Ajd ako negdje u cijeloj dosadašnjoj kladari kod mene nađeš dvoznak, imaš 3 pive od mene na slijedećem skupu, a ako ne nađeš, onda imam ja!schuey je napisao/la: sad nemojte bunker igrat sa dvitpovima,neg muški na sve il ništa

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ajd ako negdje u cijeloj dosadašnjoj kladari kod mene nađeš dvoznak, imaš 3 pive od mene na slijedećem skupu, a ako ne nađeš, onda imam ja!schuey je napisao/la: sad nemojte bunker igrat sa dvitpovima,neg muški na sve il ništa
Schumy.d je napisao/la:Ajd ako negdje u cijeloj dosadašnjoj kladari kod mene nađeš dvoznak, imaš 3 pive od mene na slijedećem skupu, a ako ne nađeš, onda imam ja!schuey je napisao/la: sad nemojte bunker igrat sa dvitpovima,neg muški na sve il ništa![]()
Ako je piva u pitanju, onda dolazim!schuey je napisao/la: reko za zadnje kolo ;)osim toga ti na meet ne misliš doćimaš tekme
Desila se moja greska, Krscho je pobjedio. Zurio sam se, napravio malu (vecu) pogresku.schuey je napisao/la:stvarno ste trebali uvest pravilo medalja,pa 4.puta sam pobjedio![]()
![]()
eto,službeno da čestitam na uspješnom poslu za ovu sezonu,odlično odrađenom,i vidimo se u sljedećoj
Scuderia je napisao/la:Desila se moja greska, Krscho je pobjedio. Zurio sam se, napravio malu (vecu) pogresku.schuey je napisao/la:stvarno ste trebali uvest pravilo medalja,pa 4.puta sam pobjedio![]()
![]()
eto,službeno da čestitam na uspješnom poslu za ovu sezonu,odlično odrađenom,i vidimo se u sljedećojKrscho me je preko pp-a obavijestio o nepravilnosti, ispravljena je greska.
nove stvari u pripremi,a vasi prijedlozi su dobrodošl!keexx je napisao/la:Čestitke Scuderii na pobjediBash je bila zanimljiva ova kladionica... Jedva čekam novu sezonu
![]()
A što se nove sezone tiče, samo se nadam da ćete stavit normalne koeficijente za X, jer je nema bash nekog smisla da 1X, X i X2 nose jednako bodova (1)...
Bezveze mi tako...Toon Army je napisao/la:Prijedlog za bodovanje slijedeće sezone: svaki čisti pogodak 3 boda (1 X 2 bez obzira na koeficijente u kladionicama) i pogodak uz dvoznak 1 bod.
ma ja bih dvoznake izbacio totalno,kaj će namSchumy.d je napisao/la:Slažem se da se X stavi na normalan koeficijent, ali 1x i x2 neka ostanu na 1.
Schumy.d je napisao/la:Bezveze mi tako...Toon Army je napisao/la:Prijedlog za bodovanje slijedeće sezone: svaki čisti pogodak 3 boda (1 X 2 bez obzira na koeficijente u kladionicama) i pogodak uz dvoznak 1 bod.
Znači netko dobije 3 boda ako pogodi Dinamo:Slavonac 1, a netko tko pogodi npr. Hajduk:Karlovac 2 dobije isto 3 boda...
Može šta se mene tiče, s ovim se slažem!schuey je napisao/la: ma ja bih dvoznake izbacio totalno,kaj će nam![]()
biti če nešto,ima još vrmena!!!!!!!!!Ferrari-BiH je napisao/la:Sta je sa pravilima? Ostaje sve isto ili ima nekih izmjena?
OK sta se odmah deresalmeida je napisao/la:biti če nešto,ima još vrmena!!!!!!!!!Ferrari-BiH je napisao/la:Sta je sa pravilima? Ostaje sve isto ili ima nekih izmjena?
Scuderia je napisao/la:Samo polako, radi se na tome, bez brige.
EDIT-ali vec vidim jednog clana koji ce kritizirati sve ovo.![]()