Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: sve i nikog

Re: Felipe Massa

Post Postao/la 130R »

Felipe je danas odvezao jako dobru utrku, nadam se da će tako nastaviti, i on i njegov kolega koji danas nije imao sreće.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Toooooooooooooooooooooooo Felipe majstore,tako se vozi.Svaka cast.

Felipe je najbolji od ostalih nalazi se na 5 mjestu u ukupnom poretku.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ukratko sto je rekao Felipe nakon utrke.
"Ich hatte einen fantastischen Start, überholte viele Autos. Aber dann hatte ich sehr mit den weichen Reifen zu kämpfen. Glücklicherweise schaffte ich es jedoch, mich vor Sebastian zu halten, und konnte nach einer Weile ein gutes Tempo anschlagen. Als wir den zweiten Satz Reifen aufgezogen hatten, war es wichtig, zu diesem Zeitpunkt ein gutes Tempo zu haben."

"Ich bin glücklich, denn alle im Team leisteten bei den Boxenstopps großartige Arbeit. Ich denke, dass es das Team definitiv motivieren wird, weiterhin hart Druck zu machen, wenn wir ein solch gutes Ergebnis erzielen. Wir müssen für den Rest der Meisterschaft ein gutes Auto und für das kommende Jahr ein großartiges Auto vorbereiten."
Prijevod
Imao sam fantastican start, obisao sam mnogo bolida. Kasnije sam se morao boriti s meksim gumama. Srecom, uspjesno sam se borio s Seb-om, te sam nakon nekog vremena uspio napraviti dobar tempo. Kada smo stavili drugi set guma, bilo je vazno, imati dobar tempo.

Sretan sam, jer su svi u ekipi napravili odlican posao kada su bila zaustavljanja. Mislim, da ce momcad biti motivirana, i dalje jako pritiskati, kada napravimo ovakve dobre rezultate. Moramo za ovo prvenstvo napraviti dobar auto, a za iduci odlican.

vjerovatno ima gresaka u sastavu recenica, nemojte zamjeriti.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Bravo Massa, danas odličan! :thumbup:
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

yep, wettel ga nije mogao sisnut, mislim... danas nitko nikoga ne moze prestic, ali je jako lijepo vozio..!
ima koristi kers ima..
rFactor F1 HR server Info
slika
Nives_esdm
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Nives_esdm »

ljubimci Brazila- Felipe i Kaka

slika
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Bravo Felipe
Odlicne zadnje dve utrke.Sa prosječnim bolidom odolijevati Brawnu i red Bullu i na kraju zavrsiti 3. u Njemačkoj stvarno sjajno.
E sad mu se još treba vratit onaj prošlogodišnji peh iz Hungaroringa i tamo biti na podiju a možda i na onom najvišem =D> =D> =D> =D> :D :D :D :D :D
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
Scuderia
Moderator
Moderator

Malo statistike za Madjarsku
Sauber(2002.)- 7
Sauber(2004.)-odustajanje
Sauber(2005.)-14
Ferrari(2006.)-7
Ferrari(2007.)-13
Ferrari(2008.)-17

Losi rezultati. Sam je rekao da mu ne lezi ova staza, ali da je svejedno voli.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Scuderia je napisao/la:Malo statistike za Madjarsku
Sauber(2002.)- 7
Sauber(2004.)-odustajanje
Sauber(2005.)-14
Ferrari(2006.)-7
Ferrari(2007.)-13
Ferrari(2008.)-17

Losi rezultati. Sam je rekao da mu ne lezi ova staza, ali da je svejedno voli.
Razlog vise da ovu utrku odveze sto bolje i da ostavi te lose rezultate za sobom, a prosle godine je pokazao da zna tamo voziti, pogotovo u prvom zavoju :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Samo nek felipe da sve od sebe kao i uvijek i ja sretan i zadovoljan,a u to ne sumnjam,jer
borac ostaje borac!!! =D>
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Massa: Alguersuari je premlad za Formulu 1

izjava je ok, samo me nervira kog se vraga on ima bavit time ko je, a ko nije za f1...neka se posveti postolju u mađariji i ponavljanju zadnje utrke, a ne ovakvim izjavama...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

vjerojatno je komentirao jer su ga novinari pitali?

a sto je rekao stoji..
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

luka_kimi je napisao/la:Massa: Alguersuari je premlad za Formulu 1

izjava je ok, samo me nervira kog se vraga on ima bavit time ko je, a ko nije za f1...neka se posveti postolju u mađariji i ponavljanju zadnje utrke, a ne ovakvim izjavama...
Ne znam zbilja sta te tu moze zivcirati, pitali ga novinari sta misli o tome, on im je rekao. :|
slika
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

Scuderia je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Massa: Alguersuari je premlad za Formulu 1

Ne znam zbilja sta te tu moze zivcirati, pitali ga novinari sta misli o tome, on im je rekao. :|

vidli smo danas kak je premlad, premlad je 2 desetinke od svog kolege u istom autu a dečko je danas prvi put vozil f1 na stazi, sad sam čekam odnosno nadam se da bu taj premaldi dečko opral felipea bejbia. Sumnjam da bi mali cmoljio kak je cmoljio sam felipe kad je pala kiša a nije niš vidio.

@ felipe masa: ne kaki vječiti drugi vozaču :biggrin:

0.7 sek je massa bil brži na drugom treningu od ovog klinca kaj je kao premlad, a on vozi toro roso a baby vozi ferrari. BRAVO FELIPE
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Pink ne ponasaj se kao pubertetlija koji ne zna sta ce od bubulja!!!
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

S obzirom na nepostojanje sezonskih testiranja u 2009., Jaime je F1 bolid do sada vozio samo na linijskim aerodinamičkim testirajima te u Toro Rossovom STR4 nije kompletirao niti kruga.

"Za mene je on premlad," rekao je Massa novinarima u Mađarskoj. "Kada sam ja došao u Formulu 1 imao sam samo 20 godina i za mene je to bilo također prerao. Bio sam neiskusan za zadatak kojeg sam imao i napravio sam neke greške. Ja sam sasvim sigurno imao vrlo težak bolid za vožnju tako da mi svejedno nije bilo lako."

"Čak i za sebe, a prethodno sam kompletirao cijelu seriju zimskih testiranja, mogu reći da mi je bilo jako teško. On nikad prije nije vozio F1 bolid, do sada ga je samo vozio na pravcima."

"Za mene je to pogrešna odluka. Mislim da to nije dobro za njega. Za čas se može pokopati. Možda je nevjerojatan talet i možda napravi bolji posao nego što svi mislimo, ali ja mislim da ovo nije dobro za njega."

"Iznenađen sam što ga je momčad tek tako stavila u bolid. Za mene to jednostavno nije u redu," zaključio je Felipe.

I sta u ovoj izjavi nije u redu???
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

edo je napisao/la: I sta u ovoj izjavi nije u redu???
Njegova izjava je apsoluto o.k. Čovjek je izrazio svoje iskreno mišljenje na glupo pitanje novinara. Vjerojatno neke smeta što je "komentirao" javno drugu momčad i vozača. Na takva pitanja bi većina "iskusnjara" kratko odgovorila: "nemam komentara".
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Massa, however, isn't the only driver who believes Alguersuari is too young.

"I started in F1 when I was 20 and I didn't have the mileage for a superlicence, the proper mileage,"

said Jenson Button.

"But I did quite a bit of testing throughout the winter, and I was allowed to race because they thought it was enough and nobody else complained.

"If somebody gives you the opportunity to race in F1, you're going to take it.

"When someone says you've the drive, its difficult to turn around and say 'No, I'm not ready yet. I need more experience' because it is your dream to race in Formula One.

"But at his age it could absolutely destroy his career. It could end his dream of being competitive in Formula One.

"I don't know the reasons for him getting the drive. I can guess, but he's not going to help the team develop the car.

"I hope he does well. It's a make-or-break thing for his career. If it does go well, fantastic, but it's on a knife's edge isn't it?"

Meanwhile, Lewis Hamilton admits that while he understands Alguersuari's desire to be in a F1 car, he fears the Spaniard's early debut could damage his career.

"All I can say is any driver in the world would jump at the chance to be in a F1 car.

"I can't look at it and say 'I wouldn't do it' because I would have done it, just the same, but fortunately I had people around me when I did come in.

"In 2006, when (Juan Pablo) Montoya left (McLaren), I was going to replace him at China, Japan and Brazil, and I'd only done straightline tests, but it would have been the worst move of my career.

"It took me eight days of strong, core testing before I felt really comfortable in the car and matching the pace of Pedro (de la Rosa) and starting to compete with the other guys.

"It takes confidence and a lot of preparation. If I hadn't have had that testing and I'd gone into China, who knows if I'd have got my drive the following year.

"For me, it wasn't a good idea, but he may prove us all wrong, and all the best to him."

Alguersuari, though, has dismissed the criticism, saying he's just going to do the best he can do this weekend while learning a great deal about F1 in the process.

"I'm relaxed. I know what I can do, what people can expect from me, and the most important thing is I know what I have to do.

"It's another car, another race in my career. At the end it's just one steering wheel and two pedals."

ne kuzim zasto se ne slazete da je 19 godina premalo za F1... F1 jbmu...
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Toon Army je napisao/la:
edo je napisao/la: I sta u ovoj izjavi nije u redu???
Njegova izjava je apsoluto o.k. Čovjek je izrazio svoje iskreno mišljenje na glupo pitanje novinara. Vjerojatno neke smeta što je "komentirao" javno drugu momčad i vozača. Na takva pitanja bi većina "iskusnjara" kratko odgovorila: "nemam komentara".
eto čovjek je rekao...nemojte me krivo shvatit, živciralo bi me i da je kimi tako nešto rekao, makar se njemu to ne može dogodit čisto zbog njegova karaktera...izjava je također ok, nisam ništa rekao protiv izjave, nego me nervira kog vraga komentira druge timove i njihove vozače, a ako su ga i ptali mogao je lijepo reći rečenicu koju najčešće slušamo od kimija:I dont care about other drivers.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

a znas da su i malo "ljuti ljubomorni" jer decko ima priliku sa 19 god vozit formulu sto nitko od njih nije mogao pa im zato to bas ne pase..
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Joj,nek samo bude u redu Felipe!!!
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

WTF?
hm, uopće mu volan nije okretao prije sudara? :shock:

Ili da nije pao u nesvjest ? :?
luka_kimi
Moderator
Moderator

doletilo mu je nekaj u glavu, slično kao sa jadnim surteesom...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Nevjerojatno!! Katastrofa! Limenka??? :evil:
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

luka_kimi je napisao/la:doletilo mu je nekaj u glavu, slično kao sa jadnim surteesom...
Haaaa?
OMG, pa ako je neko toliko lud da baca nešto na stazu po kojoj jure 250+ na sat, pa tok kretena treba zatući... :k.o:
Odgovori