Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: FERRARI

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la nikolaa »

mmilo42 je napisao/la:Kimi i Alonso koji ce to par biti unaprid se radujem
Jos nije odluceno koji ce od dvojice trenutnih Ferrari-jevih vozaca biti vani dolaskom Alonsa.Male su vjerojatnoce da ce tandem biti Kimi-Alonso,jer Kimi nije tip vozaca koji ce biti NO2,dok Alonso insistira na NO1.Druga je stvar sto je Kimi jednom nogom u WRC-u i mislim da ce preko njega FIAT uci u WRC,a taj ulazak najavljuju vec 2 godine.On je vec na 3 nesluzbena relija nastupio sa Grande Punto S2000 ( klasa koja ce zamijeniti dosadasnje WRC modele ),a prijavio se za Finski reli ove godine sa istim automobilom.

Mislim da ce put Ferrari-ja biti kako sam vec govorio prije 2 mjeseca.To je da ce biti Alonso-Massa,pa Alonso-Vettel i onda Vettel-Bortolloti ( navodno ga Ferrari financira u Formula 2 takmicenju ).

Iskreno bi volio da Kimi ostane u F1,prije svega u Ferrari-ju,ali i on sam vise puta govori kako zeli potraziti motivaciju u nekom drugom obliku autosporta.
FORZA FERRARI!!!
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Ma Alonso i Massa su pravi jarani, pogledajte samo kako se super slazu: http://www.youtube.com/watch?v=XWRvhA0YPgY" onclick="window.open(this.href);return false;

Uostalom Ferrariju nema boljeg od Alonsa, a kada dodje onda ce se ponoviti Schumacher, bar se nadam.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Ricxpa je napisao/la:Ma Alonso i Massa su pravi jarani, pogledajte samo kako se super slazu: http://www.youtube.com/watch?v=XWRvhA0YPgY" onclick="window.open(this.href);return false;

Uostalom Ferrariju nema boljeg od Alonsa, a kada dodje onda ce se ponoviti Schumacher, bar se nadam.
Tad je krucijalni problem bio latino karakter obojice.Inace su sada dobri prijatelji.Massa,Kubica,Fisichella i Alonso cine tu jednu skupinu prijatelja...
FORZA FERRARI!!!
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

nikolaa je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:Ma Alonso i Massa su pravi jarani, pogledajte samo kako se super slazu: http://www.youtube.com/watch?v=XWRvhA0YPgY" onclick="window.open(this.href);return false;

Tad je krucijalni problem bio latino karakter obojice.Inace su sada dobri prijatelji.Massa,Kubica,Fisichella i Alonso cine tu jednu skupinu prijatelja...
Talijanska momcad + brazilac i spanjolac, toliko juznjackog temperamenta na jednom mjestu uf uf :D
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ferrari-BiH je napisao/la:
indy500 je napisao/la:
Gamer je napisao/la:Ne mogu vjerovat da netko ne zeli dvostrukog svjetskog prvaka u momčadi :roll:
VIdjeli smo kako je to ispalo u McLarenu. Ferrariju ne trebaju takvi cirkusi. Ferrari ima 2 super vozača koja se dobro slažu i nema potrebe da se tu nešto mijenja.
Mislis nemaju nikakvog kontakta ;) nisam ih nikad vidio da razgovaraju, pa tako vjerovatno nemaju razloga ni za neku svadju ili nesto slicno...
Ja bih ipak vise volio da su u Ferrariju 2 vozaca koja se "kolju" za prvo mjesto, pa makar jedan od njih morao i izletiti, nego da ih gledam sada kako se na startu bor za mjesto da udju u krug osvajaca bodova ;)
jooj čovječe, kako to?pa dovoljno je sjetit se samo brazila 2007 kad je kimi dok je massa izlazio iz bolida došao do njega pružio mu ruku i zagrlio ga...ista situacija kina 2008, samo obrnuto...gledal sam još bezbroj videa gdje se kimi i massa zafrkavaju, pa i u pit laneu ih je kamera pokazala nakon što su oba odustala...dobro se oni slažu, bez brige... :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

luka_kimi je napisao/la: ne želim ako će on zamijenit čovjeka za kojeg navijam...iskrreno(bez ljutnje)može doć, ali umjesto masse...onda nemam ništa protiv...ali kimija nedam :evil:
NHF, ali tebe nitko neće pitati da li će Kimi ostati ili ne! ;)
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Nikog od nas niko ništa nece pitati ali Kimi ima ugovor još godinu ipo dana a onda neka dođe alonso on i kimi odlican par . Dva prvaka zajedno.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Alonsa cijenim kao vozača i ako dođe u Ferrarija donijet će brdo pobjeda ( osim ako bolid baš ne bude smeće ! ) ali kao Massina navijačica samo se mogu nadati da je dovoljno " zaslužio " da ga ne škartaju na drugog vozača jer trenutno je on ipak 1. vozač ( svaka čast Kimiju , ali sorry but jeb... ) . Iako mi nije jasno kako će doći Alonso već ove godine kad obojici trenutnih vozača ugovori ističu dogodine ? Samo ne želim da Ferrarija pogodi isti problem MCM sa dolaskom Alonsa !
... Forza Massa ...
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Mislim da ce se Alonso sam pobrinut da (mu) se ne ponovi McM nekom klauzulom u ugovoru... A budite sigurni da ce dat sve od sebe da osvoji naslov za Ferrari, isto kao sto ce se potrudit i da Ferrari uzme konstruktorski... Jao kad se sjetim 2005. i one borbe s McLarenom nakon sto je vec osigurao vozacki naslov... Uf...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

tomidix je napisao/la:Mislim da ce se Alonso sam pobrinut da (mu) se ne ponovi McM nekom klauzulom u ugovoru... A budite sigurni da ce dat sve od sebe da osvoji naslov za Ferrari, isto kao sto ce se potrudit i da Ferrari uzme konstruktorski... Jao kad se sjetim 2005. i one borbe s McLarenom nakon sto je vec osigurao vozacki naslov... Uf...
E upravo ta kaluzula u ugovoru me muči ( tipa Alonso = 1. vozač ) jer bi mogao izvist moj miljenik ... a u ostalo ne sumljam Alonso je sposoban i sigurno će donijeti lijepe trenutke Ferrariju u koliko dođe 8)
... Forza Massa ...
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Nije stvar samo u tome da Nando želi biti 1. vozač, kako se to ovdje često intepretira. Stvar je u tome da dečko ima svoj način na koji najprije do napretka, a onda i do rezultata, a to je da on kao takav iziskuje materijalne, ljudske i financijske resurse kao i dosta velik stupanj autonomije u odlučivanju što bi bilo najbolje za bolid i kako bi se bolid trebao razvijati! E sad, kao što je i sam rekao više puta, Renault mu to više ne može pružiti, nije mogao niti prošle sezone i prirodno je da vozač njegovog kalibra razmišlja o napretku u svom poslu, isto kao što je razmišljao 2007. potpisavši za McM. I di je zapelo? Zapelo je u tome što se njegov način razmišljanja nije niti najmanje dopao Dennisu i ostalim glavešinama u uštogljenoj ekipi koji misle ili su mislili da su nepogrješivi i da je njihov način jedini i najbolji način. (slično kao Maximilian, zar ne?) Ali, temperementni španjolac u talijanskoj ekipi, i još k tome zna jezik...mislim da bi to moglo funkcionirati! Zapravo, jedva čekam, pa makar bilo i 2011!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la:Ostvaruju se moje želje polako! :D
Pazi samo da nakon godinu-dvije, ne bude... "Ferrari treba mjenjati vozacku postavu". :D ;)
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Scuderia je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Ostvaruju se moje želje polako! :D
Pazi samo da nakon godinu-dvije, ne bude... "Ferrari treba mjenjati vozacku postavu". :D ;)
Pa ako ne bude uspjeha sigurno ce biti tako, isto kao sto je na pocetku ove szone bilo, te treba mijenjati vodstvo tima, pa ovo, pa ono....doduse malo ko je govorio da treba mijenjati vozace....

Nadam se da ce doci jedan vozac (na kojeg li mislim :D ) koji ce s vremenom postati drugo ime za Ferrari, kao sto je to bio(mislim da je i sada) ovaj dole
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Pazi samo da nakon godinu-dvije, ne bude... "Ferrari treba mjenjati vozacku postavu". :D ;)
Kolega, ja sam Ferrarijevac. Ne navijam za Massu kao ti, nego je meni glavni cilj da Ferrari osvaja bodove, a ako to vozačka postava radi loše ili ne radi nikako, onda sam uvijek za mijenjanje vozačke postave, pa bilo da je to Massa, Kimi, Alonso ili netko četvrti.
U svakom slučaju, mišljenja sam da bi Ferrariju više bodova donijela postava vozača s Alonsom i Vettelom nego Kimijem i Massom. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la: Kolega, ja sam Ferrarijevac.
I ja sam.( :D ), samo eto sto navijam i za Felipea. ;)
Schumy.d je napisao/la: Ne navijam za Massu kao ti, nego je meni glavni cilj da Ferrari osvaja bodove
a ako to vozačka postava radi loše ili ne radi nikako,
Jednostavno ovaj auto je "los". A zasto je tako? Hm... to je dobro pitanje. Vozaci sigurno nisu zaboravili voziti. ;)
Schumy.d je napisao/la: onda sam uvijek za mijenjanje vozačke postave, pa bilo da je to Massa, Kimi, Alonso ili netko četvrti.
U svakom slučaju, mišljenja sam da bi Ferrariju više bodova donijela postava vozača s Alonsom i Vettelom nego Kimijem i Massom. ;)
Za ovo boldano: Zvi bili pa vidjeli. To cemo saznati tek kada dodju SEB i FER ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Jednostavno ovaj auto je "los". A zasto je tako? Hm... to je dobro pitanje. Vozaci sigurno nisu zaboravili voziti. ;)
Ma nisu oni zaboravili voziti nego jednostavno, netko izvlači puno više iz bolida svojim vožnjama, netko manje.
Evo, pogledaj šta Alonso radi s Renaultom koji je iskreno kanta od bolida. ;)

Takvog mi trebamo u Ferrariju! :biggrin:
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Alonso je veliki radnik, kako na stazi tako i van nje i osobno mislim da Ferrariu treba takav tip vozaca, vozaca koji ce se direktno ukljuciti u razvoj bolida (pri tome ne mislim samo na izradu sjedala za bolid), vec i sto se tice tehnickih stvari na bolidu. Alonso realno gledano u tome je najbolji, ima relativno veliko iskustvo, zna kako se nositi u situaciji kada vodis u prvenstvu i kako kada ne vodis.

U stanju je pobjedjivati, biti konstantan (sto se ne moze reci ni za Massu ni za Kimija, pogotovo za Kimija koji je vise nepredvidljiv od Masse). Dolaskom Alonsa u Ferrari, i on i tim bi profitirali. Alonso bi nakon 2 godine ''mucenja'' u Renaultu sjeo u dobar bolid i odlicnu momcad, dok bi Ferrari dobio najboljeg vozaca na gridu, uz to bi dobili i dodatno iskustvo. Naravno, zamislite samo koliki bi motiv imao tada Fernando i koliki bi motiv imao Ferrari, dobri rezultati bi vjerujem jako brzo uslijedili.

Ne znam kakva je situacija s ugovorima aktualnih vozaca, ali iskreno mislim da bi pametan potez bio vec 2010. dovesti Alonsa u Ferrari, ipak se to malo previse odugovlaci, a rezultata nigdje.
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Alonso u ferriju komentari tipa što je babi milo to se babi snilo.
sp33d
Početnik
Početnik

Post Postao/la sp33d »

ja sam apsolutno za to da alonso dođe u ferrari, jer kao što sam več par puta rekao, smatram da je on isti tip vozača ko i m. schumacher, a i dva puta je bio prvak za vrijeme schumacherove ere. tako da ga cijenim najviše od svih trenutnih vozača.

gledam najbolje za tim, pa smatram da je alonso upravo vozač kakav treba ferrariju, i koji bi (ako bolid u idučim sezonama bude na vrhunskom nivou) mogao napravit jako, jako dobre rezultate za tim. a naravno i učinit svoju karijeru još impresivnijom.
fala.
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Vidjela sam danas u 24 sata i potvrdu za Vettela ... hm mislim da definitivno nije fer prema Massi nije zaslužio što će mu se dogoditi , sad je samo pitanje hoće li dobiti neku dobru ponudu jer ne bi volila da ostane bez bolida u f1 ! Vettel je brz , ali puno mu fali da bude šampion ! NHF
... Forza Massa ...
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

No hard feelings ali mislim da previse volis massu... Mislim da Vettel ima vise potencijala nego Massa da osvoji titulu... Massa je u Ferrariju vec dugi niz godina i to mu nije bilo dovoljno da se nametne i osvoji titulu... Mozda je vrijeme da Ferrari podari priliku nekom drugom... Na tvoju zalost, i zalost ostalih masinih navijaca...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

tomidix je napisao/la:No hard feelings ali mislim da previse volis massu... Mislim da Vettel ima vise potencijala nego Massa da osvoji titulu... Massa je u Ferrariju vec dugi niz godina i to mu nije bilo dovoljno da se nametne i osvoji titulu... Mozda je vrijeme da Ferrari podari priliku nekom drugom... Na tvoju zalost, i zalost ostalih masinih navijaca...
Misliš ... ma ne samo ti se čini :biggrin: ma kako bilo neće nam biti dosadno sa Ferrarijem i nagađanjima tko će za njih voziti i kad ... čudno kako se najviše spekulira oko njihovih vozačkih postava ,a ne recimo tko će vozit kod BGP ili Red Bulla i sl. ;)
... Forza Massa ...
Ferraristica
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Ferraristica »

Massa mi je draži vozač trenutno u Ferrariju i on ima svoje kvalitete...Voljela bih da vozi i iduću sezonu.
Međutim ,ja prvenstveno navijam za tim,pa mi je zbog toga stalo da vozačku postavu čine najbolji vozači.
Bila bih luda da ne želim Alonsa i Vettela u Ferrariju...što prije moguće.

I od njih bi se tražili vrhunski rezultati,a ako do istih ne bi došlo,za očekivati bi bilo da se nešto promijeni od uprave pa sve do vozača (kao sto smo to očekivali i na samom početku ove sezone).
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=54" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaključak sve se odgađa za 2011 ! Iako talijani su to nikad se ne zna .... ;)
... Forza Massa ...
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

drago mi je to čuti :)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Odgovori