Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Nives_esdm
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernando Alonso
- Arai
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - Ferrari
Koji transparent...
Čak su i Santander reklamu ubalcili. No, ipak mislim da su trebali staviti: "Ferrari - Alonso 2011", a ne 2010.
Čak su i Santander reklamu ubalcili. No, ipak mislim da su trebali staviti: "Ferrari - Alonso 2011", a ne 2010.

- Icy
- Svjetski prvak
- Navijam za: Crvenog Baruna
Nives_esdm je napisao/la:http://slike.hr/slika/012da9f69e46514513o20.jpg

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
A sladoled je sa rumom 

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- ttco
- Početnik
- Navijam za: Ferrari + Vettel
Evo upravo na hrt teletextu pročitao "vijest". Naravno, španjolski mediji nisu uvijek 100% točni, al tema oko Alonsa i Ferrarija se svakako zahuktava. Navodno sljedeće sezone Alonso dolazi umjesto Kimija, čijim performansama nisu zadovljni čelnici Ferrarija...
Kratki dio priče:
http://stand-f1.info/index.php?option=c ... &Itemid=49" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo duže:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 5140.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Nando niječe....
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 3142.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Kratki dio priče:
http://stand-f1.info/index.php?option=c ... &Itemid=49" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo duže:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 5140.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Nando niječe....
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 3142.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
- A Senna fan
- Navijam za: Kimmi
Da da, i ja sam to pročitao,. Hmmm e sad da li je to samo ubacivanje "patke" ili nešto istinito, vidjet ćemo vrlo brzo,...ttco je napisao/la:Evo upravo na hrt teletextu pročitao "vijest". Naravno, španjolski mediji nisu uvijek 100% točni, al tema oko Alonsa i Ferrarija se svakako zahuktava. Navodno sljedeće sezone Alonso dolazi umjesto Kimija, čijim performansama nisu zadovljni čelnici Ferrarija...
Kratki dio priče:
Malo duže:
Nando niječe....
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
ma kakvi
ne znam zakaj ne bi bili zadovoljni
sa ovakvim boldiom mislim da ne trebaju očekivat previše
ima jedino ferrarijevo postolje u ovoj užasnoj sezoni
sigurno da nije na svojoj najboljoj mogućoj razini, ali mislim i vidim da se trudi...
sad da tražimo razloge zbog kojih je takav kakav jest, možemo, ali to nikom niš ne znači...stvarno ga je u englandiji zahebala taktika...vidjeli smo kako je felipe dobro upravo nju iskoristio...
iskreno bih volio da alonso dođe, ali bih volio da to bude 2011, ako treba i umjesto kimija...a tad mi nick postaje luka_nando...
a 2012 kad se desi ono za što se nadam, a to je da moj trenutno 2.(poslije kimija naravno)najdraži vozač vettel dođe
u ferrari, onda sam bezuvjetno uz njega...dotad, samo potajno za njega...i želim samo kimija gledat i 2010...šteta kaj ferrariju naslov prvaka i postolje u katastrofalnoj sezonu u kojoj imaju 6 najbrži bolid ne znače ništa...i kaj mene niko niš ne pita...
ne znam zakaj ne bi bili zadovoljni
sa ovakvim boldiom mislim da ne trebaju očekivat previše
ima jedino ferrarijevo postolje u ovoj užasnoj sezoni
sigurno da nije na svojoj najboljoj mogućoj razini, ali mislim i vidim da se trudi...
sad da tražimo razloge zbog kojih je takav kakav jest, možemo, ali to nikom niš ne znači...stvarno ga je u englandiji zahebala taktika...vidjeli smo kako je felipe dobro upravo nju iskoristio...
iskreno bih volio da alonso dođe, ali bih volio da to bude 2011, ako treba i umjesto kimija...a tad mi nick postaje luka_nando...
a 2012 kad se desi ono za što se nadam, a to je da moj trenutno 2.(poslije kimija naravno)najdraži vozač vettel dođe
u ferrari, onda sam bezuvjetno uz njega...dotad, samo potajno za njega...i želim samo kimija gledat i 2010...šteta kaj ferrariju naslov prvaka i postolje u katastrofalnoj sezonu u kojoj imaju 6 najbrži bolid ne znače ništa...i kaj mene niko niš ne pita...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
Navodno je AS objavio da je Alonso potpisao za Ferrari i nastupat će iduće sezone za Ferrari umjesto Kimija. Navodno bi službena objava trebala biti u Monzi! 

- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Živi bili pa vidjeli. Ne vjerujem više ništa dok se ne desi, predugo se špekulira o alonso i Ferrariju.....
- Nives_esdm
- Navijam za: Fernando Alonso
to me podsjeća na Real Madrid i Cristiana...svi sve znaju, a ipak ništ nitko ne zna...a ak Ferrari standarno objavljuje vozačku postavu za vrijeme Italije, bilo bi malo čudno da to naprave prije, prekršili bi tradiciju, a i ja mislim da Kimi skoro pa sigurno napušta F1 i ide vozit reli...il to nešt kaj vozi...ttco je napisao/la:Evo upravo na hrt teletextu pročitao "vijest". Naravno, španjolski mediji nisu uvijek 100% točni, al tema oko Alonsa i Ferrarija se svakako zahuktava. Navodno sljedeće sezone Alonso dolazi umjesto Kimija, čijim performansama nisu zadovljni čelnici Ferrarija...
Kratki dio priče:
Malo duže:
Nando niječe....
- Ferraristica
- Navijam za: Ferrari-Massa
Vjerovatno samo još dogovaraju detalje oko isplate Kimijevog ugovora...
- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Misle se koga ce isplattiti kimija 30milja ili massi 5 milja.
- luka_kimi
- Moderator
e vidiš to se ozbiljno nameće kao jedan od problema...ferrariju je ionako svejedno tko je drugi vozač ako massa dođe, a moguće je baš zbog tog ugovora da otpuste massu čisto radi manjeg troška...i mislim da je to ono čega bi se massini navijači trebali njaviše bojat...a i ako ostane massa iduća mu je godina zadnja u ferrariju tako da dođe na isto...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Ferraristica
- Navijam za: Ferrari-Massa
Pa kao što sam već napisala ,ja navijam za ekipu.
Što se tiče Masse i Kimija,cijenim ih ali više od svega mi je stalo da ekipa postiže vrhunske rezultate. Ako zbog toga moraju mijenjati vozače, šta se može. I zbog njih je neko morao otići...
Što se tiče Masse i Kimija,cijenim ih ali više od svega mi je stalo da ekipa postiže vrhunske rezultate. Ako zbog toga moraju mijenjati vozače, šta se može. I zbog njih je neko morao otići...
- Icy
- Svjetski prvak
Ne razmišljaš na duge pruge. Dal im je isplativije dat Kimiju veću odštetu nego Massi, ili cijelu sezonu plaćati Kimija 5 puta više nego Massu?mmilo42 je napisao/la:Misle se koga ce isplattiti kimija 30milja ili massi 5 milja.

- Ferrari-BiH
- Veteran
E to ja zovem ekonomijomIcy je napisao/la:Ne razmišljaš na duge pruge. Dal im je isplativije dat Kimiju veću odštetu nego Massi, ili cijelu sezonu plaćati Kimija 5 puta više nego Massu?mmilo42 je napisao/la:Misle se koga ce isplattiti kimija 30milja ili massi 5 milja.

Apsolutno se slazem s tobom Icy, odsteta je jedokratna, a sumnjam da bi Kimi htio potpisati sljedeci ugovor u kojem bi dobijao manje od 30 mil. godisnje
- luka_kimi
- Moderator
ali zar nije stvar u tome da on ako ode zapravo dobija cijelu svotu koju je trebao dobit tokom sezone???Ferrari-BiH je napisao/la:E to ja zovem ekonomijomIcy je napisao/la:Ne razmišljaš na duge pruge. Dal im je isplativije dat Kimiju veću odštetu nego Massi, ili cijelu sezonu plaćati Kimija 5 puta više nego Massu?mmilo42 je napisao/la:Misle se koga ce isplattiti kimija 30milja ili massi 5 milja.![]()
Apsolutno se slazem s tobom Icy, odsteta je jedokratna, a sumnjam da bi Kimi htio potpisati sljedeci ugovor u kojem bi dobijao manje od 30 mil. godisnje

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Ferrari-BiH
- Veteran
Izgleda da ne mozemo obuzdati brzinuScuderia je napisao/la:Zanimljivo. Prvi trening- mi u top 10.

- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Mislim ako zadrže kimija i dođe alonso ipak imaju dva prvaka kud ces vise.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Icy je napisao/la:Ne razmišljaš na duge pruge. Dal im je isplativije dat Kimiju veću odštetu nego Massi, ili cijelu sezonu plaćati Kimija 5 puta više nego Massu?mmilo42 je napisao/la:Misle se koga ce isplattiti kimija 30milja ili massi 5 milja.
Da su oni mislili o isplativosti nikad Massu nebi doveli u Ferrari

kimi je došo svojim vožnjama a Massa prek veze

u svakom slučaju Ferrari na plaće i odštete vozačima ako se to dogodi može računat na izdatke preko 100 milja što su preeeeogromni nofci,sramotno je to što se događa

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Icy
- Svjetski prvak
Tiho ti tamo, tebe nisam niš pitalaschuey je napisao/la:Da su oni mislili o isplativosti nikad Massu nebi doveli u Ferrari![]()
![]()
kimi je došo svojim vožnjama a Massa prek veze![]()
u svakom slučaju Ferrari na plaće i odštete vozačima ako se to dogodi može računat na izdatke preko 100 milja što su preeeeogromni nofci,sramotno je to što se događa

I nije to ništa sramotno, ako uvedu budget-cap, onda moraju nekud s tim novcem pa najbolje da se riješe Kimija.

Evo jedna slikica prednjih krila koje koriste ovaj vikend u Ferrariju:

- Scuderia
- Moderator
- Armanini
- Svjetski prvak
ako je suditi po treninzima, onda je ovo odlicno..
prvi trening simuliraju quale, drugi trku zar ne?
prvi trening simuliraju quale, drugi trku zar ne?
- Scuderia
- Moderator