Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Pavka
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonso

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Pavka »

Ja uvijek kažem da je uspjeh ako vozač na kraju utrke bude bolje plasiran nego na kvalama, osim dakako ako nije na polu. S te strane gledajući, Filip je napravio solidan posao!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Trazim po netu neku njegovu izjavu za danasnju utrku, no bez uspjeha. Ima li tko? (Engleski, njemacki, nizozemski, ceski?) :) Volio bih cuti sta kaze za ovu danasnju utrku. :)
slika
Pavka
Početnik
Početnik

Post Postao/la Pavka »

Izvoli kolega!

A fast start but from that a point a quiet race to sixth position.

“A very difficult day for us. We have to accept the fact that sixth place was the best we could do, because we were not quick enough to fight against those in front of us. We must continue to push on the car development front to make up for what we lack in terms of performance, starting with the race at Silverstone. From Friday it was complicated to find a way to make the tyres work well: for example, today the softs seemed to go better than on previous days, but using them right from the start would have been a risk because the degradation, up to yesterday seemed to be pretty significant.”
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Hvala. :) Hm, da, nisu bili dovoljno brzi :( Mislim da je bolje da se oni (Ferrari i vozaci)okrenu iducoj sezoni. Massin zaostatak za vodecim je ravno 50 bodova.:?
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview sa Massom prije utrke... Priča malo o ovoj sezoni i svemu pomalo... Zabavan interview :D

slika slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Joj kralja,sto bi cure rekle,sto je slatki sa ovim glasicem i naglaskom!!!hehehehehehe
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
KiMi ThE kInG
Navijam za: Sebastian Duda Vettel

Post Postao/la KiMi ThE kInG »

edo je napisao/la:Joj kralja,sto bi cure rekle,sto je slatki sa ovim glasicem i naglaskom!!!hehehehehehe
jesi ti gey? :lol: šala naravno...zanimljivi intervju... 8) dobro je čut što konkurencija radi :biggrin: šala opet naravno...dobra mirna utrka felipea masse, jednio sam malo ljut što je kimiju upropastio utrku, no hej, to je sastavni dio utrkivanja i naravno da se svaki vozač bori za svoju poziciju, iako da je tu alonso(kao što neki od vas žele)ne bi popustio kao kimi...ja vam kažem da bi i on išao do kraja i izbacio i sebe i massu iz trke...sva sreća da je to bio kimi(njegov teammate)... 8)
slika
KIMI IS SIMPLY-THE BEST
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Massa smatra da bi nova trkaca serija(FOTA-ina) bila najbolje rjesenje za rjesenje trenutnog spora izmedju FIA-e i FOTA-e.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/76255
FORZA FERRARI!!!
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

E vala sad me iznervirao,sta se on petlja,cuj nova serija,Felipe zacepi i potrudi se u nedelju!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Pavka
Početnik
Početnik

Post Postao/la Pavka »

KiMi ThE kInG je napisao/la:
edo je napisao/la:Joj kralja,sto bi cure rekle,sto je slatki sa ovim glasicem i naglaskom!!!hehehehehehe
jesi ti gey? :lol: šala naravno...zanimljivi intervju... 8) dobro je čut što konkurencija radi :biggrin: šala opet naravno...dobra mirna utrka felipea masse, jednio sam malo ljut što je kimiju upropastio utrku, no hej, to je sastavni dio utrkivanja i naravno da se svaki vozač bori za svoju poziciju, iako da je tu alonso(kao što neki od vas žele)ne bi popustio kao kimi...ja vam kažem da bi i on išao do kraja i izbacio i sebe i massu iz trke...sva sreća da je to bio kimi(njegov teammate)... 8)
Bez uvrede, ali ne možeš znati kako bi postupio u toj situaciji niti Alonso, niti bilo koji drugi vozač, a pogotovo nitko nije toliko glup da izbaci obojicu iz utrke, tak da to što pričaš apsolutno ne drži vodu, osim toga Kimi je postupio tako jer je vrlo dobro procijenio situaciju, tko zna hoće i drugi put biti tako uviđajan...Znaš li ti?
KiMi ThE kInG
Navijam za: Sebastian Duda Vettel

Post Postao/la KiMi ThE kInG »

pa nisam ja proročica džazira...šala, problem je što ja mislim, ma kaki mislim, znam da se alonso ne bi maknuo...u to sam 100000000000% siguran...pa ti pričaj što hoćeš...možda ne bi izbacio oboje iz trke, no neko bi sranje bilo...što je je, vidim da navijaš za fernanda i logično je da ga braniš, i ja bi kimija branio(ko da to ima veze-oni će svoje milje u džep ubacit jebe se njima za naše rasprave i svađe)...no svaka rasprava oko toga dal bi se maknuo ili ne prestaje kad se sjetimo 2007-indianapolisa, fujia(ali samo malo), a posebno belgije.

case closed
slika
KIMI IS SIMPLY-THE BEST
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

edo je napisao/la:E vala sad me iznervirao,sta se on petlja,cuj nova serija,Felipe zacepi i potrudi se u nedelju!!!
Ne znam zašto te iznervirao!? Rubinho je rekao kako stvari funkcioniraju što se tiče izjava vozača..barem u njegovo vrijeme. Dobiju od tima šta im je za reći. Tako je, najvjerojatnije i ovo, pogotovo jer je tema sama politika natjecanja. I ova izjava je jedna od, opravdanih, pritisaka na FIA-u i Mosleya iz Ferrarijevog tabora.
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

gringo73 je napisao/la:
edo je napisao/la:E vala sad me iznervirao,sta se on petlja,cuj nova serija,Felipe zacepi i potrudi se u nedelju!!!
Ne znam zašto te iznervirao!? Rubinho je rekao kako stvari funkcioniraju što se tiče izjava vozača..barem u njegovo vrijeme. Dobiju od tima šta im je za reći. Tako je, najvjerojatnije i ovo, pogotovo jer je tema sama politika natjecanja. I ova izjava je jedna od, opravdanih, pritisaka na FIA-u i Mosleya iz Ferrarijevog tabora.
Po vijestima od jutra i ne izgleda samo da je pritisak...Ovo se vec i spremalo..
FORZA FERRARI!!!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

imam snažan deja vu...velika britanija, silverstone, kišna utrka, ferrari, felipe massa...hm...šala mala, ne se ne uvrijede navijači masse...čini mi se kao da kimi malo i popušta u slobodnjacima...uvijek, ali uvijek je na sva tri iza masse, a onda u kvalama pa...možemo reć redovito bude ispred(ne računamo li španju gdje su ga meh shebali, a isto tako ne računamo ni maleziju jer su tamo massu shebali)...u zadnje dvije trke je bilo tako...nadajmo se i danas i da će i kimi i felipe bit visoko plasirani...

EDIT:dogodilo se ono što sam i rekao da će se dogodit...massa brži na sva 3 treninga, ali kimi brži u kvalama, što znači da ne ide maksimalno na slobodnjacima...i to je kimi ušao uvjerljivo kao 5., a massa nije...pozitivna stvar je da je felipe 11.i ima izbor strategije...nadajmo se da se neće ponovit prošla godina(za felipea-za kimija bi više nego išta volio da bude 4.opet...)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

Massa zahebo zadnji sektor u zadnjem pokušaju u Q2. Šteta, mogao je i on u Q3.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ma massa i silverstone ko krava i balet,ruku pod ruku :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Ne odgovara mu ova staza nikako.U zadnjeg sektoru je sve s****o.Ali opet u dobroj je poziciji.Po meni je u boljoj poziciji nego Raikkonen jer 11 pozicija omogucava veci prostor za kalkulisanje sa gorivom.A i ima KERS...Mislim da bi mogao do bodova...
FORZA FERRARI!!!
XTRage
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la XTRage »

Sutra Felipe uzima pobjedu u kisnoj utrci, dobro zapamtite :D
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Prica koju je Raikkonen pricao jucer,poslije treninga.Balans je ok,ali bolid jednostavno nije dovoljno brz...

http://www.autosport.com/news/report.php/id/76375
FORZA FERRARI!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

nikolaa je napisao/la:Prica koju je Raikkonen pricao jucer,poslije treninga.Balans je ok,ali bolid jednostavno nije dovoljno brz...

Slažem se, ali mislim da se moglo ući u Q3 bez problema i s takvim bolidom. ;)
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Schumy.d je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:Prica koju je Raikkonen pricao jucer,poslije treninga.Balans je ok,ali bolid jednostavno nije dovoljno brz...

apsolutno,dva puta sam u kvalifijacijama vidio istu pogrešku u zadnjem sektoru.promašio je predzadnji zavoj za 2 metra bar...možda misli da tako treba :D :D
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

vidc je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:

apsolutno,dva puta sam u kvalifijacijama vidio istu pogrešku u zadnjem sektoru.promašio je predzadnji zavoj za 2 metra bar...možda misli da tako treba :D :D
To mi je izgledalo kao understeer, jednostavno bolid ide preko nosa, i ne moze pogoditi pravu putanju
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

bravo felipe odlična utrka, svaka čast bio je čak blizu borbi za podij
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Ferraristica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Ferraristica »

=D> =D> =D> Bravo Felipe!
Super je osjećaj vidjeti i ovakav ishod ,odvozio je najbolje sto je mogao!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Tooooooooooooo Felipe majstore tako se to radi
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Odgovori