Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
XTRage
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - Massa

Re: Felipe Massa

Post Postao/la XTRage »

Kakvih sve ovdje mozgova ima, najbrzi krug utrke je uradio u 50. krugu, daleko poslije opomene, a 0,7s je bilo zbog zaostalog bolida, nakon toga je opet nastavio sa brzim krugovima.
Najvise me schuey iznenadio, nisam ovo od njega ocekivao :lol:
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

XTRage je napisao/la:Kakvih sve ovdje mozgova ima, najbrzi krug utrke je uradio u 50. krugu, daleko poslije opomene, a 0,7s je bilo zbog zaostalog bolida, nakon toga je opet nastavio sa brzim krugovima.
heheh očito se ne kužimo ;) u tom trenutku su bili najbrži krugovi kako je i scud kasnije rekao ;) ja sam tako shvatio pitanje a i samim potezom je Massa profitirao,dobro,ne odlučujuće za trku i vjerujem da je to jedino zašto nije kažnjen ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

schuey je napisao/la:
XTRage je napisao/la:Kakvih sve ovdje mozgova ima, najbrzi krug utrke je uradio u 50. krugu, daleko poslije opomene, a 0,7s je bilo zbog zaostalog bolida, nakon toga je opet nastavio sa brzim krugovima.
heheh očito se ne kužimo ;) u tom trenutku su bili najbrži krugovi kako je i scud kasnije rekao ;) ja sam tako shvatio pitanje a i samim potezom je Massa profitirao,dobro,ne odlučujuće za trku i vjerujem da je to jedino zašto nije kažnjen ;)
I shall say this only once: Massa nije niti jednom namjerno sjekao šikanu.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

:lol: =D> :lol:

Massa:Nas napredak je ogroman.
KLIK_NJEMACKI LINK

Ukratko: Felipe kaze da je jako zadovoljan napretkom kojeg su napravili, nakon Istanbula ce znati da li su ispred Red Bulla, ili ne. Najavljuje jos poboljsanja, fali im jos gripa.

Na kraju je rekao da je sve moguce, te da jedva ceka Tursku, jer voli tu stazu.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

jaki je napisao/la: I shall say this only once: Massa nije niti jednom namjerno sjekao šikanu.
Ovo nisam očekivao,al evo ti i odgovor,nije niti namjerno pokušavao ne sjeći šikanu
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

schuey je napisao/la:
jaki je napisao/la: I shall say this only once: Massa nije niti jednom namjerno sjekao šikanu.
Ovo nisam očekivao,al evo ti i odgovor,nije niti namjerno pokušavao ne sjeći šikanu
Malo mi je blesavo započinjati raspravu ili ti nešto pokušati dokazati jer je moj post koji si citirao (iako stvarno mislim to što sam napisao) šala, što si mogao zaključiti po citatu iz serije Alo, Alo( možda je moja greška jer nisam postavio znakove navoda, ali to bi svatko trebao znati).
Međutim kad me već vučeš za jezik, moram ti odgovoriti. Razlog zbog kojeg je Masa prvi put opomenut nije bio prikazan na TV-u, a prema komentatorima BBC-a Massin trkaći inžinjer Rob Smedley je Charlie Whitingu rekao da je do presjecanja šikane došlo radi proklizavanja bolida(koje očito Massa nije mogao spriječiti). Drugi put (što možeš vidjeti na snimci, a ako imaš isti BBC-jev video to ti je na 1.45.28 videa) Massa se odbio od pasice i presjekao šikanu jer nije u potpunosti kontrolirao bolid. :peace:
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

jaki je napisao/la: Malo mi je blesavo započinjati raspravu ili ti nešto pokušati dokazati jer je moj post koji si citirao (iako stvarno mislim to što sam napisao) šala, što si mogao zaključiti po citatu iz serije Alo, Alo( možda je moja greška jer nisam postavio znakove navoda, ali to bi svatko trebao znati).
Međutim kad me već vučeš za jezik, moram ti odgovoriti. Razlog zbog kojeg je Masa prvi put opomenut nije bio prikazan na TV-u, a prema komentatorima BBC-a Massin trkaći inžinjer Rob Smedley je Charlie Whitingu rekao da je do presjecanja šikane došlo radi proklizavanja bolida(koje očito Massa nije mogao spriječiti). Drugi put (što možeš vidjeti na snimci, a ako imaš isti BBC-jev video to ti je na 1.45.28 videa) Massa se odbio od pasice i presjekao šikanu jer nije u potpunosti kontrolirao bolid. :peace:

Za citat te nisam skužio ;)
Nadalje,sve stoji što si napisao,daleko od toga,no i dalje tvrdim da je morao/mogao biti kažnjen za to,zaista nema smisla upozoravat za nenamjeran prolaz kroz šikanu,i onda to iz momčadi prenose vozaču kao zadnju opomenu ;) Uglavnom,i dalje mislim da je mogao biti kažnjen,i svaki bi čovjek rekao da mu je vozač sjekao šikanu jer nije kontrolirao bolid,no sad vidim i zakaj nije kažnjen ;)

NHF,ovo zovem konstruktivnom raspravom,pohvale za post ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Ako Felipe pobjedi u Turskoj ( dobro pazite na ovu prvu rijec ( da ne bi bilo kasnije zabune) ) to ce mu biti 4. uzastopna pobjeda u Turskoj. ( zasto ne)? [-o< :)

Sad se pitate sigurno sta ja to pricam.

Juan-Manuel Fangio, Jim Clark, Graham Hill Michael Schumacher su jedini ljudi koji su pobjedili 4. puta za redom na nekoj stazi. Pobjedi li, pridruzit ce im se. :)
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 svi 2009, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Nadam se da hoće.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:Ako Felipe pobjedi u Turskoj ( dobro pazite na ovu prvu rijec ( da ne bi bilo kasnije zabune) ) to ce mu biti 4. uzastopna pobjeda u Turskoj. ( zasto ne)? [-o< :)

Juan-Manuel Fangio, Jim Clark, Graham Hill Michael Schumacher su jedini ljudi koji su na pobjedili 4. puta za redom na nekoj stazi. Pobjedi li, pridruzit ce im se. :)
zašto ne,uspon je očit,staza mu paše ;)

a za ove podatke te moram ispraviti...
Senna na više staza ;)
a i ne znam di je to Fangio pobjeđivao,daj mi reci...,Clark je Spa,Hill nemam pojma,pobjedio je najviše 3 zaredom u Monacu,4 ukupno al je razlika od zadnje pobjede 3 godine. Ms je ;)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

schuey je napisao/la: a i ne znam di je to Fangio pobjeđivao
Mislim da u Argentini 1954-1957.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Toon Army je napisao/la:
schuey je napisao/la: a i ne znam di je to Fangio pobjeđivao
Mislim da u Argentini 1954-1957.
Da, ali je 1956. djelio bolid sa Mussom, pa na nekim stranicama je samo Musso naveden kao pobjednik ;)
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

Senna je 5 puta uzastopno pobedio u Monacu.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Kimi the best je napisao/la:Senna je 5 puta uzastopno pobedio u Monacu.
I 4 puta u Belgiji.
Scuderia je napisao/la:Ako Felipe pobjedi u Turskoj ( dobro pazite na ovu prvu rijec ( da ne bi bilo kasnije zabune) ) to ce mu biti 4. uzastopna pobjeda u Turskoj. ( zasto ne)? [-o< :)

Juan-Manuel Fangio, Jim Clark, Graham Hill Michael Schumacher su jedini ljudi koji su pobjedili 4. puta za redom na nekoj stazi. Pobjedi li, pridruzit ce im se. :)
Graham Hill ispada, ali moraš staviti Sennu. I koji su to vozači: Fangio, Clark, Senna i Schumacher. 99% ljudi će reči da je najbolji F1 vozač svih vremena netko od njih četiri. Ako Massa uspije svaka mu čast.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

130R je napisao/la:
I koji su to vozači: Fangio, Clark, Senna i Schumacher. 99% ljudi će reči da je najbolji F1 vozač svih vremena netko od njih četiri. Ako Massa uspije svaka mu čast.
Da, možemo mu "skinuti kapu" ako se nađe u takvom društvu i ja zato navijam da ipak ne bude tako jer smatram da "nije vrijedan" biti u toj ekipi... a ako ipak "dijete" to uspije čestitat čemo mu. Ma za njega je ogroman uspjeh da se i našao na pragu takvog ostvarenja.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Scuderia
Moderator
Moderator

Jao, kako sam mogao zaboraviti Sennu? :zid: :oops:

Toon Army je napisao/la: Da, možemo mu "skinuti kapu" ako se nađe u takvom društvu i ja zato navijam da ipak ne bude tako jer smatram da "nije vrijedan" biti u toj ekipi... a ako ipak "dijete" to uspije čestitat čemo mu. Ma za njega je ogroman uspjeh da se i našao na pragu takvog ostvarenja.
A zasto?- Od kako je ova staza ( Turska), jedini pobjednici : Kimi (1), Felipe (3), lezi mu ta staza, zasto ne? ;)
130R je napisao/la:
Graham Hill ispada, ali moraš staviti Sennu. I koji su to vozači: Fangio, Clark, Senna i Schumacher. 99% ljudi će reči da je najbolji F1 vozač svih vremena netko od njih četiri. Ako Massa uspije svaka mu čast.
Ma znam ja to sve, samo se bojim ako dodje do toga, da ce to ljudi krivo protumaciti. :|
schuey je napisao/la:
zašto ne,uspon je očit,staza mu paše ;)
Upravo to.
schuey je napisao/la: a za ove podatke te moram ispraviti...
Senna na više staza ;)
Da, desio se lapsus. :oops: :?
schuey je napisao/la: a i ne znam di je to Fangio pobjeđivao,daj mi reci...,Clark je Spa,Hill nemam pojma,pobjedio je najviše 3 zaredom u Monacu,4 ukupno al je razlika od zadnje pobjede 3 godine. Ms je ;)
Hm.. mislim u Argentini.
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Nadam se da ce Felipe da pobjedi i da svima zatvori usta onima koji ga ne vide kao vozacinu
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Massa ove godine nema šanse za pobjedu u Turskoj. Jedino ako pola auta odustane. Čovjek je (htio sam reći "dijete" jer s onakvim glasom...smijem se uvijek kad čujem njegov govor. "We ćrajd tu pušh..." nemam znakova za njegov izgovor) pobijedio tri puta u Turskoj zato što je imao auto duplo bolji od svih prethodne tri godine(isto kao i Button ove). Ove godine to se neće desit', osim ako Ferrari ne napravi čudo i ubrza auto za 1.5 sekundi jer Massa je nažalost samo prosječan vozač u odličnom autu i po meni ne zaslužuje da vozi za Ferrari (ne mislim to da bi napravio mjesta Alonsu). Što se mene tiče kompletnu postavu Ferrarija bi trebalo promijenit'. Recimo: Vettel i Kubica. Vettel: Mali zna vozit', što je i pokazao. Mislim da kad bi Massa ostao sa njim u Ferrariju da ne bi više ni jedne utrke dobio(osim ako ovome ne vrisne nešto na autu) Kubica: Po mom mišljenju, brži je od Vettela (naravno, to su nijanse ali...) i htio bih njih dvojicu vidit' u Ferrariju.
Avanti FER, Avanti!!!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

The Greatest je napisao/la:Massa ove godine nema šanse za pobjedu u Turskoj. Jedino ako pola auta odustane. Čovjek je (htio sam reći "dijete" jer s onakvim glasom...smijem se uvijek kad čujem njegov govor. "We ćrajd tu pušh..." nemam znakova za njegov izgovor) pobijedio tri puta u Turskoj zato što je imao auto duplo bolji od svih prethodne tri godine(isto kao i Button ove). Ove godine to se neće desit', osim ako Ferrari ne napravi čudo i ubrza auto za 1.5 sekundi jer Massa je nažalost samo prosječan vozač u odličnom autu i po meni ne zaslužuje da vozi za Ferrari (ne mislim to da bi napravio mjesta Alonsu). Što se mene tiče kompletnu postavu Ferrarija bi trebalo promijenit'. Recimo: Vettel i Kubica. Vettel: Mali zna vozit', što je i pokazao. Mislim da kad bi Massa ostao sa njim u Ferrariju da ne bi više ni jedne utrke dobio(osim ako ovome ne vrisne nešto na autu) Kubica: Po mom mišljenju, brži je od Vettela (naravno, to su nijanse ali...) i htio bih njih dvojicu vidit' u Ferrariju.
i opet samo gluposti pričaš i totalno si nerealan...da li je 2006.imao najbolji bolid?ne, nego tvoj miljenik alonso, ali massa je opet pobijedio unatoč svemu...dalje, ovo tvoje možemo reć prikriveno navijanje da alonso dođe u ferrari je vrlo loše skriveno, kao dovedite vettela i kibicu a bacite ovu dvojicu...žalosno je što tako razmišljaš...di je kubica...samo jednu pobjedu u karijeri ima...dok je primjer kimi svjetski prvak, a massa je titulu izgubio u zadnjem zavoju za 1 BOD...i opet velim na ovak se glupe postove neću ni osvrtat više...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

luka_kimi je napisao/la:
The Greatest je napisao/la:Massa ove godine nema šanse za pobjedu u Turskoj. Jedino ako pola auta odustane. Čovjek je (htio sam reći "dijete" jer s onakvim glasom...smijem se uvijek kad čujem njegov govor. "We ćrajd tu pušh..." nemam znakova za njegov izgovor) pobijedio tri puta u Turskoj zato što je imao auto duplo bolji od svih prethodne tri godine(isto kao i Button ove). Ove godine to se neće desit', osim ako Ferrari ne napravi čudo i ubrza auto za 1.5 sekundi jer Massa je nažalost samo prosječan vozač u odličnom autu i po meni ne zaslužuje da vozi za Ferrari (ne mislim to da bi napravio mjesta Alonsu). Što se mene tiče kompletnu postavu Ferrarija bi trebalo promijenit'. Recimo: Vettel i Kubica. Vettel: Mali zna vozit', što je i pokazao. Mislim da kad bi Massa ostao sa njim u Ferrariju da ne bi više ni jedne utrke dobio(osim ako ovome ne vrisne nešto na autu) Kubica: Po mom mišljenju, brži je od Vettela (naravno, to su nijanse ali...) i htio bih njih dvojicu vidit' u Ferrariju.
i opet samo gluposti pričaš i totalno si nerealan...da li je 2006.imao najbolji bolid?ne, nego tvoj miljenik alonso, ali massa je opet pobijedio unatoč svemu...dalje, ovo tvoje možemo reć prikriveno navijanje da alonso dođe u ferrari je vrlo loše skriveno, kao dovedite vettela i kibicu a bacite ovu dvojicu...žalosno je što tako razmišljaš...di je kubica...samo jednu pobjedu u karijeri ima...dok je primjer kimi svjetski prvak, a massa je titulu izgubio u zadnjem zavoju za 1 BOD...i opet velim na ovak se glupe postove neću ni osvrtat više...
Prvo, Alonso nije moj miljenik. Ja za Alonsa navijam od njegovog sjedanja u Minardi, ali nije mi miljenik. Drugo, Alonsa ne bi htio vidit' u Ferrariju. 2006... hmmm. Kada uzmeš generalno 2006., Ferrari je bio bolji auto. Turska... Koliko se ja sjećam, VN Turske se održala 27.08.2006, poslije VN Amerike. Sjeti se da je na VN Amerike, Ferrari odjednom bio sekundu brži od svih, pa i od Renaulta. Dakle, u Turskoj 2006. Ferrari je značajno bio brži. Vidili smo svi da se Alonso jedva izborio za mjesto sa Schumacherom. Tako da...ti nisi u pravu.
Zadnja izmjena: The Greatest, dana/u 30 svi 2009, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Avanti FER, Avanti!!!
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

The Greatest zašto toliko mrziš Massu? Ili sam samo ja stekao takav dojam.
Ne smatram ga ni ja Senninim nasljednikom, niti mislim da je talent poput Vettela ili Kubice, ali čovjek je dobar vozač. Trudi se, daje sve od sebe, prošle sezone je pobjedio svjetskog prvaka u istom automobilu. Alonso je da se razumijemo izgubio, kao svjetski prvak, od mlađeg kolege rookie-a u istom bolidu. Mislim ako ćemo već tako gledat onda je i Alonso postao prvak jer su mišelinke tada odgovarale Renaultu bolje nego bilo kome drugom, a imali su i generalno odličan bolid. Shvataš li sad koliko je glupo i besmisleno o tome razglabati?
Massa nije neki neprevaziđeni talent, ali nije ni prosječan vozač. Znao je odvoziti odlične utrke, znao je i napraviti neviđene gluposti. Ali koji vozač nije? Ko je bez grijeha nek baci kamen prvi...
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
luka_kimi
Moderator
Moderator

The Greatest je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:
Prvo, Alonso nije moj miljenik. Ja za Alonsa navijam od njegovog sjedanja u Minardi, ali nije mi miljenik. Drugo, Alonsa ne bi htio vidit' u Ferrariju. 2006... hmmm. Kada uzmeš generalno 2006., Ferrari je bio bolji auto. Turska... Koliko se ja sjećam, VN Turske se održala 27.08.2006, poslije VN Amerike. Sjeti se da je na VN Amerike, Ferrari odjednom bio sekundu brži od svih, pa i od Renaulta. Dakle, u Turskoj 2006. Ferrari je značajno bio brži. Vidili smo svi da se Alonso jedva izborio za mjesto sa Schumacherom. Tako da...ti nisi u pravu.
alonso nije bolji vozač od michaela schumachera i nikad neće bit...to je činjenica...a ako je:objasni mi onda-kako bi alonso bio bolji od schumija u lošijem autu...nema nikakve logike...stoga je savršeno jasno da zadnje tri godine i tri massine pobjede u turskoj nisu SLUČAJNOST...zato te molim da više ne pričaš gluposti, već da budeš realan...kao što i sam možeš vidjeti, u jedno 5 postova nakon tvog piše da je taj tvoj post čista glupost...dakle nisam jedini koji tako misli, zato :k.o: :x: :zid: :lud: :manijak: :xx: =;
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

@luka-kimi: nemoj toliko postova citirat'. Opet izvrćeš stvari i stavljaš mi u usta nešto što nisam napisao. Niti je Alonso bolji od Schumachera, niti je Schumacher bolji od Alonsa. Schumacher je bio iskusniji u to vrijeme i znao je bolje isplanirat' neke situacije. To je razlika između ove dvojice (po mom). Druga stvar: Nisam napisao da Schumacher ne bi osvojio prvenstvo da mu nije otkazao motor u Suzuki i da nije baš imao problema sa autom u Brazilu. Druga je stvar što ti koristiš te situacije da pokužaš nekog ubijedit' da je Renault bio najbolji 2006. Tako da...opet nisi upravu. Ja Massu uopšte ne mrzim. Samo smatram da on jednostavno nije za Ferrari. Nisam ni rekao da su zadnje tri Massine pobjede u Turskoj slučajnost. One su jednostavo, tako da kažem, nuspojave odličnog auta i prosječnog vozača u zadnje tri godine. Od tih 5 postova koje pišu da ja pišem gluposti, svi navijaju za Massu ili za Ferrari. To je za očekivat'.
Avanti FER, Avanti!!!
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

The Greatest je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:
Ne mozes uzeti generalno sezonu 2006,jer je u prvom dijelu sezone Renault(R26) bio bolji od Ferrari-ja,dok je u drugom dijelu sezone bio Ferrari(248F1).9 prvih utrka je Renault bio u boljoj formi,a posljednjih 9 utrka je Ferrari bio bolji..Za Tursku je tacno..Ferrari je bio bolji,ali ne mnogo.Schumacher nije uspio prestici Alonsa,a Massa je bio daleko ispred njih dvojice.Omalovazavati Massine pobjede u Turskoj je stvarno glupo,jer je covjek tu pobijedio vise puta.Kao da omalovazavas Kimijeve pobjede na SpA..ista stvar...
FORZA FERRARI!!!
luka_kimi
Moderator
Moderator

ne to su apsolutno tvoje riječi...ukoliko je ferrari u to vrijeme imao brži auto, a schumi je bolji od alonsabilo očekivat (ili jednak kako ti kažeš), onda bi bilo za očekivat da će schumi bit prvak, zar ne?međutim alonso je prvak...ti kažeš da su jednaki...kako onda alonso može bit nabolji, a ima iste kvalitete kao schumi i lošiji auto(po tebi)?svejedno, massa je kralj turske i to ne možeš poreći, dok s druge strane alonsa nije nigdje bilo niti 2006 ni 2007 kad je imao bolid za pobjedu...to je čista logika...i ne izvrćem tvoje riječi, to je sve što si napisao...više nećemo neću u ot, stoga ću ti reć da stvarno se ne želim niti raspravljat, a niti ni svađat sa tobom oko nečeg što ti napišeš i kažeš, a onda se praviš glup i veliš da ti to nikad nisi rekao...
slika
Odgovori