Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
vozač i ekipe točniK1M1 je napisao/la:ralf (williams) i michael (ferrari) 2002., hungaroring
Da nebi previše šokirao forumaše skokom na 50-e, ovaj tjedan stavljajte slike razdoblja 1980.-1989.luka_kimi je napisao/la:bravo 13OR...postaj iduću sliku, po mogućnosti da nijeiz 1953 ili te starije godine
Ferrari-BiH je napisao/la:Mansell i Piquet 1987 na Paul Ricard stazi, Mansell zavrsio prvi, Piquet drugi, Prost treci a Senna cetvrti
gadno si fulao godinu, ovo je ferrari s kraja 80-ih...luka_kimi je napisao/la:patrick tambay(ferrari), mario andretti(ferrari), john watson(mclaren), staza je monza, godina 1982., velika nagrada italije, monza je specifična jer je jedino na toj stazi svake godine od osnutka formule 1 održana velika nagrada.
Da luka_kimi je filao zestoko kao sto kaze K1M1K1M1 je napisao/la:gadno si fulao godinu, ovo je ferrari s kraja 80-ih...luka_kimi je napisao/la:patrick tambay(ferrari), mario andretti(ferrari), john watson(mclaren), staza je monza, godina 1982., velika nagrada italije, monza je specifična jer je jedino na toj stazi svake godine od osnutka formule 1 održana velika nagrada.
mislim da je 88., alboreto i berger, a ovaj bijeli bolid iza se jako slabo vidi pa ne mogu raspoznat koji je..., staza je vjerojatno monza..
tako je.Piquet20 je napisao/la:Mauro Baldi, Alfa Romeo, mislim da 1983.
Točno!luka_kimi je napisao/la:ah skoro zaboravih odgovorit na pitanje, vozač bi mogao biti ako me vid ne vara Raul Boesel ?