Vidilo se da je bio nabrijan,imao je sada vec solidnu "masinu",i uvjeren sam da bi bio na postolju.....ali eto

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Joj da malo čitaš vijesti ili gledaš komentare nakon utrke (njemački RTL to najbolje napravi) znao bi da on nije kriv za pucanje gume. I otkad je zabranjeno na startu zaletjeti se kao luđakXTRage je napisao/la:Sam je kriv za pucanje, zaletio se ko ludjak, kao da je krivina 50-100 metara dalje...
Previse je htjeo odjednom, prebrzo na tom dijelu, ili normalno kocenje pa u travu ili jako pa se nadaj da te nece niko pokupiti...dmarijon je napisao/la:XTRage je napisao/la:Sam je kriv za pucanje, zaletio se ko ludjak, kao da je krivina 50-100 metara dalje...
šta, ako prebrzo uleti u zavoj, puknut će mu guma sama od sebe??
pa od kada ti gledaš F1?????????XTRage je napisao/la: Previse je htjeo odjednom, prebrzo na tom dijelu, ili normalno kocenje pa u travu ili jako pa se nadaj da te nece niko pokupiti...
Nažalost, to nam je Maxova borba dala...darky je napisao/la: Ovo što je hamilton radio je i bit F1 - utrkivanje i preticanje pod svaku cijenu, a ne samo raditi krugove po stazi što većina nažalost danas radi![]()
Neki puta to uspije, ovaj put nije, ali ja uvijek volim gledati prave trkače za volanom.
e ne sjećam se ni ja više (mislim da je bilo tako, ali možda se i varam)...XTRage je napisao/la:Sa 9. na 1. do kraja kruga, kad, toga se ne sjecam
Ako mislis na Donington, to je bilo sa cetvrtog...
Ne na kraju prvog zavojadarky je napisao/la:pa od kada ti gledaš F1?????????XTRage je napisao/la: Previse je htjeo odjednom, prebrzo na tom dijelu, ili normalno kocenje pa u travu ili jako pa se nadaj da te nece niko pokupiti...![]()
![]()
![]()
Trebao si vidjeti sennu kad je u u prvom krugu startao kao 9 i na kraju 1. kruga bio na prvom mjestu...
Ovo što je hamilton radio je i bit F1 - utrkivanje i preticanje pod svaku cijenu, a ne samo raditi krugove po stazi što većina nažalost danas radi![]()
Neki puta to uspije, ovaj put nije, ali ja uvijek volim gledati prave trkače za volanom.
Samo kaj je razlika doći sa 12. na 4, i sa 4. na 1. valjda ti je to jasno.XTRage je napisao/la:Na istoj utrci je Rubens dosao sa 12. na 4. do kraja kruga
Ja i ne vidim razlike neke... Po meni je isto teško, pa i teže doći sa 12. mjesta na 4.Dani je napisao/la: Samo kaj je razlika doći sa 12. na 4, i sa 4. na 1. valjda ti je to jasno.![]()
Pa to je to, killer instinkt.Ferrari-BiH je napisao/la:Mislim da nema potrebe za poredjenjem sa Sennom, ali Hamilton je uradio sve cisto vozacki i po nagonu, ne volim ga i nisam njegov fan, ali priznajem da je jedan od rijetkih koji pokazuje taj vozacki nagon, kao morski pas kad namirise krv.
KERS, bez njega ne bi bilo pretjecanja no ajde da i on jednom nećemu posluži. Dobra vožnja no još uvijek postoje bolidi koji su bolji od Mclarena.130R je napisao/la:Ovo je odvozio stvarno dobro, iako sam ja priželjkivao da ga Kimi pređe, nije bilo nikakvih šansi za to. Čak je i preticao Webbera, u Mađarskoj je uvijek dobro kad netko uspije preticati. Pobjedu je definitivno zaslužio.
Bilo ili ne pomoci od kersa covjek je donjeo prvu pobjedu ove godine i to treba cjeniti, jest da je pala u drugi plan zbog incidenta sa Massom ali pobjeda je pobjeda i to se mora proslaviti i podrzatiToon Army je napisao/la:KERS, bez njega ne bi bilo pretjecanja no ajde da i on jednom nećemu posluži. Dobra vožnja no još uvijek postoje bolidi koji su bolji od Mclarena.130R je napisao/la:Ovo je odvozio stvarno dobro, iako sam ja priželjkivao da ga Kimi pređe, nije bilo nikakvih šansi za to. Čak je i preticao Webbera, u Mađarskoj je uvijek dobro kad netko uspije preticati. Pobjedu je definitivno zaslužio.