imao sam velika očekivanja ovaj tjedan što se tiče njega, utrke i kvala!! Ako se bolid značajnije ne popravi, Lewis je propustio jedinu šansu
za zapaženiji rezultat ove sezone...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ispričavam se kod momčadi da su gubili vrijeme, barem je Heikki na dobrom putu. Želim mu sve najbolje. Sutra ću dati sve od sebe i pokušat napredovat.Lewis Hamilton je napisao/la:"Ich entschuldige mich beim Team dafür, dass sie ihre Zeit vergeudet haben, zumindest ist Heikki gut unterwegs. Er ist bei der Musik. Ich wünsche ihm alles Gute. Morgen werde ich mein Bestmögliches geben, um zu versuchen, Boden gutzumachen."
Bolje da zezne ovu sezonu, tak i tak nema sanse za naslov, nego onu kad bude imal...Arai je napisao/la:Sa ovakvim bolidom ovo mu je bila jedina šansa za pobijedu ili postolje, i on to uspije shebat !!![]()
imao sam velika očekivanja ovaj tjedan što se tiče njega, utrke i kvala!! Ako se bolid značajnije ne popravi, Lewis je propustio jedinu šansu
za zapaženiji rezultat ove sezone...
ma moze i do pobjedeIH! je napisao/la:Steta,steta...stvarno steta![]()
![]()
Al' ko zna...ako se desi dovoljan broj kontakata sa zidom,pojedinih ucesnika (zao sam al' sta da se radi![]()
![]()
),mozda se i bodova dohvati.
a sta Nicole "serafciger" kaze na sve to
Kakve gluposti pišeju...Da, Lewis se zabil blizu tog plakata,ali se s tog mjesta gdje se on zabil ne vidi ta žena na slici. Plakat je poslije najsporijeg zavoja u F1 (onaj Grand Fotel hairpin),a ne na tom mjestu di je on poljubil zid.
pa to bi mu bio najuvjerljiviji argument...Schumy.d je napisao/la:Joj, šta vi ne vidite da je to za*ebancija!?
Baš bi se skucao u zid zbog plakata...
Ma Hami je dokazani lažov,ja mu niš više ne vjerujemdarky je napisao/la: Ali da kaže da je vidio zgodnog komada i da je zato završio utrku ranije, e to ja valjani razlog.
darky je napisao/la: Mislim izgovori tipa rupa(kvrga) na cesti, skliski asfalt, prazna guma, nema goriva, loš motor su vrlo nemaštoviti izgovori koje niko ne puši...![]()
Ali da kaže da je vidio zgodnog komada i da je zato završio utrku ranije, e to ja valjani razlog.
Znaš da on ne smije komentirati.Ferrari-BiH je napisao/la:Zanima me samo da li je i Kovalainenu bilo klizavo
pa nije smio ni biti brziDani je napisao/la:Znaš da on ne smije komentirati.Ferrari-BiH je napisao/la:Zanima me samo da li je i Kovalainenu bilo klizavo