Ne znam bas da se tolika brzina moze ostvariti bas na tom mjestu.Dogodilo se to dok je stazom vozio punom brzinom (cca 320 kilometara na sat)

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ne znam bas da se tolika brzina moze ostvariti bas na tom mjestu.Dogodilo se to dok je stazom vozio punom brzinom (cca 320 kilometara na sat)
Nakon sto je operiran, stanje je stabilno, i tijekom noci nije doslo do nikakvih daljnih komplikacija, izjavila je talijanska momcad."Nachdem er sich gestern Nachmittag einer Operation unterzogen hat, bleibt Felipe Massas Zustand stabil und es gab während der Nacht keine weiteren Komplikationen", teilte der italienische Rennstall mit.
TALIJANSKI sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport objavio je informaciju da su kirurzi u budimpeštanskoj Vojnoj bolnici probudili Felipea Massu iz umjetne kome.
Brazilski pilot F1-momčadi Ferrarija dobro je, navodi isti izvor.
Slijedi mu pregled kompjuteriziranom tomografijom (CT), nakon kojega će njegovo stanje, kao i eventualne posljedice nesretnog ranjavanja na Hungaroringu, biti preciznije određeni.
Brazilac je stradao tijekom druge runde službenog treninga za VN Mađarske, nakon što se krhotina od bolida Rubensa Barrichella odbila u njegovu glavu.
Kočio je on, ali je gas istovremeno držao pritisnut, tako da mu kočenje nije baš previše pomagalo...Scuderia je napisao/la:Nije, da je bio pri svijesti, kocio bi jace i pokusao bi skrenuti.
Pa pomoglo bi mu kočenje samo da je jače pritisnuo kočnicu jer piše da ju je pritisnuo samo pristiskom sa 60(ili 80) baraSchumy.d je napisao/la:Kočio je on, ali je gas istovremeno držao pritisnut, tako da mu kočenje nije baš previše pomagalo...Scuderia je napisao/la:Nije, da je bio pri svijesti, kocio bi jace i pokusao bi skrenuti.
Da, ali mu je istovremeno noga bila i na gasu, tako da umanjuje efekt kočenja.Mansell je napisao/la: Pa pomoglo bi mu kočenje samo da je jače pritisnuo kočnicu jer piše da ju je pritisnuo samo pristiskom sa 60(ili 80) bara
Ujutro Felipea Massu su probudili iz kome. Mogao je vidjeti svoju zenu Rafaelu., i isao na dodatne preglede glave.Nema dodatnih ostecenja glave kao ni krvarenja u mozgu.Am Sonntagmorgen wurde Felipe Massa kurz aus dem künstlichen Koma aufgeweckt. Er konnte seine schwangere Frau Rafaela sehen und wurde einer weiteren Computertomographie-Untersuchung unterzogen. Dabei wurden keine Blutungen oder Verletzungen im Gehirn diagnostiziert.
Nitko.Raycer je napisao/la:ko vozi umjesto masse?
Ovo su dobre vijesti.Ujutro Felipea Massu su probudili iz kome. Mogao je vidjeti svoju zenu Rafaelu., i isao na dodatne preglede glave.Nema dodatnih ostecenja glave kao ni krvarenja u mozgu.
I Mika Hakkinen je bio u komi, i to duze nego Felipe, pa je na kraju covjek bio dvostruki svjetski prvak.Felipe Massa je napisao/la:To su vec bolje vijesti.Danas kad sam gledao utrku bila mi je nekako prazna.I utrku sam gledao onako povrsno jer znam da nema mog omiljenog vozaca.Ali nadam se da ce se Felipe ponovo vratiti na stazu i pokazati sta zna.
Slazem se,a imam informaciju iz prve ruke da se Felipe na trenutan probudio i prepoznaoFelipe Massa je napisao/la:To su vec bolje vijesti.Danas kad sam gledao utrku bila mi je nekako prazna.I utrku sam gledao onako povrsno jer znam da nema mog omiljenog vozaca.Ali nadam se da ce se Felipe ponovo vratiti na stazu i pokazati sta zna.
Ma bit će sve o.k. Dobija najbolju i najmoderniju medicinsku njegu koja danas postoji, sve prognoze su optimistićne i iskreno se nadam da će opet voziti...Scuderia je napisao/la:Massa će u induciranoj komi ostati još 48 sati
KLIK