Schumy.d je napisao/la:
Pa gledaj, kad Fisichela prođe na stazi pokraj tebe kao papir kroz g*zicu, onda nekako nemam osjećaj da je Renault bio prebrz!
Jel? A možda je Alonso vozio kao baba u to vrijeme, možda je Fisichella baš bio, eto nadahnut u to vrijeme utrke. Renault nije bio prebrz? Objasni onda najbrži krug utrke!
Schumy.d je napisao/la:
A sad mi reci da Red Bull nema trenutno najbolji auto, a Brawn odmah uz njih pa da i to razjasnimo...
A ti gledaš treninge petkom... Tamo je Davidson konstantno imao odlična vremena pa vidimo kakvu je karijeru imao u formuli 1. Toliko o treninzima.

Izostavio si glavni dio mog posta (s razlogom, jer bi te totalno kompromitirao) koji jasno pokazuje da je Alonso bio među najbržima na KVALIFIKACIJAMA, a ne na treninzima. Ako to nije dobar pokazatelj brzine bolida, onda ne znam što jest. Red Bull možda jest najbrži, ali iza njega je čupavo.
1:31.121 Hamilton
1:31.257 Webber
1:31.302 Alonso
1:31.351 Massa
1:31.430 Vettel
1:31.482 Barrichello
1:31.568 Button
1:31.598 Rosberg
1:31.615 Raikkonen
1:31.620 Trulli
1:31.731 Nakajima
1:31.771 Heidfeld
Pogledaj koliko ih se natiskalo unutar 0.6s. Alonso 3. najbrži.
Schumy.d je napisao/la:
I "fantastični dvojac iz Force Indije"??
WTF? Stvarno je ludilo koliko su fantastični (izuzev ove prošle utrke u kojoj je AUTO puno bolji bio nego prije)...
Upravo tako. Fantastični. A voze, kao i ostali vozači u F1, unutar granica svojeg bolida. Samo, vrlo često voze na pozicijama na kojima realno njihov bolid ne bi trebao biti. Kao što je bilo drugo mjesto u jednom trenutku za Sutila.
Ako ti ne shvaćaš što ja tu pričam, to nije moj problem.
Schumy.d je napisao/la:
Ti Alonsa prosuđuješ prema jednom treningu. Pa da te pitam, zašto onda ljudi smatraju jednog Hamiltona kao jednog od najtalentiranijih vozača unatoč VN Kine i "leru" u Brazilu!?
Oprosti, ali takve su usporedbe i prosudbe meni smiješne.

Ja prosuđujem učinak Alonsa na VN Njemačke, ako ti to ne shvaćaš, kao što rekoh, to nije moj problem.
Što se tiče opaske s Hamiltonom, mogu reći samo da su ljudi telad. Ove godine vozi bolid iz sredine poretka, pa gledaj gdje je i koliko bodova ima. Da mu je kojim slučajem ovo prva sezona, nitko nikad ne bi o njemu pričao hvalospjeve, a možda ne bi niti doživio drugu sezonu, kakav je trenutačno trend u F1. On možda radi čuda s tim bolidom, ali to nitko ne može primijetiti jer završi 19. Isto kao što su prethodnih sezona u toj situaciji bili Button, Webber, Fisichella i tako dalje.
Telad.
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.