Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Arai
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Lewis Hamilton
Evo Lewisove izjave nakon Turskog GP-a.... LINK
Sama priča je jako tužna za McLaren, ali način na koji je pisan ovaj tekst je smiješan.
Sama priča je jako tužna za McLaren, ali način na koji je pisan ovaj tekst je smiješan.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Evo jednog Lewisovog interviewa ...
LINK
Govori o dosadašnjom toku sezone, razočaranjima, svojim ciljevima u ovoj sezoni i što bi napravio kad bi mu se ukazala
mogućnost dizajniran ja bolida.

Govori o dosadašnjom toku sezone, razočaranjima, svojim ciljevima u ovoj sezoni i što bi napravio kad bi mu se ukazala

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Arai je napisao/la:Evo jednog Lewisovog interviewa ...LINK

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Kakav smještaj, nevjerojatno
vidio sam to već prije u F1 Racingu... Zbilja ima sve kaj god hoće u tom hotelu!

vidio sam to već prije u F1 Racingu... Zbilja ima sve kaj god hoće u tom hotelu!

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
deca, to je reklama za hilton.....pa to je goli q. kaj lewis ima doma...
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Mislim da se polako privikaje začelju poredka 

...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- darky
- Profesionalni vozač
kakav auto ima, može voziti samo rekreativno... 

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ne znam ćemu se sad toliko čudite pa bilo je i prije jasno da smo u banani kad je Silverstone pun brzih zavoja,a naš bolid brze zavoje uopće ne voli. Ako smo se u Turskoj gubili normalno je bilo da ćemo se i u VB!
- IH!
Ok,slazem se,ali ovo je previse.King iCool je napisao/la:Ne znam ćemu se sad toliko čudite pa bilo je i prije jasno da smo u banani kad je Silverstone pun brzih zavoja,a naš bolid brze zavoje uopće ne voli. Ako smo se u Turskoj gubili normalno je bilo da ćemo se i u VB!
Nebi li neko u sklopu momcadi trebao odgovarati sto se turisticki vozikamo vec par utrka?
Nema li nekog principa odgovornosti,ne za lose rezultata,nego za ovu katastrofu u performansama?
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Evo, danas možda nije odvozio savršenu utrku, ali je bar doprinosio njezinoj zanimljviosti. Imao je odličan dvoboj s Alonsom, iako ga je Alonso u početku pogurao van sa staze, ali i onaj spin...
A na kraju , za publiku dounghnut-si. 

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Odlicni su dvoboji bili, pogotovo na kraju kada ga je Alonso pretekao nakon sto je ovaj progrjesioArai je napisao/la:Evo, danas možda nije odvozio savršenu utrku, ali je bar doprinosio njezinoj zanimljviosti. Imao je odličan dvoboj s Alonsom, iako ga je Alonso u početku pogurao van sa staze, ali i onaj spin...A na kraju , za publiku dounghnut-si.
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Moram mu se zahvaliti što nas je zabavljao danas, i lijepo je vidjeti donute i ako nije prvi, vidi se da misli na publiku.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Jednostavno se pomirio sa cinjenicom da bolid ne ide, pa je krenuo po onoj narodnoj "udri brigu na veselje" uglavnom za cudo bozije bio mi je simpatican danas...iako ga ne mogu smisliti...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Kaj ti je to? Kakav je bolid još je dobro i vozio.Sanel je napisao/la:Mislim da se polako privikaje začelju poredka
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Dani je napisao/la:Kaj ti je to? Kakav je bolid još je dobro i vozio.Sanel je napisao/la:Mislim da se polako privikaje začelju poredka
Ma sprdancija malo, ništa ozbiljno

...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
sinoć sam gledo video na f1.com,kao sažetak utrke u turskoj,i tamo negdje nakon polovice videa su ubacili hamiltonov team radio u kojem se može čuti kako komentira ovogodišnju kantu od mclarena
- Slash
- Veteran
Dobro se on još pomirio s tom kantom. Prihvatio je situaciju takvu kakva je i gotovo.
Navodno ni iz momčadi, ni iz FIA-e nisu bili presretni njegovim akrobacijama nakon utrke u Silverstone-u. Iz momčadi zato jer taj motor koriste i na sljedećoj utrci (hello, ko da im to išta znači, hoće bit 17, il 16 velika stvar!), a iz FIA-e bogtepitaj zašto. Oni valjda misle da je ovaj sport tu zbog njih, a ne zbog publike
.
Navodno ni iz momčadi, ni iz FIA-e nisu bili presretni njegovim akrobacijama nakon utrke u Silverstone-u. Iz momčadi zato jer taj motor koriste i na sljedećoj utrci (hello, ko da im to išta znači, hoće bit 17, il 16 velika stvar!), a iz FIA-e bogtepitaj zašto. Oni valjda misle da je ovaj sport tu zbog njih, a ne zbog publike

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ma ko ih j... nek je čovjek gume zapalioSlash je napisao/la:Dobro se on još pomirio s tom kantom. Prihvatio je situaciju takvu kakva je i gotovo.
Navodno ni iz momčadi, ni iz FIA-e nisu bili presretni njegovim akrobacijama nakon utrke u Silverstone-u. Iz momčadi zato jer taj motor koriste i na sljedećoj utrci (hello, ko da im to išta znači, hoće bit 17, il 16 velika stvar!), a iz FIA-e bogtepitaj zašto. Oni valjda misle da je ovaj sport tu zbog njih, a ne zbog publike.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Da... i sad mu još i FIA i tim nešto imaju za prigovorit. Mislim da je Kimi u Spa-u zadnji radio Doughnuts-e.One and only je napisao/la:Ma ko ih j... nek je čovjek gume zapalioSlash je napisao/la:Dobro se on još pomirio s tom kantom. Prihvatio je situaciju takvu kakva je i gotovo.
Navodno ni iz momčadi, ni iz FIA-e nisu bili presretni njegovim akrobacijama nakon utrke u Silverstone-u. Iz momčadi zato jer taj motor koriste i na sljedećoj utrci (hello, ko da im to išta znači, hoće bit 17, il 16 velika stvar!), a iz FIA-e bogtepitaj zašto. Oni valjda misle da je ovaj sport tu zbog njih, a ne zbog publike.
. Odavno to nisam vidjeo nakon utrke.

- Slash
- Veteran
Da, al Kimi je to napravio jer se morao okrenut nasred staze jer je išo sa suprotne strane u boks jer nije imo goriva za cijeli krug
.

- indy500
- Navijam za: Kubica i Schumacher
- Kontakt:
Pa u spa svi idu sa suprotne strane u boks kad završi utrka, ne sam kimi
http://www.youtube.com/watch?v=az4rUPGeE88&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=az4rUPGeE88&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;