To se samo može u Mađarskoj dogoditi...Schumy.d je napisao/la:Nevjerojatno!! Katastrofa! Limenka???
A izgleda da na tom dijelu staze nije bilo navijača..
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
To se samo može u Mađarskoj dogoditi...Schumy.d je napisao/la:Nevjerojatno!! Katastrofa! Limenka???
Pri svijesti je, ali u bolovima.edo je napisao/la:Moje molitve su sada uz njega,ajde felipe borac si ti!!!
vidi se da je federjaki je napisao/la:Na BBC kažu da je ostatk nečijeg bolida, možda ono što je Brawn gledao
[ http://i27.tinypic.com/2n6xnw6.jpg ]
Edit: MOžda opruga
Srećom iduća utrka je tek 23.8. ako se nevaram.tomidix je napisao/la:I bolje mu je da ne nastupa... Ovo bi mu moglo psihu sjebat do sutra... Drz se Felipe... Bit ces ti ok do sljedece utrke...
Mislim da je sila nešto veća... S 220 Km/h na 0 u roku od sekunde... Neznam kolko je bilo kad se Kovalainen zabio u Španjolskoj...Scuderia je napisao/la:Kolika je bila G sila kada je udario u zastitnu ogradu; 4-5?
Pri toj brzini G sila sumnjam da moze biti ispod 20Scuderia je napisao/la:Kolika je bila G sila kada je udario u zastitnu ogradu; 4-5?
Ne znam, gledam snimku, i tamo (ako sam dobro vidio) 5 i nesto.Ferrari-BiH je napisao/la: Uzmi u obzir da u zavojima dostizu 4-5, a ovdje je udarac u pitanju.