Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ricxpa
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Re: Kimi Raikkonen
I meni se to cini, zna sto treba raditi, mada opet bi vise volio vidjeti Massu i Alonsa nego Kimija i Alonsa u Ferrariu.
- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
KImi i massa ,to je odlicna kombinacija , alonso svoju srecu neka potrazi negdje drugdje jer nebi valjalo ni s kimijem ni sa massom.
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
joj, ti bi volio bilo koga samo da alonso bude u ferrarijuRicxpa je napisao/la:I meni se to cini, zna sto treba raditi, mada opet bi vise volio vidjeti Massu i Alonsa nego Kimija i Alonsa u Ferrariu.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- A Senna fan
- Navijam za: Kimmi
al poslušaj taj zvuk motora. u usporedbi sa ovim sadašnjim limitiranim je milina za uši.
To je "ono nešto" što nedostaje današnjoj F1.
To je "ono nešto" što nedostaje današnjoj F1.
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
- kimi#1
- Početnik
- Navijam za: Kimi MS
a ja stvarno neznam što se taj alonso gura tako u Ferrariluka_kimi je napisao/la:joj, ti bi volio bilo koga samo da alonso bude u ferrarijuRicxpa je napisao/la:I meni se to cini, zna sto treba raditi, mada opet bi vise volio vidjeti Massu i Alonsa nego Kimija i Alonsa u Ferrariu.ne mislim da alonso ima određene karakterne kvalitete da bi bio vozač ferrarija, tako da on kimija neće zamjenit iduće sezone sigurno, a one sezone poslije možda, ali možda...a onda je massa u qurcu
![]()
![]()

1.alonso baš ništa ne radi u renaultu SAD...to što je piquet JAKO slab vozač pa se onda ovaj kao trudi nešto....
2.ako KImi ode,otiće i Massa
3.ako ode Kimi iz Ferrarija,odlazim i ja iz F1
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
kimi#1 je napisao/la: a ja stvarno neznam što se taj alonso gura tako u Ferrari,velikog mi vozača,on nije ništa drukčiji ni od Buttona,niti od Hamiltona.....bio je prvi kad je imao najbrži bolid....klasično

E sad ga fućkaj...
Reci mi da ovo nije za ozbiljno!

- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Alonso je jedan od najboljih vozaca danas u F1, tak da je neke posebno, ali po meni nije najbolji... a nek ide, meni bi bilo super da se Kimi vrati u Mclaren... to bi bilo zanimljivo...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Schumy.d
- Legenda
Mislim da taj film nećeš gledati... To je po meni nemoguća misija.zagor je napisao/la:meni bi bilo super da se Kimi vrati u Mclaren... to bi bilo zanimljivo...

- kimi#1
- Početnik
za ozbiljno je.Schumy.d je napisao/la:kimi#1 je napisao/la: a ja stvarno neznam što se taj alonso gura tako u Ferrari,velikog mi vozača,on nije ništa drukčiji ni od Buttona,niti od Hamiltona.....bio je prvi kad je imao najbrži bolid....klasično
![]()
![]()
E sad ga fućkaj...
Reci mi da ovo nije za ozbiljno!
ja stvarno neznam čime je on vas sve zaslijepio,evo jedne usporedbe...........gdje je Alonso bio dok su se Kimi i Montoya ganjali s Schumacherom,i onda odjedanput Renault ima najbrži bolid i Alonso pobjeđuje.naravno,pa neće valjda Renault tada gurati Fisichellu koji je došao..........zar sve to nije ista stvar kao i sada sa Brawnom-GP(Buttonom)?
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
nemoj se uzvrijedit al totalno si subjektivan da boli.kimi#1 je napisao/la:
za ozbiljno je.
ja stvarno neznam čime je on vas sve zaslijepio,evo jedne usporedbe...........gdje je Alonso bio dok su se Kimi i Montoya ganjali s Schumacherom,i onda odjedanput Renault ima najbrži bolid i Alonso pobjeđuje.naravno,pa neće valjda Renault tada gurati Fisichellu koji je došao..........zar sve to nije ista stvar kao i sada sa Brawnom-GP(Buttonom)?
neda mi se uopće pisat o ovom kaj si nabubo ovdje,samo da te pitam di je kimi bio 2007 i kolko je imo pobjeda a kolko je imo alonso i u kojem bolidu? ako već tako uspoređuješ

mislim oba su izvanredni vozači,al malo objektivnosti ti nebi škodilo,navijački gledano ti samo kimija vidiš i nikog drugog

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
kimi#1 je napisao/la: a ja stvarno neznam što se taj alonso gura tako u Ferrari,velikog mi vozača,on nije ništa drukčiji ni od Buttona,niti od Hamiltona....

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Slažem se, pomalo subjektivna izajva...Slash je napisao/la:kimi#1 je napisao/la: a ja stvarno neznam što se taj alonso gura tako u Ferrari,velikog mi vozača,on nije ništa drukčiji ni od Buttona,niti od Hamiltona....
![]()
![]()
Najbolja izjava u zadnjih dosta vremena
. Kimi je bog i batina F-1, a svi ostali su tam neki vozači koji bi jednog dana htjeli biti bar upola kao Kimi
.
Ali trebao si čuti kad je "netko" izjavio da Heikkiju u McLarenu nedaju vozit, i da bi Heikki u svakoj pruženoj prilici opro Lewisa na stazi.

- sp33d
- Početnik
kimi#1 je napisao/la: a ja stvarno neznam što se taj alonso gura tako u Ferrari,velikog mi vozača,on nije ništa drukčiji ni od Buttona,niti od Hamiltona.....bio je prvi kad je imao najbrži bolid....klasično
1.alonso baš ništa ne radi u renaultu SAD...to što je piquet JAKO slab vozač pa se onda ovaj kao trudi nešto....
omfg, kad sam ovaj post vidio, od kešenja mi bale doslovno frknile na monitor.

mogu reč da dok je ovakvih postova --> nikad neče bit dosadno čitat forume.
fala.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
hahakimi#1 je napisao/la:a ja stvarno neznam što se taj alonso gura tako u Ferrari,velikog mi vozača,on nije ništa drukčiji ni od Buttona,niti od Hamiltona.....bio je prvi kad je imao najbrži bolid....klasično

počeo sam ja već skupljat ove postove "bisere".
na kraju godine ću to poslat modovima pa nek netko napravi anketu pa ćemo glasat za izjavu godine.
ovaj post definitivno ulazi u konkurenciju...

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Keep up s ovakvim postovima, meni si (a vjerujem i drugim forumasima) uljepsao dan s ovakvim super analizamakimi#1 je napisao/la:a ja stvarno neznam što se taj alonso gura tako u Ferrariluka_kimi je napisao/la:joj, ti bi volio bilo koga samo da alonso bude u ferrarijuRicxpa je napisao/la:I meni se to cini, zna sto treba raditi, mada opet bi vise volio vidjeti Massu i Alonsa nego Kimija i Alonsa u Ferrariu.ne mislim da alonso ima određene karakterne kvalitete da bi bio vozač ferrarija, tako da on kimija neće zamjenit iduće sezone sigurno, a one sezone poslije možda, ali možda...a onda je massa u qurcu
![]()
![]()
,velikog mi vozača,on nije ništa drukčiji ni od Buttona,niti od Hamiltona.....bio je prvi kad je imao najbrži bolid....klasično
2.ako KImi ode,otiće i Massa
3.ako ode Kimi iz Ferrarija,odlazim i ja iz F1

- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Znam, ali nikad ne reci nikad...Schumy.d je napisao/la:Mislim da taj film nećeš gledati... To je po meni nemoguća misija.zagor je napisao/la:meni bi bilo super da se Kimi vrati u Mclaren... to bi bilo zanimljivo...

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
dio postova je izbrisan zbog započinjanja svađa,molio bih da pripazite na provokacije 

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
kako navijaci Raikkonena pricaju neke stvari koje nemaju veze sa zivotom to je cudo.Po kojoj logici ti govoris da ce Kimi ostati a Massa otici,ja bi prije rekao da ce biti suprotno.Ali otom potom sve ce se vidjetiluka_kimi je napisao/la:joj, ti bi volio bilo koga samo da alonso bude u ferrarijuRicxpa je napisao/la:I meni se to cini, zna sto treba raditi, mada opet bi vise volio vidjeti Massu i Alonsa nego Kimija i Alonsa u Ferrariu.ne mislim da alonso ima određene karakterne kvalitete da bi bio vozač ferrarija, tako da on kimija neće zamjenit iduće sezone sigurno, a one sezone poslije možda, ali možda...a onda je massa u qurcu
![]()
![]()
cim nemaju neke argumente odma idu provokacije sto me jako nervira

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
daj proćitaj idući put sa razumijevanjem moj post...pod broj 1.krivo si me shvatio...ovo da je massa u qurcu sam napisao zbog alonsovog dolaska, felipe će 101% bit drugi vozač ako on dođe, i to nitko ne može poreć, nitko, ama baš nitko, pod broj 2.-a zašto misliš da kimi ne bi mogao ostat, a massa otić?bezveze govoriš određene stvari koje nemaju smisla, a bez da prvo pročitaš post za kojeg tvrdiš da je neispravan... ;)i ne započinji svađu kad ne znaš o čemu govorim...i opet ti velim-pročitaj moj post ponovno...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
Pojavila se vijest u medijima da će Kimi sudjelovati na finskom rallyu ove godine. Mislim da je to uvertira u iduću sezonu! 
Suvozač bi mu trebao biti bivši Makinenov suvozač.

Suvozač bi mu trebao biti bivši Makinenov suvozač.
- XTRage
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - Massa
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
HHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA...cuj RAKA!!!joj sto se nasmija!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- kimi#1
- Početnik
možda sam krivo razumio post,ali očito je da se Ferrarijevi navijači moraju međusobno svađati,jer da,ti se rugaš toj slici ili ti je presmiješna,a kao što vidim,i ti i tvoj prijatelj koji je to postavio navijate za Massu,Kimi je bar svjetski prvakedo je napisao/la:HHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA...cuj RAKA!!!joj sto se nasmija!!!

- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
KImi pije pivu ko i vecina nas a i massa bi ali mu neda tata.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Ovo je meni previse ruzno i ovo nisu istinski Ferrari-jevi navijaci.Etika Ferrari-jevih navijaca nije da se svadjaju oko kvaliteta vozaca tog tima.I prestanite vise srati po Kimiju(Massini navijaci) i Felipeu (Kimijevi navijaci).Ako se oni ne svadjaju zasto bi se mi trebali svadjati ovdje.
Ova animacija je cisto sranje i glupo je sto se javljaju Massini navijaci koji ismijavaju covjeka koji je donio naslov prvaka Ferrari-ju u svojoj prvoj sezoni u tom timu.Oba vozaca su dobra i nema razloga da se prepucavamo ovdje...
Ova animacija je cisto sranje i glupo je sto se javljaju Massini navijaci koji ismijavaju covjeka koji je donio naslov prvaka Ferrari-ju u svojoj prvoj sezoni u tom timu.Oba vozaca su dobra i nema razloga da se prepucavamo ovdje...
FORZA FERRARI!!!