Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:McLaren će zadržati KERS do kraja ove sezone
KLIK
... i uskoro će u novim mercedesima zaživjeti kao sastavni dio kao i mnoge druge tehnološke inovacije koje su došle iz F1 u normalne automobile...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Toon Army je napisao/la: ... i uskoro će u novim mercedesima zaživjeti kao sastavni dio kao i mnoge druge tehnološke inovacije koje su došle iz F1 u normalne automobile...
U BMW-ima već postoji KERS, možda ih već koriste i u Mercedesu.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: U BMW-ima već postoji KERS, možda ih već koriste i u Mercedesu.
Ma znam, BMW M5 M, mislio sam na "normalne" automobile (za raju). Za Mercedes još ne znam.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

yep da.. a mercedesi koji koriste napredne tehnologije su za raju.. right...
rFactor F1 HR server Info
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Armanini je napisao/la:yep da.. a mercedesi koji koriste napredne tehnologije su za raju.. right...
Mislim da smo se krivo razumjeli (ili ja trebam pojasniti) - vjerojatno će se KERS i dalje razvijati kako bi se kasnije prilagodio za cestovne automobile (ja mislim da KERS ima velik potencijal u auto industriji) - na početku za "zvijeri" no s vremenom će i ostali "normalniji" automobili moći uživati u blagodatima gore navedenog.
No dosta o KERS-u, ovo je ipak druga tema.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

tako vec da :)

iako ja ne vidim bas korisnost uporabe u normalnim vozilima, mozda eventualno u ovim hibridima ili ful el. kao sistem punjenja baterije..

isprike na ot-u..
rFactor F1 HR server Info
slika
(McLaren)
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la (McLaren) »

Dali je "corava koka" pogodila zrno ili je to samo opustenost vodecih timova.............. hm, vidjecemo sutra na kvalifikacijama
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

(McLaren) je napisao/la:Dali je "corava koka" pogodila zrno ili je to samo opustenost vodecih timova.............. hm, vidjecemo sutra na kvalifikacijama
Prije ovo prvo... Ali još to nije to. Veli Hamilton da su 4 do 5 desetinki sporiji od vodećih... Evo citata...
What do you expect for qualifying?
“The front row would be beautiful but, to be honest, I’m just aiming to get into Q3. The car is much more competitive – we’ve come from 2.5s off but we’re still about four to five tenths off the leaders, so we’ve got to keep working to make that up before we can start thinking about winning.”
slika
IH!

Post Postao/la IH! »

Napredak je i vise nego ocigledan.
Svi moramo biti zadovoljni ovakvim desavanjima :D ,jer se samo sjetite prijasnjih treninga i 13.-stih i 14.stih mjesta,koji su skoro pa redovno bili rezervisani za nase bolide :D

Ovo je fino,samo je pitanje je li dovoljno... :!: :?:

Vidjet cemo uskoro :arrow:
slika
slika
(McLaren)

samo neka su u bodovima pogotovo Hejki i da ostane u bodovima, a ostalo ce doci na svoje mjesto
IH!

Post Postao/la IH! »

Ako se Luis uspjesno izvuce iz startne guzve ,ocekujem jedno od mjesta na postolju,u najgorem slucaju 4.mjesto.

Prizeljkujem da i Kova potvrdi dobru formu koja ga je pratila kroz ovaj vikend. =D>
slika
slika
(McLaren)

Hamilton+kers=podijum, jedino me brine Alonso on je nezgodan, sve ostale moze prestici. Hejki 8 ili 9 max to mu je postala klasika, da izgubi bar 4 mjesta od starta.
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

(McLaren) je napisao/la:Hamilton+kers=podijum, jedino me brine Alonso on je nezgodan, sve ostale moze prestici. Hejki 8 ili 9 max to mu je postala klasika, da izgubi bar 4 mjesta od starta.
Osim ako hamiltonu opet guma ne nastrada il nedaj Bože ga feder il šaraf pogodi u glavu
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Mclaren izgleda preporođen.
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Cestitke McLaren-u, danas su puno bodova osvojili.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Danas im je pala sjekira u med! :)
Čestitam!
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

pa ako se ovo ponovi na idučoj utrci da McM i ferari dobro voze, moglo biti "zlo" i ekipi iz duo RB & RB do kraja sezone...
pa nek se i alonso ubaci i ukrade im koj bod, moglo bi biti veselo do kraja
Schumy.d
Legenda
Legenda

darky je napisao/la:pa ako se ovo ponovi na idučoj utrci da McM i ferari dobro voze, moglo biti "zlo" i ekipi iz duo RB & RB do kraja sezone...
pa nek se i alonso ubaci i ukrade im koj bod, moglo bi biti veselo do kraja
Ma mislim da je ipak prekasno za to. :?
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

pa u igri je još 70 bodova (za prvo mjesto) a ako ovako nastave buton i vetel (bod ili ništa, malo vjerojatno ali svi znamo kako se sve okrene), pa ako hamilton nastavi seriju pobjeda, ili kimi u ferariju napravi seriju pobjeda, moglo bi biti vrlo gusto na kraju, pogotovo jer dečki su svjesni da ovakvu priliku dugo neće imati, a možda i nikad više (buton, weber)
danas se pokazalo da se McM i ferari konačno vraćaju, ni reanault nije bio loš, zato ako vodeći trojac ne osvoji prvenstco lako moguće da više neće imati prilika idućih godina jer će ove najjače momčadi povovo uzeti primat, samo je pitanje vremena.
Schumy.d
Legenda
Legenda

darky je napisao/la:pa u igri je još 70 bodova (za prvo mjesto) a ako ovako nastave buton i vetel (bod ili ništa, malo vjerojatno ali svi znamo kako se sve okrene), pa ako hamilton nastavi seriju pobjeda, ili kimi u ferariju napravi seriju pobjeda, moglo bi biti vrlo gusto na kraju, pogotovo jer dečki su svjesni da ovakvu priliku dugo neće imati, a možda i nikad više (buton, weber)
danas se pokazalo da se McM i ferari konačno vraćaju, ni reanault nije bio loš, zato ako vodeći trojac ne osvoji prvenstco lako moguće da više neće imati prilika idućih godina jer će ove najjače momčadi povovo uzeti primat, samo je pitanje vremena.
Da, ali danas je Vettel bio loš zahvaljujući lošem startu, a kasnije i bolidu. Evo ti Webbera, završio je treći, a teško je za očekivati da će Mclaren i Ferrari biti ovako dobri i na bržim stazama. Trenutno po meni i Ferrari i Mclaren još kasne za Red Bullom, a Webber i Vettel i Button do kraja moraju samo skupljati bodove, dok Lewis i Kimi moraju pobjeđivati. A teško da će to raditi često u ovoj konkurenciji.
Vidiš i sam da Mclaren nije očekivao pobjedu.
Ja bih volio da ih Ferrari ili Mclaren pritisnu, ali to je teško očekivati.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

darky je napisao/la:pa u igri je još 70 bodova (za prvo mjesto) a ako ovako nastave buton i vetel (bod ili ništa, malo vjerojatno ali svi znamo kako se sve okrene), pa ako hamilton nastavi seriju pobjeda, ili kimi u ferariju napravi seriju pobjeda, moglo bi biti vrlo gusto na kraju, pogotovo jer dečki su svjesni da ovakvu priliku dugo neće imati, a možda i nikad više (buton, weber)
Ma daj je li ti ozbiljno?Nema šanse sve da nastavi McM s dominacijom jer je razlika ogromna,a u to prosto sumnjam mislim da RB(posebno) i Brawn i dalje imaju bolje bolide ovo je samo staza koja je više odgovarala McM.
Da ne bude zabune McM je očigledno napredovao ali nedovoljno za dominaciju
...put u raj nije posut ružama...
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Napokon mi je srce prokucalo :) Cijeli vikend je McLaren je dobar, sigurno zato što mu paše staza, ali i vidljiv je napredak, još i prošlu trku. Ih, još da je Heikkija bilo popet na podijum...
slika
prekro

Post Postao/la prekro »

da, definitivno je nemoguće očekivati da se mclaren i ferrari uključe u borbu za pobjedu u pojedinačnoj ili timskoj konkurenciji...red bull je i dalje najbolji bolid na gridu, u najmanju ruku budu na svakoj utrci u borbi za postolje, ako ne i na vrhu...brawn je dosta pao i nadam se da budu bikovi prisli i dostigli zaostatak da imamo zanimljivu borbu...a ferrari, mclaren, renault i williams se budu borili za 3. mjesto i "krali" bodove ovima na vrhu!

osim toga, mislim da je problem red bulla i brawna što nemaju top vozače...uvjeren sam da su lewis ili kimi danas imali webberov red bull, uzeli bi pobjedu...da button i rubens voze mclaren, postizali bi rezultate na razini kovalainena (možda jenson nešto bolje)...no to je samo moje uvjerenje
(McLaren)

mozete pisati sta hocete ali mi jacamo i to svakog dana, bitno je ostati pribran i kupiti bodove ako ne i pobjede (vec se vidi da se moze i to uraditi), na pocetku sezone kasnili smo 2 sec a sad smo pali na nekih 0.5 sec tako da je lako moguce da to stavimo na 0 ili u nasu korist do kraja sezone.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

(McLaren) je napisao/la:mozete pisati sta hocete ali mi jacamo i to svakog dana, bitno je ostati pribran i kupiti bodove ako ne i pobjede (vec se vidi da se moze i to uraditi), na pocetku sezone kasnili smo 2 sec a sad smo pali na nekih 0.5 sec tako da je lako moguce da to stavimo na 0 ili u nasu korist do kraja sezone.
Moguće je, moguće... I ja se nadam tome! Ali o naslovim ne treba razmišljati...
slika
Odgovori