno u ekipi funkcionirat!zato molim te ne pričaj gluposti i pročitaj gore moj post kao odgovor na post korisnika mclarem i vidjet će kako je sve kimi gubio bodove.je, i massa je gubio bezveze, ali pažljivim ćeš prebrojavanjem vidjet da je kimi izgubio više, ali je to ostalo skriveno jer se o tome ne priča.tome dodaj i kad je pustio massu u kini, kad ga je hami shebo u fujiu i vidjet ćeš koliko je to bodova.zato te molim da barem budeš objektivan kad govoriš o nekim stvarima... ;)
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ajde ljudi smirite dozivljaje. luka_kimi postao si vec naporan s tom Kinom. Bez uvrede, ali tako je. Kina, Kina... Pustio ga je, i to je korektno sto je napravio., tako bi trebao svaki pravi timski kolega da napravi, ako postoji sansa da mu kolega osvoji naslov.

Ok, idemo dalje. Osvrces na tu Kinu. Ja cu ti reci, sjeti se Vn Brazila 2007.

Vise mi je puna kapa, kada se Kimija prikazajue samo kao zrtvu, ok, imao je nesrece, to stoji-ali neke je utrke odvozio... da ne kazem. Kraj.

Razlog, zasto ga nikad necu bodrit kao Felipea je sljedeci. VN Spanjolske 2007. Kraj.
I stvarno vise prekinite ( govorim za sve), jer ovo je stvarno zalosno. Dva vozaca Ferrarija voze za FERRARI, a navijaci Felipe i Kimija se prepucavaju.

Glupost, sta nije?
Zadnji mi je bio post na ovo tu. Okrenite se sljedecoj utrci. Sto puta je bolje, nego "prosipat" mudre.
slika
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Kimi.[/quote]
a ti si kao to negdje nasao pa sad napisao.Mogu se kladiti da si to izmislio.Uostalom vi kao da mrzite Massu od prosle sezone kad je pojeo Kimija za dorucak [-o< :-$[/quote]

Niko ne mrzi massu, dapace to je simpatićan momak ,i mislim da bi i njemu bilo neugodno kad bi citao da je pojeo kimija za dorucak.Ipak su kimi i alonso klasa za sebe a massa je zlatna sredina sa jednom dobrom sezonom kad je bio drugi , a kimi treci .Kimi je ipak prvak svijeta u svojoj prvoj sezoni u ferrariu .I mislim da su odlicna ekipa massa je najveci pomak u voznji napravio u zadnje dvije sezone od kad vozi s kimijem koji usprkos tome što je plaćen pet puta više nije tražio nikakve privilegije.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:Ajde ljudi smirite dozivljaje. luka_kimi postao si vec naporan s tom Kinom. Bez uvrede, ali tako je. Kina, Kina... Pustio ga je, i to je korektno sto je napravio., tako bi trebao svaki pravi timski kolega da napravi, ako postoji sansa da mu kolega osvoji naslov.

Ok, idemo dalje. Osvrces na tu Kinu. Ja cu ti reci, sjeti se Vn Brazila 2007.

Vise mi je puna kapa, kada se Kimija prikazajue samo kao zrtvu, ok, imao je nesrece, to stoji-ali neke je utrke odvozio... da ne kazem. Kraj.

Razlog, zasto ga nikad necu bodrit kao Felipea je sljedeci. VN Spanjolske 2007. Kraj.
I stvarno vise prekinite ( govorim za sve), jer ovo je stvarno zalosno. Dva vozaca Ferrarija voze za FERRARI, a navijaci Felipe i Kimija se prepucavaju.

Glupost, sta nije?
Zadnji mi je bio post na ovo tu. Okrenite se sljedecoj utrci. Sto puta je bolje, nego "prosipat" mudre.
ma ne, ja samo spominjem kinu samo da pokažem gdje je sve izgubio bodove, ne nabijam to nikom na nos, dobro si rekao, i felipe je pustio kimija u brazilu i svaka mu čast na tome, nego me nervira kad felipe massa kaže da je massa pojeo kimija za doručak...jedino to...i nigdje nisam rekao da je kimi žrtva...prepucavam se jedino zato...a i massa je neke utrke odvozio...da ne kažem...tvoje riječi...tako da negdje dođu na isto...a ovo oko navijača:pa moramo se malo prepucavat-bez toga nije zabavno :biggrin: ...isto tako, dinamo i hajduk igraju u hrvatskoj, a mi se svađamo...tako i treba, inače nismo pravi navijači...i meni je dosta..na ovu se raspravu više ne osvrćem...
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

E vi gledate u Kimija na osnovu voznji u McLarenu i onda ga poredite sa Massom.E pa to nikako ne moze jer je Kimi tad imao masinu koja je pobjedjivala a Massa je tad vozio jedan od losijih bolida(Sauber).

@ luka_kimi Kako je Kimi predprosle sezone dobio naslov tako ga je Massa prosle sezone izgubio.I jos nesto ti pricas kako je Kimi imao nesrece e pa ja cu ti reci samo ovo da je prosle sezone VN Brazila imala samo 1 krug manje danas bi Massa bio svjetski prvak ali nazalost nije.Toliko od mene i ne zelim se raspravljati sa osobama nekim koji ne znaju granice i misle da je Kimi najbolji vozac svih vremena ,samo se vi zavaravajte
slika

luka_kimi
Moderator
Moderator

Felipe Massa je napisao/la:E vi gledate u Kimija na osnovu voznji u McLarenu i onda ga poredite sa Massom.E pa to nikako ne moze jer je Kimi tad imao masinu koja je pobjedjivala a Massa je tad vozio jedan od losijih bolida(Sauber).

@ luka_kimi Kako je Kimi predprosle sezone dobio naslov tako ga je Massa prosle sezone izgubio.I jos nesto ti pricas kako je Kimi imao nesrece e pa ja cu ti reci samo ovo da je prosle sezone VN Brazila imala samo 1 krug manje danas bi Massa bio svjetski prvak ali nazalost nije.Toliko od mene i ne zelim se raspravljati sa osobama nekim koji ne znaju granice i misle da je Kimi najbolji vozac svih vremena ,samo se vi zavaravajte
ama baš nitko nije rekao, a pogotovo ja da je kimi najbolji vozač svih vremena...ne želim se uopće upuštat u ovu raspravu, ali ne možeš govorit da je massa vozačina...onaj tko ne zna granice si upravo ti...ja niti jednom riječju nisam spominjao ništa osim listih činjenica...a ovo da je brazil za krug kraći, eh, da sam ja znao da će hajduk isprašit dinamo 3:0 i popljugat na penale, otišo bi u kladionicu i zaradio masne pare...to je jednaostavno sudbina...meni je masse jako žao bilo tada i još mi je uvijek...istina je što kažeš, ovo debelo podcrtano...ali opet, kimi je prvak, a massa nije.to je činjenica...u konačnici, za 15 godina se nitko neće sjećat tko se borio i na koji je način osvojio naslov, već ko je bio prvak...tu za mene svaka rasprava završava...uostalom, vidjet ćemo ove sezone...sve će se riješit na stazi, a ja se neću svađat, pogotovo sa navijačem ferrarija...zato oprosti ako sam ti rekao išta što te uvrijedilo, ti navijaš za massu, ja za kimija, normalno je da se razilazimo u mišljenjima, ali ne i da se svađamo...

pozdrav :bye:
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ma nista nije bila nikakva svadja nego mala prepirka :bye:
slika

Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Ovo je snimka Kimijevog auta nakon krša u Reallyju Della Marca...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q7GodBsN ... r_embedded[/youtube]

VIše informacija o svemu: :arrow: OVDJE !
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Raikkonen pozvao Ferrarijeve navijače da se strpe

već sam vidio taj link u jednoj drugoj temi, ali na engleskom, pa evo linka na hrvatskom...
slika
Odgovori