Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Robert Kubica
Ja sam: Vozač
Navijam za: Roberta Kubicu
Kontakt:

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Robert Kubica »

a steta --massa uz tebe smo
slika
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Sad cemo se malo nacekat kad cemo ga opet na stazi vidjet u bolidu :(
slika
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Je li gotova sezona za Massu???
kakav potpis staviti???
(McLaren)
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la (McLaren) »

Maestro je napisao/la:Je li gotova sezona za Massu???
vecina medija kazu da JESTE, sad koliko in je vjerovati hm............
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Vrlo vjerovatno :( ,ali zato sledece sezone ima da samelje sve protivnike.Hajde Felipe izdrzi
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Pa tko će onda voziti umjesto njega???
kakav potpis staviti???
Robert Kubica
Navijam za: Roberta Kubicu
Kontakt:

Post Postao/la Robert Kubica »

Maestro je napisao/la:Pa tko će onda voziti umjesto njega???
nagađanja su da će michael scumaher ali ne vjerujem [-X
vjerojatno testni vozač
slika
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

nisam ni gledao utrku u madjarskoj-zgadilo mi se, juce kad sam vidio Felipea s razbijeno kacigom i onaj pogled s zdravim okom, zgrozio sam se-sve mi je bilo jasno odmah-bio je to trenutak zivota ili smrti kad ga je roknula opruga,da ga je pogodila malo nize kroz vizir...kraj...moze se izracunati sila koja je pogodila Massu u glavu-pa ta opruga je imala faking 800g kako kazu-on je dolazio s preko 200km/h-koji je to udarac bio da mu je kroz kacigu mu je razbilo lubanju...samo mi je sad bitno da Filipe se oporavi-ova sezona gotova a sto ce buducnost donijeti vjerojatno ce jako puno utjecati njegova obitelj-kako je bilo njegovoj zeni kad je vidjela onu ruznu fotku-strasno! Felipe zelim ti sve pozitivno u ovom trenutku od srca!

...eto u razmaku tjedan dana imali smo u high-class motosportu dve nesrece-jednu s smrtnom posljedicom a drugo gotovo zamalo s istom takvom iz gotovo istih razloga odnosno nezasticenost vozaceve glave-mogu oni imati neunistivu karbonsku sasiju koja izdrzi sudare pri sumanutim uvjetima ali kakva korist kad je vozacu glava nezasticena-to je kao da naprave za vojnika oklop koji moze pogoditi tenkovska granata i ne bude mu nista ali vojnik nema nista na glavi i posalju ga na front-ak te pogode u glavu a ono nista, bad luck!
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ja se nadam da ce nastupiti barem na VN BRAZILA,mislim ustvari to je moje licno misljenje da je taj covjek borac i velika radilica i da on i Ferrari smatraju da on moze do prvaka dogurati,a Ferrari mu puno necu reci duguje,jer da nije Ferrarija ni Felipe nebi bio ono sto jeste.

Nego jednostavno mislim da Ferrari zna da su njihove greske uvjetovale jednim dijelom da Felipe ne uzme titulu prvaka,s toga mislim da kad se spoji odlucnost i motivacija Felipea i Ferrarijeva zelja da mu pokusaju nadoknaditi bar dio toga zbog cega nije postao prvakom da ce se on vratiti,naravno pod uvjetom da mu zdravlje i kondicija,kako mentalna,tako i fizicka to dozvoli!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Neznam sta bi rekla na ovu blesavu nesrecu, nisam mogla doc k sebi kad sam gledala da je nepomican u bolidu, prestrasno. Nadam se da se vraca jer danasnja trka mi je bila nikakva bez njega. :( :cry:

Thinking of you...
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Danas su mi suze zamalo krenule kad sam vidio startni grid a na njemu nije bilo Felipea.Toliko je to tuzno bilo za mene da kad se zavrsila utrka nisam mogao ni sa kim pricati naredna 3 sata.Nisam imao snage nista da progovorim.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Toon Army je napisao/la: Ma bit će sve o.k. Dobija najbolju i najmoderniju medicinsku njegu koja danas postoji, sve prognoze su optimistićne i iskreno se nadam da će opet voziti...
Da, tako nesto slicno je izjavio Jergovic, tipa da je to jedna od najboljih bolnica za takve nesrece.

Predsjednik Ferrarija, uvijek elegantni prdonja Luca di Montezemelo sutra ide u posjet Felipeu.
Navodno ga svako malo dizu iz kome, radi pregleda, te da on vidi one koje su mu u posjet dosli.

I izjava Domenicallija.
"Bitte erlauben Sie es mir, im Namen aller von Ferrari unsere besten Wünsche an Felipe zu senden. Wir lieben dich und wir denken alle an dich."
Molim vas, dopustite mi u ime svih koji su u Ferrariju... nase najbolje zelje da posaljemo Felipeu. Volimo ga, i svi mislimo na tebe.
_______________________________________________________________________________________________________________
Kao i sa vecinom ovdje ( da ne citiriam) i meni je danasnja utrka bila prazna, jednostavno nije to bilo to. :|

DRZI SE MAJSTORE !!!
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

[quote]Molim vas, dopustite mi u ime svih koji su u Ferrariju... nase najbolje zelje da posaljemo Felipeu. Volimo ga, i svi mislimo na tebe.[/quote]
[/color][/b]
rFactor F1 HR server Info
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

ono što mene najviše brine nakon što mu se sad stanje Bogu hvala popravilo i to bitno jeste što će se desiti kada se vrati u bolid...ne brine me fizički kako će to podnijeti nego psihički...da se ne bi desilo da bude imao strahove, ne daj Bože da dobije PTSP...no ipak je još uvijek najvažnije da stane na noge, odnosno da se probudi i ozdravi...lako za to sve...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

luka_kimi je napisao/la:ono što mene najviše brine nakon što mu se sad stanje Bogu hvala popravilo i to bitno jeste što će se desiti kada se vrati u bolid...ne brine me fizički kako će to podnijeti nego psihički...da se ne bi desilo da bude imao strahove, ne daj Bože da dobije PTSP...no ipak je još uvijek najvažnije da stane na noge, odnosno da se probudi i ozdravi...lako za to sve...
Citao sam prije, mogao je micati rukama i nogama. Sto se tice za dalje. Mislim da je on veliki veliki borac, koji se tako lako ne predaje, naravno strah ce uvijek biti tu, no vjerujem da ce to on savladati. ;)

Forza Felipe Siamo Con Te
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ma nema straha za to.. oni su vozaci u krvi, vraga nisu svjesni opasnosti dok voze 300 i koliko..

sjeti se u kakvom je stanju bio hakinen nakon udesa pa sto je poslije napravio, a ni za shumia nije bilo sigurno oce li nastaviti voziti pa..
rFactor F1 HR server Info
slika
Taxirat
Navijam za: Sauber BMW

Post Postao/la Taxirat »

Iskreno želim i nadam se da će mu vid i oko biti u redu nakon oporavka. Ako ne bude imao nikakvih fizičkih posljedica, siguran sam da će Felipe nastaviti voziti.
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Massu probudili iz kome, CT nalaz pozitivan
Budimpešta, 26.07.2009., 13:49 | V.H./TS

Talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport objavio je informaciju da su kirurzi u budimpeštanskoj Vojnoj bolnici probudili Felipea Massu iz umjetne kome...

Brazilski pilot F1-momčadi Ferrarija dobro je, navodi isti izvor. Slijedi mu pregled kompjuteriziranom tomografijom, nakon kojega će njegovo stanje, kao i eventualne posljedice nesretnog ranjavanja na Hungaroringu, biti preciznije određeni.

Massa je danas uspješno operiran u budimpeštanskoj Vojnoj bolnici, a kakao je CT nalaz pozitivan, Brazilac ne bi trebao imati trajne posljedice.
Izvor: http://sport.dnevnik.hr/clanak/automoto ... tivan.html
slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Felipe uz tebe smo,naše molitve su uz tebe,ozdravi brzo!!!!!!!
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

luka_kimi je napisao/la:ono što mene najviše brine nakon što mu se sad stanje Bogu hvala popravilo i to bitno jeste što će se desiti kada se vrati u bolid...ne brine me fizički kako će to podnijeti nego psihički...da se ne bi desilo da bude imao strahove, ne daj Bože da dobije PTSP...no ipak je još uvijek najvažnije da stane na noge, odnosno da se probudi i ozdravi...lako za to sve...
Miki Hakkinenu je karijera nakon nesreće i kome krenula uzlaznom putanjom, a to bi bilo teško da je dobio PTSP ili da je psihički klonuo.
Normalno da će Massi trebati vremena da se oporavi i fizički i psihički, ali ako se vratio nakon razočaranja prošle sezone, onda će se vratit i nakon ovoga.
Što se tiče nastavka sezone sumnjam da će voziti više. Riskirat novu nesreću dok mu kosti glave još zarastaju je u najmanju ruku glupo i bespotrebno. Hebeš i bodove i sve, bitno je zdravlje čovjeka.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Mislim da bi massi bilo bolje sa se vrati što prije , jer što više ne vozi poslije je sve teže a da ne kažem koliko se tu novca ulaže u novu sezonu i bez obzira na slatke rijeći moćnici su okrutni i žele samo profit .
Scuderia
Moderator
Moderator

Ljudi moji, jos dobrih vijesti.
- Der Zustand von Ferrari-Pilot Felipe Massa nach seinem schweren Unfall hat sich in der Nacht zum heutigen Montag weiter verbessert. "Er wacht immer häufiger aus dem künstlichen Koma auf und ist in der Lage, sich aktiv zu unterhalten. Er reagiert darauf, wenn man mit ihm redet. Wir sind sehr optimistisch und haben die Hoffnung, dass eine langsame Erholung begonnen hat", berichtet Istvan Bocska
Stanje Felipea Masse nakon teske nesrece se danas dalje popravlja. Budi se svako malo iz umjetne kome, i u stanju je aktivno da prica. Reagira kada se s njim prica. Mi smo jako optimisticni, i imamo nadu da je polako krenuop put oporavka, izvjestio je Istvan Bockskai.

Takodjer pise, da moze micati rukama i nogama, CT je u redu, no ici ce na jos jednu pretragu glave.
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Iskreno se nadam da će Felipe ovaj nemili događaj prebroditi u što kraćem roku i da će se na staze F1 vratiti još jači, iskusniji i bolji. Mislim da svi ljubitelji F1 su bili u šoku nakon bizarne nesreće koja ga je zadesila i da smo svi uz Massu.

Felipe drži se!
schumy
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la schumy »

...uz tebe smo...

slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Izgleda da će sve biti u redu, ali mislim da neće voziti više ove sezone. Nisu to 70-e pa da se vrati kao Lauda nakon 40 dana polumrtav.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Odgovori